Καλύτερη λίστα παρακολούθησης Torrent: uTorrent και BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Ένας ανιχνευτής torrent είναι ένας τρόπος που βοηθά τους συνομηλίκους να βρουν ο ένας τον άλλον. Ο ομότιμος χρήστης / χρήστης στέλνει ένα μήνυμα αίτησης στον ιχνηλάτη για να καταγράψει το ενδιαφέρον του για ένα torrent. Ο ανιχνευτής αργότερα απαντά με μια λίστα με άλλους χρήστες / συνομηλίκους που έχουν δείξει το ίδιο ενδιαφέρον σε αυτόν τον χείμαρρο. Ο ομότιμος χρήστης συνδέεται στη συνέχεια απευθείας με κάθε έναν από τους συνομηλίκους που έλαβε από τον ιχνηλάτη.


Τι είναι το Torrent Tracker?

Το torrent tracker είναι σαν ένας διακομιστής που επικοινωνεί μεταξύ δύο συνομηλίκων / χρηστών. Το torrent tracker επιτρέπει στους χρήστες του torrent να μεταφέρουν τα αρχεία τους μέσω πρωτοκόλλου BitTorrent. Το κατεβασμένο αρχείο torrent από οποιονδήποτε ιστότοπο torrent περιλαμβάνεται στο λογισμικό πελάτη torrent.

Σε αυτή την περίπτωση, ο ρόλος του λογισμικού πελάτη torrent γίνεται απαραίτητος και ζωτικός. Το λογισμικό πελάτη torrent θα ζητήσει το ληφθέν αρχείο σε άλλα συστήματα. Πολλοί υποθέτουν ότι αυτά τα άλλα συστήματα είναι ομότιμοι. Ως εκ τούτου, ένας χρήστης μπορεί εύκολα να κατεβάσετε ένα κομμάτι του αρχείου από τους συνομηλίκους χωρίς προβλήματα.

Τύποι του Torrent Tracker:

Βασικά, υπάρχουν δύο τύποι ιχνών παρακολούθησης torrent, δηλ. Οι δημόσιοι ιχνηλάτες και οι ιδιωτικοί ιχνηλάτες. Κάθε χρήστης torrent μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις διευθύνσεις tracker για να αυξήσει την ταχύτητα λήψης για την ανάπτυξη νέων αρχείων torrent. Επιπλέον, εφαρμόζοντας την ίδια τακτική, ένας χρήστης torrent μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα λήψης για υπάρχοντα αρχεία torrent.

Δημόσιο εργαλείο παρακολούθησης torrent:

Ο δημόσιος ιχνηλάτης torrent είναι εύκολα προσβάσιμος σε κάθε χρήστη χωρίς καμία διακοπή ή οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής. Δεδομένου ότι ο δημόσιος ιχνηλάτης torrent είναι άμεσα διαθέσιμος σε κάθε χρήστη έτσι, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα αργής ταχύτητας κατά τη λήψη.

Ενώ χρησιμοποιείτε αυτούς τους ιχνηλάτες torrent, κάθε φορά που ένας χρήστης κατεβάζει προτιμώμενα αρχεία, άλλοι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν εύκολα τις δραστηριότητες λήψης έτσι, οι ιχνηλάτες αυτοί δεν παρέχουν το επιθυμητό και επιθυμητό επίπεδο προστασίας του απορρήτου στο χρήστη. Ο χρήστης torrent συνιστάται να χρησιμοποιεί VPN για torrenting, καθώς εξασφαλίζει πλήρη προστασία στους χρήστες του.

Ιδιωτικό εργαλείο παρακολούθησης torrent:

Όπως και ο δημόσιος ιχνηλάτης torrent, δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στον ιδιωτικό ιχνηλάτη torrent. Για τη χρήση του ιδιωτικού χρήστη παρακολούθησης torrent πρέπει πρώτα να εγγραφείτε πριν αποκτηθούν οι διευθύνσεις του tracker. Επιπλέον, αυτοί οι ιχνηλάτες δεν προτρέπουν τους πιθανούς χρήστες στους ιστότοπούς τους. Ως εκ τούτου, οι τρέχοντες χρήστες πρέπει να υποβάλουν αίτημα σε νέους χρήστες για να γίνουν μέλη τους.

Ο ιδιωτικός ιχνηλάτης torrent προσφέρει πολύ καλύτερη ταχύτητα λήψης από τους δημόσιους ιχνηλάτες. Αυτοί οι ιχνηλάτες έχουν συγκεκριμένους κανόνες επιτάχυνσης και είναι απαραίτητο ο χρήστης torrent να ακολουθεί αυτούς τους κανόνες και κατευθυντήριες αρχές για τη λήψη των επιθυμητών αρχείων.

Τα ιδιωτικά torrents προσφέρουν μεγαλύτερη ανωνυμία και ιδιωτικότητα στους χρήστες. Ως εκ τούτου, είναι μια καλύτερη επιλογή από τους δημόσιους ιχνηλάτες torrent.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Torrent Tracker?

Με απλά λόγια, ένας ιχνηλάτης torrent μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς όπως οι περιοχές torrent. Υπάρχουν όμως ειδικοί κανόνες για τη χρήση ενός ιχνηλάτη torrent και ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες για να χρησιμοποιήσει τον ιχνηλάτη torrent που επιθυμεί.

uTorrent Tracker:

Ένας ιχνηλάτης uTorrent είναι ένας τύπος διακομιστή ο οποίος λαμβάνει αιτήματα από πελάτες του uTorrent. Αυτά τα αιτήματα από τους χρήστες αντικατοπτρίζουν τις μετρήσεις και επιτρέπουν στον ιχνηλάτη torrent να καταγράφει τα πλήρη στατιστικά στοιχεία του torrent. Ένας χρήστης μπορεί να θεωρήσει το tracker του uTorrent να αυξήσει την ταχύτητα λήψης των αρχείων torrent.

Ο χρήστης torrent μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να προσθέσει ιχνηλάτες για το uTorrent για να αυξήσει την ταχύτητα λήψης και να μοιραστεί εύκολα τα κατεβασμένα αρχεία με περισσότερους συνομηλίκους.

 • Ανοίξτε το torrent δίπλα στο uTorrent και ξεκινήστε τη διαδικασία λήψης.
 • Χρησιμοποιώντας την καρτέλα '' Under Speed ​​Speed ​​'', μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα της λήψης.
 • Αφού κάνετε κλικ στο δικαίωμα του ονόματος της λήψης, επιλέξτε ιδιότητες.
 • Τώρα, μπορείτε να επικολλήσετε τους απαιτούμενους ιχνηλάτες σας για να προσθέσετε το uTorrent.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί '' OK ''.

BitTorrent Tracker:

Ο ιχνηλάτης BitTorrent είναι ίδιος με τον ιχνηλάτη uTorrent. Η μόνη διαφορά είναι ότι ένας ανιχνευτής BitTorrent είναι μια υπηρεσία ιστού που λαμβάνει αιτήματα από πελάτες BitTorrent. Όπως και οι ιχνηλάτες uTorrent, ένας ιχνηλάτης BitTorrent χρησιμοποιείται για να επιταχύνει τη διαδικασία λήψης.

Καλύτερη λίστα παρακολούθησης Torrent:

Οι ιχνηλάτες Torrent βοηθούν τους καλύτερους πελάτες torrent όπως το uTorrent ή το BitTorrent να επικοινωνούν εύκολα μέσω συνομηλίκων. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους ιχνηλάτες torrent, ο χρήστης μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα λήψης του επιθυμητού αρχείου torrent. Ακολουθεί μια λίστα με μερικούς καλύτερους ιχνηλάτες torrent.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ ανακοινώνουν
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ ανακοινώνουν
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / ανακοίνωση
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ ανακοινώνουν
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // tracker. grepler.com:6969/ ανακοινώνουν

Συμπέρασμα: Οι ιχνηλάτες torrent έχουν διάφορα πλεονεκτήματα και συνιστώνται έτσι στους χρήστες. Λειτουργούν ως διακομιστές και βοηθούν επίσης τον χρήστη να αυξήσει την ταχύτητα του αρχείου torrent download. Αυτοί οι ιχνηλάτες καθιστούν τη ζωή ευκολότερη για τον χρήστη και χρησιμοποιούνται με επιτυχία από χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα για τους καλύτερους ιχνηλάτες torrent.