Είναι uTorrent ασφαλής; – Βρείτε όλες τις πτυχές προστασίας προσωπικών δεδομένων

[ware_item id=33][/ware_item]

Με σχεδόν 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, οι αδελφές πλατφόρμες uTorrent και BitTorrent έχουν αποκτήσει περίπου 50 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς όλων των χρηστών του BitTorrent.


Τέτοια φήμη δεν μπορούσε να αποκτηθεί χωρίς μοναδικότητα και απόδοση. Ωστόσο, είναι επίσης αλήθεια ότι κανένα από τα λογισμικά δεν είναι απολύτως ασφαλές. Επομένως, η αναζήτηση για ερωτήματα όπως το uTorrent ασφαλές και το BitTorrent ασφαλές ρωτάται σε αφθονία σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω ορισμένες πτυχές μέσω των οποίων θα μπορούσατε να κρίνετε ότι είναι uTorrent και BitTorrent ασφαλές ή όχι.

Είναι uTorrent ασφαλής; - Ανησυχίες και υποθέσεις

Στις αρχές του 2018, υπήρξαν ειδήσεις σχετικά με την ευπάθεια του uTorrent που άφησε τους χρήστες με τους κινδύνους του hacking και snooping. Σύμφωνα με τις αναφορές, η επιφάνεια εργασίας των Windows, καθώς και τα προγράμματα-πελάτες ιστού, εντοπίστηκαν με ευπάθειες.

Αυτό το ζήτημα ανακαλύφθηκε από τον Tavis Ormandy του Google Project Zero. Ωστόσο, σύντομα η BitTorrent Inc. κυκλοφόρησε την έκδοση beta με μια επιδιόρθωση ασφαλείας. Επίσης, η διαδικτυακή έκδοση του uTorrent επισκευάστηκε όπως δήλωσε ο Dave Rees, αντιπρόεδρος της μηχανικής στο BitTorrent.

Το 2015, δημοσιεύτηκαν νέα στο διαδίκτυο ότι το uTorrent ασχολείται με τη συσσώρευση λογισμικού εξόρυξης bitcoin. Αυτό το λογισμικό αναφέρθηκε ότι εγκατέστησε αυτόματα με το πρόγραμμα-πελάτη uTorrent και χρησιμοποίησε κρυφά μηχανήματα υποδοχής για bitcoins εξόρυξης χωρίς να αναγνωρίζει τους χρήστες γι 'αυτό.

Αυτό το ζήτημα φαίνεται ότι απλά διαδόθηκε και η διαχείριση του uTorrent απομάκρυνε το κακόβουλο λογισμικό από τις προσεχείς κυκλοφορίες.

Το 2014, το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome είχε χαρακτηρίσει το πρόγραμμα-πελάτη uTorrent ως κακόβουλο λογισμικό. Ωστόσο, φαίνεται να είναι καθαρό από ιούς.

Με όλες αυτές τις ειδήσεις σχετικά με τον πελάτη uTorrent, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε ίσως ότι το uTorrent είναι ασφαλές και το μεγαλύτερο μέρος της απάντησης είναι ναι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το λογισμικό έρχεται αμέσως με μπαλώματα ασφαλείας.

Παράλληλα, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους ο χείμαρρος μπορεί να μην είναι ασφαλής. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι η malvertisement (διαφημίσεις που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό) μέσω των οποίων ο πελάτης BitTorrent σας μολύνεται.

Απόρρητο καλύτερη έκδοση του uTorrent

Δεδομένου ότι το BitTorrent Inc. κυκλοφόρησε συνεχώς διάφορες εκδόσεις του uTorrent - είτε για ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας είτε για προχωρημένες λειτουργίες - υπάρχει πάντοτε η σκέψη ποια έκδοση είναι καλύτερη από την άποψη της ιδιωτικής ζωής.

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις για το uTorrent και κάθε νέα έκδοση έχει περισσότερες δυνατότητες και μικρότερο βάρος από το προηγούμενο.

Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες και οι έμπειροι χρήστες ισχυρίζονται ότι η έκδοση uTorrent 2.2.1 εξακολουθεί να είναι η ασφαλέστερη. Είναι επίσης η τελευταία έκδοση για να μην είναι adware. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε λήψη των προηγούμενων εκδόσεων. Ωστόσο, αυτή η απειλή Reddit θα σας δώσει συνδέσεις για να κατεβάσετε αυτήν την έκδοση OG.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στο uTorrent

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, το λογισμικό ή τον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε, θέλετε πάντα τη δωρεάν χρήση διακοπής και τη μεγάλη ταλαιπωρία στην εμφάνιση διαφημίσεων.

Το uTorrent έχει επίσης υποστήριξη διαφημίσεων και γενικά, πρέπει να πληρώσετε για την έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Ωστόσο, αργότερα η εταιρεία έκανε το προαιρετικό μετά την επανάσταση του χρήστη. Θα σας πούμε μια διαδικασία μέσω της οποίας μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προβολή διαφήμισης από το πρόγραμμα-πελάτη uTorrent μέσω ορισμένων τροποποιήσεων ρύθμισης.

Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις οδηγίες προσεκτικά, καθώς οι ρυθμίσεις του πελάτη είναι λίγο περίπλοκες και ένα μικρό λάθος μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητη αλλαγή στον πελάτη uTorrent.

5 εύκολα βήματα για την κατάργηση των διαφημίσεων στο uTorrent

Βήμα 1: Ανοίξτε το πρόγραμμα-πελάτη uTorrent στη συσκευή σας και κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλογές". Είναι uTorrent ασφαλής; - Βρείτε όλες τις πτυχές προστασίας προσωπικών δεδομένων

Βήμα 2: Από την αναπτυσσόμενη γραμμή, επιλέξτε "Προτίμηση". Κατάργηση διαφημίσεων

Βήμα 3: Στη συνέχεια, από την πλευρική γραμμή, επιλέξτε "Προώθηση". (Προσέξτε να κάνετε κλικ στην επιλογή προώθησης και να μην κάνετε κλικ στο σύμβολο '+') Είναι ασφαλής

Βήμα 4: Μετά από αυτό, διάφορες επιλογές θα εμφανιστούν σε ένα παράθυρο και μεταξύ αυτών θα πρέπει να αλλάξετε την τιμή ορισμένων επιλογών σε "false" για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις. Παρακάτω θα έγραφα κάποια λέξεις-κλειδιά που πρέπει να εισάγετε μία προς μία στο πεδίο φίλτρου και να αλλάξετε την αξία τους ταυτόχρονα.

Κατάργηση διαφημίσεων σε utorrentΓια να αλλάξετε την τιμή σε λανθασμένη, κάντε διπλό κλικ στο 'True' ή απλά κάντε κλικ σε αυτό μία φορά και επιλέξτε false.

Είναι uTorrent ασφαλής; - Βρείτε όλες τις πτυχές προστασίας προσωπικών δεδομένων

  • Left_rail_offer
  • Sponsored_torrent-προσφορά
  • show_plus
  • enable_pulse
  • show_notorrents
  • offer_autoexec

Βήμα 5: Όταν τελειώσετε με την αλλαγή της τιμής όλων αυτών των επιλογών, κάντε κλικ στο "OK" στο κάτω μέρος του παραθύρου και βγείτε από το πρόγραμμα-πελάτη uTorrent. είναι ασφαλής

Τώρα περιμένετε λίγο και κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος-πελάτη uTorrent. Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα προσγειωθείτε στο ad-free uTorrent.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε uTorrent με ασφάλεια?

Όχι μόνο οι χρήστες του προγράμματος-πελάτη uTorrent αλλά και όλοι οι downloaders του torrent για κάθε πελάτη BitTorrent θα χρειαστεί να χτυπήσει ανώνυμα λόγω των ακραίων κινδύνων για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που έχουν απροστάτευτο torrenting.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα άρθρα, σε ένα σμήνος του torrent, όλοι οι συνομηλίκοι θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν τη διεύθυνση IP και άλλες λεπτομέρειες κάθε συνομηλίκου.

Αυτός είναι ένας σαφής και πραγματικά εφικτός τρόπος για κάθε κακόβουλη οντότητα να εισέλθει στο σμήνος και να πάρει εύκολα τις λεπτομέρειες ενός χρήστη. Ωστόσο, ο παροχέας του διαδικτύου σας μπορούσε να παρακολουθεί τη λήψη του χείμαρ σας χωρίς πρόσθετη προσπάθεια. Εντούτοις, πρέπει να γνωρίζετε τους κινδύνους όταν σας πιαστούν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent με ασφάλεια

Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να ανώνυμα το uTorrent και οποιοδήποτε άλλο λογισμικό BitTorrent που χρησιμοποιείτε. Αντί να συζητήσουμε ξανά όλα αυτά τα πράγματα, θα σας συνιστούσα να διαβάσετε αυτό το άρθρο, "Πώς να Torrent με ασφάλεια".

Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει τα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια από τους κινδύνους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και κακόβουλου λογισμικού κατά τη διάρκεια torrenting.