Καλύτερες εναλλακτικές της Νέας Υόρκης για να δείτε το Anime Online

[ware_item id=33][/ware_item]

Η πτώση της δημοφιλούς ιστοσελίδας torrent του NYAA ήρθε ως σοκ για τους λάτρεις των anime και hentai σε όλο τον κόσμο. Μετά από ένα σκληρό αγώνα 7 ετών εναντίον των ιαπωνικών trolls πνευματικής ιδιοκτησίας, η θρυλική NYAA καταγράφηκε την 1η Μαΐου 2017. Εν τω μεταξύ, ανακαλύψαμε ότι η παρόρμηση των εναλλακτικών λύσεων της Νέας Υόρκης είχε επιταχυνθεί κυρίως για να διευκολύνει την απελπισία των λάτρεις της anime, σήμερα θα αποκαλύψουμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις της NYAA. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις της NYAA θα σας εξυπηρετήσουν με ποιοτικές παρουσιάσεις anime για την ψυχαγωγία σας.


best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Επιπλέον, εάν έχετε προβλήματα σχετικά με το ιδιωτικό σας απόρρητο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN για Torrenting.

Συνιστώμενο άρθρο: Torrent VPN: Γιατί είναι απαραίτητο το VPN για τους χρήστες Torrent?

Όταν το Be Will NYAA Επιστροφή?

Η NYAA ήταν ένας βασικός κόμβος BitTorrent για ψυχαγωγία στη Νοτιοανατολική Ασία. Πολλοί από τους χρήστες του ιστότοπου είχαν ως στόχο την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων το 2011. Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2014, ο ιστότοπος έγινε στόχος σημαντικής επίθεσης DDoS. Η NYAA έκλεισε χωρίς καμία επίσημη δήλωση στην οποία οι συντονιστές του ιστοτόπου επιβεβαίωσαν αργότερα, μέσω του IRC, ότι ο ανώνυμος ιδιοκτήτης της NYAA έβγαλε το site οικειοθελώς.

Επομένως, αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο NYAA.se τώρα, θα λάβετε το ακόλουθο μήνυμα:

best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Δεδομένου ότι η NYAA κατέβηκε, οι λάτρεις των anime σε όλο τον κόσμο βομβάρδιζαν τα φόρουμ με θέσεις και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για την αναβίωση της NYAA. Τα αρχεία WHOIS των περιοχών της NYAA, συμπεριλαμβανομένων των NYAA.eu, NYAA.se και άλλων διαφόρων τομέων, δηλώνουν ότι απενεργοποιούνται. Έτσι, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η ακριβής διάρκεια της αναστολής της NYAA.

best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Καλύτερες εναλλακτικές της Νέας Υόρκης

Οι καταγεγραμμένες καλύτερες εναλλακτικές της NYAA θα σας εξυπηρετήσουν με το anime του υψηλότερου τύπου. Έτσι, αυτές οι εναλλακτικές λύσεις θα επιβεβαιώσουν ότι συνεχίζετε να έχετε ποιοτική ψυχαγωγία μέχρι να αναζωογονηθεί η NYAA. Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις της NYAA περιλαμβάνουν:

 1. AniRena best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το AniRena Torrent είναι ένας ιστότοπος που φιλοξενεί ασιατικό / ιαπωνικό περιεχόμενο. Είναι γνωστός ως κλώνος του διάσημου torrent της Νέας Υόρκης. Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα στην ιστοσελίδα ευθυγραμμίζοντας οριζόντια τις καρτέλες πολυμέσων στην αρχική σελίδα.

Η AniRena είναι επί του παρόντος πλήθος 14, 360 torrents και 6.354 μεταφορτώνει και τείνει να αυξηθεί περισσότερο. Οι χρήστες ενημερώνονται για την τρέχουσα κατάσταση τους μέσω του ιστότοπου σχετικά με τα δεδομένα που έχουν μεταφερθεί σε αυτά. Η AniRena πιστεύει στη διαφάνεια και παραμένει πιστή στους χρήστες της.

 1. AniSearch.ru

  best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Η δημοφιλής εναλλακτική λύση της NYAA, δηλαδή η "AniSearch.ru φιλοξενεί απεριόριστα torrents των ανιμιτών, συμπεριλαμβανομένων των Naruto, Youjo Senki - Saga της Tanya the Evil, Natsume Yuujinchou Roku, και πολλά άλλα. Το AniSearch.ru προσφέρει πρόσβαση σε αυτά τα torrents μέσω μιας απλής αφής.

Το AniSearch.ru λειτουργεί από το 2012 και θεωρείται αξιόπιστο και σε ζήτηση ανάμεσα στους λάτρεις των anime και hentai. Τα δημοφιλή βίντεο anime είναι επίσης διαθέσιμα στο AniSearch.ru σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (HD), ώστε να μην απογοητεύσουν τους χρήστες.

 1. Φρικτή υποσυνείδητα best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Μόλις ανασταλεί η NYAA, τα Horrible Subs ήταν μεταξύ των πρώτων ιστοτόπων που σημείωσαν μεγάλη προβολή. Δεδομένου ότι το Horrible Subs είναι χτισμένο γύρω από μαγνητικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, έτσι θεωρείται ως η κορυφαία επιλογή για την εναλλακτική λύση της NYAA από τους απογοητευμένους χρήστες torrent NYAA.

Το Horrible Subs είναι η πιο ευρέως αποδεκτή εναλλακτική λύση της NYAA, καθώς υπήρξε ισχυρός ανταγωνιστής της NYAA με ημερήσια βάση ανάγνωσης περίπου 1 εκατομμυρίου και βαθμό Alexa 2.797. Προσφέρει μια κατηγοριοποιημένη βιβλιοθήκη με παρόμοια μέσα όπως το NYAA.se. Επιπλέον, το Horrible Subs έχει μια ελκυστική διεπαφή. Είναι ένας φιλικός προς το χρήστη ιστότοπος, επιτρέπει στους χρήστες του να κατεβάσουν το τελευταίο περιεχόμενο anime χωρίς εμπόδια.

 1. Anime Tosho best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το Anime Tosho μπορεί να θεωρηθεί ως ακριβής κλώνος του torrent της NYAA. Ακολουθεί ένα πανομοιότυπο σχέδιο και πλοήγηση, καθώς και το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης, είναι παρόμοια με την ιστοσελίδα της NYAA. Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA είναι εντελώς δωρεάν. Προσφέρει μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία όπου φιλοξενεί τις υπηρεσίες Usenet και DDL.

Η μεταφόρτωση περιεχομένου πολυμέσων στο Anime Tosho διαρκεί συνήθως μερικά λεπτά καθώς μεταφορτώνεται γρήγορα. Αυτός ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι τα λίγα λεπτά καταναλώνονται από περίπου 300MB ενός αρχείου για να αποκτήσουν καθρέφτη σε τουλάχιστον έναν κεντρικό υπολογιστή. Κατατάσσεται μεταξύ των πιο δύσκολων ανταγωνιστών στον κατάλογο ιστοτόπων του anime torrent.

 1. Pirate Bay best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Ο άμεσος ιστότοπος που εμφανίζεται στο κεφάλι σας για τους μεγαλύτερους κόμβους torrent δεν είναι άλλος από τον Pirate Bay. Αυτή η ιστοσελίδα torrent έχει συνεχώς ακμάζουσα anime και torrent εραστές για τα τελευταία χρόνια. Θεωρείται μεταξύ των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων για τη NYAA καθώς είναι μια σειρά από εκατοντάδες χιλιάδες torrents για παιχνίδια καθώς και δημοφιλείς σειρές.

Παρόλο που το Pirate Bay υπέφερε από διάφορες διακοπές στο παρελθόν, ο ιστότοπος, λόγω των ισχυρών του βάσεων στην βιομηχανία χείμαρρο, ανακτά την ύπαρξή του μαζί με το ακροατήριό του.

 1. Κοινή χρήση του Anime best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το Anime Sharing θεωρείται η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση της NYAA μεταξύ των anime και hentai εραστών. Το περιβάλλον χρήστη του Anime Sharing είναι παρόμοιο με το ExtraTorrent και έχει επίσης μια καλή μηχανή αναζήτησης που είναι σε θέση να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα ανίχνευσης ανιχνευτών torrent και hentai.

Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA έχει μια Alexa των 3.445 και φιλοξενεί εκατομμύρια ημερήσιους επισκέπτες. Επιπλέον, το Anime Sharing έχει επίσης ένα αφιερωμένο φόρουμ για τους λάτρεις των anime και hentai, ώστε να μπορούν να συζητήσουν ανοιχτά την άποψή τους. Επίσης, έχει ένα ημερολόγιο, μια τεράστια κοινότητα, ένα τμήμα FAQ και γρήγορους συνδέσμους επίσης. Το Anime Sharing χρησιμεύει ως μια μεγάλη εναλλακτική λύση της NYAA, αλλά εξακολουθεί να πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να γίνει άμεσο υποκατάστατο της ιστοσελίδας torrent της NYAA.

 1. Έργο Shana best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το Shana Project είναι ένας νέος ιστοχώρος anime torrent αλλά λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του, θεωρείται ως μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις της NYAA. Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες του να αυτοματοποιούν τις λήψεις του anime. Με αυτήν τη δυνατότητα, ένας χρήστης μπορεί να επιτρέπει στο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent να κάνει αυτόματη λήψη του απαιτούμενου περιεχομένου πολυμέσων.

Το Shana Project είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος, οπότε λείπει από τη βιβλιοθήκη περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης. Αν και αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA δεν παρέχει μια καρτέλα μενού για διαφορετικά είδη, επιτρέπει στους χρήστες της να αναζητήσουν το απαιτούμενο περιεχόμενό τους μέσω ενός πλαισίου αναζήτησης που βρίσκεται στην αρχική σελίδα.

 1. TheHylia.com best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

ΗHylia χρησιμεύει ως άμεση ιστοσελίδα λήψης που συχνά επιλέγεται από τους anime και hentai εραστές. Αρχικά σχεδιάστηκε ως κεντρικός κόμβος για να συγκεντρώσει τις αγαπημένες σας σειρές σε ένα μέρος για να αποφύγει τους συνδέσμους θυγατρικών καθώς και την τεράστια διαφημιστική καταιγίδα. ΗHylia θεωρείται ως η καλύτερη εναλλακτική λύση της Νέας Υόρκης λόγω της απλής διεπαφής και του χαρακτηριστικού διαχείρισης λογαριασμού.

ΗHylia δεν εγκρίνει τις ακριβές συνδρομές και οποιοδήποτε είδος διαφήμισης στον τομέα που απαιτείται για την ελκυστική υπηρεσία λήψης για την εξάπλωση του κοινού σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει επίσης ένα όριο που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν ένα μόνο αρχείο τη φορά.

 1. AcgnX Torrent best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

AcgnX - Anime Comics Games Νέο X-Project, είναι ένας άλλος υποψήφιος για την καλύτερη εναλλακτική λύση της Νέας Υόρκης. Αυτός ο ιστότοπος torrent αποτελείται από προηγμένες λειτουργίες που δεν έχουν άλλες ιστοσελίδες anime σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, το AcgnX Torrent χρειάζεται σήμερα να επεκτείνει την ανάπτυξή του, επομένως είναι σε αναζήτηση των μεταφορτωτών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά το torrent της NYAA μειώθηκε μια τεράστια κυκλοφορία ανεμιστήρων anime που άλλαξε προς το AcgnX Torrent.

Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA ενημερώνει τους χρήστες της όταν προστεθεί οποιοδήποτε νέο στοιχείο στην ιστοσελίδα ή αν υπάρχουν νέα σχετικά με τους ανεμιστήρες anime. Το AcgnX Torrent αναπτύσσεται προς το παρόν με το νέο περιεχόμενο πολυμέσων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών από τους λάτρεις του anime.

 1. Pantsu NYAA best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το Pantsu NYAA είναι η καινοτόμος εναλλακτική λύση της NYAA που έχει δημιουργηθεί από χρήστες και διαχειριστές του ιστότοπου torrent του NYAA. Είναι μια σειρά από όλους τους χείμαρρους που κυκλοφόρησαν αργότερα στις 5 Απριλίου 2017. Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA δημοσιεύθηκε αρχικά σε ομάδες 4Chan και μετατράπηκε σε ιό αργότερα μέσω του Reddit.

Το Pantsu NYAA προσφέρει επίσης ένα κουμπί αναζήτησης. Αυτή τη στιγμή διατίθεται με το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης της NYAA. Η πλήρης λειτουργικότητα παρόμοια με την ιστοσελίδα της NYAA υποσχέθηκε να ξεκινήσει σύντομα.

 1. Anime bytes best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το Anime Bytes είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις της NYAA. Έχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου πολυμέσων, αλλά ακόμα, το περιεχόμενο πολυμέσων του ιστότοπου δεν αντιστοιχεί στην NYAA. Προκειμένου να προβάλλετε περιεχόμενο σε Anime Bytes, η εγγραφή από αυτόν τον ιστότοπο είναι απαραίτητη.

Οι διαχειριστές Anime Bytes σταμάτησαν να δέχονται νέες εγγραφές, αλλά οι εγγραφές τους ανοίγουν έγκαιρα. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν η εγγραφή είναι πλήρης.

 1. Tokyo Toshokan

best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

To Tokyo Toshokan είναι μια άλλη εναλλακτική λύση της NYAA. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα anime torrent και ισχυρίζεται ότι είναι «μια βιβλιοθήκη BitTorrent των ιαπωνικών μέσων». Παρέχει επίσης τη διάσημη σειρά που ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν στη NYAA. Το Tokyo Toshokan επιτρέπει στους χρήστες του να προσαρμόζουν τη βιβλιοθήκη πολυμέσων τους. Για να γίνει αυτό, κάποιος πρέπει να εγγραφεί στον ιστότοπο.

Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA επιτρέπει στους λάτρεις των anime και hentai να αναζητούν περιεχόμενο πολυμέσων με βάση το μέγεθος του αρχείου, επιτρέποντάς τους έτσι να κατεβάσουν το συγκεκριμένο απαιτούμενο περιεχόμενο. Ωστόσο, ο ιστότοπος και τα torrents που είναι διαθέσιμα στο ευρετήριο είναι αρκετά αργά. Ο ιστότοπος φαίνεται να είναι ατελής και είναι σε θέση να κατεβάζει αρχεία κατακερματισμού torrent μόνο. Έτσι, θα μπορούσε να είναι μια απογοήτευση για όσους επιθυμούν μια αξιοπρεπή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

 1. ExtraTorrent best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το ExtraTorrent θεωρείται ότι είναι παρόμοιο με το PirateBay, το οποίο παρέχει στους χρήστες του ένα ευρύ φάσμα κινούμενων σειρών, εκπομπών καθώς και ταινιών που μπορούν εύκολα να μεταφορτωθούν.

Λέγεται ότι είναι η πιο δημοφιλής ανεξάρτητη μηχανή αναζήτησης torrent στον κόσμο. Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA παρέχει περιεχόμενο στους χρήστες της, το οποίο είναι εντελώς δωρεάν. Το κύριο πλεονέκτημα της επιλογής του ExtraTorrent είναι το προηγμένο σύστημα μηχανών αναζήτησης. Μαζί με αυτό, η ευκολότερη πλοήγηση επιτρέπει στους χρήστες της να απολαύσουν μια εκπληκτική εμπειρία.

 1. RuTracker best-NYAA-εναλλακτικές λύσεις

Το RuTracker είναι μια υπηρεσία κατακερματισμού ρωσικών torrent, η οποία έχει πέσει θύμα συνεχών και συνεχών αναστολών και συρμών όπως η NYAA. Αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA θεωρείται ότι είναι από τις καλύτερες εναλλακτικές της Νέας Υόρκης. Ο δείκτης του torrent καλύπτει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου μέσων όπως μουσική, παιχνίδια, βιβλία, anime, ταινίες και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι αυτή η εναλλακτική λύση της NYAA είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται στη Ρωσία, θα πρέπει να αλλάξετε τον ιστότοπο σε αγγλική ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός πρόσθετου μετάφρασης στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Προσφέρει ένα φόρουμ, FAQ, ειδική λειτουργία αναζήτησης, κατηγοριοποιημένα torrents και αρχειοθετημένο μενού. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε συζητήσεις στο φόρουμ αφού εγγραφείτε μέσω ενός λογαριασμού στον ιστότοπο. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα είναι σε ρωσικές ή κεντροευρωπαϊκές γλώσσες.

συμπέρασμα

Ο δημοφιλής ιστοχώρος torrent του ANY NYAA πήρε το όνομά του από το ιτιά της γάτας στην ιαπωνική γλώσσα. Αυτό, ωστόσο, θα μπορούσε να γίνει γνωστό μόνο από λίγους ερασιτέχνες anime και hentai που εξαπλώθηκαν παγκοσμίως. Η NYAA φιλοξένησε εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες και αναγγέλθηκε ως μία από τις πιο γνωστές πηγές για το περιεχόμενο των μέσων ενημέρωσης,.

Προκειμένου να μειωθεί ο πόνος των χρηστών της NYAA, έχουμε αναφέρει σε αυτόν τον οδηγό τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις της NYAA. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις της NYAA θα σας εμπνεύσουν με την τελευταία σειρά anime και το επιθυμητό περιεχόμενο πολυμέσων. Έτσι, δεν θα έχετε την ευκαιρία να χάσετε ξανά τη NYAA. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και το ιδιωτικό απόρρητό σας τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που θα σας βοηθήσει να γίνετε ανώνυμος μέσω του Διαδικτύου.

Συνιστώμενο άρθρο: 5 καλύτερες VPN για Torrenting & Κοινή χρήση αρχείων P2P - κορυφαία σύσταση 2017