Καλύτερη εναλλακτική λύση Tor για ανώνυμη περιήγηση το 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Τελευταία ενημέρωση 10 Σεπ 2019


Παίρνω αυτό πολλά, οι άνθρωποι ψάχνουν πάντα κάτι που τους δίνει πραγματική ανωνυμία. μετά την αποτυχία της Google και της κοινωνικής πλατφόρμας να αναπτύξουν το απόρρητο και την ασφάλεια του χρήστη, οι άνθρωποι απογοητεύονται. αλλά δεν τους νοιάζει!

Το Tor είναι η καλύτερη επιλογή για ανώνυμη περιήγηση και υπάρχουν πολλές άλλες αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό. αλλά στην πραγματικότητα παρέχουν τόσο πολύ για να εξασφαλίσουν τη σύνδεσή σας; ας ανακαλύψουμε…

Χρειάζεστε πραγματικά εναλλακτικές του Brow Browser?

Ας το θέσουμε αυτό τον τρόπο, πρέπει να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας από την πρώτη θέση. οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον Tor για δύο βασικούς λόγους.

 1. Ανώνυμη και ιδιωτική περιήγηση
 2. Πρόσβαση στο βαθύ και στο σκοτεινό ιστό

Τώρα, αν ψάχνετε για "ανώνυμη περιήγηση", ο Tor θα είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά προτιμώ να χρησιμοποιήσω εναλλακτικές επιλογές, όπου δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Ναι, μπορείτε να επιτύχετε την ανωνυμία σας χωρίς να διακυβεύετε την ταχύτητα του Internet σας, η οποία είναι αξιολύπητη σε ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως το Tor, Ή μπορείτε να κάνετε το δικό σας κανονικό πρόγραμμα περιήγησης (Chrome, Firefox, σαφάρι) πιο ασφαλές και ιδιωτικό με λίγη προσπάθεια.

Αποκτήστε την ανωνυμία σας με το κανονικό πρόγραμμα περιήγησης:

Είναι πολύ απλό να αποκτήσετε την ιδιωτική περιήγησή σας, χρειάζεστε μόνο μερικές επεκτάσεις για να αποτρέψετε την παρακολούθηση από εσάς. και έναν αξιόπιστο πάροχο VPN.

Γιατί επεκτάσεις?

 • UBlock Προέλευση: αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την παρακολούθηση και να αποκλείσετε τα σενάρια των διαφημίσεων.
 • HTTPS Παντού: Αυτό θα ανοίξει μόνο σελίδες ασφαλών τοποθεσιών.
 • Cookie Autodelete: Θα αφαιρέσει τα cookies που δεν χρειάζονται πλέον.
 • Απόρρητο Badger: Αυτό θα εμποδίσει όλους τους ιστότοπους να μην εκτελούν τις δέσμες ενεργειών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από πίσω για να αρπάξουν τα δεδομένα των χρηστών.
 • Κανένα σενάριο: Αυτό θα σας δώσει την πρόσβαση σε "εκτέλεση" ή "μη εκτέλεση" του σεναρίου του συγκεκριμένου ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor παρέχει από προεπιλογή σάς παρέχει αυτές τις λειτουργίες, που κάνουν τον Tor πιο ασφαλή. αλλά ένα άλλο χέρι που κινδυνεύετε επειδή δεν εμποδίζει κανένα ιό, hacking script για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιήστε ένα αξιόπιστο VPN:

Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε, αν χρησιμοποιείτε Tor ή όχι. Χρειάζεστε ένα VPN ακόμα και με τον Tor για την κρυπτογράφηση της κίνησης στο internet επίσης. Ο Tor δεν παρέχει κρυπτογράφηση δεδομένων. Επίσης, το VPN βοηθά στην επιτάχυνση της περιήγησης Tor επίσης.

Αλλά εάν έχετε εγκαταστήσει όλες τις επεκτάσεις, χρειάζεστε μόνο μια σύνδεση VPN για την κρυπτογράφηση των δεδομένων. ότι όλοι ...

Γιατί οι άνθρωποι που αλλάζουν Brow Brow πάνω από εναλλακτικές λύσεις?

 • Μικρή σύνδεση: Ο Tor συνδέεται στο δικό του δίκτυο δρομολόγησης και προκαλεί καθυστέρηση στη δημιουργία συνδέσεων.
 • Απογοητευτική περιήγηση: Παρόλο που ο Tor χρησιμοποιεί το back-up του Firefox, εξακολουθεί να απογοητεύει την εμπειρία του χρήστη λόγω της πολύ χαμηλής ταχύτητας περιήγησης.
 • Παρακολούθηση ISP: Αυτός είναι ένας άλλος πονοκέφαλος, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Tor ακόμη και για ανωνυμία που δεν είναι παράνομη, οι ISP μπορούν εύκολα να καθορίσουν αν χρησιμοποιείτε Tor.
 • Ασφάλεια άποψη: Το ρελέ χρήσης Tor να μεταφέρει το αίτημά σας μέσω διαφορετικών επιπέδων κόμβων, τα οποία το καθιστούν ανώνυμο, αλλά τα δεδομένα σας εξακολουθούν να ανιχνεύονται. επειδή δεν παρέχει κρυπτογράφηση δεδομένων.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε την καλύτερη και πιο συμβατή επιλογή αντί για το δίκτυο Tor ή υπηρεσίες κρεμμυδιών, υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτή την αναζήτηση των "εναλλακτικών λύσεων", όπως είναι η απογοητευτική εμπειρία περιήγησης, η αργή συνδεσιμότητα με το δίκτυο κρεμμυδιών, να είναι αργή εμπειρία περιήγησης.

Σε όλη τη διάρκεια? Ένα από τα ασφαλέστερα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούμε, αλλά αν μιλάμε για γνώμη pro ή εμπειρογνώμονα δεν το συνιστούν, μερικά από τα ισχυρισμοί ότι οι οργανισμοί πίσω από αυτό το πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν είναι σίγουροι γι 'αυτό.

Ωστόσο; σε αυτό το άρθρο, θα σας οδηγήσουμε ή θα σας καθοδηγήσουμε σε δύο διαφορετικούς τρόπους όπου μπορείτε μάλλον να εξασφαλίσετε ή να κάνετε ιδιωτική την περιήγησή σας και άλλο λογισμικό όπως τα προγράμματα περιήγησης Tor, η επιλογή σας είναι δική σας!

Πριν φτάσετε σε αυτό θα πρέπει να ξέρετε πώς λειτουργεί αυτό το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης και πώς ιδιωτικά ιστορία ή τα αποτυπώματα σας.

Best Tor Browser Εναλλακτικές λύσεις 2019

Μέχρι το 2014, ο Tor ήταν ακριβώς ένας καταπληκτικός περιηγητής ανωνυμίας που δεν παρακολούθησε καν τους δικούς του χρήστες. Δυστυχώς, αφού η NSA χάκεψε με επιτυχία το Tor Project, έμεινε στο κέντρο της κατασκοπείας. Μετά από αυτό, ο Tor έγινε στόχος πολλών παραβιάσεων της δικαιοσύνης που άφησε ένα μεγάλο ερωτηματικό στην αποτελεσματικότητα του προγράμματος περιήγησης Tor.

Δεδομένου ότι Tor υπονόμευσε την επιθυμία να βρεθεί μια εναλλακτική λύση για το πρόγραμμα περιήγησης Tor έχει καρφώσει αξιοσημείωτα, διότι κάθε άλλο πρόσωπο θέλει να μάθει ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική Tor. Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι η εξεύρεση εναλλακτικής λειτουργίας όπως ο Tor είναι αρκετά δύσκολη, αλλά οι στρατολογημένες Tor εναλλακτικές λύσεις θα σας κάνουν χωρίς προβλήματα.

Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα με τις ασφαλείς και δοκιμασμένες εναλλακτικές λύσεις αναζήτησης του Tor για εσάς, διστάσετε να επιλέξετε κάποιο από αυτά και να κάνετε την εμπειρία περιήγησής σας ανεκτίμητη:

1 Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN)

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ολόκληρο το Διαδίκτυο αντί για απλή περιήγηση. Το VPN είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τον Tor. Φυσικά, δεν είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης, αλλά είναι ένα λογισμικό για τον έλεγχο του εισερχόμενου και εξερχόμενου διαδικτύου σας και κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα και καθιστά αδύνατο να διαβάσετε στα αδιάκριτα μάτια.

Βασικά, το VPN παρέχει τη σύνδεσή σας σε δύο σημαντικές εκτροπές

 • Αλλαγή Ταυτότητας: Η σύνδεση VPN αντικατέστησε την τρέχουσα διεύθυνση IP σε άλλη τοποθεσία IP όπου θέλετε. αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε αδεσμοποίητη πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο.
 • Μυστικότητα & Κρυπτογράφηση: Το VPN δημιουργεί μια ιδιωτική σήραγγα η οποία είναι κρυπτογραφημένη μέχρι 256bit, η οποία θεωρείται πρωτόκολλο κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας.

2 - FreeNet Secure Browser

Το FreeNet είναι από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Tor και συνδυάζεται με τεχνολογίες OpenNet και Darknet. Το λογισμικό ασφαλείας P2P είναι αξιόπιστο για την απεμπλοκή της λογοκρισίας. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor δεν διαθέτει κεντρικό διακομιστή. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να χαλάσουν τα συστήματά τους, ακόμη και εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση του συστήματος δεν είναι προσβάσιμοι στις λεπτομέρειες του χρήστη.

Το FreeNet συγκεντρώνει τα δεδομένα σε συνομηλίκους και όλο το περιεχόμενο που μεταφορτώνεται παραδίδεται στους κόμβους του. Δεδομένου ότι όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα πριν αποθηκευτεί ως εκ τούτου, μπορεί να φαίνεται σαν την καλύτερη Tor εναλλακτική λύση, αλλά είναι έτσι; Τα δεδομένα αποθηκεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η είσοδος σε επιτιθέμενους και ιχνηλάτες. Το κρίσιμο σημείο που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι οι παραγωγοί του λογισμικού FreeNet δεν μπορούν να διαφέρουν ως προς το είδος των δεδομένων που έχουν αποθηκευτεί από τους χρήστες τους, έτσι ώστε τα δεδομένα να είναι πολιτικά ή εξαιρετικά ευαίσθητα.

3- I2P Browser Ως εναλλακτική λύση Tor

Όπως και ο Tor, το I2P - Invisible Internet Project - χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία DarkNet. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor κρυπτογραφεί τα δεδομένα με τρόπο παρόμοιο με το επίπεδο. Το I2P κρυπτογραφεί την κυκλοφορία δικτύου χρησιμοποιώντας δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά.

Το I2P είναι σαν ένα Internet στο Διαδίκτυο καθώς οικοδομεί ένα στρώμα δικτύου μέσα στις συνεδρίες TCP / IP και UDP. Με τον τρόπο αυτό το I2P γίνεται ιδανικό για την κυκλοφορία του δικτύου και τα προσωπικά δεδομένα. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι όλες αυτές οι ικανότητες καθιστούν το I2P μια άξια εναλλακτική λύση για τον browser του Tor.

4- Yandex Browser

Η Yandex κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εναλλακτικών λύσεων του προγράμματος περιήγησης Tor. Το Yandex Browser είναι προϊόν του Yandex - του ρωσικού τεχνολογικού γίγαντα. Έχει εξαιρετική ικανότητα να διατηρεί τα δεδομένα του χρήστη ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτια των ιχνηλατών. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor μπορεί επίσης να ανιχνεύει αρχεία και έτσι να διατηρεί επίσης τα δεδομένα ασφαλή από διάφορες μορφές κακόβουλου λογισμικού.

Εκτός από όλη την ασφάλεια, παρέχει στα δεδομένα του χρήστη, το Yandex στεγάζει μερικά προσθήκες που προσανατολίζονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, οι αποκλεισμοί διαφημίσεων και οι επεκτάσεις και οι προσθήκες απενεργοποίησης φλας διασφαλίζουν τον χρήστη από τους μη ασφαλείς ιστότοπους. Όταν χρησιμοποιείτε το Yandex Browser, ο ενσωματωμένος κατά του ιού Kaspersky ανιχνεύει τα στοιχεία που μπορείτε να κατεβάσετε για λόγους ασφαλείας.

Αυτή η εναλλακτική λύση Tor είναι συμβατή με τα Windows 7 και τις νεότερες εκδόσεις της. Λειτουργεί επίσης καλά σε Linux και Mac OS X επίσης. Το Yandex Browser είναι δωρεάν και μπορεί να μεταφορτωθεί εύκολα από τον ιστότοπό του.

5 - κρυπτογραφημένο πρόγραμμα περιήγησης IprediaOS

Το iPrediaOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Linux και είναι ένα από τα διαθέσιμα εναλλακτικά προγράμματα περιήγησης Tor. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor έχει προγραμματισμένες υπηρεσίες κρυπτογράφησης που προστατεύουν τους χρήστες της από ιχνηλάτες και εισβολείς. Αυτό γίνεται με την κρυπτογράφηση της κίνησης δικτύου, μετατρέποντάς την έτσι σε μια ασφαλή και ιδιωτική εναλλακτική λύση για το πρόγραμμα περιήγησης Tor.

6 - Globus Secure Browser

Το Globus είναι μια πληρωμένη εναλλακτική λύση προγράμματος περιήγησης Tor, η οποία προσφέρει και μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 5 ημερών. Αυτή η εναλλακτική λύση για το πρόγραμμα περιήγησης παρέχει στον χρήστη τη μέγιστη ανωνυμία και την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί επίσης ένα δίκτυο VPN για να ανακατευθύνει την κίνηση στο Internet. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν κάποιος θέλει να σας εντοπίσει, θα καταλήξει να βρει τους διακομιστές Globus αντ 'αυτού.

Αυτή η εναλλακτική λύση Tor επιτρέπει στους χρήστες της να επιλέξουν τη θέση από την οποία θέλουν να εμφανίζονται ηλεκτρονικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε την τοποθεσία σας στην Αγγλία, ενώ κάθονται ειρηνικά στη Γερμανία δίνοντας στους ιχνηλάτες σας ψευδή αντίληψη. Το δίκτυο Tor χρησιμοποιείται από την Globus για να ξεμπλοκάρει διαφορετικούς ιστότοπους και για προστασία από κακόβουλο λογισμικό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους του Tor χωρίς Tor, αλλά με το Globus! Αυτή η εναλλακτική λύση Tor λειτουργεί καλά με όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα.

7 - Whonix Ανώνυμη περιήγηση

Το Whonix ως μία από τις εναλλακτικές λύσεις αναζήτησης του Tor είναι ο τύπος ενός λειτουργικού συστήματος που καλύπτει το μυαλό κάθε φρικιαστικής ασφάλειας που θέλει επίσης να απολαμβάνει την ανωνυμία στο Διαδίκτυο. Το πρόγραμμα ασφαλείας του Whonix βασίζεται στο Tor και λειτουργεί καλά στο λειτουργικό σύστημα Linux. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor λειτουργεί με απομόνωση, πράγμα που σημαίνει ότι οτιδήποτε κάνει η Netizen δεν θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της διεύθυνσης IP του Netizen στο Διαδίκτυο.

Ακόμα και το DNS ή κακόβουλο λογισμικό γίνεται άχρηστο εάν ένας Netizen έχει χρησιμοποιήσει το Whonix επειδή δεν θα μπορέσει να διαρρεύσει τη θέση ή τις προσωπικές πληροφορίες του συγκεκριμένου Netizen. Το λογισμικό Whonix έχει δύο κύρια μέρη. Πρώτον, έχουμε το Whonix-Gateway το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια πύλη που τρέχει μόνο στο Tor. Στη συνέχεια, το δεύτερο μέρος είναι το Whonix-WorkStation που λειτουργεί σε απομονωμένο δίκτυο. Ωστόσο, μόνο οι συνδέσεις που γίνονται στο Tor μπορούν να περάσουν από το απομονωμένο δίκτυο.

Whonix είναι ότι Tor εναλλακτική λύση που όταν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να αποτελέσει μια αποτελεσματική αντικατάσταση για Tor.

8 - Comodo Ice Dragon

Το πρόγραμμα περιήγησης Comodo Ice Dragon είναι ότι η εναλλακτική λύση του προγράμματος περιήγησης Tor έχει επίσης χαρακτηριστικά γνωρίσματα απορρήτου. Πρόκειται για λογισμικό ασφαλείας του οποίου το πρόγραμμα περιήγησης βασίζεται στο FireFox. Το Comodo Ice Dragon διαθέτει χαρακτηριστικά που το καθιστούν από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Tor. Προσφέρει επίσης μια ασφαλή υπηρεσία DNS που βοηθά στην επιτάχυνση των δραστηριοτήτων του προγράμματος περιήγησης Netizen. Αυτή η εναλλακτική λύση του προγράμματος περιήγησης Tor είναι, ευτυχώς, διαθέσιμη δωρεάν.

9 - Αποσύνδεση προγράμματος περιήγησης

Η αποσύνδεση συγκαταλέγεται στις εναλλακτικές λύσεις του προγράμματος περιήγησης Tor, οι οποίες είναι ικανές να αποσυνδέσουν τους χρήστες από τους ιστοτόπους που είναι γνωστοί για την ανίχνευση των Netizens. Παρακολουθεί τις τοποθεσίες ή τις εταιρείες στο Διαδίκτυο που παρακολουθούν το Netizens και στη συνέχεια σας ρωτάει αν θα θέλατε να τους αποκλείσετε. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα εμπειριών περιήγησης.

Η αποσύνδεση επιτρέπει στους χρήστες iOS, Windows και Android να αναζητούν και επομένως να περιηγούνται με ασφάλεια. Παρ 'όλα αυτά, αυτό το λογισμικό δεν είναι το ιδανικό και αποκλειστικό εργαλείο προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας ή μια άψογη εναλλακτική λύση για τον Tor. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor είναι, ωστόσο, ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα και κοστίζει $ 5 το μήνα ή για $ 50 μπορείτε να πάρετε τη μονοετή συνδρομή.

10 - Subgraph OS ως A Tor εναλλακτική λύση

Το Subgraph OS είναι ένα από τα εναλλακτικά προγράμματα περιήγησης Tor που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Tor. Το Subgraph OS διαθέτει ειδικό λογισμικό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τη φιλικότητα προς το χρήστη. Έχει μια τέτοια διασύνδεση που έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει την ενόχληση έτσι τα συστήματα OS Subgraph είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστούν και να σπάσουν επίσης.

Αυτή η εναλλακτική λύση Tor χρησιμοποιεί τις στρώσεις για να εξετάσει το επίπεδο ασφάλειας των εγκαταστάσεων λογισμικού για τον υπολογιστή σας. Υπάρχουν επίσης στρώματα προστασίας όπως τείχος προστασίας, σκληρυνόμενος πυρήνας και meta-proxy.

11 - Freepto

Το Freepto κατατάσσεται ανάμεσα στα αγαπημένα σε απευθείας σύνδεση εργαλεία προστασίας προσωπικών δεδομένων για τους περισσότερους Netizens, και είναι αναμφισβήτητα μια αξιόπιστη Tor browser εναλλακτική λύση επίσης. Η online ανωνυμία είναι ένα χαρακτηριστικό που διαθέτει η Freepto. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor είναι φορητό λογισμικό, καθώς μπορεί να εκτελεστεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή αφού την αποθηκεύσετε σε ένα USB stick. Ως αποτέλεσμα, δεν θα χρειαστεί να το εγκαταστήσετε ξανά και ξανά όπου κι αν πάτε.

Αυτή η εναλλακτική λύση Tor έχει λογισμικό όπως το Tor και τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Linux. Το Freepto αποθηκεύει και κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα που συλλέγονται στο δίσκο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ταυτότητα των χρηστών του Freepto παραμένει ασφαλής και ασφαλής από τα αδιάκριτα μάτια των χάκερ και των ιχνηλατών. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, το Freepto θεωρείται μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αναζήτησης του Tor.

12- Peerblock

Το Peerblock είναι μια άξια λύση για να εμποδίσετε συγκεκριμένα άτομα και προγράμματα να σας εντοπίσουν. Είναι μία από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις του προγράμματος περιήγησης Tor που εμποδίζουν τις επικοινωνίες Java να παρακολουθούν ή να σας παρακολουθούν. Σας βοηθά επίσης να ελέγχετε τα άτομα που συνδέεστε ή αλληλεπιδράτε με το Internet.

Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του Peerblock, διαφορετικά προγράμματα και άτομα δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσουν ή ακόμα και να διαπεράσουν το σύστημά σας. Ωστόσο, οι ίδιες συνέπειες συμβαίνουν μαζί σας ότι δεν μπορείτε καν να εισχωρήσετε σε κανένα σύστημα άλλου χρήστη. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς η Peerblock δεν είναι σε θέση να σταματήσει από όλους τους ιχνηλάτες να σας εντοπίσουν. Έτσι, χρειάζεστε κάποιο άλλο λογισμικό για να συμπληρώσετε αυτήν την εναλλακτική λύση Tor. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η Peerblock είναι ελεύθερη στην αγορά.

13-LPS - Ελαφριά φορητή ασφάλεια

Η ελαφριά φορητή ασφάλεια - LPS - είναι το λογισμικό που βασίζεται στο Linux. Αυτή η εναλλακτική λύση Tor είναι ένα λειτουργικό σύστημα που απαιτεί εκκίνηση από μια εξωτερική υποδομή μνήμης. Το LPS δεν συνδέεται ή επικοινωνεί με εξωτερικούς διακομιστές που είναι επιρρεπείς στην παρακολούθηση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η LPS μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Tor.

14- Τοξ

Μεταξύ όλων των εναλλακτικών λύσεων Tor, το Tox είναι μια επιλογή που ευνοείται από όσους είναι οπαδός της εφαρμογής ασφαλών μηνυμάτων. Tox είναι ο προορισμός για όσους θέλουν κρυπτογραφημένες τις υπηρεσίες επικοινωνίας τους. Παρέχει υπηρεσίες όπως κρυπτογραφημένα μηνύματα αλληλογραφίας, IM και πολλά άλλα. Το Tox παρέχει επίσης ασφαλείς υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης.

15- Epic

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η εναλλακτική λύση Tor είναι αναμφισβήτητα επική. Το Epic είναι πρόγραμμα περιήγησης με γνώμονα την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια και έχει τη δυνατότητα να αποκλείει διαφημίσεις και δέσμες ενεργειών που βρίσκονται πάντα εν κινήσει για να εντοπίσουν τους χρήστες του. Το λογισμικό αυτού του εναλλακτικού Tor είναι χτισμένο σε πηγαίο κώδικα Chromium.

Το Epic μπορεί επίσης να απενεργοποιήσει την προσωρινή μνήμη DNS και τις αυτόματες πληρωμές μέσω διαδικτύου, εμποδίζοντας έτσι την πρόσβαση τρίτων σε cookies. Αυτό το λογισμικό είναι μια αξιόπιστη Tor εναλλακτική λύση καθώς είναι ένας συνδυασμός Tor, Chrome, και FireFox επίσης.

16- JonDo Live-CD

Το JonDo είναι μια άλλη εναλλακτική λύση προγράμματος περιήγησης Tor που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux. Το διάσημο λειτουργικό σύστημα GNU αποτελεί θεμέλιο για αυτήν την εναλλακτική λύση Tor. Το JonDo Live συνοδεύεται από ορισμένα προεγκατεστημένα προγράμματα όπως το Thunderbird, το Pidgin και το Tor Browser, σε αντίθεση με άλλα λογισμικά.

17- Ουρές

Οι ουρές κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων εναλλακτικών λύσεων του Tor browser λόγω της ιδιαιτερότητάς τους. Οι ουρές έχουν ένα περίπλοκο σύστημα, ο οποίος είναι ο λόγος για τον οποίο είναι η ασφαλέστερη αλλά και η πιο μοναδική από τις εναλλακτικές λύσεις όλων των Tor.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που προσθέτει στη μοναδικότητα των Tails είναι ότι είναι ένα λειτουργικό OS που μπορεί να εκκινηθεί από οποιοδήποτε USB, DVD ή σκληρό δίσκο.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Linux και έχει πολλά ενσωματωμένα προγράμματα. Αυτά τα προγράμματα ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της Tails σε σχέση με την ασφάλεια και την ανωνυμία. Το Tails OS διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα πρόγραμμα-πελάτη άμεσων μηνυμάτων, το οποίο κάνει την πλοήγηση στο Διαδίκτυο ασφαλέστερη και ταχύτερη.

Το τρίτο χαρακτηριστικό είναι η αποτελεσματική λειτουργία της Tails, δηλαδή, χρησιμοποιεί το δίκτυο Tor που παρέχει και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας στα Tails. Επομένως, δεν θα ήταν περιττό να πούμε ότι τα Tails είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση Tor.

Με τα ουρά, μπορείτε επίσης να διαγράψετε το ψηφιακό ίχνος σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, όταν εξάγετε τον σκληρό σας δίσκο ή τη μονάδα USB, δεν υπάρχουν στοιχεία για τη δραστηριότητά σας στο σύστημα. Έτσι, τα Tails εξασφαλίζουν πλήρη ανωνυμία και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δεδομένα σας ακόμα και αν χρησιμοποιούσατε δημόσιο δίκτυο ή υπολογιστή ενός φίλου. Τα πάντα εξαφανίζονται από το σύστημα μόλις αφαιρέσετε το δίσκο που περιέχει το λειτουργικό σύστημα, καθώς το σύστημα που χρησιμοποιούσατε ήταν ανεξάρτητο από το εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα USB, οπότε πηγαίνει πίσω στο κανονικό του λειτουργικό σύστημα.

Επιπλέον, το Tails χρησιμοποιεί μόνο τη μνήμη RAM, επομένως, μετά από μια επανεκκίνηση, καμία από τις πληροφορίες σας παραμένει αποθηκευμένη στον υπολογιστή. Έτσι, το λειτουργικό σύστημα γίνεται ένα θησαυροφυλάκιο όλων των δεδομένων που χρειάζεστε με αποτέλεσμα να αποτελεί ιδανική λύση για τη διαχείριση των ευαίσθητων πληροφοριών και όλων των πολύτιμων εγγράφων.

18- Ψιφόν

Καλύτερη εναλλακτική λύση Tor για ανώνυμη περιήγηση το 2019

Το Psiphon είναι το εργαλείο ελεύθερου και ανοιχτού κώδικα που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά για τα άτομα που βρίσκουν εναλλακτική λύση Tor. Η Psifon χρησιμοποιεί τις τεχνικές των τεχνολογιών VPN και SSH, ώστε να παρέχει πρόσβαση σε ανοικτό διαδίκτυο στις περιοριστικές περιοχές.

Κρύβει τη διεύθυνση IP ενός χρήστη και παρέχει αντι-λογοκρισία. Είναι μια ελεύθερη πηγή, αλλά προσφέρει και μια επαγγελματική έκδοση, αλλά έχει δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS. Ένα λίγο απογοητευτικό είναι ότι έχει ένα περιορισμένο εύρος ζώνης 2 Mbps για τους χρήστες δωρεάν έκδοσης. Ωστόσο, η μέγιστη ταχύτητα που παρέχουν είναι 5 Mbps, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχεδίων ασφάλισης της Psiphon.

Αυτή η εναλλακτική λύση Tor θα μπορούσε να σας προσφέρει την ασφάλεια κατά της ταυτότητας των κυβερνήσεων, των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου και άλλων τρίτων μερών.

Ασφαλίστε το πρόγραμμα περιήγησης όπως το Tor:

Το ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης όπως το TOR ανοίγει πάντα και δημιουργεί τη σύνδεση με τους δικούς του εικονικούς διακομιστές, οι οποίοι καθιστούν την κυκλοφορία δρομολόγησης να εξαφανίζεται από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και από άλλες υπηρεσίες επιτήρησης.

Το άλλο καλύτερο που κάνουν! Δεν αποθηκεύουν τα cookie σας ή άλλες πληροφορίες που άλλες διαρροές του προγράμματος περιήγησης εύκολα, εδώ μπορείτε να ελέγξετε τι διαρροή του προγράμματος περιήγησής σας. Επίσης, σας προστατεύουν από την έγχυση κακόβουλου λογισμικού και αποτρέπουν επίσης την εμφάνιση των αποτυπώσεων. Ας κάνουμε μια γρήγορη δοκιμή, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Mac Book Pro και βρίσκομαι κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε ας δούμε.

Tor-εναλλακτικές λύσεις

Το FBI πέτυχε να αποκαλύψει περίπου 30 εκατομμύρια Tor μέσω της λειτουργίας Torpedo. Ένας από τους προγραμματιστές του Tor, Matt Edman, είχε συμβληθεί από το FBI για να το φέρει έτσι μετά τη λειτουργία, δεν είναι συνετό να χρησιμοποιήσεις Tor μέχρι και αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον Tor για απλά να αυξήσεις το απόρρητο και την ασφάλεια μαζί με ένα VPN.

Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο - το VPN - θα διπλασιάσει την κρυπτογράφηση της δραστηριότητάς σας στο Διαδίκτυο και τη χρήση του Tor. Θα σας παράσχει μια κοινή διεύθυνση IP, ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί η IP σας. Ως εκ τούτου, καθησυχαστική ανωνυμία, ακόμη και αν ο Tor έχει συμβιβαστεί και πάλι.

Παρόλο που οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Tor είναι εξαιρετικές και έτσι οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις Tor δεν θα φτάσουν πιθανότατα εκεί σύντομα. Αλλά θέλουμε επίσης να εξερευνήσετε και τις εναλλακτικές λύσεις Tor σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor αφού μάθετε για το συμβιβασμό στην αποτελεσματικότητά του.

Το TOR είναι παράνομο για χρήση?

Είναι μια μακρά συζήτηση για το αν είναι παράνομο ή νόμιμο να χρησιμοποιείται. Κατά την άποψή μου, δεν έχω βρει τίποτα που να δείχνει ότι η χρήση του TOR Browser είναι παράνομη!

Τα πράγματα που επηρεάζουν το ίδιο το Tor είναι το πρόβλημα. Ο Tor ανοίγει όλες τις πόρτες που μπορούν να ανοίγουν στο γραφείο Hitman, τα ναρκωτικά, το πορνογραφικό υλικό και πολλές άλλες παράνομες αγορές οι οποίες απαγορεύονται ή αποκλείονται από το κανονικό πρόγραμμα περιήγησης. Ακόμα, αυτό δεν κάνει τον Tor Illegal.

Είναι ασφαλής η χρήση του προγράμματος περιήγησης TOR?

Το ίδιο το Tor είναι το ασφαλέστερο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά δεν θα σας προστατεύσει από έναν κακόβουλο ιστότοπο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραπονιούνται για την αργή εμπειρία περιήγησης, αλλά κατά τη γνώμη μου, υποθέτω ότι θα επιβραδύνει τη σύνδεση στο διαδίκτυο λόγω κρυπτογράφησης.

Το TOR παρέχει την πιο ανώνυμη σύνδεση χωρίς παρακολούθηση προσθέτων όπως τα footprints, WebTRC και επιπλέον, τα οποία σας κάνουν ασφαλέστερα να το σκεφτείτε.

Αλλά καθώς δεν παρέχει κανένα addon για να σας παρακολουθήσει, δεν θα σας υπερασπιστεί από τους κακόβουλους ιστότοπους. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος λογισμικού προστασίας από ιούς για αυτό.

συμπέρασμα

Ο συμβιβασμός των υπηρεσιών του Tor προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους αξιόπιστους χρήστες του. Πολλοί χρήστες του Tor απέτρεψαν από τη χρήση των υπηρεσιών του. και επίσης αναζητούν τώρα μια εναλλακτική λύση που ταιριάζει καλύτερα στα παπούτσια του Tor. Ως εκ τούτου, έχουμε ραγίσει το μαστίγιο και έχουν συγκεντρώσει τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις 17 Tor browser για εσάς.

Οι προαναφερθείσες εναλλακτικές λύσεις του προγράμματος περιήγησης Tor είναι από τις πιο εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Η απομάκρυνση από τα κοινά προγράμματα περιήγησης και η χρήση μιας από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του προγράμματος περιήγησης Tor μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο γρήγορα και με ασφάλεια.