Как да изтеглите торент анонимно

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting е просто процес за споделяне на файлове, който включва няколко лица в процеса на изтегляне. BitTorrent е технология, а не програмен софтуер, който позволява бързо и бързо изтегляне и споделяне на файлове между връстници.


Въпреки че поредицата е чисто законно и безопасно нещо, някои държави я смятат за незаконна и опасна. Независимо от цялото политическо влияние или натиск, торентите са най-ефективният и компетентен начин за изтегляне и споделяне на различни материали от мрежата. Скоростта на торента и способността да предоставят приемливо ниво на обслужване се споделят с тяхната популярност.

Най-сериозното притеснение на торентите е тяхната поверителност. Торентите проявяват сериозни опасения за поверителност. Освен това те са създадени по начин, че троловете или хакерите с авторски права могат лесно да ги хванат, ако не спазват съветите за безопасност.

С екипите за борба с пиратството и несигурните юридически организации работят много клиенти на BitTorrent намират начини да скрият истинската си идентичност от света.

Голям брой потребители на BitTorrent, които търсят начини да скрият самоличността си по време на торент. Това е така, защото когато потребителят изтегли анонимно торент, след това тракерът няма да може да проследи IP адреса на потребителя, както и какви файлове / материали, които потребителят изтегли, не могат да получат.

Защо торентърите трябва да се грижат за анонимността?

Потребителите трябва да се грижат много за своята анонимност, защото могат да се окажат сами в съда или дори в затворите. Съгласно американското бюро за авторско право нарушенията на авторските права могат да доведат до наказателни наказания, които включват затвор до 5 години и наказания до 250 000 долара на нарушение.

Как да изтеглите анонимно „торент“?

Ако искате да изтеглите торент анонимно, без да оставяте външния свят да знае вашата идентичност, споменатите по-долу са методите, които можете да следвате, за да изтеглите торент анонимно:

  1. Използвайте VPN:

Използването на VPN е един от най-ефективните и ефикасни начини за анонимност. VPN е най-добрият и най-простият начин да скриете своята идентичност и IP адрес от други колеги. Въпреки че добрият доставчик на услуги VPN ще таксува известна сума пари, но с техните ефективни услуги ще маршрутизира всичките ви данни за трафика. Въпреки че не всички VPN са за анонимно изтегляне на торент, но преди да изтеглите VPN, първо проверете дали е за анонимно изтегляне или не.

Второ, преди да използвате VPN за анонимно изтегляне на торент, уверете се:

  • VPN е за анонимно изтегляне.
  • VPN не съхранява регистрационни файлове
  • Проверете допълнителни функции на VPN.
  1. Използвайте поверителност на Torrent:

Поверителността на торентите е друг наскоро излязъл метод за изтегляне на торент анонимно. Тази услуга е достъпна за клиенти на BitTorrent. Тази прокси услуга е подобна на BT Guard. Поверителността на торентите осигурява модифицирани uTorrent клиенти, които имат всички предварително конфигурирани необходими настройки. Той функционира от екипа на TorrentReactore.net. Той образува тунел между системата и отдалечения сървър. Освен това, данните също са криптирани, което означава, че данните са недостъпни и се поддържат от услугите. Единственият недостатък на тази услуга е, че тя е ограничена само до потребителите на Windows платформи.

  1. Използвайте ANOMOS:

Anomos е основно безплатни програми за Windows и криптиран мулти P2P протокол за разпространение на файлове. Тази програма позволява на потребителите на BitTorrent да скрият своята идентичност и IP адрес. Повече от 1600 потребители поискаха протоколът Anomos да бъде вграден в бъдеща версия на uTorrent, което го прави второто най-известно предложение в целия.

Минусите на Anomos са, че не са напълно последователни и съвместими с редовни торент файлове. Това е така, защото той използва свой собствен торент формат. Също така скоростта на изтегляне обикновено е ниска от обикновените BitTorrent трансфери.

  1. Използвайте SeedBox:

Seedboxes са оптимизирани сървъри, обикновено проектирани за торент прехвърляне на P2P файлове. Със Seedboxes потребителите получават висока скорост на изтегляне и това помага да се скрие IP адресът им от външния свят.

Seedboxes са високоскоростни сървъри, които използват BitTorrent протокол за изтегляне и качване на торент анонимно. Във високоскоростна мрежа семенните кутии могат да изтеглят големи файлове в рамките на няколко минути.

След изтеглянето на семенната кутия потребителят може да изтегли файлове в системата си чрез бърза и бърза HTTP връзка.

  1. Използвайте BT Guard:

Подобно на поверителността на торентите, BT Guard също е прокси услуга, която ефективно крие IP адреса на потребителя. За разлика от поверителността на торентите, услугите му са достъпни с всички устройства като Mac, Windows и Linux. За по-голяма сигурност услугата включва и някои VPN, които имат софтуер за тунел на криптиране.

Услугата BT Guard е лесна за изтегляне и инсталиране. Той не поддържа записи на данни за използване и предлага неограничена скорост на изтегляне. Единственият недостатък е, че използването е ограничено само до Азия, Канада и Европа.

  1. Използване на I2P:

За да изтеглите торент анонимно, можете също да използвате анонимна мрежа за наслагване, известна като I2P. Основната цел на тази мрежа е да защити и осигури комуникация от наблюдението и наблюдението на трети страни като доставчици на интернет услуги.

Много потребители, които са сериозно загрижени за поверителността си, използват тази мрежа за наслагване. Мрежата I2P е достъпна на вградени системи, настолни компютри и телефони с Android.

Изберете анонимен метод:

Това зависи изцяло от потребителите да изберат любимия си метод за анонимност. Въпреки това, за максимална защита можете да изберете VPN метод или метод на прокси услуга за изтегляне на торент анонимно.

Нека разгледаме плюсовете / минусите на използването на VPN за разлика от прокси услугата:

VPN

PROXY

Осигурява по-силно криптиране. Не е криптиран.
Работи ефективно с всяко торентно приложение. Torrent client App трябва да има поддръжка за прокси.
Работи по-бавно от прокси. Работи по-бързо от VPN.
Торентът и IP на браузъра на браузъра са същите. И двете торент и уеб браузър IP са различни.
Маршрутизира всички данни чрез VPN. Маркира торентния трафик отделно от другите данни.
Ако VPN прекъсне връзката така, торент IP адрес може да бъде изложен. Ако прокси се прекъсне, торент IP адрес може да не бъде изложен.

Torrenting е просто актът на копиране на файлове от една система в друга с помощта на BitTorrent. Важно е да скриете истинската си самоличност по време на торент, тъй като това може да доведе до съдебни производства поради нарушаване на авторски права. За да направите това анонимно, има различни методи, които потребителят може да избере, като вземе предвид плюсовете и минусите и могат да бъдат безопасни от наблюдението на трети страни..