Списък на най-добрите торент следи: uTorrent и BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Торент проследяване е начин, който помага на връстниците да се намерят. Връзката / потребителят изпраща съобщение за запитване до тракера, за да регистрира интереса си към торент. По-късно тракерът отговаря със списък на други потребители / връстници, които са проявили същия интерес към този торент. След това партньорът се свързва директно с всеки от връстниците, които е получил от тракера.


Какво е торент тракер?

Торент тракер е като сървър, който комуникира между двама връстници / потребители. Torrent tracker дава възможност на торент потребителите да прехвърлят своите файлове чрез протокол BitTorrent. Изтегленият торент файл от всеки торент сайт е включен в софтуера за торент клиент.

При това обстоятелство ролята на торент клиентския софтуер става съществена и жизненоважна. Торент клиентският софтуер ще поиска изтегления файл в други системи. Мнозина предполагат, че тези други системи са връстници. Следователно, потребителят може лесно да изтегли част от файла от връстници безпроблемно.

Видове Torrent Tracker:

По принцип има два вида торент проследяващи, т.е. обществени тракери и частни тракери. Всеки торент потребител може да използва тези адреси за проследяване, за да увеличи скоростта на изтегляне, за да разработи нови торент файлове. Освен това, прилагайки същата тактика, торент потребител може да увеличи скоростта на изтегляне на съществуващи торент файлове.

Публичен торент тракер:

Публичният проследяващ торент е лесно достъпен за всеки потребител без прекъсване или процес на регистрация. Тъй като публичният торен тракер е лесно достъпен за всеки един потребител по този начин, потребителите могат да се сблъскат с проблеми с ниска скорост по време на изтегляне.

Въпреки че използват тези торент проследявачи, всеки път, когато потребителят изтегли предпочитани файлове, други потребители могат лесно да следят дейностите по изтегляне, тези проследяващи устройства не предоставят желаното и желано ниво на поверителност на своя потребител. Потребителят на торент се препоръчва да използва VPN за торент, тъй като осигурява пълна защита на своите потребители.

Частен проследяващ торент:

Подобно на публичния торент проследяващ, не всеки може да получи достъп до частния торент проследяващ. За да използвате частния потребител на торент тракер, първо трябва да се регистрирате, преди да получите адресите на тракера. Освен това тези тракери не призовават потенциалните потребители на техните сайтове. Следователно настоящите потребители трябва да отправят заявка до нови потребители, за да станат техни членове.

Частният торент проследяващ предлага много по-добра скорост на изтегляне от обществените тракери. Тези тракери имат специфични правила за скорост и е важно за торент потребителя да спазва тези правила и насоки за изтегляне на желаните файлове.

Частните торенти предлагат повече анонимност и поверителност на своите потребители. Следователно това е по-добър вариант от обществените торент проследяващи.

Как да използвате Torrent Tracker?

С прости думи, торен тракер може да се използва точно като торент сайтовете. Но има специфични правила за използване на торент проследяване и потребителят може да следва тези правила, за да използва торент проследяващия, за който той / тя желае.

uTorrent Tracker:

UTorrent тракер е вид сървър, който получава заявки от uTorrent клиенти. Тези заявки от потребителите отразяват показатели и дават възможност на торент проследяването да записва пълната статистика на торента. Потребителят може да помисли uTorrent тракер за увеличаване на скоростта на изтегляне на торент файловете.

Потребителят на торентите може да следва посочените по-долу стъпки, за да добави тракери за uTorrent, за да увеличи скоростта на изтегляне и лесно да споделя изтеглените файлове с повече връстници.

 • Отворете торент до uTorrent и започнете процеса на изтегляне.
 • Използвайки „Под раздела за скорост“, можете да проверите скоростта на изтеглянето си.
 • След като щракнете надясно името на изтеглянето, изберете свойства.
 • Сега можете да поставите нужните си тракери, за да добавите uTorrent.
 • Кликнете върху бутона „OK“.

BitTorrent Tracker:

BitTorrent тракер е същият като uTorrent тракер. Единствената разлика е, че BitTorrent тракер е уеб услуга, която получава заявки от BitTorrent клиенти. Подобно на uTorrent тракерите, BitTorrent тракер се използва за ускоряване на процеса на изтегляне.

Списък на най-добрите торент проследяващи:

Торент проследяващите помагат на най-добрите торент клиенти като uTorrent или BitTorrent лесно да комуникират чрез връстници. Използвайки тези торент тракери, потребителят може да подобри скоростта на изтегляне на желания торент файл. Ето списък на някои от най-добрите торент тракери.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ обявявам
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ обявявам
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / обявявам
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ обявявам
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // tracker. grepler.com:6969/ обяви

Заключение: Торент тракерите имат различни предимства и затова се препоръчват на потребителите. Те работят като сървър и също така помага на потребителя да увеличи скоростта на изтеглящия торент файл. Тези тракери улесняват живота на потребителя и се използват успешно от потребителите по целия свят.

Можете да следвате този линк, за да знаете повече за най-добрите торент проследяващи.