8 Cel mai bun client Torrent și software de utilizat

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting-ul este un mod preferat pentru descărcarea fișierelor mari, inclusiv a materialelor de streaming, și aceasta este în principal datorită fezabilității pe care o oferă utilizatorilor.


Cu toate acestea, procesul poate deveni complicant și complicat cu un client torrent greșit. Prin urmare, trebuie să găsiți un descărcător de torrent adecvat înainte de a vă deplasa pentru a descărca un fișier torrent.

Ce este un client Torrent?

Un client torrent sau un torrent downloader transformă computerul într-o parte a roiului în care datele sunt partajate atât prin descărcare, cât și prin încărcare.

Clientul Torrent folosește în principal protocolul BitTorrent pentru a descărca fișiere și pentru a stabili un serviciu de comunicare peer-to-peer. În cuvinte mai simple, permite partajarea fișierelor torrent între toți colegii conectați la nivel global, alimentați de același protocol.

Utilizatorii - care descarcă sau au descărcat același fișier - sunt conectați. Nicio funcție de schimb de urmărire nu permite și în același timp în care un utilizator se descarcă, precum și încarcă sau ajută pe alții să descarce acel fișier. În consecință, procesul de descărcare a fișierelor mari devine mai eficient și mai rapid.

Clientul torrent ajută, de asemenea, la asamblarea biților și a pieselor din fișierul torrent descărcate de la diferite torrente.

Puteți citi articolul despre „cum funcționează torentul” pentru a înțelege mai profund procesul de torrenting.

1 - Client BitTorrent

BitTorrentBitTorrent este cel mai popular și cel mai vechi client torrent care și-a îmbunătățit eficiența în timp. Există funcții mai avansate și utile.

Clientul BitTorrent are interfața de utilizator curată și ușor de navigat, împreună cu semănatul, comentarea și revizuirea pe web.

Versiunea actualizată BitTorrent distribuie, de asemenea, fișierele torrent în funcție de categoriile lor și oferă mai multe detalii tehnice în comparație cu alți clienți torrent.

Nu numai acest lucru, dar există mai multe avantaje ale utilizării BitTorrent, ceea ce îl face cel mai bun client torrent. Acesta oferă programul de descărcare, limitarea utilizatorului de lățime de bandă, dispozitive împerecheate și multe altele în ferestrele de preferințe BitTorrent.

Practic, BitTorrent este un software gratuit pentru torrent, dar oferă o versiune Pro cu câteva funcții suplimentare. De exemplu, versiunea pro oferă eliminarea reclamei și suport pentru un suport HD intern.

Există, de asemenea, unele dezavantaje ale utilizării clientului BitTorrent pentru torrenting. Nu există nici o funcționalitate de schimb de tracker care să permită colegilor torrenți să facă schimb de informații legate de trackerele unui fișier torrent dat. De asemenea, se asigură că fișierul este descărcat de la sursa optică.

De asemenea, BitTorrent nu afișează public codul sursă, care este o modalitate de autentificare a implementării funcțiilor de securitate și confidențialitate.

2 - Software QBitTorrent

8 Cel mai bun client Torrent și software de utilizatqBitTorrent este un client torrent ușor, care este, de asemenea, un descărcător de torrent gratuit, fără anunțuri și open source. L-am enumerat în al doilea rând, dar unii torrenți îl preferă pe BitTorrent luându-l drept cel mai bun client torrent.

Spre deosebire de BitTorrent, qBitTorrent ocupă mai puțin spațiu și este, de asemenea, liber de reclame care sunt o caracteristică plătită în BitTorrent.

Software-ul torrent înconjoară toate caracteristicile vitale și necesare pe care le caută mai mulți torrenteri. qBitTorrent are criptare protocol BitTorrent, prioritizare torrent, interogare torrent, creare torrent, acces la distanță, abonament RSS și descărcare conținut special.

În ciuda caracteristicilor avansate, qBitTorrent afișează totul într-un mod simplu și clar de a lăsa în urmă mici șanse de confuzie.

qBitTorrent este licențiat sub GPL, iar codul sursă al acestuia este accesibil pe GitHub. Această caracteristică crește încrederea în confidențialitate și securitate pentru qBitTorrent.

Există câteva contrari pentru qBitTorrent care nu sunt atât de grave, dar utilizatorii au raportat problemele. De exemplu, uneori descărcările de torrent se opresc, arătând starea „blocată”. De cele mai multe ori, această problemă devine normală, însă, ocazional, soluția este să dezinstaleze qBitTorrent și să îl reinstalezi.

3 - Client uTorrent

8 Cel mai bun client Torrent și software de utilizatuTorrent este o alternativă mică sau ușoară a BitTorrent, care este menținută chiar de BitTorrent. Este cel mai utilizat client torrent și este în jur din 2005.

uTorrent are aproape aceleași caracteristici ca BitTorrent, dar abia cântărește peste 1 MB. Această caracteristică îl face un descărcător de torrent rapid, cu toate acestea, motorul de căutare încorporat accelerează și procesul de găsire a torrentului.

Este un software portabil torrent care ar putea fi rulat fără a fi nevoie de instalare, deoarece stochează toate fișierele și setările în același folder. Puteți pune-l pe un dispozitiv de stocare extern, cum ar fi USB și îl puteți rula direct de la acesta.

În afară de toate aceste avantaje, există unele riscuri de securitate legate de uTorrent. Recent, s-a descoperit că uTorrent este pasibil de accesul hackerilor care poate controla funcțiile principale ale clientului și poate monitoriza descărcările utilizatorilor. Cu toate acestea, BitTorrent a lansat un patch pentru vulnerabilitate.

Similar cu BitTorrent, uTorrent este, de asemenea, acceptat de anunțuri și nu are codul sursă disponibil public.

4 - Client Torrent Vuze

cel mai bun client torrentVuze este un client torrent eficient și se pretinde a fi cel mai puternic dintre toți cei mai buni clienți torrenți de pe pământ.

Vuze oferă o mulțime de caracteristici și rămâne doar orice. Este, de asemenea, un descărcător de torrent vechi, așa cum este reflectat de interfața sa, dar este livrat cu un instrument web integrat și instrumente de metasearch.

Există o listă masivă de avantaje Vuze pentru utilizatori, inclusiv fuzionarea roiurilor, suportul I2P prin intermediul unui plugin, pluginuri specializate care ar putea crește eficacitatea Vuze, lista cu tracker-uri torrent ușor personalizabile, player video integrat, protecție antivirus încorporată și multe alte funcții.

Poate fi legat și de o VPN, ceea ce înseamnă că îl puteți seta să funcționeze numai când este conectat un VPN.

Cu toate acestea, Vuze include anunțuri care ar putea fi eliminate numai atunci când plătiți pentru versiunea pro. De asemenea, este o aplicație grea care ar putea face ca internetul să rămână puțin.

Pe lângă clientul greu pentru desktop, aplicația mobilă Vuze este ușoară și fără anunțuri. În paralel, oferă limitarea lățimii de bandă, filtrare IP și aproape toate funcțiile pe care le puteți aștepta de la cel mai bun client torrent..

5 - Client Torrent de transmisie

transmissionbtTransmiterea este, de asemenea, software-ul de descărcare de tip torent open source, alături de faptul că nu este publicitar la prețuri absolute.

Spre deosebire de majoritatea celor mai buni clienți torrent, Transmission este ușor, cu un design foarte simplu. Are și opțiunea avansată, dar nu au fost încurcați în partea din față și sunt pur și simplu îndepărtați de vedere.

Este preinstalat în sistemul de operare Linux, unde utilizatorul poate începe descărcarea torrentului în aproape puțin timp. Transmisia oferă suport pentru semințe web, criptare a protocolului BitTorrent, directoare de vizionare, editare tracker, limite de viteză globale și per-torrent, etc..

În afară de avantaje, există unele lipsuri proeminente ale acestui software torrent. De exemplu, nu există niciun motor de căutare încorporat, niciun suport pentru server proxy și nici o descărcare secvențială.

Însă clientul Transmission are caracteristici precum trackerul UDP, suportul protocolului de transfer µTP de date, actualizarea automată, semănarea Web, descoperirea locală de la pari și multe altele.

6 - Delugați un alt software torrent

Deluge TorrentDeluge este un client torrent capabil să cripteze traficul prin Message Stream Encryption (MSE / PE) pentru a crește confidențialitatea. Cu această caracteristică, Deluge ar putea fi considerat cel mai bun client torrent care restricționează urmărirea terților și efectele sale secundare, cum ar fi accelerarea ISP.

Deluge este un software open source care cântărește sub 15 MB. De asemenea, este gratuit fără afișarea de anunțuri intrusive. Nu există o listă foarte lungă de funcții în Deluge; cu toate acestea, funcționalitatea ar putea fi extinsă prin descărcarea unei game multiple de pluginuri interne și terțe.

Deluge oferă gestionare web la distanță și suport pentru legături magnetice. Este compatibil cu uTorrent și puteți descărca ambele, uTorrent și Deluge pe orice sistem de operare acceptat.

7 - Client Tribler Pentru Torrenting

Tribler-torrentFolosind rutarea de ceapă P2P și lucrând la principiile Tor, Tribler este una dintre alegerile compatibile pe care orice torrent dorește să le opteze.

O caracteristică unică a Tribler care o distinge de alți clienți torrenți cei mai buni este videoclipul pe care îl puteți viziona în timpul descărcării unui fișier torrent. De asemenea, există un motor de căutare încorporat și nu este afișat anunț la costuri zero.

Pentru a oferi anonimat utilizatorilor săi, Tribler își taie legătura directă din roiul BitTorrent prin plasarea a trei servere proxy înlănțuite între margine.

Cu toate acestea, contra de Tribler include lipsa de super-însămânțare, care permite descărcătorilor torrent să devină încărcători rapid. De asemenea, nu există suport de traversare NAT și descoperire locală de la egal la egal.

8 - Tixati Good Torrent Client

Tixati-torrent

Tixiati este extrem de popular datorită personalizabilității ridicate și a caracteristicilor puternice. Spre deosebire de majoritatea clienților torrenți, Tixati oferă multe informații și statistici detaliate, cum ar fi informații despre colegi, piese, fișiere, trackere, etc..

Oferă sfaturi pop-up, sfaturi utile și tutoriale pentru optimizarea setărilor. Este un descărcător gratuit pentru torrent, cu caracteristică de descărcare secvențială, o interfață fără anunțuri.

Utilizatorii pot descărca rapid și rapid Tixati din cauza dimensiunilor mici, care îl ajută să funcționeze rapid.

Cu toate acestea, absența codului sursă și a motorului de căutare încorporat sunt printre unele lipsuri ale Tixati.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me