Cea mai bună listă de urmărire a torrentului: uTorrent și BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Un tracker torrent este un mod care îi ajută pe semeni să se găsească reciproc. Peer / utilizator trimite un mesaj de solicitare către tracker pentru a obține înregistrarea interesului său pentru un torrent. Ulterior, tracker-ul răspunde cu o listă de alți utilizatori / colegi care au arătat același interes pentru acel torrent. Peer este apoi conectat direct la fiecare dintre colegii pe care i-a primit de la tracker.


Ce este un Torrent Tracker?

Un tracker de tip torrent este ca un server care comunică între doi colegi / utilizatori. Un tracker torrent permite utilizatorilor torrenți să-și transfere fișierele prin protocolul BitTorrent. Fișierul torrent descărcat de orice site de torrent este inclus în software-ul clientului torrent.

În această situație, rolul software-ului client torrent devine esențial și vital. Software-ul client torrent va solicita fișierul descărcat pe alte sisteme. Mulți presupun că aceste alte sisteme sunt colegi. Prin urmare, un utilizator poate descărca cu ușurință o bucată de fișier de la colegi fără probleme.

Tipuri de Torrent Tracker:

Practic, există două tipuri de trackere pentru torrente, adică trackers publici și trackers privati. Orice utilizator de torrent poate utiliza aceste adrese de urmărire pentru a crește viteza de descărcare pentru a dezvolta noi fișiere de torrent. Mai mult, aplicând aceeași tactică, un utilizator torrent poate crește viteza de descărcare pentru fișierele de torrent existente.

Urmărire a torrenturilor publice:

Următoarea publică a torrenturilor este ușor accesibilă pentru fiecare utilizator, fără întrerupere sau proces de înregistrare. Deoarece tracker-ul de torrent public este ușor disponibil pentru fiecare utilizator, astfel, utilizatorii se pot confrunta cu probleme de viteză lentă în timpul descărcării.

În timp ce utilizează acești trackere trackere, ori de câte ori un utilizator descarcă fișiere preferate, alți utilizatori pot monitoriza cu ușurință activitățile de descărcare astfel, acești trackere nu au oferit utilizatorului lor nivelul dorit și dorit de confidențialitate. Utilizatorului torrent i se recomandă să utilizeze VPN pentru torrenting, deoarece asigură o protecție completă utilizatorilor săi.

Tracker privat pentru torrent:

Ca și tracker-ul de torrent public, nu toată lumea poate accesa trackerul privat pentru torrent. Pentru a utiliza utilizatorul de urmărire a torrentului privat, mai întâi trebuie să vă înregistrați înainte de a obține adresele de urmărire. Mai mult, acești trackere nu îndeamnă potențialii utilizatori de pe site-urile lor. Prin urmare, utilizatorii actuali trebuie să solicite noilor utilizatori pentru a deveni membri ai acestora.

Urmărirea privată a torrenturilor oferă o viteză de descărcare mult mai bună decât trackerele publice. Aceste trackere au reguli speciale de viteză și este esențial pentru utilizatorul torrent să respecte aceste reguli și principii de orientare pentru descărcarea fișierelor dorite..

Torrenturile private oferă mai mult anonimat și confidențialitate utilizatorilor săi. Prin urmare, este o opțiune mai bună decât urmărirea torrenturilor publice.

Cum se utilizează Torrent Tracker?

În cuvinte simple, un tracker de torrent poate fi utilizat la fel ca site-urile de torrent. Există însă reguli specifice de utilizare a unui tracker de torrent, iar un utilizator poate urma aceste reguli pentru a utiliza trackerul de torrent pentru care a dorit.

uTorrent Tracker:

Un tracker uTorrent este un tip de server care primește solicitări de la clienții uTorrent. Aceste solicitări ale utilizatorilor reflectă parametrii și permit urmărirea torrentului în înregistrarea statisticilor complete ale torrentului. Un utilizator poate considera uTorrent tracker să crească viteza de descărcare a fișierelor torrent.

Utilizatorul torrent poate urma pașii menționați mai jos pentru a adăuga trackere pentru uTorrent pentru a crește viteza de descărcare și pentru a partaja cu ușurință fișierele descărcate cu mai mulți colegi.

 • Deschideți torentul lângă uTorrent și începeți procesul de descărcare.
 • Folosind „Tabul de viteză”, puteți verifica viteza de descărcare.
 • După ce faceți clic dreapta pe numele de descărcare, selectați proprietăți.
 • Acum, puteți lipi trackerele necesare pentru a adăuga uTorrent.
 • Faceți clic pe butonul „OK”.

Tracker BitTorrent:

Un tracker BitTorrent este același ca uTorrent tracker. Singura diferență este că un tracker BitTorrent este un serviciu web care primește solicitări de la clienții BitTorrent. Ca și trackerele uTorrent, un tracker BitTorrent este utilizat pentru a accelera procesul de descărcare.

Cea mai bună listă de urmărire a torrenturilor:

Urmărirea torrentului îi ajută pe cei mai buni clienți de torrent, cum ar fi uTorrent sau BitTorrent, să comunice ușor prin colegi. Utilizând aceste trackere de urmărire a torrentului, utilizatorul poate îmbunătăți viteza de descărcare a fișierului torrent dorit. Iată o listă a celor mai buni urmăritori de torenți.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ anunță
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ anunță
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / anunță
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ anunț
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // tracker. grepler.com:6969/ anunță

Concluzie: Următoarele torrentului au diverse avantaje și astfel sunt recomandate utilizatorilor. Ele funcționează ca un server și, de asemenea, îl ajută pe utilizator să crească viteza de descărcare a fișierului torrent. Aceste trackere fac viața mai ușoară pentru utilizator și sunt utilizate cu succes de utilizatorii de pe tot globul.

Puteți urma acest link pentru a afla mai multe despre cei mai buni urmăritori de torrenturi.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me