Cum să accelereze uTorrent Easy Way

[ware_item id=33][/ware_item]

După BitTorrent, uTorrent este cel mai căutat software client din jur. Principalul său farmec constă în natura sa ușoară, deoarece permite utilizatorilor de computer să-l poată folosi fără a avea un efect inițial asupra performanței sistemului. Cu toate acestea, popularitatea sa crescută a afectat indezirabil concurenții, ceea ce este logic și rezonabil.


Există unele torente care sunt rapide și altele sunt lente. Viteza uTorrent de descărcare a modificărilor și leagănirii uneori.

Mulți utilizatori uTorrent raportează despre ocazii frecvente, dacă viteza de descărcare este încărcată în timp ce partajează fișierele. Dar nu este nimic de care să vă faceți griji. Puteți crește și îmbunătăți cu ușurință viteza uTorrent.

Dacă doriți să creșteți viteza uTorrent, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți este să verificați viteza maximă pentru încărcare și descărcare..

De cele mai multe ori există o diferență evidentă între viteza de încărcare și descărcare. Cu toate că, este mult mai evident că nu puteți descărca fișiere care depășesc capacul setat pe conexiunea dvs. de către furnizorul de servicii. Dar totuși, este esențial să cunoști aceste informații, astfel încât să poți gestiona corect software-ul, ceea ce este cel mai important lucru în timp ce uTorrent este accelerat.

Îți vorbește uTorrentul pentru accelerare

Menționăm mai jos câteva dintre modalitățile prin care poți accelera uTorrent:

1 - Rulați un test de viteză:

Cel mai simplu și simplu mod de a accelera uTorrent este de a rula un test de viteză. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați pașii de mai jos:

 1. Accesați site-ul DSLReports.
 2. De îndată ce pagina de instrument inițial se încarcă, faceți clic pe opțiunea de testare a vitezei.
 3. Vei fi pe pagina de testare a vitezei.
 4. Faceți clic pe testul de viteză de încărcare / descărcare Flash Adobe.
 5. Selectați un server din aceeași pagină pentru a rula testul.

2 - Verificați routerul:

Puteți accelera uTorrent folosind routerul pentru a verifica viteza de încărcare și descărcare. Deși nu toată lumea folosește același router dacă utilizați un router NETGEAR, puteți verifica viteza urmând pașii de mai jos:

 • Încărcați fereastra browserului și tastați 192.168.0.1 în bara de adrese.
 • Va fi afișată o casetă de dialog cu autentificare obligatorie. Introdu numele de utilizator, parola, apoi faceți clic pe „OK”.
 • Se va încărca pagina Rouge Status NETGEAR. Puteți derula în jos pentru a găsi viteza de conectare în amonte și viteza de conectare în aval.

3 - Verificați setarea portului:

Pentru a accelera uTorrent, este de asemenea important să vă asigurați că toate porturile sunt gestionate corect. Când porturile sunt configurate corect, în mod normal se traduce prin obținerea vitezei maxime de descărcare. Pentru a verifica setarea portului, urmați pașii de mai jos:

 • Faceți clic pe pictograma uTorrent pentru a o încărca.
 • Faceți clic pe opțiuni și apoi pe Ghidul de instalare.
 • Va apărea o pagină Ghid de configurare uTorrent. Confirmați că caseta de lângă Rețea este bifată, faceți clic pe Executare teste.

4 - Verificați firewallul:

Uneori, alternanța în viteză se datorează faptului că porturile sunt blocate de programul firewall. Pentru a vă asigura că firewallul funcționează corect, tot ce aveți nevoie este să inactivezi programul și apoi să executați testul de viteză. Însă problema continuă, poate că se datorează problemei de gestionare și configurare de pe router, dar problema se termină, din cauza unei probleme de configurare pe firewall.

Dacă sunteți utilizator de Windows Firewall, atunci trebuie gestionat pentru a permite conexiunile de intrare și de ieșire de la uTorrent și pentru a face acest lucru, trebuie urmați pașii următori:

 • Faceți clic pe Start și apoi pe Panoul de control.
 • Din Panoul de control, faceți dublu clic pe programul Firewall.
 • Va apărea pagina Programul firewall, Faceți clic pe fila Excepție și asigurați-vă că caseta de lângă uTorrent este bifată.
 • Din fila Excepție, faceți clic pe opțiunea Adăugare program.
 • Va apărea o casetă de dialog Program, Faceți clic pe Parcurgere.
 • Localizați fișierul uTorrent.exe care va fi pe desktop, Faceți clic pe „Deschide”.
 • Faceți clic pe „OK” pentru a adăuga un program în lista de excepții.

5 - Limitați rata de încărcare:

Nucleul rețelelor P2P este partajarea, dar dacă rata de încărcare este setată la nelimitat, în cele din urmă, aceasta poate afecta rata de descărcare a fișierelor. Pentru a accelera uTorrent setările optime trebuie să fie utilizate, este excelent să setați rata de încărcare la 80% din viteza de conectare UpStream și pentru a face acest lucru, urmați pașii de mai jos:

 • Faceți dublu clic pe uTorrent pentru a încărca aplicația.
 • Va apărea caseta de dialog uTorrent, faceți clic pe opțiuni și apoi pe Preferințe.
 • Din pagina Preferințe, faceți clic pe Lățime de bandă.
 • În caseta Rată maximă de încărcare, introduceți Viteza de conectare UpStream nu mai mult de 80%.
 • Faceți clic pe „Aplicați” și apoi pe „OK”.

6 - Activați criptarea protocolului:

Există mulți furnizori de servicii de internet care doresc să acopere lățimea de bandă a utilizatorului pentru traficul P2P. Activarea criptării protocolului ajută la eliminarea efectelor de lățime de bandă plasate pe conexiunea la internet și la accelerarea uTorrent. Pentru a activa criptarea protocolului tot ce trebuie să faceți este:

 • Faceți dublu clic pe uTorrent.
 • Când va apărea caseta de dialog uTorrent, faceți clic pe opțiuni și apoi pe Preferințe.
 • Din pagina Preferințe, faceți clic pe BitTorrent.
 • Asigurați-vă că caseta de lângă Permiteți conexiunile primite este bifată.
 • Selectați Forțat din meniul derulant din Protocolul de criptare.
 • Faceți clic pe „Aplicați” și apoi pe „OK”.

7 - Mergeți pentru semințe înalte și colegi:

O sămânță este cineva care are întreaga copie a fișierului pe sistemul lor și îl împărtășește pe întreaga rețea, în timp ce un coleg este cineva care descarcă în prezent. Un leech este cineva care pentru prima dată descarcă fișierul.

Este întotdeauna bine să mergeți cu cei mai mulți semănători și colegi atunci când vine vorba de alegerea unui torrent de descărcat. Cu cât numărul de semănători este mai mare, cu atât descărcarea va fi mai rapidă.

Lățimea de bandă și setări de conectare:

Există o serie de opțiuni pentru setările de lățime de bandă ale uTorrent, care ar trebui considerate că crește viteza uTorrent. Opțiunile sunt următoarele:

1 - Număr maxim de conexiuni:

Această setare definește cantitatea maximă de conexiuni pe care un computer le poate realiza în timpul descărcării. Dacă această setare este setată nelimitat, atunci nu înseamnă că viteza va crește. Se știe că folosește lățimea de bandă atât de necesară, această setare trebuie să fie setată la 520 pentru o conexiune de 1Mbit..

2 - Numărul maxim de colegi conectați pe torrent:

Această setare definește cantitatea maximă de colegi conectați pe care un computer poate realiza o conexiune în timpul descărcării unui fișier. Această opțiune trebuie experimentată prin setarea acesteia la numărul de colegi pe care fișierul torrent este descărcat în prezent. Luați în considerare începerea cu 200 pentru conexiunea 1Mbits.

3 - Un număr de sloturi de încărcare pe torrent:

Această setare definește cantitatea de sloturi de încărcare disponibile pentru utilizatorii care doresc să descarce un fișier de la alți colegi. Dacă această setare este setată prea mare, atunci poate afecta în mod negativ rata de descărcare, prin urmare, se recomandă să se ia în considerare setarea la cel mult 3, indiferent de conexiunea la internet.

Sper că veți găsi acest ajutor ��

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me