Cum să descărcați în mod anonim Torrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting este pur și simplu un proces de partajare a fișierelor care implică mai multe persoane în procesul de descărcare. BitTorrent este o tehnologie mai degrabă decât un software de program care permite descărcare rapidă și rapidă și partajarea fișierelor între pari.


Deși torentul este un lucru legal și sigur de făcut, există anumite țări care îl consideră ilegal și nesigur. Indiferent de orice influență sau presiune politică, torentele sunt modalitatea cea mai eficientă și competentă de a descărca și partaja diferite materiale de pe web. Viteza torrentului și capacitatea de a oferi un nivel acceptabil de servicii sunt împărțite popularității lor.

Cea mai serioasă preocupare cu privire la torenți este confidențialitatea acestora. Torrenturile prezintă probleme serioase de confidențialitate. De asemenea, sunt proiectate într-un mod în care trolii de drepturi de autor sau hackerii să îi poată prinde cu ușurință dacă nu respectă sfaturile de siguranță.

Cu echipele anti-piraterie și organizațiile legale incerte, polițiștii mulți clienți BitTorrent găsesc modalități de a-și ascunde identitățile reale din lume.

Un număr mare de utilizatori BitTorrent caută modalități de a-și ascunde identitatea în timp ce torrentează. Acest lucru se datorează faptului că atunci când un utilizator descarcă torrentul în mod anonim, atunci următorul nu va putea urmări adresa IP a utilizatorului și, de asemenea, orice fișiere / materiale descărcate de utilizator nu pot accesa.

De ce ar trebui torrenții să le pese de anonimat?

Utilizatorii ar trebui să le pese foarte mult de anonimatul lor, deoarece pot ajunge singuri în instanță sau chiar în închisori. În conformitate cu Oficiul pentru Drepturile de Autor al SUA, încălcările drepturilor de autor pot duce la pedepse penale, care includ închisoare de până la 5 ani și pedepse de până la 250.000 USD pe încălcare.

Cum să descărcați „Torrent” în mod anonim?

Dacă doriți să descărcați torrent în mod anonim, fără a lăsa lumea din afară să vă cunoască identitatea, atunci menționate mai jos sunt metodele pe care le puteți urma pentru a descărca torrentul în mod anonim:

  1. Utilizați VPN:

Utilizarea unui VPN este una dintre cele mai eficiente și eficiente metode de a merge anonim. VPN este cel mai bun și cel mai simplu mod de a vă ascunde identitatea și adresa IP de alți colegi. Deși un VPN bun furnizor de servicii va percepe o sumă de bani, dar cu serviciile lor eficiente va direcționa toate datele dvs. despre trafic. Deși nu toate VPN sunt pentru descărcare anonimă a unui torrent, dar înainte de a descărca o VPN mai întâi, verificați dacă este pentru descărcare anonimă sau nu.

În al doilea rând, înainte de a utiliza un VPN pentru descărcarea torrentului anonim, asigurați-vă că:

  • VPN este pentru descărcare anonimă.
  • VPN nu ține jurnalele
  • Verificați funcțiile suplimentare ale VPN.
  1. Utilizați confidențialitatea Torrent:

Confidențialitatea torrentului este o altă metodă apărută recent pentru descărcarea torrentului în mod anonim. Acest serviciu este pus la dispoziția clienților BitTorrent. Acest serviciu proxy este similar cu BT Guard. Confidențialitatea torrentului oferă clienților uTorrent modificați care au toate setările necesare preconfigurate. Acesta este funcționat de echipa TorrentReactore.net. Formează un tunel între sistem și serverul de la distanță. Mai mult, datele sunt, de asemenea, criptate, ceea ce înseamnă că datele sunt inaccesibile și sunt confirmate de servicii. Singurul dezavantaj al acestui serviciu este că este limitat la utilizatori doar pe platformele Windows.

  1. Folosiți ANOMOS:

Anomos este practic un program Windows gratuit și un protocol de distribuire de fișiere multi-P2P criptat. Acest program permite utilizatorilor BitTorrent să-și ascundă identitatea și adresa IP. Peste 1.600 de utilizatori au solicitat ca protocolul Anomos să fie încorporat într-o viitoare construcție uTorrent, ceea ce o face a doua cea mai faimoasă sugestie peste tot.

Contra de la Anomos este că nu sunt complet consecvente și compatibile cu fișierele torrent obișnuite. Acest lucru se datorează faptului că folosește propriul format torrent. De asemenea, viteza de descărcare este în mod normal scăzută decât transferurile obișnuite BitTorrent.

  1. Folosiți SeedBox:

Cutii de seed sunt servere optimizate, de obicei concepute pentru transferuri de torrent pentru fișiere P2P. Cu Seedboxes, utilizatorii obțin o viteză mare de descărcare și ajută la ascunderea adresei lor IP din lumea exterioară.

Boxurile de seed sunt servere de mare viteză care utilizează protocolul BitTorrent pentru descărcarea și încărcarea torrentului în mod anonim. Pe o rețea de mare viteză, cutii de semințe sunt capabile să descarce fișiere mari în câteva minute.

După ce seedbox-ul este descărcat, utilizatorul poate descărca fișiere în sistemul său printr-o conexiune HTTP rapidă și rapidă.

  1. Folosiți BT Guard:

Ca și confidențialitatea torrentului, BT Guard este, de asemenea, un serviciu proxy care ascunde în mod eficient adresa IP a utilizatorului. Spre deosebire de confidențialitatea torrentului, serviciile sale sunt disponibile cu toate dispozitivele precum Mac, Windows și Linux. Pentru mai multă securitate, serviciul include și unele VPN care au software tunel de criptare.

Serviciul BT Guard este simplu de descărcat și instalat. Nu ține evidența datelor de utilizare și oferă o viteză de descărcare nelimitată. Singurul dezavantaj este că utilizarea este limitată doar la Asia, Canada și Europa.

  1. Folosind I2P:

Pentru a descărca în mod anonim torrentul, puteți utiliza și o rețea de suprapunere anonimă cunoscută sub numele de I2P. Scopul principal al acestei rețele este protejarea și securizarea comunicării de observarea și supravegherea terților, precum furnizorii de servicii de internet.

Mulți utilizatori care sunt foarte îngrijorați de confidențialitatea lor folosesc această rețea de suprapunere. Rețeaua I2P este disponibilă pe sisteme încorporate, computere desktop și telefoane Android.

Alegeți metoda anonimă:

Depinde în totalitate de utilizatori pentru a alege metoda preferată de anonimizare. Cu toate acestea, pentru o protecție maximă, puteți alege metoda VPN sau metoda serviciului proxy pentru descărcarea anonimă a torrentului.

Haideți o privire de ansamblu asupra avantajelor și contra de utilizare a unui VPN, în contrast cu serviciul proxy:

VPN

PROXY

Oferă criptare mai puternică. Nu este criptat.
Funcționează eficient cu orice aplicație torrentă. Aplicația client Torrent trebuie să aibă suport proxy.
Funcționează mai lent decât un proxy. Funcționează mai repede decât VPN.
IP-ul Torrent și al browserului web este același. Atât IP-urile torrent, cât și browserul web sunt diferite.
Rută toate datele prin VPN. Traseează traficul torent separat de alte date.
Dacă VPN se deconectează, adresa IP a torrentului poate fi expusă. Dacă proxy se deconectează, adresa IP a torrentului nu poate fi expusă.

Torrenting este pur și simplu actul de a copia fișiere dintr-un sistem în altul folosind BitTorrent. Este important să vă ascundeți identitatea reală în timp ce vă chinuiți, deoarece poate duce la proceduri legale din cauza încălcărilor drepturilor de autor. Pentru a face acest lucru în mod anonim, există diverse metode pe care un utilizator le poate alege, luând în considerare atât avantajele, cât și contra și care pot fi ferite de supravegherea terților.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me