Cum să nu fii prins torrenting – ghid ușor

[ware_item id=33][/ware_item]

Majoritatea oamenilor cunosc probabil conceptul de torrenting și cum funcționează. Dacă nu, atunci puteți arunca o privire rapidă la acest articol înainte de a citi mai departe.


În cazul în care torentul este fascinant, este, de asemenea, riscant în același timp. Și poți fi prins în torentul celor mai recente filme, emisiuni TV și lansări de muzică.

Riscul prevalează în a torrenta, deoarece există multe site-uri web care furnizează multe materiale ilegale și conținut de copyright. Cu toate acestea, creează impresia că conținutul pe care îl afișează este în întregime legal atunci când nu.

Acesta este motivul pentru care mulți internauți descarcă conținut ilegal, chiar dacă nu au intenția de a desfășura o astfel de activitate. Drept urmare, acestea ajung cu avize sau avertismente privind încălcarea dreptului de autor.

Prin urmare, pentru a rămâne în siguranță, ai putea urma niște pași pentru a nu fi prins în torent.

Torrenting este ilegal?

Există un termen cunoscut sub numele de copyright care indică dreptul de a afișa conținut numai. Proprietarul sau când proprietarul conținutului permite accesul oricui.

Oricine furnizează gratuit acest material de drepturi de autor sau cel care torrentează astfel de materiale, atunci el / ea îndeplinește o sarcină ilegală. Totuși, torentarea în sine nu este ilegală.

Căci nu știi cum să nu fii prins în torent. Trebuie să fiți conștienți de entitățile care monitorizează în mare parte activitățile de torentare.

Dacă sunteți la curent cu modul în care funcționează torrentul, atunci știți probabil că un ISP, titular de drepturi de autor, guvern sau entitate de aplicare a legii ar putea prinde cu ușurință descărcătorul de torrent din roiul torrent (o colecție de colegi care încarcă și descarcă același fișier torrent).

Întrucât, dacă ați luat măsuri de precauție, torentul dvs. ar putea rămâne anonim.

Citește mai mult ... este torrent ilegal?

Ce se întâmplă când vă prindeți torent?

A fi prins în timp ce împărtășește torente, ar putea avea consecințe ușoare, precum și extreme.

Puteți primi o scrisoare de avertizare de la ISP-ul dvs. sau puteți experimenta o viteză accelerată ca o penalizare. Cu toate acestea, pedepsele severe pentru torentul ilegal sunt de asemenea colective.

Dar, legile contravenționale depind în mare măsură de țara în care trăiești. De exemplu, în Marea Britanie, 12 luni de închisoare a fost acordată cuiva care a partajat primele 40 de persoane cu drepturi de autor în 2016.

Există șanse să primiți o scrisoare de penalizare de la troll-urile Copyright. Trolul drepturilor de autor sunt micile companii care au treaba să meargă după pirații individuali. Ei localizează adresa IP a torrentului care descarcă conținut ilegal, iar cu acordul titularului dreptului de autor, compania întreprinde acțiuni legale în numele lor.

Cele mai multe dintre aceste companii folosesc o tactică comună, care este practic să soluționeze cazul în afara instanței. Trollurile de drepturi de autor folosesc e-mail sau chiar merg din ușă în mână pentru a înmâna scrisoarea de decontare a drepturilor de autor.

În astfel de scrisori, există o amenințare cu peste 100.000 de dolari, dar ei cer doar 3000 de dolari, ceea ce pare extrem de scăzut, precum și fără probleme de costuri și riscuri în instanță.

Cum să nu fii prins torrenting?

Toată siguranța pentru torrenting se învârte în jurul adresei IP de mascare, care este cel mai important indicator de identitate al unui torrent de partajare individuală.

Utilizarea unui VPN

Acest termen ar putea fi atât de repetat pentru cei care doresc să rămână anonimi. Acest lucru sporește utilizarea și acceptarea VPN că este cel mai eficient mod de a masca adresa IP.

VPN-urile variază de la un cost extrem de ieftin la un cost puțin ridicat, dar nu poți judeca niciodată performanța sau siguranța VPN prin aprecierea prețurilor. Funcțiile VPN v-ar putea oferi o imagine de ansamblu asupra performanței serviciului respectiv, dar o idee adecvată este atinsă prin revizuirea utilizatorului VPN pentru torrenting.

pisc

Routerul Onion (Tor) este gratuit și puțin similar cu VPN; prin urmare, este folosit de unii internați care nu doresc să plătească anonimatul.

Tor oferă, de asemenea, criptare a traficului și mascare IP, făcând traficul să treacă prin mai multe „noduri”. Cu toate acestea, din mai multe motive, Tor nu este considerat eficient în scopuri torrenting. Primul și cel mai important dintre toate este o viteză lentă vizibilă, care contrazice sarcina mare care necesită lățime de bandă, torenting.

Tor ar putea fi o țintă cea mai proeminentă a organelor de ordine și guvernamentale, deoarece este un instrument preferat în rândul hackerilor / infractorilor.

PeerBlock

Peerblock este o aplicație binecunoscută și special concepută pentru partajarea de torrenturi. Ținând cont de riscul proeminent de expunere IP la torentul mai mare într-un roi, Peerblock conține o listă neagră de adrese IP.

Adresele IP snooping cu scopul principal de urmărire a utilizatorului torrent sunt actualizate în mod regulat pe acest firewall desktop. Din păcate, lista neagră Peerblock este actualizată o singură dată, la instalare. Un utilizator dispus să primească actualizări periodice trebuie să plătească pentru asta.

Dar întrebarea este: vă veți asigura că fiecare IP spurios este prezent în lista neagră a lui Peerblock?

De asemenea, troll-ul de copyright sau orice altă entitate neplăcută ar putea descoperi rapid IP-urile dintr-un roi prin utilizarea unui IP care nu este în lista neagră.

råsadniøå

Seedbox este pentru BitTorrent care vă permite să partajați torrentul cu servere dedicate de mare viteză. Este un server de la distanță care oferă utilizatorilor o viteză mare, împreună cu mascarea IP-ului din publicul larg.

Odată ce descărcarea este terminată, fișierul torrent descărcat este găzduit în Seedbox și îl puteți descărca pe computer oricând.

Există unii furnizori Seedbox care furnizează și browserul de fișiere HTTP care vă permite să descărcați fișiere din Seedbox printr-un browser web.

Ce trebuie să faceți dacă vă prindeți chestii ilegale?

Cei mai mulți oameni nu le pasă de anonimat în timp ce torentează până nu ajung la notificări privind drepturile de autor sau scrisori de decontare.

Dacă ești tu, atunci unele dintre sfaturi te-ar putea ajuta. Cu toate acestea, este esențial să urmați modelele de anonimat de precauție înainte de a fi prins în torent ilegal.

Unii oameni sunt norocoși și primesc doar notificări de avertizare de la ISP-uri, ceea ce nu este un lucru imens de care să vă faceți griji. Dar acesta este un moment obligatoriu de alertă pentru utilizatorii de internet.

Acum, în mare parte, scrisorile de soluționare sunt primite și prin intermediul ISP. Un troll de drepturi de autor în urma sistemului judiciar vă scrie ISP-ul și îl obligă să trimită prin e-mail clienți o amenințare legală și să furnizeze detalii personale. Deoarece adresa IP nu este o persoană (conform legislației americane), trolurile de copyright nu au putut obține identitatea reală a utilizatorilor.

Prin urmare, dacă e-mailul nu conține nicio identificare personală a dvs., păstrați-o astfel și evitați să răspundeți la acest e-mail. Răspunsul la acest e-mail vă va dezvălui informațiile personale pe troll-ul drepturilor de autor dacă ISP nu v-a furnizat datele de acreditare..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me