Cum se verifică Torrent IP cu conexiune VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting expune întotdeauna adresa dvs. IP la celălalt descărcător de torrent, precum și la Furnizorul de internet sau la agențiile guvernamentale care vă pot urmări. Acesta este motivul pentru care majoritatea utilizatorilor torreni folosesc instrumente de anonimat pentru a-și masca identitatea.


Cu toate acestea, conformitatea pentru torenții total anonimi nu poate fi obținută decât dacă se verifică în mod regulat IP-ul torrentului în timp ce este conectat la proxy-ul sau VPN.

Există multe instrumente pentru verificarea IP-ului torrent, despre care vom discuta aici în acest articol.

Cum să verificați adresa dvs. IP Torrent

Este evident că dacă utilizați instrumente de mascare IP precum VPN sau proxy, atunci merită să verificați adresa IP a torrentului.

Aici vă voi spune un mod simplu de a verifica IP-ul torrent cu instrumentele special concepute în acest scop. În primul rând, trebuie să selectați orice instrument dintre toate acestea;

  • IPMagnet
  • upcoil.com
  • torrentprivacy.com

Toate aceste instrumente funcționează mai mult sau mai puțin la fel, deci nu contează pe care le selectați.

Pasul 1: Accesați site-ul web al instrumentului gratuit selectat (folosim ca exemplu checkmyip.torrentprivacy.com). Aici veți vedea adresa dvs. IP reală. verificați torrent ip - pasul 1

Pasul 2: Acum conectați-vă VPN-ul și reîmprospătați pagina. Acest pas va afișa IP-ul VPN în secțiunea „VPN anonim”. (Rețineți că acest IP ar trebui să fie diferit de IP-ul dvs. real) verificați IP torrent - pasul 2

Pasul 3: Faceți clic pe „descărcați fișierul torrent de testare”. verificați torrent ip - pasul 3

Pasul 4: Rulează link-ul descărcat prin intermediul clientului torrent. verificați IP torrent - pasul 4

Pasul 5: După pasul 4, IP-ul torrentului dvs. se va încărca în secțiunea „Proxy BitTorrent” din instrumentul de testare IP torrent.. verificați torrent ip - pasul 5

Pasul 6: Acum verificați dacă adresa IP afișată în câmpul „Proxy BitTorrent”. Dacă este IP-ul dvs. VPN decât IP-ul torrent nu se scurge. verificați torrent ip - pasul 6

Este tot ce trebuie să faceți dacă doriți să verificați IP-ul torrentului dvs. și, de asemenea, să verificați dacă VPN vă scurge IP-ul Torrent (incase)

Impartaseste-ti gandurile

Care este adresa IP?

Pentru a vă face o idee corectă de scurgere de IP torrent, este necesar să știți ce este un IP. Adresa IP este un set unic de numere, care este diferit pentru fiecare dispozitiv.

Adresa IP arată locația unei persoane / dispozitiv similar cu adresa de închiriere. Cu alte cuvinte, este adresa de internet a fiecărui dispozitiv pe care îl utilizați.

Adresa IP este vizibilă în condiții normale și activitățile dvs., cum ar fi site-urile web pe care le vizitați, la ce oră vizitați aceste site-uri și cât timp petreceți acolo; toate sunt vizibile ISP-ului dvs..

Puteți verifica adresa dvs. IP prin orice instrument de testare IP.

Cum se schimbă adresa IP

Fără nicio precauție, descărcarea torrentului vă poate fi ușor urmărită, întrucât torrenting afișează public adresa IP a utilizatorului către toți colegii dintr-un roi de fișiere..

De asemenea, din cauza multor riscuri de confidențialitate și securitate, utilizatorii de internet folosesc instrumente de mascare IP pentru a schimba adresa IP. Cu toate acestea, torrenting-ul fiind una dintre cele mai verificate și amenințate activități de internet, majoritatea descărcătorilor torrent utilizează modalități anonime de ieșire pentru a-și schimba adresa IP într-una falsă.

Instrumentele de mascare IP cum ar fi un proxy sau un software VPN plasează un server anonim între dispozitivul dvs. și site-urile de internet prin care vi se oferă o adresă IP falsă. Când aceste instrumente sunt conectate, vă asigură că solicitarea dvs. URL nu trece prin serverul ISP sau altfel totul va fi dezvăluit.

De ce trebuie să verificați IP Torrent?

Anterior, oamenii nu erau conștienți de cerința de anonimat sau de faptul că ar putea fi în pericol chiar și după utilizarea unui instrument de confidențialitate.

Dacă vorbim în special despre torrenting, este un proces puțin complex care conectează torrenter-ul pe tot globul. În plus, există cupluri de sarcini care se desfășoară simultan în partajarea fișierelor torrent.

Prin urmare, dacă utilizați orice instrument de mascare IP, asigurați-vă că dvs. păstrați verifică dacă instrumentul dvs. funcționează bine sau nu.

Există două moduri cele mai populare prin care utilizatorii torrenți ar putea folosi pentru torrentingul anonim;

  1. împuternicire
  2. VPN
  3. Extensia browserului

împuternicire

Când utilizați un proxy, adresa IP a torrentului rămâne anonimă, dar adresa IP a browserului este aceeași cu adresa dvs. IP reală. Cu alte cuvinte, această configurație va anonimiza doar IP-ul torrentului dvs. și nu va ascunde adresa IP în alte activități de navigare (trebuie să descărcați proxy în clientul torrent).

VPN (Universitatea Privată Virtuală)

În conexiunea VPN, întreaga conexiune la internet este criptată și de aceea, în timp ce torrentează cu VPN, adresa dvs. IP a torrentului va fi mascată. De asemenea, IP-ul sau IP-ul browserului în timp ce navigați pe alte site-uri web rămâne anonim cu VPN.

Extensii browser 

Dacă utilizați o extensie de browser, numai IP-ul browserului dvs. va rămâne anonim și nu adresa IP a torrentului. Acest lucru se datorează faptului că extensia browserului face doar anonimizarea activității pe care o desfășurați la acel anumit browser, cu toate acestea, clientul torrent rulează pe dispozitivul dvs..

Sper că ai înțeles toate aceste situații. Dar așteaptă un minut!

Încă ar putea exista o condiție în care există o scurgere IP a torrentului cu VPN sau proxy. Aceasta este scurgerea DNS.

Scurgerea DNS ar putea scurge IP-ul dvs. Torrent

DNS este sistemul de nume de domeniu pentru a permite comunicarea între dispozitivul dvs. și sistemul de internet.

Serverul DNS schimbă adresa URL în formă numerică, astfel încât browserul să o poată înțelege și să arate rezultatul dorit pentru solicitarea trimisă de pe un dispozitiv. Pentru explicații mai detaliate despre DNS, puteți vizita această pagină despre Testul scurgerii DNS.

În mare parte, serverul DNS este setat pe serverul DNS ISP; prin urmare, aceștia pot vedea și adresa IP a dispozitivului de la care vine solicitarea DNS. Dar când utilizați un VPN sau un proxy, acesta plasează un server DNS anonim, astfel încât fiecare cerere să treacă prin ea și IP-ul să rămână mascat. Cu toate acestea, uneori solicitările DNS solicită scurgeri către serverul ISP și IP-ul real al utilizatorului este expus.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me