Este uTorrent în siguranță? – Găsiți toate aspectele privind confidențialitatea

[ware_item id=33][/ware_item]

Cu aproape 100 de milioane de utilizatori activi, platformele surori uTorrent și BitTorrent au câștigat aproximativ 50 la sută din cota de piață a tuturor clienților BitTorrent.


O astfel de reputație nu ar putea fi câștigată fără nicio unicitate și performanță. Cu toate acestea, este de asemenea adevărat că niciunul dintre software nu este complet sigur. Prin urmare, căutarea de întrebări de genul este uTorrent sigur și este sigur BitTorrent sunt solicitate din abundență pe diferite platforme.

Aici, în acest articol, vă voi explica câteva aspecte prin care ați putea aprecia că este uTorrent și BitTorrent sigur sau nu.

Este uTorrent în siguranță? - Probleme și cazuri

La începutul anului 2018, au existat știri despre vulnerabilitatea uTorrent care a lăsat utilizatorii cu riscurile de a hacking și de a înghiți. Conform rapoartelor, desktopul Windows, precum și clienții web au fost detectați cu vulnerabilități.

Această problemă a fost descoperită de Tavis Ormandy de la Google Project Zero. Cu toate acestea, în curând BitTorrent Inc. a lansat versiunea beta cu o soluție de securitate. De asemenea, versiunea web a uTorrent a fost reparată după cum a declarat Dave Rees, vicepreședinte de inginerie la BitTorrent.

În 2015, au apărut pe internet știri că uTorrent este implicat în pachetul de programe miniere bitcoin. Acest software a fost raportat să se autoinstaleze cu clientul uTorrent și să utilizeze în mod secret mașini gazdă pentru miner bitcoins fără a recunoaște utilizatorii despre aceasta.

Această problemă s-a părut a fi doar răspândită, iar managementul uTorrent a eliminat malware-ul de versiunile viitoare.

În 2014, browserul Google Chrome a marcat clientul uTorrent drept malware; cu toate acestea, părea să fie curat de viruși.

Cu toate aceste știri cu privire la clientul uTorrent, s-ar putea întreba probabil că este uTorrent în siguranță și de cele mai multe ori răspunsul este da. Acest lucru se datorează faptului că software-ul vine imediat cu patch-uri de securitate.

Alături, există și alte motive pentru care torrentul ar putea fi nesigur. De exemplu, ar putea fi vorba de un mesaj publicitar (reclame care conțin malware) prin care clientul BitTorrent este infectat.

Confidențialitate Cea mai bună versiune a uTorrent

Deoarece BitTorrent Inc. a lansat continuu diferite versiuni ale uTorrent - fie pentru corecția de securitate, fie cu funcții avansate - există întotdeauna gândul că care versiune este cea mai bună în ceea ce privește confidențialitatea..

Există diferite versiuni pentru uTorrent și fiecare versiune nouă are mai multe caracteristici și o greutate mai mică decât cea anterioară.

Cu toate acestea, experții și utilizatorii cu experiență susțin că versiunea uTorrent 2.2.1 este încă cea mai sigură. Este, de asemenea, ultima versiune care nu este adware. Există multe moduri prin care puteți descărca versiunile anterioare; cu toate acestea, această amenințare Reddit vă va oferi link-uri pentru a descărca această versiune OG.

Cum dezactivați anunțurile pe uTorrent

Indiferent de aplicația, software-ul sau site-ul web pe care îl executați, doriți întotdeauna întreruperea gratuită a utilizării și cea mai mare dificultate în afișarea anunțurilor.

uTorrent are, de asemenea, suport pentru anunțuri și, în general, trebuie să plătiți pentru versiunea fără anunțuri. Cu toate acestea, ulterior compania a făcut-o opțională după revolta utilizatorului. Vă vom spune o procedură prin care puteți dezactiva afișarea anunțurilor de la clientul dvs. uTorrent, prin unele modificări de setare.

Nu uitați să urmați instrucțiunile cu atenție, deoarece setările clientului sunt un pic complicate și o mică greșeală poate face o modificare nedorită a clientului dvs. uTorrent..

5 pași simpli pentru a elimina anunțurile de pe uTorrent

Pasul 1: Deschideți clientul uTorrent pe dispozitiv și faceți clic pe „Opțiuni”. Este uTorrent în siguranță? - Găsiți toate aspectele privind confidențialitatea

Pasul 2: Din bara derulantă, selectați „Preferință”. eliminați reclamele utorrent

Pasul 3: Apoi, din bara laterală, selectați „Avans”. (Aveți grijă când faceți clic pe opțiunea avans și nu faceți clic pe semnul „+”) Este utorrent în siguranță

Pasul 4: După aceea, diverse opțiuni vor apărea într-o fereastră, iar dintre cele pe care trebuie să le schimbați valoarea anumitor opțiuni în „false” pentru a dezactiva anunțurile. Mai jos, voi scrie câteva cuvinte cheie pe care trebuie să le introduceți unul câte unul în câmpul de filtrare și să le modificați valoarea simultan.

eliminați anunțurile pe utorrentPentru a schimba valoarea în fals, faceți dublu clic pe „True” sau doar faceți clic pe o dată și selectați false.

Este uTorrent în siguranță? - Găsiți toate aspectele privind confidențialitatea

  • Left_rail_offer
  • Sponsored_torrent-oferta
  • show_plus
  • enable_pulse
  • show_notorrents
  • offer_autoexec

Pasul 5: Când ați terminat cu modificarea valorii tuturor acestor opțiuni, faceți clic pe „OK” în partea de jos a ferestrei și ieșiți din clientul uTorrent.. este sigur

Acum așteptați un moment și reporniți clientul uTorrent. Sperăm că acum veți ateriza pe uTorrent fără anunțuri.

De ce ar trebui să utilizați uTorrent în siguranță?

Nu doar utilizatorii clientului uTorrent, ci și toți descărcătorii torrent ai fiecărui client BitTorrent ar trebui să se torneze anonim din cauza riscurilor extreme de confidențialitate care apar cu torrenting neprotejat.

După cum s-a discutat în articolele anterioare, într-un roi de torenți toți colegii ar putea obține cu ușurință adresa IP și alte detalii ale fiecărui coleg..

Acesta este un mod clar și într-adevăr fezabil pentru ca orice entitate dăunătoare să intre în roi și să obțină cu ușurință detaliile unui utilizator. Cu toate acestea, furnizorul dvs. de internet vă poate monitoriza descărcarea de torrent fără niciun efort suplimentar. Cu toate acestea, trebuie să cunoașteți pericolele când sunteți prins în torent.

Cum să utilizați uTorrent în siguranță

Există anumite modalități prin care ar putea anonimiza uTorrent și orice alt software BitTorrent pe care îl utilizați. În loc să discutați din nou toate lucrurile, v-aș recomanda să citiți acest articol, „Cum să torrent în siguranță”.

Acest articol cuprinde măsurile care ar asigura siguranța împotriva confidențialității, precum și riscurile de malware în timp ce este torent.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me