Hide.me Revizuire VPN – Găsiți analiza profunzimii

[ware_item id=33][/ware_item]

Hide.me VPN (Locație - Malaezia)

ţări: 28 | Locații server: 36 | Numărul de servere: 100 | Multi-Dispozitiv: 5

Revizuire a VPN-ului Hide.mePrezentare generală - Ascundeți-mi recenzia:

Cu sediul în Malaezia, Hide.me VPN se numără printre ofertele din industria VPN. A câștigat popularitate pentru caracteristicile sale excepționale de securitate, confidențialitate și transparență. Anonimatul oferit de Hide.me VPN este garantat și nivelurile uimitoare de performanță pot fi probate de către utilizator prin intermediul versiunii de încercare gratuite disponibile pentru testare înainte de a utiliza.


Totuși, serverul nu oferă suport integrat pentru OpenVPN, iar planul Premium nu este în măsură să ajungă la lista „VPN-urilor bugetare”..

Iată o revizuire completă a VPN-ului Hide.me care aruncă o lumină asupra diferitelor aspecte ale furnizorului VPN Hide.me:

Pro-uri:

 • Politica cu jurnalele zero
 • Viteze excelente de descărcare
 • Mare performanță
 • Criptare de 256 biți de grad militar
 • Funcție chat live
 • Bine concepute pentru simplitate
 • Asistență 24/7 expert clienți

CONS:

 • Planul lunar Premium este puțin mai scump
 • Locații limitate pe server

Hide.me Funcții VPN

Planuri de prețuri:

Hide.me are 3 planuri diferite, inclusiv un serviciu gratuit și două planuri plătite. Planurile de prețuri includ:

 • Liber
 • premiu
 • La care se adauga Revizuire a VPN-ului Hide.me

Vă recomandăm să utilizați pachetul Premium dacă doriți să aveți cea mai bună experiență cu Hide.me. Acest pachet Premium permite cinci conexiuni simultane și nu are o limită de transfer de date.

Planul Gratuit este totuși limitat în anumite aspecte, dar este suficient de util pentru a vă ajuta când aveți un nivel scăzut de fonduri sau când doriți să judecați serviciile VPN Hide.me.

Pachetul Plus vi se potrivește cel mai bine atunci când nu sunteți un utilizator constant al VPN și sunteți dispus să utilizați periodic Hide.me VPN.

Aceste planuri de prețuri oferite de Hide.me VPN vin cu reduceri din ce în ce mai mari și depinde de cât timp vă înscrieți. De exemplu, pachetul Premium variază de la 20 USD / lună și poate merge până la 11,67 USD. În mod similar, Plusul variază de la 10 USD pe lună și poate merge până la 5,42 USD. Aceste planuri de prețuri se încadrează în mijlocul intervalului mediu-înalt al VPN, dar nu vă lasă să suferiți de un compromis al calității serviciilor..

Lucrul crucial care trebuie remarcat aici este că Hide.me VPN oferă o politică de rambursare totală în termen de 14 zile și dacă s-au utilizat mai puțin de 500MB. Utilizând acest criteriu, puteți valida cu ușurință calitatea serviciului VPN.

Securitate și confidențialitate:

VPN este considerat cel mai bun instrument de criptare printre alte instrumente și servicii. Când datele sunt transferate pe Internet, acestea călătoresc sub formă de pachete. Aceste pachete pot fi interceptate cu multă ușurință de către oricine prin utilizarea unor instrumente simple care sunt disponibile pe internet. Luând un exemplu de telefon mobil deblocat aici, deoarece acesta este deblocat, astfel încât oricine să-l poată utiliza și să pună mâna pe informațiile dvs. sensibile, dar dacă telefonul mobil este blocat, nimeni nu va putea să vă cerceteze datele cu ușurință.

Criptarea funcționează în același mod, oferind hackerilor sau amatorilor o treabă grea pentru a-ți citi conversațiile sau pentru a-ți monitoriza activitățile online. Prin urmare, VPN este singurul instrument care furnizează o criptare AES de 256 biți cu o cheie de 8192 biți. Acest algoritm de criptare AES de 256 biți este considerat de departe cele mai sigure metode de criptare împotriva oricăror atacuri de forță brută contrare argumentelor și convingerilor.

Hide.me VPN a trecut de asemenea testele noastre de confidențialitate, îmbrăcând complet activitățile noastre online tot timpul.

Protocoale disponibile:

Conform recenziei noastre VPN Hide.me, furnizorul VPN acceptă protocoale diferite, la fel de populare. Protocoalele disponibile includ IPSec (IKEv1 și IKEv2, împreună cu criptarea AES-128 și AES-256), OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP și SoftEther, suport cu criptare cuprinse între AES 128-bit, 160-biți și 256-bit algoritm. de asemenea. VPN-ul Hide.me acceptă și proxy-ul SOCKS.

Utilizatorii planului Premium și Plus sunt capabili să aleagă orice protocol pentru conectarea la un VPN. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator VPN gratuit, atunci sunteți limitat la PPTP, SSTP, L2TP și IPsec (IkEv1 și IKEv2). Utilizatorii sunt capabili să utilizeze viteze excelente cu timpi ping mici, odată ce sunt conectați la cele mai bune locații de server.

A sustine:

Prin intermediul reviziei noastre VPN Hide.me, am știut că mai multe opțiuni de asistență sunt disponibile pentru clienții care necesită ajutor în orice moment, deoarece personalul de asistență este disponibil 24 de ore din 24. Utilizatorii pot, de asemenea, să adauge atașamente la întrebările, cererile și reclamațiile lor. Dar dezavantajul major este întârzierea de timp pe care o suferă utilizatorii înainte de a primi în cele din urmă o replică.

Cu toate acestea, pentru răspuns instantaneu și soluție la întrebarea dvs., vă puteți ajuta întotdeauna cu serviciul Live Chat disponibil pe site-ul web. Prin serviciul de chat în direct, puteți rezolva întrebările dvs. rapid sau rapid.

Mai mult, Hide.me VPN are și o pagină de comunitate în care, conform recenziei noastre Hide.me, administratorii și dezvoltatorii sunt foarte activi. Deci, dacă doriți să puneți o întrebare generală, o puteți pune pe pagina comunității, unde veți primi o serie de răspunsuri și soluții la toate întrebările dvs. Pentru a vă conecta la comunitate, va trebui să creați un alt cont care se face doar din motive de securitate.

Hide.me VPN are și o pagină de întrebări frecvente. Această pagină de întrebări frecvente este utilă în multe moduri și se împarte în două categorii, adică generale și de facturare. Pagina cu întrebări frecvente, deși are un set limitat de întrebări, oferă utilizatorilor săi răspunsuri scurte și ușor de înțeles.

Secțiunea Hide.me blogul VPN oferă, de asemenea, utilizatorilor săi răspunsuri detaliate la aproape toate întrebările pe care le-ar putea avea cu privire la serviciu, funcțiile, jurnalele, prețurile, locațiile serverului și securitatea etc. Utilizatorii nu se confruntă cu probleme în a găsi articol referitor la interogarea lor, de unde nu obțin doar soluțiile, dar se pot educa și în multe alte aspecte diferite ale serviciului VPN..

În urma diferitelor bloguri, puteți, de asemenea, să vă mențineți la curent cu cele mai recente oferte și promoții.

Politica de logare:

Hide.me VPN este acum certificat ca un serviciu complet fără log, după auditul de către Leon Juranic, care este unul dintre cei mai reputați analiști de securitate de la Defensecode Ltd. Astfel, nu păstrează date personale, astfel încât să poată evita răspunderea legală de la sfârșitul lor și asigură, de asemenea, confidențialitatea online a utilizatorului lor.

Trăim într-o epocă în care legile privind supravegherea în masă și anti-confidențialitate câștigă poziții puternice și face destul de dificil să ne păstrăm identitatea online anonimă și eșuată. Acei furnizori de servicii VPN care păstrează jurnalele activităților dvs. online, precum și detaliile dvs. de plată, reprezintă o mare amenințare pentru confidențialitatea dvs., deoarece pot fi obligate în orice moment de către autorități să vă predea datele. Dar cu VPN Hide.me, deoarece nu păstrează niciun fel de jurnal, astfel încât în ​​cele din urmă devine inutil să le ceri să predea datele pe care nu le au.

Cel mai important Hide.me VPN are sediul în Malaezia, iar legile locale nu au obligații pentru a stoca jurnalele utilizatorilor, spre deosebire de țările FIVE Eye în care furnizorii de VPN nu au de ales decât să stocheze jurnalele utilizatorilor conform legilor..

Așadar, conform recenziei noastre VPN de la Hide.me, credem că nu este politica de logare a furnizorului VPN și luăm cuvântul VPN al lui Hide.me, întrucât a declarat clar: „Nu monitorizăm sau nu vă înregistrăm comportamentul de navigare. Modul în care am ales să construim Hide.me face acest lucru imposibil. Toate datele de utilizare pe care le primim sunt complet anonime și nu sunt conectate la adresa sau locația dvs. IP reală. "

Performanţă:

Conform recenziei noastre Hide.me VPN, clientul PC al Hide.me VPN este bine proiectat și este compact. Cel mai bun server este disponibil la doar un clic, deoarece lista de servere este instantaneu vizualizată, iar informațiile despre starea dvs. despre locația dvs. și adresa IP curentă sunt întotdeauna vizibile..

Fereastra de dialog Setări este foarte astută, iar fila de deschidere afișează principalele setări ale conexiunii și aplicațiilor. Setările includ opțiuni precum lansarea la pornire, reconectați automat, preveni scurgerile DNS și amintiți-vă și locația selectată.

VPN-ul Hide.me este dotat cu funcții care își îmbunătățesc automat performanțele la un nivel înalt. Există, de asemenea, o caracteristică Limită conectivitate care dezactivează conectivitatea rețelei locale în timp ce VPN este activ, iar funcția de comutare de oprire limitează conectivitatea complet dacă VPN scade.

Hide.me Ghid de instalare VPN

Există 2 opțiuni disponibile pentru persoanele care doresc să folosească Hide.me VPN:

 1. Oricum, Creați un cont gratuit
 2. Sau testați garanția de returnare a banilor prin înscrierea la un plan plătit

Iată un ghid care vă va instrui cum să configurați VPN Hide.me:

Faceți clic pe butonul Încercați gratuit disponibil în stânga paginii de pornire, în timp ce un buton de înscriere este de asemenea acolo în colțul din dreapta sus. Revizuire a VPN-ului Hide.me

După crearea contului dvs., faceți clic pe Logare în meniul de navigare. Va apărea ecranul tabloului de bord al membrilor. Acum faceți clic pe secțiunea Suport. Revizuire a VPN-ului Hide.me

Pagina de asistență vă va arăta acum toate diferitele dispozitive disponibile. În timp ce derulați în jos, veți putea vedea pictograme care înfățișează fiecare dispozitiv disponibil. Selectați-l pe cel pe care îl acceptă dispozitivul dvs..

Revizuire a VPN-ului Hide.me

Mergând mai departe, acum puteți descărca versiunea de configurare automată a VPN Hide.me.. Revizuire a VPN-ului Hide.meSau dacă doriți ca lucrurile să funcționeze singur, atunci puteți selecta configurația manuală pentru a configura protocolul ales. Iată o imagine despre cum arată această opțiune: Revizuire a VPN-ului Hide.me

După ce aplicația a fost descărcată, acum puteți rula fișierul și urmați instrucțiunile de pe ecran care vă vor conduce să vă conectați la contul dvs. recent creat sau existent.

Revizuire a VPN-ului Hide.me

Acum conectați-vă cu aceleași date de acreditare, cu care v-ați configurat pe site-ul lor web, pentru a accesa serviciul de pe dispozitivul dvs. Contul dvs. va fi activat în acest fel și vă puteți bucura acum cu ușurință de serviciile VPN Hide.me.

Dacă sunteți dispus să comutați locațiile serverului dvs., faceți clic pe butonul etichetat Automat.

Revizuire a VPN-ului Hide.me

Va apărea o listă derulantă care vă oferă numeroase opțiuni din care să alegeți.

Revizuire a VPN-ului Hide.me

Concluzie - Merită chiar Hide.me?

Există multe lucruri de discutat despre VPN Hide.me în ciuda setului relativ mic de servicii.

Pe scurt, revizuirea noastră VPN Hide.me demonstrează că Hide.me este un serviciu solid, credibil și de încredere. Securitatea și anonimatul au fost identificate ca priorități ale acestui VPN. Acesta oferă o politică fără jurnal și serverele lor sunt oferite în 28 de locații, inclusiv în principalele țări pe care le veți căuta. Vitezele sunt mai rapide decât multe alte servicii pe care le-am testat chiar și cu criptarea de grad militar (256 biți) pe care le oferă. Există o gamă vastă de protocoale din care să alegeți și un acces gratuit limitat la 3 servere, ceea ce vă permite să validați sistemul fără limite.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me