Bästa Torrent-app för Android 10 bästa alternativ

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrent Android-appar tros ha vissa faktorer som kan påverka enhetens funktionalitet negativt genom skadlig programvara eller annan typ av virus. Trots denna ökendomen är trenden att använda torrent-appen för Android exceptionell.


Därför är det nödvändigt att använda den bästa torrent-appen för Android för att minimera risken för potentiellt hot.

Torrentnedladdare för Android är olika för bästa torrentklienter för skrivbordet eftersom behoven för Android är olika. Därför är de flesta appar vi kommer att diskutera i den här artikeln de som har funktioner som bandbreddskontroll genom att endast tillåta nedladdningar via Wi-Fi.

10 bästa Torrent-appar för Android

Här är de bästa och bästa Torrent-apparna för att ladda ner torrenter i Android-enheter.

1 - Flud | Hämta app

torrent app androidFlud är den mest populära och berömda appen bland Android-användare. Genom denna torrent Android-app kan du ladda ner alla filer som finns i protokollet direkt till din Android-telefon eller surfplatta.

Det har ett enkelt och tydligt gränssnitt som behövs mycket när du använder Android. Funktionen hjälper också till bättre hantering och nedladdning av stora torrentfiler.

Dessutom stöder Flud olika protokoll, magnetlänkar, olika teman, RSS-feedstöd och stöd för stora filer.

Flud har gratis såväl som betalda versioner som har nästan samma funktionalitet. Den betalade versionen är dock annonsfri, och Fluds gratisversion stöds dock.

2 - aTorrent | Hämta app

atorrent android-appaTorrent är en modern applikation med avancerad men ännu enklare design som definitivt förtjänar att vara ett av de bästa valen för den bästa torrent-appen för Android.

Liksom andra nämnda appar tillåter aTorrent bara nedladdning i Wi-Fi-läge. Denna app är inte överbelastad med funktioner men innehåller viktiga krav som externt SD-kortstöd, lagringsplatser, parallell nedladdning och mycket mer.

Dessutom har aTorrent torrentsökningsdialog, magnetlänkstöd, möjlighet att öppna torrent direkt från en webbläsare, stöd för olika protokoll, DTH och Advanced DTH.

Det är gratis med annonser men om du vill ha en annonsfri version måste du betala $ 1,99.

3 - FrostWire | Ladda ner APP

Bästa Torrent-app för Android 10 bästa alternativOm du önskar en modern torrent android-app är FrostWire förmodligen det bästa valet för dig. Tillsammans med grundläggande funktioner erbjuder den här appen musikspelare, mediawebbläsare och chatt online medan du laddar ner torrentfiler.

En utmärkande funktion som du kanske inte får med de flesta torrent-appar är att vara annonsfri. FrostWire är en öppen källa inklusive stöd för .torrentfiler och magnetlänkar.

Det finns en inbyggd sökmotor, stöd för att lyssna på online-radio och fildelning för FrostWire-användare.

4 - FuTorrent | Ladda ner

fu-torrent androidFuTorrent är en av de nya apparna men det lyckas fortfarande vara en av de bästa torrent-apparna för Android. Appen stöder några grundläggande protokoll tillsammans med flera anpassningar för nedladdning.

Med denna torrent-app kan du ställa in max torrent nedladdning och uppladdningshastighet, max antal aktiva torrenter och nedladdning endast i Wi-Fi-läge och andra grundläggande funktioner.

Det finns en torrentsökning, men den är inte riktigt effektiv. Gratisversionen innehåller också annonser och den är inte tillgänglig i Google Play Store. Du kan dock få den annonsfria FuTorrent-proversionen från Google Play-butiken.

5 - tTorrent | Ladda ner

Bästa Torrent-app för Android 10 bästa alternativtTorrent är enkel såväl som en aktiv Android-app som innehåller olika funktioner. Det bästa med tTorrent är krypteringen tillsammans med ett webbgränssnitt som stöder Transdrone och Transdroid.

Denna app låter dig ändra nedladdningsinställningar och stöder en mängd protokoll inklusive support för magnetlänkar, trackerless torrent (DHT), RSS, IP-filtrering, proxy (HTTP, SOCKS), etc..

tTorrent erbjuder också en proversion som är relativt billigare till en kostnad av $ 1,99.

6 - uTorrent | Ladda ner

utorrent - Android-appuTorrent är torrentklienten som är mest känd och används bland alla torrentsnedladdare. Det är en av de äldsta torrentklienterna som är väldigt lätt. På grund av den här funktionen fungerar den riktigt bra när den laddas ner som en torrentklient för Android.

Funktionerna inkluderar endast nedladdning av Wi-Fi, stöd för olika protokoll och alternativet att välja lagringsplats.

uTorrent är en enkel torrent-app som låter dig starta, stoppa, pausa, spela in och till och med lägga till och släppa en torrentmagnetlänk genom knapparna längst upp i klienten. Det finns en tydlig beskrivning av din torrentstatistik inklusive detaljerad information om nedladdning och uppladdningshastighet.

Till skillnad från dess skrivbordsversion tillåter uTorrent Android-appen obegränsad nedladdning. Den gratis versionen av uTorrent stöds dock av annonsen, och proversionen är för $ 3,99.

7 - TorrDroid | Ladda ner

Bästa Torrent-app för Android 10 bästa alternativAppen anger sig som en torrentklient i sökmotorn. Det beror på att TorrDroid ger dig ett problemfritt sätt att söka och ladda ner torrent.

Denna torrent Android-app innehåller stöd för valet för enskilda filnedladdningar från en torrent, delning av magnetlänkar, inställning av nedladdnings- och överföringsgränser och olika protokoll.

Dessutom stöder TorrDroid-klienten sekventiell nedladdning som kan användas för att spela videofiler innan nedladdningen är klar.

TorrDroid är enkelt och lätt att använda.

8 - Vuze | Ladda ner

Bästa Torrent-app för Android 10 bästa alternativVuze är en favorit torrentklient för såväl desktop som Android-plattformen. Den har en inbyggd sökmodul tillsammans med många filer i sin databas och förmåga att ansluta till P2P och andra torrentnätverk. Detta gör att filen för nedladdning av filer är lätt och ökad betydligt för användarna.

Med Vuze kan du styra torrentnedladdningen och uppladdningshastigheten, men det ger möjlighet att strömma livevideo och ljud utan att ladda ner.

Vuze har effektiva fildelningsfunktioner och HD-kvalitet videospelande mediaspelare.

9 - aDownloader | Ladda ner

Bästa Torrent-app för Android 10 bästa alternativaDownloader låter dig överföra torrentfilerna från din dator till din Android-telefons SD-kort och öppna dem med aDownloader.

I Android-webbläsaren kan du också ladda ner torrentlänken genom den långa pressen och sedan välja 'delningslänk' och slutligen aDownloader.

Det är en enkel torrent Android-app som meddelar dig när en nedladdning är klar, och det finns också ett meddelandeområde som visar de pågående programmen. Den gratis versionen av denna app innehåller annonser.

10 - Torrnado | Ladda ner

Bästa Torrent-app för Android 10 bästa alternativTorrnado fungerar lite annorlunda jämfört med andra torrent Android-klienter. Det vill säga, den ansluter dig till datorn istället för att ladda ner torrent på egen hand.

Det främsta skälet till att arbeta på det sättet är att utrota belastningen från din dator genom att frigöra utrymme och ström. Torrnado fungerar med favorit torrentklienten, Transmission.

Torrnado låter dig lista, filtrera, söka och sortera torrenter. Dessutom kan du se statistik över sessioner och livstid tillsammans med att kunna övervaka och begränsa globala hastigheter. Dess gratisversion är rättegång. Den fullständiga versionen är dock för $ 2,90.