Bästa Torrent Tracker List: uTorrent And BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

En torrent tracker är ett sätt som hjälper kamraterna att hitta varandra. Kollegan / användaren skickar ett förfrågningsmeddelande till spåraren för att registrera sitt intresse för en torrent. Spåraren svarar senare med en lista över andra användare / kamrater som har visat samma intresse för den torrenten. Kollegan är sedan direkt ansluten till var och en av de kamrater som den fick från trackaren.


Vad är en Torrent Tracker?

En torrent tracker är som en server som kommunicerar mellan två kamrater / användare. En torrent tracker gör det möjligt för torrentanvändare att överföra sina filer via BitTorrent-protokollet. Den nedladdade torrentfilen från valfri torrentplats ingår i torrentklientprogramvaran.

I detta fall blir torrentklientprogramvarans roll avgörande och viktig. Torrentklientprogramvaran kommer att begära den nedladdade filen på andra system. Många antar att dessa andra system är kamrater. Därför kan en användare enkelt ladda ner en bit av filen från kamrater utan problem.

Typer av Torrent Tracker:

I princip finns det två typer av torrentspårare, dvs offentliga spårare och privata spårare. Varje torrentanvändare kan använda dessa tracker-adresser för att öka nedladdningshastigheten för att utveckla nya torrentfiler. Genom att använda samma taktik kan en torrentanvändare dessutom öka nedladdningshastigheten för befintliga torrentfiler.

Public Torrent Tracker:

Den offentliga torrentspåraren är lättillgänglig för alla användare utan avbrott eller registreringsprocess. Eftersom den offentliga torrentspåraren är lättillgänglig för varje enskild användare på så sätt, kan användarna möta problem med långsam hastighet under nedladdningen.

När de använder dessa torrentspårare, när en användare laddar ner föredragna filer, kan andra användare enkelt övervaka nedladdningsaktiviteterna, så gav dessa spårare inte den önskade och önskade integritetsnivån för sin användare. Torrentanvändaren rekommenderas att använda VPN för att torrentera eftersom det garanterar fullständigt skydd för sina användare.

Privat Torrent Tracker:

Liksom public torrent tracker kan inte alla komma åt den privata torrent tracker. För att använda privat torrent tracker måste användaren först registrera sig själv innan han får spårningsadresserna. Dessutom uppmanar dessa spårare inte potentiella användare på sina webbplatser. Därför måste de nuvarande användarna göra en begäran till nya användare om att bli medlemmar.

Den privata torrentspåraren erbjuder mycket bättre nedladdningshastighet än de offentliga spårarna. Dessa trackare har särskilda hastighetsregler, och det är viktigt för torrentanvändaren att följa dessa regler och riktlinjer för nedladdning av de önskade filerna.

De privata torrenterna erbjuder mer anonymitet och integritet för sina användare. Därför är det ett bättre alternativ än offentliga torrentspårare.

Hur man använder Torrent Tracker?

Med enkla ord kan en torrent tracker användas precis som torrent webbplatserna. Men det finns specifika regler för att använda en torrent tracker, och en användare kan följa dessa regler för att använda den torrent tracker han / hon önskade för.

uTorrent Tracker:

En uTorrent-tracker är en typ av en server som tar emot förfrågningar från uTorrent-klienter. Dessa begäranden från användarna återspeglar mätvärden och gör det möjligt för torrent tracker att registrera torrentens fullständiga statistik. En användare kan överväga uTorrent tracker för att öka nedladdningshastigheten för torrentfilerna.

Torrentanvändaren kan följa stegen som nämns nedan för att lägga till spårare för uTorrent för att öka nedladdningshastigheten och enkelt dela de nedladdade filerna med fler kamrater.

 • Öppna torrent bredvid uTorrent och starta nedladdningsprocessen.
 • Genom att använda '' Under hastighet-fliken '' kan du kontrollera hastigheten på din nedladdning.
 • När du har klickat höger på nedladdningens namn väljer du egenskaper.
 • Nu kan du klistra in dina spårare du behöver för att lägga till uTorrent.
 • Klicka på knappen '' OK ''.

BitTorrent Tracker:

En BitTorrent-tracker är samma som uTorrent-tracker. Den enda skillnaden är att en BitTorrent-tracker är en webbtjänst som tar emot förfrågningar från BitTorrent-klienter. Liksom uTorrent-spårare används en BitTorrent-tracker för att påskynda nedladdningsprocessen.

Bästa Torrent Tracker List:

Torrentspårare hjälper de bästa torrentklienterna som uTorrent eller BitTorrent att enkelt kommunicera genom kamrater. Genom att använda dessa torrentspårare kan användaren förbättra nedladdningshastigheten för den önskade torrentfilen. Här är en lista över några bästa torrentspårare.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ meddela
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ meddela
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / meddela
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ meddela
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // tracker. grepler.com:6969/ meddela

Slutsats: Strömspårarna har olika fördelar och rekommenderas därför till användare. De fungerar som en server och hjälper också användaren att öka hastigheten på den nedladdade torrentfilen. Dessa trackers gör livet enklare för användaren och används framgångsrikt av användare över hela världen.

Du kan följa den här länken för att veta mer om de bästa torrentspårarna.