Hur man laddar ner anonymt

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting är helt enkelt en fildelningsprocess som involverar flera individer i nedladdningsprocessen. BitTorrent är en teknik snarare än en programvara som möjliggör snabb och snabb nedladdning och fildelning mellan kamrater.


Även om torrenting bara är en laglig och säker sak att göra finns det några länder som betraktar det som olagligt och osäkert. Oavsett allt politiskt inflytande eller påtryckningar är torrenter det mest effektiva och kompetenta sättet att ladda ner och dela olika material från webben. Strömningshastigheten och förmågan att tillhandahålla en acceptabel servicenivå delas ut till deras popularitet.

Den mest allvarliga oroen för torrenter är deras integritet. Torrenter uppvisar allvarliga integritetsproblem. De är också utformade på ett sätt som copyright-troll eller hackare lätt kan fånga dem om de inte följer säkerhetstips.

Med anti-piratkopieringsteam och osäkra lagorganisationer som poliserar många BitTorrent-kunder hittar sätt att dölja deras verkliga identitet från världen.

Ett stort antal BitTorrent-användare letar efter sätt att dölja sin identitet medan de torrent. Detta beror på att när en användare laddar ner torrent anonymt kommer spåraren inte att kunna spåra användarens IP-adress och även de filer / material som en användarnedladdning inte kan komma åt.

Varför ska Torrenters bry sig om anonymitet?

Användarna bör bry sig mycket om sin anonymitet eftersom de kan hamna i domstol eller till och med i fängelser. Enligt US Copyright Office kan upphovsrättsintrång resultera i straffrättsliga straff som inkluderar fängelse upp till 5 år och påföljder upp till $ 250 000 per överträdelse.

Hur man laddar ner '' Torrent '' anonymt?

Om du vill ladda ner torrent anonymt utan att låta omvärlden veta din identitet är de nedan nämnda metoderna som du kan följa för att ladda ner torrent anonymt:

  1. Använd VPN:

Att använda ett VPN är ett av de mest effektiva och effektiva sätten att gå anonymt. VPN är det bästa och enklaste sättet att dölja din identitet och IP-adress från andra kamrater. Även om en bra tjänsteleverantör kommer VPN att debitera lite pengar men med sina effektiva tjänster kommer alla dina trafikdata att ruttas. Även om inte alla VPN är för en anonym nedladdning torrent men innan du laddar ner ett VPN ska du först korsa om det är för anonym nedladdning eller inte.

För det andra, innan du använder ett VPN för att ladda ner torrent anonymt måste du se till:

  • VPN är för anonym nedladdning.
  • VPN har inte loggar
  • Kontrollera extra funktioner för VPN.
  1. Använd Torrent Sekretess:

Torrent-integritet är en annan nyligen framväxt metod för att ladda ner torrent anonymt. Denna tjänst görs tillgänglig för BitTorrent-klienter. Denna proxytjänst liknar BT Guard. Torrent-integriteten ger modifierade uTorrent-klienter som har alla förkonfigurerade nödvändiga inställningar. Det fungerar av TorrentReactore.net-teamet. Det bildar en tunnel mellan systemet och fjärrservern. Dessutom är informationen också krypterad vilket innebär att data är otillgängliga och upprätthålls av tjänsterna. Den enda nackdelen med denna tjänst är att den endast är begränsad till användare på Windows-plattformar.

  1. Använd ANOMOS:

Anomos är i grunden ett gratis Windows-program och ett krypterat protokoll för distribution av flera P2P-filer. Detta program låter BitTorrent-användare dölja sin identitet och IP-adress. Mer än 1 600 användare har begärt att Anomos-protokollet ska byggas in i en framtida uTorrent-byggnad, vilket gör det till det näst mest kända förslaget överallt.

Nackdelarna med Anomos är att de inte är helt konsekventa och kompatibla med vanliga torrentfiler. Det beror på att det använder sitt eget torrentformat. Dessutom är nedladdningshastigheten normalt låg än vanliga BitTorrent-överföringar.

  1. Använd SeedBox:

Seedboxes är optimerade servrar som vanligtvis är utformade för torrentöverföringar för P2P-filer. Med Seedboxes får användare hög nedladdningshastighet och det hjälper till att dölja deras IP-adress från omvärlden.

Seedboxes är höghastighetsserver som använder BitTorrent-protokollet för att ladda ner och ladda upp torrent anonymt. I ett höghastighetsnätverk kan seedboxar ladda ner stora filer inom några minuter.

Efter att seedboxen har laddats ner kan användaren ladda ner filer till sitt system via en snabb och snabb HTTP-anslutning.

  1. Använd BT Guard:

Liksom torrent-integritet är BT Guard också en proxytjänst som effektivt döljer användarens IP-adress. Till skillnad från torrent-integritet är dess tjänster tillgängliga på alla enheter som Mac, Windows och Linux. För mer säkerhet inkluderar tjänsten också vissa VPN som har programvara för krypteringstunnel.

BT Guard-tjänsten är enkel att ladda ner och installera. Det håller inte register över användningsdata och erbjuder obegränsad nedladdningshastighet. Den enda nackdelen är att användningen begränsas till endast Asien, Kanada och Europa.

  1. Använda I2P:

För att ladda ner torrent anonymt kan du också använda ett anonymt overlay-nätverk känt som I2P. Det huvudsakliga målet med detta nätverk är att skydda och säkra kommunikation från observationer och övervakning av tredje parter som Internet-tjänsteleverantörer.

Många användare som är allvarligt bekymrade över sin integritet använder detta överlagringsnätverk. I2P-nätverket är tillgängligt på inbäddade system, stationära datorer och Android-telefoner.

Välj anonym metod:

Det beror helt på användarna att välja sin favorit anonymiseringsmetod. För maximalt skydd kan du dock välja antingen VPN-metod eller proxyservicemetod för anonymt nedladdning torrent.

Låt oss se över fördelarna med att använda ett VPN i motsats till proxy-tjänsten:

VPN

OMBUD

Ger starkare kryptering. Det är inte krypterat.
Fungerar effektivt med alla torrent-appar. Torrent-klientapp måste ha proxysupport.
Fungerar långsammare än en proxy. Fungerar snabbare än VPN.
Torrent och webbläsare IP är samma. Både torrent- och webbläsar-IP: er är olika.
Ruttar all data via VPN. Rutter torrenttrafik separat från andra data.
Om VPN kopplar bort det kan torrent-IP-adress exponeras. Om proxy frånkopplas så kanske torrent IP-adress inte utsätts.

Torrenting är helt enkelt att kopiera filer från ett system till ett annat med BitTorrent. Det är viktigt att dölja din verkliga identitet medan du torrent eftersom det kan leda till rättsliga förfaranden på grund av intrång i upphovsrätten. För att göra det anonymt finns det olika metoder som en användare kan välja genom att beakta både för- och nackdelar och kan vara säker från tredje parts övervakning.