Er det noen beste gratis VPN for nedlasting av Torrenting eller P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Alle spørsmål Besvarte spørsmål Ubesvarte spørsmål Alle kategorier MacBook-programvare VPN WordPress > «Tilbake til forrige side


▲ 215 ▼ ♥ 0

Jeg har søkt etter noen beste gratis VPN for nedlasting av torrenter, alt virker ganske dyrt i disse dager. trenger gratis VPN for torrenting?

Jeg vil ha noe raskest og anonymt, så langt jeg søker etter det, er det mange karer som snakker om “VPN For Torrenting”. Tenk å være treg på grunn av VPN-tunneling, men spørsmålet mitt fremdeles er det noen VPN-tjenesteleverandør som tillater det meg å laste ned torrenter uten å begrense hastigheten?

Ditt forslag og anbefaling blir høyt verdsatt

Oppdatert [2019]

LØSTMerket som spam Skrevet av Jane Smith (Spørsmål: 27, svar: 59) Spurt 1. august 2019 15:36 pm15547 visninger

  • Følg
  • Slutt å følge
  • Rapporter spam
  • Nyeste
  • Høyeste vurdering
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

NordVPN er den beste gratis VPN for å torrentere 2019, du kan få 30 dagers refusjonspolicy.

Lykke til

Merket som spam Skrevet av james (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 22. august 2019 14:01

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Ikke alle VPN-er støtter nedlasting av torrent. Dermed må du være ekstremt årvåken og forsiktig når du velger en VPN for det spesifikke formålet med Torrenting. Det bør være din primære bekymring når du henter en klient for torrenting. Som personvern og sikkerhet er nedlastingshastighet like viktig når du velger VPN for torrenting.

Det viktigste når du velger VPN for torrenting er å gå gjennom personvernreglene deres strengt. Velg alltid et VPN som ikke holder aktivitetsloggen din. Se også etter en VPN som gir den mest eksepsjonelle sikkerheten med potensielt sterk kryptering, har en kill switch og DNS lekkasjebeskyttelse.

En annen ting som bør være din prioritet når du velger VPN er at den skal gi rask nedlastingshastighet. Filer skal nå kollegene raskt, for da vil det ikke gassbåndbredden.

Prøv 30 dager (uten å stille spørsmål) VPN for refunderingspolicy

  1. NordVPN:

Pros:

  • Det tilbyr dobbel datakryptering.
  • Det kan gi nesten seks forbindelser om gangen.
  • Den har spesifikke servere optimalisert for torrenting.
  • Det holder ingen aktivitetslogger.

Ulemper:

  • Ikke alle servere er pålitelige.
  • Det har litt dyr månedlig fakturering.
  • Det er ingen støtte for live chat.
  1. ExpressVPN:

Pros:

  • Det er kjent som offshore og anonym VPN.
  • Den tilbyr supersnelle tjenester i 94 land.
  • Den kjører på nesten hver plattform.
  • Det tilbyr kryptering på bedriftsnivå.
  • Den tilbyr aktiv døgn-support-chat-tjeneste.
  • Den har superrask nedlastingshastighet.

 

Ulemper:

  • Den støtter bare tre tilkoblinger på en gang.
  • Det er kostbart sammenlignet med andre.

Merket som spam Skrevet av Jasica (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 2. desember 2018, 16:01

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det er ikke første gang du ser det ganske spørsmålet, alle som leter etter gratis ting, men du må tenke hva du lette etter. Det er som om du søker etter "få en ferrari gratis", hvorfor vil noen tilby en bil med funksjoner som Ferrari har?

Du har poenget mitt, ikke sant? intet organ tilbyr beste gratis VPN for torrenting, fordi folk trenger en VPN for anonym tilkobling og førsteklasses sikkerhetsformål! Formål som, bli aldri fanget av ISP og få en juridisk merknad.

Den andre tingen er Hastighet: Først av alt Det er ikke noe gebyr for å trille her! du må betale for funksjonene som:

  • Raskeste hastighet
  • Anonym forbindelse
  • Kill Switch
  • DNS-lekkasjebeskyttelse

Gratis VPN kan ikke tilby engang støtte for P2P, de tilbyr surfebåndbredde for begrenset.

Privat internettilgang er på salg hvis du vil sjekke det ut. flott VPN for torrenting.

Merket som spam Skrevet av Jasmeen J. (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 2. oktober 2018, 18:50

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg har ikke sett noen tjenester som lar deg laste ned torrenter anonymt uten kostnader, faktisk er det fortsatt veldig sjeldne betalte VPN som lar deg torrentere. Jeg bruker NordVPN fra de siste to årene, ikke gratis, men gir deg 30 dagers refusjonspolicy uten spørsmål. også for øyeblikket i salg (2,75 / måned - 78% AVSLAG) slik at du kan få den.

Merket som spam Skrevet av Karol (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 23. august 2018, 10:46

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg elsker å torrentere og har ikke hatt problemer lenge uten noe privatliv som VPN eller noe annet. Og du ville ikke tro at når jeg begynte å bruke et gratis VPN, fikk jeg en advarsel. Jeg kunne ikke finne ut forskjellen i aktivitet på det tidspunktet og før, men jeg kan ikke si at dette skyldes bruken av VPN. Imidlertid er det åpenbart at gratis VPN er ineffektiv i torrent-personvern.

Merket som spam Skrevet av Resse Walter (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 12. juli 2018 15:15

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Ja du har rett, det er ingen gratis VPN som er torrent effektiv. Jeg har lest mange anmeldelser om ExpressVPN, og etter å ha opplevd tjenestene er jeg ganske fornøyd med investeringen min. Hastigheten er kjempebra og det er den mest nødvendige tingen mens du torrenser, i det minste for meg er det høyeste prioritet. Men det er også sant at serviceavgiftene til ExpressVPN er høyere enn mange andre VPN-er. Etter min mening er det imidlertid mange billige VPN-er som kan gi effektive tjenester.

Så mitt ekte forslag ville være at i stedet for å gå på en gratis VPN for torrenting, bør du vurdere en billig VPN.

Merket som spam Skrevet av Ivor Taylor (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 5. juli 2018 19:05

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN for torrenting er bare en myte etter min mening og det jeg har opplevd til dags dato. Det første og det vanligste problemet med gratis VPN-er er at de gir ekstremt irriterende hastighet. Dessuten er det mange trusler mot sikkerhet mens du bruker gratis tjeneste.

For mange spiller ikke sikkerhet noen rolle, men P2P-fildeling trenger både sikkerhet og tilstrekkelig hastighet. Sikkerheten betyr mye for torrenting fordi det er mange tilfeller som torrent delingen forårsaker deg straff eller varsel. Enda verre er det at torrentene i torrentbassenget ditt kan se din virkelige IP så vel som hvor du befinner deg. Derfor er det bedre å gå trygt i stedet for å ha en gratis VPN for torrenting.

Merket som spam Skrevet av Michelle Strawss (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 29. juni 2018, 18:46

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg tror ikke på gratis VPN for torrenting eller gratis VPN til noe annet formål, fordi det er åpenbart at noen aldri vil favorisere deg uten egen fordel. Og å forvente en rask hastighet fra gratis Torrent VPN er ikke en intelligent tenking fordi mange betalte også har ineffektiv hastighet og bare noen få gir lik eller mindre påvirket hastighet.

Merket som spam Skrevet av Medora Bell (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 2. mai 2018, 12:11

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg er sikker på at du er her etter å ha prøvd et par såkalte beste gratis VPN for torrenting. Jeg har også kastet bort tiden min på å søke etter en slik VPN for å torrentere, men alle kravmennene der ute som tilstår å jobbe som gratis torrent VPN prøver bare å tiltrekke deg og henvende deg mot premium-tjenestene deres. Men de fleste av slike gratis VPN-betalte tjenester har også feil og mangler, og fordi du har betalt beløpet, kunne du ikke gjøre noe.

Derfor, etter et plagsomt søk, hadde jeg bestemt meg for å prøve en autentisk betalt VPN-tjeneste med pengene-tilbake-garanti eller gratis prøveversjon, slik at det ikke er noen risiko for å miste beløpet. Den gangen valgte jeg ExpressVPN på grunn av mange positive anmeldelser og hovedsakelig på grunn av hastighetsprisene for deres tjeneste. Heldigvis, etter nesten to år, fungerer VPN-en min bra både med torrenting og med andre kompliserte ting som å fjerne blokkering av amerikanske Netflix. Jeg er så fornøyd og fornøyd med investeringen min.

Merket som spam Skrevet av Eliza (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 30. april 2018, 12:36

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det er ikke en umulig oppgave å få en gratis VPN for torrenting, men det er definitivt umulig å finne en gratis VPN som fungerer for torrenting. Dette er fordi torrenting er en kompleks oppgave, og den trenger noen utsøkte funksjoner for å jobbe med VPN. Det mest nødvendige er hastighet sammen med personvern. Uten hastighet kunne du aldri være i stand til å gjennomføre den torrenting prosessen. Imidlertid, hvis personvernet er kompromittert, bruker det ikke å skaffe seg en VPN for torrenting.

På den annen side vil jeg anbefale min personlige favoritt PIA VPN som er ekstremt billig, og du kan få den så lavt som $ 2.91 som nesten ikke er noe. Du kan imidlertid også få enorme positive anmeldelser på reddit fra PIA-brukerne angående PIA-tjenester. Heldigvis er jeg en fornøyd kunde også.

Merket som spam Skrevet av Maria Beck (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 24. april 2018, 18:11

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Torrenting har en litt kompleks arbeidsflyt, og det er derfor det er vanskelig å kryptere hele prosessen for de fleste VPN-er. Til og med mange betalte VPN-er er ineffektive for torrenting, og det er nesten umulig å finne en gratis VPN for Torrenting. Den torrenting prosessen som gjennomføres uten VPN, utsetter IP-en din ikke bare for ISP-en din, men alle personene som er til stede i den samme torrent-svømmen som du er i.

Internett-leverandøren som ser over til dine torrenting-aktiviteter, kan også begrense båndbredden din, eller det kan hende at du øker internetthastigheten for å unngå belastningen fra nettverksserverne, og dette er vanlig fordi torrenting tar opp en større mengde data. Derfor vil jeg på det sterkeste anbefale deg en betalt VPN i stedet for en gratis VPN for torrenting. Det er også noen hensyn før du velger en betalt VPN for torrenting. De fleste VPN-er er risikofylte og kan ha problemer som IP-lekkasje eller DNS-lekkasje som kan avsløre identiteten din uten at du er kjent til det. Hastighet er også en viktig faktor for å torrentere, da en lav hastighet kan ødelegge torrenting-opplevelsen din.

Basert på disse viktige VPN-ene for torrentende faktorer, er det to beste alternativer som også er rimelige.

  • NordVPN - Den har en tilleggsfunksjon i DNS-lekkasjebeskyttelse som holder en sjekk på alle DNS-forespørslene. De har også en tilstrekkelig hastighet for rask strømming og nedlasting. Likevel kan du velge mellom en rekke VPN-protokoller.
  • ExpressVPN - Denne VPN har et sterkt fokus på hastighet, og de er virkelig de beste for raskeste VPN-tjenester. De har også mange sikkerhetsprotokoller med tilstrekkelig WebRTC lekkasjebeskyttelse og DNS-lekkasjebeskyttelse.

ExpressVPN er litt kostbar, men du kan få rabatter på forskjellige pakker. NordVPN er imidlertid veldig billig og rimelig for alle.

Merket som spam Skrevet av Jessica Walson (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 22. mars 2018, 15:04

  • Rapporter spam
▲ 1 ▼&# 10004; Privat svar

For torrenting trenger du rask VPN-tilkobling, med ubegrenset båndbreddegrense & topp gash sikkerhet. Hastighet og kryptering kommer begge aldri sammen som vil koste deg penger; det er ingenting gratis i online verden.

Gratis VPN for torrenting eksisterer ikke

Merket som spam Skrevet av Rebecca (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 16. mars 2018, 18:36

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg har lest all samtalen i denne tråden og finner ut at den er: Det er ingen som anbefaler noen eneste VPN som lar deg kryptere internetttrafikkfri, Gratis VPN for torrenting lar deg ikke laste ned torrenter anonymt, de fleste GRATIS VPN-er fungerer i utvidelser, men de tilbyr bare proxy-tjenester, ikke VPN-tjenester, noe som betyr at de bare flytter IP-en for ikke å kryptere Internett-trafikken.

Folk her som foreslår å bruke beste betalte VPN-er, kan du gratis prøve 30 dager. Prøveversjon sikrer pengene dine innen 30 dager og ødelegger også loggene dine med deres loggfrie policy.

Oftere: gutta her anbefaler NordVPN og ExpressVPN som er svært populært mens du laster ned torrenting.

Det er alt.

Merket som spam Skrevet av Rebecca (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 30. januar 2018 14:09

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Vel, ute etter beste gratis VPN for torrenting eller gratis p2p VPN finnes ikke !. Vel, det er ingen GRATIS VPN tilgjengelig i markedet siden de ikke får noe av det. det er mange falske VPN-jobber som vil tiltrekke deg med GRATIS tagline!

vel kort sagt: Jeg har sett etter noe sånt, men fant endelig NordVPN ikke gratis, men det er virkelig billig og høyt rangert på forskjellige store plattformer.

Merket som spam Skrevet av James (spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 4. januar 2018 17:06

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hvis du vil ha en helt gratis VPN for torrenting, må du være forberedt på regelmessige avbrudd og ekstremt langsom hastighet mens du laster ned. Mens mange anerkjente VPN-er for torrenting nå er tilgjengelige i veldig lave pakker. Mitt forslag er å velge en av de raske VPN-ene som expressVPN for å unngå frustrasjon mens du laster ned. Tross alt er det ingen som vil ødelegge spenningen med lange venter på å laste inn filmscener.

Merket som spam Skrevet av Bernard Shawn (Spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 1. januar 2018, 15:04

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN for torrenting er nesten umulig å finne. Du kan få en gratis VPN til andre formål, men torrenting er en funksjon som er effektiv selv i noen få betalte VPN-er. Fordi torrenting trenger tilstrekkelig hastighet, er det derfor du trenger en rask VPN for problemfri nedlasting.

Merket som spam Skrevet av Jane Mark (spørsmål: 1, svar: 48) Besvart 30. desember 2017 13:08

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det er vanskelig å si om det er noe gratis tilgjengelig i torrenting spesifikt, ja, men det er beste VPN for torrenting som tilbyr refusjonspolicy, og for øyeblikket, på salg, kan du ta de beste tilbudene.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Merket som spam Skrevet av Jessica Jordan (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 14. desember 2017, 16:47

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg tror ikke at hvis det er noen anbefaling om at du kan få GRATIS, blir alt betalt

Merket som spam Skrevet av Meson (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 5. desember 2017 17:32

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg kom nettopp hit og tenkte at jeg skulle løse søket ditt her. Jeg har sett det samme spørsmålet og også lagt mange spørsmål på forskjellige plattformer som Reddit og Yahoo Answers. Etter så mye research har jeg ikke funnet mange alternativer, men jeg er ganske ekspert på å teste VPN etter hastighet, DNS, servere, DSN lekkasjebeskyttelse nå.

I Reddit & Quora sikkerhetseksperter bekymrer seg bare for VPN som kan lekker din DNS og ikke gi Kill Switch er aldri alternativet for å laste ned torrenter anonymt.

Du trenger en VPN for å begeistre hvilket tilbud:

  1. Stort utvalg av servere
  2. DNS-lekkasjebeskyttelse
  3. Kill Switch
  4. Tillat torrenting

NordVPN & ExpressVPN er det beste valget for alle tider. som anbefalt av Reddit & Quora-eksperter.

Merket som spam Skrevet av Jessica Jordan (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 24. november 2017 23:37

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

P2P-fildeling med gratis VPN er som hodepine, frustrasjon, klør du i hodet hele tiden & å rope høyt dette er forhold du kan møte når du brukte GRATIS VPN for å torrenting spesifikt. ��

For det første, på grunn av langsom tilkobling, langsom internetthastighet mens du laster ned, det farligste vil det aldri skjule trafikken din fra nysgjerrige øyne til deg vet ...

Å bruke VPN med torrents er i utgangspunktet å kryptere Utorrent-trafikk og usynlig fra ISP-er, som til og med betalte tjenester ikke kan takle litt tid ved å lekker din DNS, noe som gir varsel om ISP-er. ��

Jeg har prøvd NordVPN som passer perfekt for å laste ned Torrenter anonymt. I stedet for å søke etter gratis versjon kan du få fordelen med 78% salg som for tiden kjører. Her er lenken: 2,75 / måned kupong NordVPN 

Merket som spam Skrevet av Jasmeen (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 17. november 2017 12:42

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det er ingen gratis VPN-tillater torrenting, eller kan gi faktisk, og du leter etter Best? hvordan er det mulig.

Merket som spam Skrevet av Mark Willson (spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 16. november 2017, 23:57

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Fortryllende forårsaker mange varsler fra ISP og bringer også en virkelig trussel mot ditt personvern og sikkerhet på nettet. Det er ikke så gratis VPN for torrenting tilgjengelig for å bli kvitt disse problemene. Selv det er virkelig få VPN som faktisk gir ekte anonym forbindelse mens du laster ned torrenter.

Den andre tingen å sjekke når du søker etter pålitelig VPN For torrenting, er å sjekke om de gir DNS-beskyttelse & Kill-bryter, som forhindrer din forbindelse til informasjon om lekkasje.

Hva skjedde da du VPN lekker din DNS?

Det skjedde da DNS-forespørselen din ikke ble behandlet godt av VPN-leverandøren din og lekkasjer din DNS.

Kill Switch: denne funksjonen redder ryggen din når forbindelsen går tapt mellom å laste ned torrenter, og den vil raskt stoppe Internett-trafikk og vente på den, når den får trafikken igjen vil koble VPN-serveren på nytt og forhindre lekker informasjon.

NordVPN & ExpressVPN leveres med begge funksjonene de vil gi deg DNS Lekkasjebeskyttelse med kill switch.

Tommel opp hvis du synes dette er nyttig ��

Merket som spam Skrevet av Trump (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 28. oktober 2017 18:00

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det er ingen gratis VPN-støtte P2P, du trenger sterk og stabil VPN-forbindelse mens du torrenser.

Merket som spam Skrevet av Mark Willson (spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 3. oktober 2017 22:00

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hvis du er bekymret for personvernet og sikkerheten din, vil jeg ikke anbefale noen gratis VPN for nedlasting av torrenter, dets kontroversielle problem, men vi støtter ikke og anbefaler ulovlig aktivitet her,

Jeg anbefaler NordVPN for Torrenting, det er raskt og veldig anonymt, det vil gi deg anonym nedlasting, også beskytte deg ved å tilby ekstra funksjoner som Kill Switch & DNS-lekkasjebeskyttelse, som aldri noensinne vil lekke deg ekte identitet. men "Det er ikke gratis"

NordVPN årlige priser starter med $ 5,75 / m

Men her er den nedsatte lenken: NordVPN 78% rabatt $ 3,29 / m

Her er de eksklusive tilbudene 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3.29 72% OFF
2 PureVPN  $ 2.95 64% AVSLAG
3 ExpressVPN  $ 8.32 35% AVSLAG
4 Ivacy VPN  $ 1.66 86% AVSLAG
5 Privat internettilgang  $ 3.33 52% AVSLAG

Merket som spam Skrevet av Jimmy Woki (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 23. mai 2017 18:39

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svarEr du alvor? torrenting med gratis VPN eller proxy? Det har ikke skjedd, det er ingen gratis VPN-støtte torrenttrafikk anonymt, selv det er veldig sjeldne betalte VPN, som fungerer perfekt med anonym torrenting. De fleste gutter som leter etter en raskeste VPN-løsning for torrenting, fordi dette er den viktigste funksjonen som du alltid ser etter. VPN-tilkobling bør redusere hastigheten på grunn av VPN-tunnel og kryptering. Men det skal redusere ditt vanlige internett til 6%, men hovedsakelig vil VPN redusere omtrent 30 til 40%, noe som er veldig frustrerende mens du laster ned.

Her er noen raskeste og billige VPN for Torrenting:

NordVPN:

Viktige funksjoner

  • 550+ servere i 49+ land
  • 6 Samtidig tilkobling
  • 30 dagers pengene tilbake-garanti
  • Last ned (32,5 mbs) Last opp (28,4 mb)
  • Få 50% rabatt COUPON (2ycyberdeal)

Resultatene for hastighetstest:

Uten VPNMed VPN
Nedlastningshastighet 35,17 Mbps 32.51
Opplastningshastighet 34,05 Mbps 28.40
Krypteringsprotokoll - L2TP
Serverplassering forente stater Storbritannia
Responstid 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Viktige funksjoner

  • 137+ servere i 87 land
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
  • 3 Multi-pålogginger - RASKESTE NEDLASTINGER
  • Last ned (34,5 mbs) Last opp (32,4 / mbs)
  • 256 Krypteringsprotokoller

Resultatene for hastighetstest:

Uten VPNMed VPN
Nedlastningshastighet 35,17 Mbps 34.50
Opplastningshastighet 34,05 Mbps 32.04
Krypteringsprotokoll - L2TP
Serverplassering forente stater Storbritannia
Responstid 27 ms 26 ms

PureVPN:

Viktige funksjoner

  • Raske 500+ servere i over 140 land
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
  • 5 Multi-pålogginger
  • Last ned (30,4 mbs) Last opp (28,5 mbs)
  • 7 dagers refusjonspolicy

Resultatene for hastighetstest

Uten VPNMed VPN
Nedlastningshastighet 35,17 Mbps 30.40
Opplastningshastighet 34,05 Mbps 28.50
Krypteringsprotokoll - L2TP
Serverplassering forente stater Storbritannia
Responstid 27 ms 30 ms

Merket som spam Skrevet av Jasim M (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 16. mai 2017, 16:17

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Som andre gutter som ikke anbefaler gratis VPN-tjenester for Torrenting, vil M ikke si det igjen, men mer spesifikt svar om din økonomiske bekymring.

Gode ​​nyheter er: vi har kontaktet noen av de beste VPN-ene for å torrenting og ber dem om noen eksklusive tilbud for leseren vår.

Med vennlig hilsen,

Jordan

Merket som spam Skrevet av Jordan (spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 27. april 2017 14:53

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg vil foreslå at du ikke bruker gratis VPN-tjeneste for torrenting fordi de absolutt ikke er pålitelige. De er også treg og gir tilgang til informasjonen din av tredjepart.

Ikke stole på gratis VPN-er, sett i stedet opp en betalt en som f.eks NordVPN. Denne VPN-en gjør ikke bare torrenting enkelt, men tilbyr også rask tilkoblingshastighet, sterk kryptering, sikkerhetsprotokoller og P2P-aktivere servere.

Merket som spam Skrevet av Cheryl (Spørsmål: 0, svar: 17) Besvart 19. april 2017 13:54

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Tunneling vil alltid begrense hastigheten din til minimal på grunn av krypteringsprosessen. Du må bytte ut noe av hastigheten din for å oppnå anonymitet og sikkerhet for Torrenting-dataene dine.

VPN for Torrenting krypterer all din Torrent-trafikk med 256-biters AES-kryptering (som vil ta nesten 20 år å dekryptere). Du kan imidlertid blande mellom sikkerhetsprotokoller som er ansvarlige for å bruke kryptering på dataene dine. La meg kategorisere det for deg.

PPTP - Svak kryptering - Raskere hastighet (anbefales ikke fordi det lekker)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Sterk kryptering - Litt lavere hastighet (anbefalt)

I tillegg må du ha en Torrent VPN som vil gi Internet Kill Switch for å forhindre datalekkasjer ved frakoblinger.

Jeg vil foreslå at du ikke går for gratis VPN-er, siden du ikke vet hvor du blir sendt, og om det i det hele tatt er kryptert? Vanligvis selger slike gratis VPN-er din informasjon til tredjepart-annonsører. For eksempel ble VPN-forsvarer funnet å være et produkt fra analyseselskapet som ville samle brukerdata for å bruke dem eller selge dem videre.

Så hvis du Torrenting, så er det nødvendig å bruke en VPN. Du kan besøke bloggen til dette nettstedet for å finne mer om VPN.

Merket som spam Skrevet av Torrent Lover (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 29. mars 2017, 12:24

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Nei, det er ingen gratis vpn for torrenting. Det er en som folk nevnte her, men det er ikke bra nok på grunn av lave hastigheter og godta DMCA-varsler, noe som betyr at det er bortkastet tid.

Hvis du Torrenting, er det et must å bruke en VPN. Jeg vil personlig anbefale deg å velge NordVPN ettersom det er den beste VPN-en for Torrenting fordi den har dedikerte P2P-servere og de sikreste VPN-funksjonene og -protokollene. Hastigheten er stor på P2P-serverne deres, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

Du kan enkelt konfigurere Torrent VPN:

  1. Abonner på NordVPN og følg opp trinnene i e-post.
  2. Last ned og installer NordVPN-appen.
  3. Velg passende sted, eller la appen velge en optimal plassering
  4. Klikk på koble til.
  5. Kos deg med Torrenting på VPN.

Merket som spam Skrevet av Duane Boyd (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 25. mars 2017 14:59

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis Torrent VPN er bare Betternet som tillater nedlasting av torrent, men hastighetene er døde langsomt, prøvde jeg et par ganger. I tillegg har de tydelig gitt uttrykk for at de vil følge DMCA-varsler og gi tilgang til serverne sine. Så du vil ikke være anonym på gratis VPN-er, det er du aldri!

Hvis du vil laste ned torrenter uten å legge igjen en sti etter, bør du velge den beste VPN-en for Torrenting. Jeg bruker NordVPN som ikke bare gir meg store hastigheter og båndbredde, men også funksjoner som dobbel kryptering, P2P-servere og Smart DNS for streaming. Du kan også se etter ExpressVPN, PureVPN og andre som du kan tema om på dette nettstedet.

Merket som spam Skrevet av Ricardo Rodriguez (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 22. mars 2017, 12:01

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN for Torrenting er en svindel. Hvis du leser personvernreglene deres, vil du se at ikke bare de er vage, men de gir tredjeparts tilgang til informasjonen din direkte, og når du først har installert disse VPN-ene, er du dømt.

Jeg installerte en, og fjernet den etter bruk. Dagen etter fikk jeg reklame fra ingensteds. Jeg velger vanligvis ingen tjenester. Poenget mitt er å slutte å bruke ‘Gratis’, det er ikke noe gratis i denne verden. Bruk en betalt VPN-tjeneste.

Merket som spam Skrevet av Seth Fox (spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 21. mars 2017, 14:12

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det er ingen gratis anbefaling spesielt for torrenting

Merket som spam Skrevet av Jason (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 21. mars 2017, 13:23

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

P2P fildeling tar en stor mengde på båndbredden til servere. Derfor tillater ikke gratis VPN-tjenester Torrenting over serverne deres. På toppen av det er gratis ikke alltid gratis, og informasjonen din blir solgt til annonsører eller hvem som vet hvem?

Lang historie kort, for å være anonym mens du Torrenting på gratis VPN, utsetter du deg selv for større organisasjoner, la ISP-ene være i fred.

Jeg vil anbefale deg å bruke den beste VPN-en for Torrenting. Jeg personlig bruker NordVPN for å laste ned torrenter fordi de har dedikerte P2P-servere. I tillegg kaster de inn Smart DNS-tjeneste for å streame Netflix gratis, og uten hastighetsproblemer. Hva mer kan du be om fra en VPN?

Det er andre VPN-tjenester som PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN og PIA VPN som tillater Torrent-nedlasting. Hvis du ikke er tilhenger av NordVPN, kan du alltid velge disse pålitelige tjenestene.

Jeg fant en artikkel her relatert til bestVPN for Torrenting,  verdt en titt.

Merket som spam Skrevet av Troy Riley (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 20. mars 2017 17:42

  • Rapporter spam
▲ 3 ▼&# 10004; Privat svar

Hvis du søker en gratis VPN for å laste ned torrenter anonymt, vil du møte enorme problemer. Å bruke en gratis VPN for torrenting betyr å invitere leverandørene dine til å iverksette tiltak mot deg over nedlasting fra bit torrent-klient.

Jeg er enig i at noen VPN-er er dyre, men hvis du bare vurderer VPN-er på grunnlag av pris og bruker en gratis VPN for anonym torrenting så gjør du en enorm feil fordi gratis VPN-er allerede har kontroll over etterforskningsbyråer og hackere, er det en full bevisfelle som kan skade deg mye med tanke på internettsikkerhet og personvern, vi tror at det er en enkel taktikk å skjule Internett-trafikken fra ISP, men faktisk er det en enkel måte å bli fanget av ISP over å laste ned fra torrent.

Enda viktigere! Hvis formålet ditt er å beskytte nettverkssikkerheten og personvernet, må du evaluere sikkerhetsprogramvaren på dens funksjoner, sikkerhetsprotokoller, krypteringstunneler og P2P-aktivere servere fordi disse tingene gir en enorm verdi for en VPN-leverandør..

Vel, ser du etter en rimelig pris VPN for å laste ned torrenter anonymt så er NordVPN det mest pålitelige valget kjent for sin sterke kryptering; omgå trafikken din gjennom en kryptert tunnel.

72% AVSLAG $ 3.29 / måned - Få NordVPN nå

PureVPN kjent som verdens raskeste VPN-leverandør, den har P2P-aktivere servere, og støtter nedlasting av torrenter anonymt fra bit torrent-klient. Du kan fjerne blokkering av streamingkanaler som Netflix, Hulu Plus og BBC iPlayer i alle regioner i verden.

64% AVSLAG Begrenset tidsavtale - $ 2,95 / m

ExpressVPN anerkjent som god VPN-leverandør, den ligger på British Virgin Island, det betyr at land som USA, Storbritannia, Canada og Australia ikke kan implementere sine lover. ExpressVPN har sine servere i alle land i verden, du kan laste ned torrenter med rask tilkoblingshastighet, den er kompatibel med alle enheter.

35% Rabatt på ExpressVPN - Få ExpressVPN nå

Merket som spam Skrevet av Peter buttler (Spørsmål: 0, svar: 5) Besvart 10. mars 2017, 16:26

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN-er løste aldri problemet, som de fleste møtte mens de torrent, det er mange proxy tilgjengelig for torrenting, men du kan ikke bruke det. Ikke bruk proxy noen gang, fordi det vil forbedre sjansene dine for å bli fanget.

Snarere: du kan bruke billige VPN-tjenesteleverandør for å torrentere, som for tiden er på salg eller på avtaler, det vil være din beste sjanse til å komme videre med dem.

Hvis vi snakker om anonymitet, hevder nesten hver eneste VPN-tjenesteleverandør å gi anonym forbindelse mens torrenter laster ned, men fakta er dramatisk forskjellige fra det. Hvis tjenesteleverandøren din reduserer hastigheten av hensyn til anonym tilkobling? da er det ikke verdig å kjøpe det for å torrent. fordi du trenger noe sterkt og raskest for å torrenting for å torrenting.

hilsen

Merket som spam Skrevet av Jimmy (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 10. februar 2017 19:28

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Vel, jeg har brukt gratis VPN-er for å laste ned torrenter, men de er ikke pålitelige, fordi når gratis VPN-er ikke tilbyr, har P2P-servere, noe som betyr at når du laster ned en fil ved å bruke bit-torrent eller u-torrent-klient, kan ikke VPN forhindre ISP fra å smute internettforbindelsen din hastighet.

Hvis du vil laste ned torrenter og ikke ønsker å fange av ISP, må du se på funksjonene og VPN-serverne før du abonnerer på en VPN, med tanke på torrenting er det viktig at en VPN må ha P2P-aktivere servere, sikkerhetsprotokoller, sterke kryptering, og rask tilkoblingshastighet.

Faktisk opprettholder ISP-er nå dataene fra alle brukere i minst et år, så det er viktig å bruke den beste VPN-en til torrenting som er spesielt utviklet for å kryptere internett mellom deg og ISPen din med fullstendig anonymitet..

Merket som spam Skrevet av Anonym (Spørsmål: 0, svar: 1) Besvart 25. januar 2017 17:22

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Bare Betternet tillater Torrenting på sin gratis VPN. I deres personvernregler har de imidlertid klart uttalt at hvis noe DMCA-varsel kommer i veien, så vil de fullt ut oppfylle det og gi tilgang til de rettshåndhevende myndigheter. Så hva er poenget med å tillate Torrenting?

Merket som spam Skrevet av George Rodrick (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 23. januar 2017 14:12

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN er veldig avhengig av annonser. Hver gang du oppretter en økt, viser den enten annonser i appen, eller den dukker opp en annonse som du må se kraftig i en bestemt tidsperiode.

Nå, det er ganske mye irriterende og verste, det gir tredjeparts annonsører tilgang til programvaren deres, slik at de kan bruke din sensitive informasjon til analytiske formål. Så å bruke den 'beste gratis' VPN-en for anonymitet er etter min mening en myte. Jeg vil råde deg til å gå for en VPN med rabatt tilbud.

Merket som spam Skrevet av Anonym (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 23. januar 2017 14:07

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Fremmer ikke ulovlige aktiviteter
Dette svaret er helt av ditt eget datatyveri og sikkerhetsmessige årsaker. torrenting med gratis VPN-tjeneste ville aldri være et godt valg, fordi torrenting er alvorlig bekymring mens folk blir fanget og søker etter en mer effektiv måte å få kjørt på det. Men det er få VPN kommer med gratis løyper, noe som betyr at du kan benytte deg av 100% anonymitet, men i gratis versjon kan du ikke ha full tilgang. Jeg vil anbefale Cyberghost som kommer med gratisversjon, men det vil hjelpe deg å være anonym.

Men i gratisversjon har du begrensning og har ikke full kontroll; her er ulempene:
du kan ikke velge ønsket server
begrenset båndbredde
rabatt hver 3. time

Jeg vil anbefale billig i stedet for gratis versjoner

Merket som spam Skrevet av Mark Steve (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 23. januar 2017, 13:25

  • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN-er er lik de fleste andre ‘gratis’ tjenester, tilbud, tilbud og slikt. Det er enten en advarsel - håper du vil kjøpe, oppgradere, markedsføre eller en kombinasjon av valgte - eller det er veldedighet av noe slag. Når din lokale smørbrødbutikk gir ut kuponger for en gratis liten sandwich, er det absolutt en bytte, akkurat som om du kjøpte sandwich direkte. Din fottrafikk og synlige tilstedeværelse i butikken vil sannsynligvis tiltrekke andre til å se og kanskje kjøpe på seg selv. HVIS smørbrødet er bra, kan du til og med hoppe over blokka, med glede å skremme om den 'mest deilige smørbrød noensinne' til den forbipasserende se på deg med underholdning og mild bekymring for din fornuft.

Merket som spam Skrevet av Marry Jane (spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 22. januar 2017 kl. 15.39

  • Rapporter spam

«Tilbake til forrige side

Vennligst logg inn for å legge inn spørsmål.

Brukernavn eller e-post adresse

Passord

Husk meg

  • Gå til WP-påloggingssiden
  • Registrere
  • Mistet Passord?