Slik ser du Hulu utenfor USA

[ware_item id=33][/ware_item]

Alle spørsmål Besvarte spørsmål Ubesvarte spørsmål Alle kategorier MacBook-programvare VPN WordPress > «Tilbake til forrige side


▲ 223 ▼ ♥ 0

Hulu Plus er min favoritt-streaming-kanal som er kjent for sine TV-serier og filmer, og det er lett å få tilgang til på enheter. Jeg streamer Hulu i USA de siste to årene. I disse dager tilbringer jeg sommerferien i utlandet, men Hulu Plus-streaming er ikke tilgjengelig eller blokkert i andre land. Jeg søkte “Hvordan fjerne blokkering av Hulu Plus utenfor USA på enheter” som Android, iOS, Kodi, Ruko og annet, men fant ikke noen verdifull guide for å streame det.

Det har gått en uke at jeg ikke klarer å se Hulu TV-programmer og filmer som jeg pleide å streame på AppleTV mitt i hjemlandet. Dette har også gjort høytidene mine kjedelige. Hvis noen som har opplevd dette før og vet hvordan man ser Hulu i andre land på Xbox eller PS4, kan du dele anbefalingene dine.

Merket som spam Skrevet av Anonym (Spørsmål: 27, svar: 59) Spurt 20. mars 2017 18:59 pm975 visninger

 • Følg
 • Slutt å følge
 • Rapporter spam
 • Nyeste
 • Høyeste vurdering
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg forstår hvorfor folk prøver å fjerne blokkeringen av Hulu utenfor USA fordi det er den mest berømte TV-show-streamingkanalen etter Netflix over hele verden. Det tilbyr streaminginnhold for mennesker i forskjellige kjønn og aldre, og dette gjør Hulu unik blant streamingkanaler.

Hulu har separate lag med forskjellige kategorier som imøtekommer TV-serier og filmer. I følge den offisielle rapporten har Hulu mer enn 12 millioner aktive brukere. På grunn av et stort antall økninger i aktive brukere fra hele verden, begynner Hulu å begrense brukerne til å opprettholde troverdigheten til TV-serier og filmer.

I den innledende fasen blokkerer Hulu IP-adressene til utenfor USA, men på grunn av streaminginnholdet i kvalitet begynner folk å bruke programvare for å fjerne blokkering av Hulu i sine regioner eller land. Da begynner Hulu å blokkere programvaren som VPN-er for å opprettholde brukerne.

Fortsatt er de beste VPN-ene tilgjengelig som lar brukerne fjerne blokkering av Hulu utenfor USA på få sekunder. Men det er vanskelig å bedømme hvilken VPN-leverandør som støtter streaming fordi ingen snakker åpent at vi støtter Hulu i andre land som Canada, Australia, Storbritannia og Tyskland..

Tidligere brukte jeg ExpressVPN for å fjerne blokkering av Hulu, de siste månedene fungerer det ikke effektivt. Så jeg byttet til NordVPN Den har flere VPN-servere enn noen annen VPN-leverandør. Du kan installere NordVPN på hvilken som helst enhet, den støtter IOS, Android, Windows Mac og Linux.

For å abonnere på Hulu må du installere en VPN på enheten din etter at installasjonen har koblet en hvilken som helst USA-server fra VPN-serverlisten. Nå kan du abonnere på Hulu-kanalen. Når abonnementet blir godkjent, kan du logge deg på kontoen din og begynne å strømme, men husk å ikke koble til USAs VPN-server, ellers blir kontoen din blokkert av Hulu.

Merket som spam Skrevet av Richard Marlin (Spørsmål: 0, svar: 1) Besvart 4. juli 2017 16:53

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu Plus er en kjent øyeblikkelig videostreaming-plattform som tilbyr mer enn 6 streamingkategorier inkludert TV-serier og filmer. Foreløpig er Hulu Plus tilgjengelig for streaming i USA og Japan, men den har millioner av tilhengere fra hele verden på grunn av det fantastiske streaminginnholdet. Streamingelskere som bor utenlands på jakt etter “hvordan man ser Hulu Plus utenfor USA”, noen finner den pålitelige løsningen, men de fleste led av streamingblokkade.

For å fjerne blokkering av Hulu i andre regioner, må du velge VPN - NordVPN eller ExpressVPN fordi Hulu-streaming er geografisk begrenset. For det andre blokkerer Hulu ikke-pålitelige VPN-er som tillater tilgang til Hulu fra andre land. Når du konfigurerer VPN-tilkobling, unngår den blokkeringen og beskytter Internett-trafikken din fra å kjenne Internett-leverandøren at du strømmer blokkeringsinnhold.

Opprinnelig ble VPN designet for personvern og sikkerhet, og senere innførte sikkerhetsingeniører krypteringsfunksjon og dedikert personvernprotokoll som gjør streaminginnholdet ditt fullstendig beskyttet mot hackere og Internett-leverandører..

Jeg er en strømningelsker og kjempet for å finne programvare av høy kvalitet som omgår begrensningen, så vennen min anbefaler meg å bruke VPN, og nå er det mer enn 8 måneder jeg gleder meg over streaminginnholdet.

Merket som spam Skrevet av Anonym (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 4. mai 2017, kl 13:35

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu ble grunnlagt i 2007 som en video-on-demand streamingkanaler, men i den innledende fasen på tre år fikk Hulu ikke tilstedeværelsen av streamingelskere, på den tiden var det lett å se Hulu utenfor USA. Men når Hulu jobbet separat med innholdskategoriene og delte streaminginnholdet i forskjellige aldre og kjønn, begynner streamingelskere å abonnere på kanalene sine, slik at Hulu kan vokse vellykket.

I 2011 endret Hulu strategien for streaming av innhold og blokkerer mange IP-servere som opererte fra andre land. Siden den gang er Hulu begrenset for folk som bor utenfor USA eller Japan ikke kan glede seg over de ledende TV-programmene og filmene. Fortsatt streame elskere klarer å fjerne blokkering av Hulu i sine land ved å bruke (VPN). Et dedikert privat nettverk viser Hulu en amerikansk statsborger får tilgang til strømmen.

Valgprosessen til VPN er lite vanskelig fordi noen mennesker ting som gratis VPN kan fjerne blokkering av Hulu fordi den har alle disse alternativene som en betalt VPN tilbyr, men det er helt galt, bare sjeldne VPN-er kan fjerne blokkering av Hulu i alle regioner i verden.

Jeg er også en Hulu streamer og jeg har gått gjennom denne prosessen mange ganger for å utforske hvilken programvare som er i stand til i april 2017. Jeg kom til NordVPN er effektiv i dette tilfellet fordi de bruker forhåndsteknologi.

Fremgangsmåte for å se Hulu utenfor USA

 1. Du må abonnere på en VPN
 2. Installer og konfigurer et VPN på enheten din
 3. Koble til “USA Server”Fra VPN-serverlisten
 4. Logg inn på Hulu-kontoen din
 5. Begynn å strømme ditt favoritt TV-program eller film

Denne VPN gir deg også internetsikkerhet og personvern, hindrer Internett-leverandører fra å beholde dataene dine, blokkerer hackere og overvåkningsbyråer. Det betyr at uansett hva du gjør er informasjonen din fullstendig sikker.

Merket som spam Skrevet av jordan mills (Spørsmål: 0, svar: 5) Besvart 17. april 2017, 12:50

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu Plus har millioner av abonnenter fra USA og Japan som gleder seg over streaming-TV-serier og filmer på daglig basis. Men Hulu er blokkert, eller du kan si ikke tilgjengelig for streaming i resten av landene. Hulu planlegger innholdet for mennesker i ulik alder og kjønn, og på grunn av dette har populariteten til Hulu økt mye, og det gjør Hulu Plus til den ledende streamingkanalen i USA.

Streamingelskere prøver forskjellige ting for å fjerne blokkering av Hulu Plus i landet sitt, men klarer ikke å omgå Hulus begrensning. Faktisk kan ikke folk som bor utenfor USA kjøpe Hulus kanalabonnement. Hvis en person ønsker å abonnere på Hulu Plus, bør stedet fra USA.

Men det er fremdeles ikke ferdig for utlandet, du kan se Hulu Plus i landet ditt, og for det trenger du et virtuelt privat nettverk. En VPN har sine egne dedikerte IP-er, server og sikkerhetsprotokoller som unngår strømningskanalens begrensning. VPN er en applikasjonsbasert programvare som du kan konfigurere hvilken som helst enhet eller operativsystem, dvs. Android, Mac, Windows, iOS, Linux og annet. VPN er fullt beskyttet mot å overføre dataene med ende-til-ende-kryptering.

Jeg bruker VPN for å fjerne blokkering av Hulu Plus i Australia, fordi i mitt land er Hulu begrenset.

Følgende er trinnene for å streame Hulu i utlandet.

Trinn 1: Tok en VPN og konfigurer på enheten din.

Trinn 2: Koble til serverplassering "USA".

Trinn 3: Registrer deg for Hulu Plus-abonnement.

Trinn 4: Logg inn på Hulu-kontoen din og begynn å streame favorittprogrammene dine.

Huske: Når du har gjort streaming, må du først logge ut av Hulu-kontoen din og deretter koble fra VPN-tilkoblingen.

Jeg gjør den samme prosessen og ser på Hulu i landet mitt de siste åtte månedene.

Merket som spam Skrevet av John Winse (Spørsmål: 0, svar: 5) Besvart 14. april 2017 15:08

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Tiden da du innser at favoritt-tv- og filmnettverket ditt ikke er tilgjengelig utenfor USA, bryter hjertet ditt i stykker. Det er mer forferdelig når du har betalt for abonnementet. Dette skjedde med meg i fjor, da jeg var utenfor USA og ville ha tilgang til Hulu.

En av venninnen min foreslo meg å bruke en VPN-tjeneste, men hun advarte meg også om ikke å bruke en gratis. Uten å kaste bort tid så jeg raskt etter de beste VPN-ene og fant ut at Express VPN er den beste å ha. Jeg satte deretter opp forbindelsen, og nå kan jeg se alle favorittprogrammene mine.

Du kan også sjekke https://www.beencrypted.com/best-vpn-services-provider-list/, for å vite mer om de beste VPN-ene.

Merket som spam Skrevet av Julia Jones (Spørsmål: 0, svar: 17) Besvart 10. april 2017, 13:27

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hvis du ser hvordan du kan se Hulu utenfor USA fordi din nåværende beliggenhet i fra et annet land der Hulu er blokkert, så jeg vil fortelle deg at Hulu ikke er tilgjengelig i utlandet. Folk bruker proxy og gratis VPN-er for å oppheve blokkeringen av Hulu, men klarer bare å få tilgang til hulu én gang fordi folk flest får en feil “For øyeblikket kan videobiblioteket bare streames i USA”. Hulu bruker nyeste teknologi som blokkerer proxy og VPN-er.

Jeg streamer hulu i inn- og utland også, nylig da jeg reiste til Australia og tok den mest pålitelige VPN for å oppheve blokkeringen av Hulu fordi jeg var sammen og ikke hadde noe annet for entrainment, men VPN gjør turneen min hele måneden fantastisk fordi når jeg koblet VPN “US Server” og få vellykket tilgang til Hulu-kontoen min, begynte jeg å streame alle favorittprogrammene mine som jeg bruker å gjøre i USA.

Du vil ikke finne alle de betalte VPN-ene som fungerer på Hulu, så vær forsiktig når du velger en VPN, fordi du knapt vil ha fem VPN-er som lar deg få tilgang til Hulu utenfor USA. Ikke glem å se VPN-funksjoner som er verdifulle fordi hvis en VPN ikke har serverne i USA fordi det er umulig å se Hulu utenfor USA.

VPN beskytter forbindelsen din fra ISP og datahentere og lar deg fritt glede deg over strømmen av favorittkanalen din.

Merket som spam Skrevet av Peter buttler (Spørsmål: 0, svar: 5) Besvart 6. april 2017 18:29

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jeg flyttet til Australia for noen måneder tilbake, og da jeg kom til Hulu Plus, fortalte den meg at tjenesten bare er geo-begrenset til USA. Jeg betalte abonnementet deres på avansert måte, så det var min nødvendighet å kjøpe en VPN og benyttet meg av abonnementet fordi jeg er tilhenger av Hulu Plus.

jeg kjøpte NordVPN etter å ha lest funksjoner og sikkerheten det gir, spesielt når jeg er i et lov om datalagring. For det andre, da jeg snakket med en kundesupport fyr, fortalte han meg at de har eksklusive Smart Play DNS som også kan fjerne blokkering av andre tjenester, for eksempel Netflix som jeg planlegger å abonnere.

Hvis du er utenfor USA, vil jeg foreslå at du prøver NordVPN som er tilgjengelig på 30 dagers pengene tilbake-garanti og $ 3,29 per måned under 2 års abonnement.

Merket som spam Skrevet av Rick Bryan (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 25. mars 2017, 12:18

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

I begynnelsen av dette året reiste jeg til Storbritannia i en måned, og jeg møtte nesten den samme situasjonen fordi jeg ikke var kjent med at Hulu er geobegrenset i andre land, så jeg søkte hvordan jeg skulle se på Hulu utenfor USA og ble kjent med noen nyttige VPN-ressurser, og da bestemte jeg meg for å spørre fra sikkerhetsgener og VPN, de tillater meg også å bruke den.

Først installerte jeg VPN-klienten på den bærbare datamaskinen min og koblet til amerikansk IP-server, fra starten av fungerer VPN-tilkoblingen strålende, spesielt hastigheten var suveren. Denne VPN har sine egne sterke sikkerhetsprotokoller som blokkerer Hulu i andre land i verden. Jeg streamer mine favoritt TV-serier og filmer.

Hvis du aldri har opplevd VPN ikke noe problem, bare ta NordVPN og konfigurer deg med din respektive enhet og begynn å streame favoritt TV-seriene og filmene dine.

Merket som spam Skrevet av Anonym (Spørsmål: 0, svar: 1) Besvart 24. mars 2017 17:31

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN-er og fullmakter fungerer ikke med Hulu Plus. Fordi de lekker og selger informasjon og ikke skjuler posisjonen din godt nok. Du trenger en betalt VPN for Hulu Plus med dedikerte servere i USA optimalisert for streaming.

De fleste vil foreslå at du kjøper smart DNS, men de er bare begrenset til strømming og gir ikke sikkerhet. Jeg personlig bruker NordVPN for å ha både sikkerhet og gratis smart play DNS-tjeneste, for å gi meg fordelen uten å bruke ekstra penger.

 1. Abonner på NordVPN.
 2. Konfigurer VPN på systemet ditt (en enkelt konto tillater 6 enheter)
 3. Velg en amerikansk server, og trykk på Connect.
 4. Få tilgang til Hulu Plus-kontoen din, så får du ikke feilen denne gangen.

Merket som spam Skrevet av Jordan Cook (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 22. mars 2017, 11:26

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hvis du allerede har et amerikansk abonnement på Hulu Plus, er alt du trenger bare en pålitelig VPN for Hulu Plus. VPN begrenser geo-begrensningen din og krypterer Internett-trafikken slik at strømmetjenester som Hulu Plus ikke kan spore deg tilbake til stedet ditt.

Her er en liste over Topp 3 VPN For Hulu Plus, som etter min mening er det beste valget for en VPN.

NordVPN har mange Ultra Fast TV-servere i USA, og det faktum at den har dedikert smart play DNS integrert i programvaren uten kostnad, gjør det til det beste valget for streamingopplevelse. Videre er det det beste sikkerhetsverktøyet med unike sikkerhetsfunksjoner som Dobbeltkryptering.

NordVPN er på tilbud for $ 3,29 per måned fakturert annethvert år - det betyr at du bare vil betale bare $ 79 for de to hele årene.

PureVPN har størst tilstedeværelse i VPN-bransjen, dvs. 141 land. Den har mange servere i USA som lar deg omgå Hulu Plus geo-begrensning og kryptere alle streamingdataene dine for å gjøre det anonymt. Du kan bruke Split Tunnel-funksjonen til å skille online arbeid og streaming.

Du kan hente PureVPN for $ 2,95 per måned fakturert hvert annet år - det betyr at du bare betaler $ 70,80 for de to hele året.

Hvis du vil ha et billig alternativ, ville Ivacy VPN for Hulu Plus være det beste valget. Den har også servere i USA som lar deg omgå regionale begrensninger og kryptere hele Internett-dataene med 256-bit AES-kryptering. Du kan også glede deg over Split Tunnel-funksjonen på den.

Ivacy VPN er på Holiday Deal for $ 2,04 per måned fakturert hvert 2. år - det betyr at du får 87,5% priskutt for hele to år.

Du kan lese mer om disse VPN-tjenestene i detalj på beste VPN-tjenester 2017.

Merket som spam Skrevet av Adrian Munoz (Spørsmål: 0, svar: 33) Besvart 21. mars 2017 14:04

 • Rapporter spam
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu er USAs største film- og TV-serienettverk; den har mer enn 12 millioner abonnenter. Den største ulempen med Hulu som bare er tilgjengelig for folket i USA. Hulu er geografisk begrenset, noe som betyr at din fysiske beliggenhet må være i USA hvis du lurer på å se på Hulu.

Folk fra USA som reiser på forretningsreise eller ferie de ikke har tilgang til Hulu-kontoen fra noe annet land på grunn av geografisk begrensning. Hulu opererer gjennom IP-adresse. Så hvis du skjuler, har du den opprinnelige IP-adressen til amerikansk IP, så vil du kunne se Hulu utenfor USA.

Slik ser du Hulu utenfor USA

En VPN endrer din faktiske IP-adresse til USA og unngår Hulu geo-stedets begrensning ved å opprette en sikker tunnel for overføring av internettrafikk. 256-bit AES-krypteringsnivå gjør dataene dine uleselige for hackere og datasnoopere.

Flere VPN-er hevder å oppheve blokkering av Hulu, men de leverer faktisk ikke tilgang til Hulu fra utenfor USA, det er hovedgrunnen til at vi utfører testprosessen for å vite hvilken VPN som er i stand til å fjerne blokkering av Hulu fra andre land.

ExpressVPN

Det er den mest anbefalte VPN-en for alle formål; den har et stort nettverk av raske dedikerte servere som gjør det enkelt for kunder å streame kanaler uten buffring. ExpressVPN tar noen sekunder å koble seg til ønsket ønske, det tilbyr 256 AES-kryptert tunnel for sikker dataoverføring.

Merket som spam Skrevet av Mark Steve (Spørsmål: 27, svar: 59) Besvart 20. mars 2017 19:00

 • Rapporter spam

«Tilbake til forrige side

Vennligst logg inn for å legge inn spørsmål.

Brukernavn eller e-post adresse

Passord

Husk meg

 • Gå til WP-påloggingssiden
 • Registrere
 • Mistet Passord?