Ali je uTorrent varen? – Poiščite vse vidike zasebnosti

[ware_item id=33][/ware_item]

S skoraj 100 milijoni aktivnih uporabnikov sta sestrinski platformi uTorrent in BitTorrent pridobili približno 50 odstotkov tržnega deleža vseh BitTorrentovih strank.


Takega slovesa ne bi bilo mogoče pridobiti brez enkratnosti in uspešnosti. Res pa je tudi, da nobena od programske opreme ni popolnoma varna. Zato je iskanje poizvedb, kot je uTorrent, varno in je BitTorrent varen, na različnih platformah dovolj.

Tu v tem članku bom razložil nekatere vidike, prek katerih lahko presodite, da je uTorrent in BitTorrent varen ali ne.

Ali je uTorrent varen? - Skrbi in primeri

V začetku leta 2018 so se pojavile novice o ranljivosti uTorrent, ki so uporabnikom pustile tveganje za kramp in vohljanje. Glede na poročila so bili z ranljivostmi odkriti namizje Windows, pa tudi spletna odjemalca.

To težavo je odkril Tavis Ormandy iz Google Project Zero. Vendar je BitTorrent Inc. kmalu izdal beta različico z varnostnim popravkom. Prav tako je bila popravljena spletna različica uTorrent, kot je dejal Dave Rees, podpredsednik inženiringa BitTorrent.

Leta 2015 so se na internetu pojavile novice, da je uTorrent vključen v povezovanje programske opreme za rudarjenje bitcoinov. O tej programski opremi je bilo samodejno namestiti odjemalca uTorrent in za skrivno uporabo gostiteljskih strojev za rudarjenje bitcoinov, ne da bi uporabniki o tem obvestili..

Zdelo se je tudi, da je bila ta številka zgolj razširjena in vodstvo uTorrent je zlonamerno programsko opremo odstranilo iz prihodnjih različic.

Leta 2014 je brskalnik Google Chrome uTorrent odjemalca označil za zlonamerno programsko opremo; vendar se je zdelo, da čisti od virusov.

Ob vseh teh novicah v zvezi z odjemalcem uTorrent bi se verjetno lahko vprašali, ali je uTorrent varen in večino časa je odgovor pritrdilen. To je zato, ker programska oprema takoj prikaže varnostne popravke.

Poleg tega obstajajo še nekateri razlogi, da bi bil hudournik lahko varen. Na primer, to je lahko napačna reklama (oglasi, ki vsebujejo zlonamerno programsko opremo), s katerimi se okuži vaš odjemalec BitTorrent.

Zasebnost Najboljša različica uTorrent

Ker BitTorrent Inc. nenehno izdaja različne različice uTorrent - bodisi zaradi varnostnega popravka bodisi z naprednimi funkcijami - vedno obstaja misel, katera različica je najboljša glede zasebnosti.

Za uTorrent obstajajo različne izdaje in vsaka nova različica ima več funkcij in lažjo težo kot prejšnja.

Vendar pa strokovnjaki in izkušeni uporabniki trdijo, da je različica uTorrent 2.2.1 še vedno najvarnejša. Prav tako je zadnja različica brez oglasov. Obstaja veliko načinov, s katerimi lahko prenesete prejšnje različice; vendar vam bo ta grožnja Reddit dala povezave za prenos te različice OG.

Kako onemogočiti oglase na uTorrent

Ne glede na to, katero aplikacijo, programsko opremo ali spletno mesto izvajate, vedno želite brez prekinitev uporabe in večje težave pri prikazovanju oglasov.

uTorrent ima tudi podporo za oglase in na splošno morate plačati za različico brez oglasov. Vendar je pozneje podjetje po uporu uporabnika postavilo neobvezno. Povedali vam bomo postopek, s katerim lahko prek nekaterih nastavitvenih nastavitev onemogočite prikazovanje oglasov s svojega odjemalca uTorrent.

Ne pozabite, da natančno upoštevate navodila, saj so nastavitve odjemalca nekoliko zapletene in bi lahko malo napake spremenilo vašo stranko uTorrent.

5 preprostih korakov za odstranitev Ads On uTorrent

Korak 1: Odprite odjemalca uTorrent na vaši napravi in ​​kliknite »Možnosti«. Ali je uTorrent varen? - Poiščite vse vidike zasebnosti

2. korak: Na spustni vrstici izberite »Preference«. odstrani oglase utorrent

3. korak: Nato na stranski vrstici izberite »Vnaprej«. (Bodite previdni, ko kliknete možnost vnaprej in ne kliknite znaka "+") Je utorrent varen

4. korak: Po tem se bodo v oknu prikazale različne možnosti, med katerimi morate spremeniti vrednost nekaterih možnosti v "napačno", da onemogočite oglase. Spodaj bi napisal nekaj ključnih besed, ki jih morate vnesti eno za drugo v polje filtra in hkrati spremeniti njihovo vrednost.

odstrani oglase na utorrentČe želite spremeniti vrednost v napačno, dvokliknite »True« ali jo samo enkrat kliknite in izberite false.

Ali je uTorrent varen? - Poiščite vse vidike zasebnosti

  • Levo_rail_offer
  • Sponzorirana_torrent-ponudba
  • show_plus
  • enable_pulse
  • show_notorrents
  • offer_autoexec

5. korak: Ko končate s spreminjanjem vrednosti vseh teh možnosti, v spodnjem oknu kliknite »V redu« in zapustite odjemalca uTorrent. je utorrent varen

Zdaj počakajte trenutek in znova zaženite odjemalca uTorrent. Upajmo, da boste zdaj pristali na brez oglasov uTorrent.

Zakaj bi varno uporabljali uTorrent?

Ne samo uporabniki odjemalca uTorrent, ampak vsi prenašalci torrentov vsakega BitTorrentovega odjemalca bi morali anonimno hrepeneti zaradi izjemnih tveganj glede zasebnosti, ki so izpostavljena nezaščitenemu hudourniku..

Kot smo že omenili v prejšnjih člankih, bi lahko v hudourniškem roju vsi vrstniki zlahka dobili naslov IP in druge podrobnosti vsakega vrstnika.

To je jasen in res izvedljiv način, da lahko vsaka zlonamerna entiteta vstopi v roj in zlahka pridobi podrobnosti o uporabniku. Kljub temu pa bi lahko vaš internetni ponudnik nadziral nalaganje torrentov brez dodatnega napora. Vendar pa morate vedeti nevarnosti, ko vas ujamejo hudourniki.

Kako varno uporabljati uTorrent

Obstajajo določeni načini, s katerimi lahko anonimizirate uTorrent in katero koli drugo programsko opremo BitTorrent, ki jo uporabljate. Namesto, da bi se o vseh stvareh še enkrat pogovarjali, bi vam priporočal, da preberete ta članek "Kako varno hraniti".

Ta članek zajema ukrepe, ki bi zagotovili varnost pred zasebnostjo in zlonamerno programsko opremo med hudourniki.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me