App Torrent Terbaik untuk Android 10 Pilihan Terbaik

[ware_item id=33][/ware_item]

Aplikasi android Torrent dipercayai mempunyai beberapa faktor yang boleh memberi kesan negatif ke atas fungsi peranti melalui perisian hasad atau sejenis virus. Walaupun terkenal ini, trend untuk menggunakan aplikasi torrent untuk Android adalah luar biasa.


Oleh itu, adalah perlu menggunakan aplikasi torrent terbaik untuk Android untuk meminimumkan kemungkinan sebarang ancaman yang berpotensi.

Pengunduh Torrent untuk Android adalah berbeza untuk pelanggan torrent terbaik untuk desktop kerana keperluan untuk android adalah berbeza. Oleh itu, kebanyakan aplikasi yang akan kita bincangkan dalam artikel ini adalah yang mempunyai ciri-ciri seperti kawalan jalur lebar dengan hanya membenarkan muat turun melalui Wi-Fi.

10 Best Torrent Apps untuk Android

Berikut adalah Torrent Apps teratas dan terbaik untuk memuat turun torrents dalam Peranti Android.

1 - Flud | Muat turun App

android app torrentFlud adalah aplikasi yang paling popular dan dipuji di kalangan pengguna android. Melalui aplikasi android torrent ini, anda boleh memuat turun sebarang fail yang dihoskan dalam protokol terus ke telefon atau tablet android anda.

Ia mempunyai antara muka yang mudah dan jelas yang sangat diperlukan apabila anda menggunakan android. Juga, ciri ini membantu dalam pengurusan yang lebih baik dan memuat turun fail torrent besar.

Selain itu, Flud menyokong protokol yang berbeza, pautan magnet, pelbagai tema, sokongan RSS feed, dan sokongan untuk fail besar.

Flud mempunyai versi percuma dan berbayar yang mempunyai fungsi yang hampir sama. Walau bagaimanapun, versi berbayar adalah iklan-percuma, dan versi percuma Flud adalah seperti yang disokong.

2 - aTorrent | Muat turun App

app android atorrentaTorrent adalah aplikasi moden dengan reka bentuk canggih namun lebih mudah yang pastinya patut menjadi salah satu pilihan utama untuk aplikasi torrent terbaik untuk Android.

Seperti aplikasi lain yang disebutkan, aTorrent juga membenarkan muat turun pada mod Wi-Fi sahaja. Aplikasi ini tidak dimuatkan dengan ciri-ciri tetapi termasuk keperluan penting seperti sokongan kad SD luaran, lokasi penyimpanan, memuat turun selari, dan banyak lagi.

Selain itu, aTorrent mempunyai dialog carian torrent, sokongan pautan magnet, pilihan untuk membuka torrent dari pelayar, sokongan untuk pelbagai protokol, DTH, dan Advanced DTH.

Percuma dengan iklan tetapi jika anda mahu versi iklan-percuma, maka anda perlu membayar $ 1,99.

3 - FrostWire | Muat turun APP

App Torrent Terbaik untuk Android 10 Pilihan TerbaikJika anda menginginkan aplikasi android torrent moden, maka FrostWire mungkin pilihan terbaik untuk anda. Bersama dengan ciri asas, aplikasi ini menawarkan pemain muzik, penyemak imbas media dan berbual dalam talian semasa memuat turun fail torrent.

Satu ciri membezakan yang anda mungkin tidak dapat dengan kebanyakan aplikasi torrent sedang bebas iklan. FrostWire adalah sumber terbuka termasuk sokongan untuk fail torrent dan pautan magnet.

Terdapat mesin carian terbina dalam, sokongan untuk mendengar radio dalam talian dan perkongsian fail untuk pengguna FrostWire.

4 - FuTorrent | Muat turun

fu-torrent androidFuTorrent adalah salah satu aplikasi baru tetapi masih berfungsi sebagai salah satu aplikasi torrent terbaik untuk Android. Aplikasi ini menyokong beberapa protokol asas bersama dengan pelbagai penyesuaian muat turun.

Dengan aplikasi torrent ini, anda boleh menetapkan muat turun torrent maksimum dan kelajuan muat naik, bilangan maksimum jejak aktif dan muat turun hanya pada mod Wi-Fi dan ciri-ciri asas lain.

Terdapat carian torrent, tetapi ia tidak begitu berkesan. Juga, versi percuma mengandungi iklan, dan ia tidak tersedia di Google Play Store. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan versi pro FuTorrent percuma dari gedung Google Play.

5 - tTorrent | Muat turun

App Torrent Terbaik untuk Android 10 Pilihan TerbaiktTorrent adalah mudah serta aplikasi torrent Android aktif yang merangkumi pelbagai ciri. Ciri terbaik tTorrent adalah penyulitan bersama dengan antara muka web yang menyokong Transdrone dan Transdroid.

Aplikasi ini membolehkan anda menukar tetapan muat turun dan menyokong pelbagai protokol termasuk sokongan untuk pautan magnet, torrent tanpa jejak (DHT), RSS, penapisan IP, proksi (HTTP, SOCKS), dan lain-lain.

tTorrent juga menawarkan versi pro yang lebih murah pada harga $ 1.99.

6 - uTorrent | Muat turun

utorrent - aplikasi androiduTorrent adalah klien torrent yang paling terkenal dan digunakan di kalangan semua pengundian torrent. Ia adalah salah satu pelanggan torrent tertua yang sangat ringan. Disebabkan ciri ini, ia berfungsi dengan baik apabila dimuat turun sebagai pelanggan torrent untuk Android.

Ciri-ciri hanya memuat turun Wi-Fi, sokongan untuk pelbagai protokol, dan pilihan untuk memilih lokasi storan.

uTorrent adalah aplikasi torrent yang membolehkan anda memulakan, menghentikan, menjeda, merakam dan menambah dan menjatuhkan pautan magnet torrent melalui butang di bahagian atas klien. Terdapat gambaran yang jelas tentang statistik torrent anda termasuk maklumat terperinci tentang memuat turun dan memuat naik kelajuan.

Tidak seperti versi desktopnya, aplikasi uTorrent Android membolehkan muat turun tanpa had. Walau bagaimanapun, versi percuma uTorrent disokong iklan, dan versi pro adalah $ 3.99.

7 - TorrDroid | Muat turun

App Torrent Terbaik untuk Android 10 Pilihan TerbaikApl itu menyatakan dirinya sebagai pelanggan torrent dalam enjin gelintar. Itu kerana TorrDroid memberikan anda cara yang mudah untuk mencari dan memuat turun torrent.

Aplikasi Android torrent ini termasuk sokongan untuk pilihan untuk muat turun fail individu dari torrent, perkongsian pautan magnet, menetapkan muat turun dan had muat naik, dan pelbagai protokol.

Selain itu, pelanggan TorrDroid menyokong muat turun berurutan yang boleh digunakan untuk memainkan fail video sebelum muat turun mereka selesai.

TorrDroid adalah mudah dan mudah digunakan.

8 - Vuze | Muat turun

App Torrent Terbaik untuk Android 10 Pilihan TerbaikVuze adalah pelanggan torrent kegemaran untuk desktop serta untuk platform Android. Ia mempunyai modul carian terbina dalam bersama dengan pelbagai fail dalam pangkalan data dan keupayaan untuk menyambung dengan P2P dan rangkaian torrent lain. Ini menjadikan carian muat turun fail mudah dan meningkat dengan ketara untuk pengguna.

Dengan Vuze, anda boleh mengawal muat turun torrent dan memuat naik kelajuan, namun, ia memberikan peluang untuk menyiarkan video dan audio secara langsung tanpa memuat turun.

Vuze mempunyai ciri-ciri perkongsian fail yang cekap dan pemain media bermain video HD-Quality.

9 - aDownloader | Muat turun

App Torrent Terbaik untuk Android 10 Pilihan TerbaikaDownloader membolehkan anda memindahkan fail torrent dari komputer anda ke kad SD telefon Android anda dan membukanya dengan aDownloader.

Juga, dalam penyemak imbas Android, anda boleh memuat turun pautan torrent menerusi akhbar yang lama dan kemudian memilih 'pautan kongsi' dan akhirnya aDownloader.

Ia adalah aplikasi android torrent yang memberitahu anda apabila muat turun selesai, dan juga terdapat kawasan pemberitahuan yang memaparkan program yang sedang berjalan. Versi percuma aplikasi ini mengandungi iklan.

10 - Torrnado | Muat turun

App Torrent Terbaik untuk Android 10 Pilihan TerbaikTorrnado berfungsi sedikit berbeza berbanding dengan pelanggan android torrent lain. Iaitu, ia menghubungkan anda ke komputer dan bukannya memuat torrent dengan sendirinya.

Alasan utama untuk bekerja dengan cara itu ialah membasmi beban dari komputer anda dengan membebaskan ruang dan kuasa. Torrnado berfungsi dengan pelanggan torrent kegemaran, Transmisi.

Torrnado membolehkan anda menyenaraikan, menapis, mencari, dan menyusun torrent. Selain itu, anda boleh melihat statistik sesi dan seumur hidup bersama dengan dapat memantau dan mengehadkan kelajuan global. Versi percuma adalah percubaan. Walau bagaimanapun, versi penuh adalah $ 2.90.