Kako anonimno prenesti torrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting je preprosto postopek izmenjave datotek, ki v postopek prenosa vključuje več posameznikov. BitTorrent je tehnologija in ne programska programska oprema, ki omogoča hitro in hitro nalaganje in skupno rabo datotek med vrstniki.


Čeprav je hudourništvo izključno zakonita in varna stvar, nekatere države menijo, da so nezakonite in nevarne. Ne glede na ves politični vpliv ali pritisk so hudourniki najbolj učinkovit in kompetenten način za prenos in skupno rabo različnega gradiva s spleta. Hitrost hudournika in zmožnost zagotavljanja sprejemljive ravni storitve se delita po njihovi priljubljenosti.

Najbolj resna skrb hudournikov je njihova zasebnost. Torrenti so resni pomisleki glede zasebnosti. Prav tako so zasnovani tako, da jih lahko avtorski troli ali hekerji zlahka ujamejo, če ne upoštevajo varnostnih nasvetov.

S skupinami za boj proti piratstvu in negotovimi pravnimi organizacijami številne stranke BitTorrent-a najdejo načine za skrivanje svoje resnične identitete od sveta.

Veliko število BitTorrent uporabnikov išče načine za skrivanje svoje identitete med hudourniki. To je zato, ker ko uporabnik anonimno prenese torrent, sledilnik ne bo mogel izslediti uporabnikovega IP naslova in tudi do datotek / gradiva, ki jih uporabnik prenese, ne more dostopati.

Zakaj bi hudournike skrbelo za anonimnost?

Uporabnike bi moralo zelo skrbeti za njihovo anonimnost, saj se lahko končajo na sodišču ali celo v zaporu. Po ameriškem uradu za zaščito avtorskih pravic lahko kršenje avtorskih pravic povzroči kazenske kazni, ki vključujejo zapor do 5 let in kazni do 250.000 dolarjev na kršitev.

Kako anonimno naložite »Torrent«?

Če želite torrent prenesti anonimno, ne da bi zunanji svet spoznal svojo identiteto, so spodaj navedene metode, ki jim lahko sledite, da anonimno prenesete torrent:

  1. Uporabite VPN:

Uporaba VPN je eden najučinkovitejših in najučinkovitejših načinov anonimnosti. VPN je najboljši in najpreprostejši način za skrivanje identitete in naslova IP pred drugimi vrstniki. Čeprav bo dober ponudnik storitev zaračunal nekaj denarja, bodo pa s svojimi učinkovitimi storitvami preusmerili vse vaše podatke o prometu. Čeprav ni vse VPN za anonimno prenašanje torrenta, vendar pred prenosom VPN najprej navzkrižno preverite, ali gre za anonimni prenos ali ne.

Drugič, preden anonimno uporabite strežniško omrežje za prenos hudournika:

  • VPN je namenjen anonimnemu prenosu.
  • VPN ne vodi dnevnikov
  • Preverite dodatne funkcije VPN.
  1. Uporabite zasebnost Torrent:

Zasebnost torrentov je še ena nedavno postavljena metoda za anonimno prenašanje torrenta. Ta storitev je na voljo strankam BitTorrent. Ta proxy storitev je podobna kot BT Guard. Zasebnost torrenta zagotavlja spremenjene odjemalce uTorrent, ki imajo vse predhodno konfigurirane potrebne nastavitve. Funkcionira ga ekipa TorrentReactore.net. Tvori predor med sistemom in oddaljenim strežnikom. Poleg tega so podatki šifrirani, kar pomeni, da so podatki nedostopni in jih storitve podpirajo. Edina pomanjkljivost te storitve je ta, da je omejena na uporabnike samo na platformah Windows.

  1. Uporabite ANOMOS:

Anomos je v bistvu brezplačen program Windows in šifriran protokol za distribucijo datotek več datotek P2P. Ta program omogoča BitTorrent uporabnikom, da skrijejo svojo identiteto in IP naslov. Več kot 1.600 uporabnikov je zahtevalo, da se protokol Anomos vgradi v prihodnjo zgradbo uTorrent, s čimer je drugi najbolj znan predlog v vsem.

Slabosti Anomosa so, da niso popolnoma skladni in združljivi z navadnimi datotekami hudournikov. To je zato, ker uporablja svoj lastni format torrentov. Hitrost prenosa je običajno nizka od običajnih BitTorrent prenosov.

  1. Uporabite SeedBox:

Seksboxi so optimizirani strežniki, ki so običajno zasnovani za prenos torrentov v datoteke P2P. S Seedboxes uporabniki dobijo visoko hitrost prenosa in pomaga skriti svoj IP naslov pred zunanjim svetom.

Seedboxes so hitri strežniki, ki anonimno uporabljajo protokol BitTorrent za nalaganje in nalaganje hudournikov. V omrežju za visoke hitrosti so lahko v poljih v več minutah naložene velike datoteke.

Po prenosu semenskega polja lahko uporabnik prek hitre in hitre povezave HTTP naloži datoteke v svoj sistem.

  1. Uporabite BT Guard:

Tako kot torrent zasebnost je tudi BT Guard proxy storitev, ki dejansko skriva uporabnikov IP-naslov. Za razliko od zasebnosti torrentov so njegove storitve na voljo v vseh napravah, kot so Mac, Windows in Linux. Za večjo varnost storitev vključuje tudi nekaj VPN-jev, ki imajo programsko opremo za šifrirni tunel.

Storitev BT Guard je preprosta za prenos in namestitev. Ne vodi evidence podatkov o uporabi in ponuja neomejeno hitrost prenosa. Edina pomanjkljivost je, da je uporaba omejena samo na Azijo, Kanado in Evropo.

  1. Uporaba I2P:

Če želite anonimno prenesti hudournik, lahko uporabite tudi anonimno prekrivno omrežje, znano kot I2P. Glavni cilj tega omrežja je zaščita in zaščita komunikacije pred opazovanjem in nadzorom tretjih oseb, kot so ponudniki internetnih storitev.

Mnogi uporabniki, ki so resno zaskrbljeni zaradi svoje zasebnosti, uporabljajo to prekrivno omrežje. Omrežje I2P je na voljo v vgrajenih sistemih, namiznih računalnikih in telefonih Android.

Izberite anonimni način:

V celoti je odvisno od tega, ali bodo uporabniki izbrali najljubši način anonimnosti. Za maksimalno zaščito pa lahko izberete metodo VPN ali način proxy storitve za anonimni prenos hudournika.

Oglejmo si prednosti / slabosti uporabe VPN v nasprotju s storitvijo proxy:

VPN

ZASTOPNIK

Omogoča močnejše šifriranje. Ni šifrirano.
Učinkovito deluje s katero koli hudourniško aplikacijo. Torrentova stranka mora imeti podporo za proxy.
Deluje počasneje kot proxy. Deluje hitreje kot VPN.
Torrent in IP spletnega brskalnika sta enaka. Tako hudourniki kot tudi naslovi spletnih brskalnikov so različni.
Vse podatke usmeri prek VPN-ja. Torrent promet usmerja ločeno od drugih podatkov.
Če VPN prekine povezavo, je lahko izpostavljen hudourniški IP naslov. Če proxy prekine povezavo, torrent IP-naslov morda ni izpostavljen.

Torrenting je preprosto dejanje kopiranja datotek iz enega sistema v drugega s pomočjo BitTorrent. Pomembno je, da ob hudourništvu skrijete svojo resnično identiteto, saj lahko zaradi kršitev avtorskih pravic pride do sodnih postopkov. Če želite to storiti anonimno, obstajajo različne metode, ki jih uporabnik lahko izbere, če upošteva prednosti in slabosti in so lahko varne pred nadzorom tretjih oseb..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me