Seznam najboljših Torrent Tracker: uTorrent in BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrent tracker je način, ki pomaga vrstnikom, da se najdejo. Vsebnik / uporabnik pošlje sledilcu zahtevno sporočilo, da se prijavi za zanimanje za hudournik. Sledilnik kasneje odgovori s seznamom drugih uporabnikov / vrstnikov, ki so pokazali enako zanimanje za ta hudournik. Povezava je nato neposredno povezana z vsakim vrstnikom, ki ga je dobila od sledilca.


Kaj je Torrent Tracker?

Torrent tracker je kot strežnik, ki komunicira med dvema vrstnikoma / uporabnikom. Sledilnik torrentov uporabnikom torrentov omogoča prenos datotek prek protokola BitTorrent. Naložena torrent datoteka s katerega koli mesta torrentov je vključena v programsko opremo za torrent odjemalce.

V tem primeru postane vloga hudourniške programske opreme ključnega pomena in bistvena. Programska oprema odjemalca torrentov bo zahtevala naloženo datoteko v drugih sistemih. Mnogi domnevajo, da so ti drugi sistemi kot vrstniki. Zato lahko uporabnik zlahka prenese kos datoteke s strani vrstnikov brez težav.

Vrste Torrent Tracker:

V bistvu obstajata dve vrsti sledilcev hudournikov, to je javni sledilci in zasebni sledilci. Vsak uporabnik hudournika lahko s pomočjo teh naslovov sledilca poveča hitrost prenosa za razvoj novih torrent datotek. Poleg tega lahko z isto taktiko uporabnik hudournika poveča hitrost prenosa obstoječih torrent datotek.

Javni sledilnik hudournikov:

Javni sledilnik torrentov je lahko dostopen vsem uporabnikom brez prekinitev ali kakršnega koli postopka registracije. Ker je javni sledilnik torrentov na voljo vsem uporabnikom, se lahko uporabniki med nalaganjem srečujejo s težavami s hitrostjo.

Medtem ko uporabljajo te sledilnike torrentov, kadar koli uporabnik naloži želene datoteke, lahko drugi uporabniki enostavno spremljajo prenosne aktivnosti, ti sledilci svojim uporabnikom niso zagotovili želene in želene ravni zasebnosti. Uporabniku hudournika priporočamo, da za hudourništvo uporablja VPN, saj tako uporabnikom zagotavlja popolno zaščito.

Zasebni Torrent Tracker:

Tako kot javni sledilnik hudournikov, tudi vsi ne morejo dostopati do zasebnih sledilnikov hudournikov. Če želite uporabiti zasebni torrent tracker uporabnik, se morate najprej registrirati, preden pridobite naslove sledilca. Poleg tega ti sledilci ne pozivajo potencialnih uporabnikov na svojih spletnih mestih. Zato morajo sedanji uporabniki vložiti prošnjo za nove uporabnike, da postanejo njihovi člani.

Zasebni sledilnik hudournikov ponuja veliko boljšo hitrost prenosa kot javni sledilci. Ti sledilci imajo določena pravila za hitrost, zato je nujno, da uporabnik hudournika upošteva ta pravila in smernice za prenos želenih datotek.

Zasebni hudourniki svojim uporabnikom ponujajo več anonimnosti in zasebnosti. Zato je boljša možnost kot javni sledilci hudournikov.

Kako uporabljati Torrent Tracker?

Z enostavnimi besedami, sledilnik hudournikov se lahko uporablja tako kot mesta za hudournike. Obstajajo pa posebna pravila za uporabo torrent trackerja in uporabnik lahko sledi tem pravilom za sledenje torrentov, za katere je želel.

uTorrent sledilnik:

UTorrent sledilnik je vrsta strežnika, ki sprejema zahteve od uTorrent odjemalcev. Te zahteve uporabnikov odražajo meritve in omogočajo sledilcu hudournikov za snemanje celotne statistike hudournika. Uporabnik lahko razmisli o sledilniku uTorrent za povečanje hitrosti prenosa torrent datotek.

Uporabnik hudournika lahko sledi spodnjim korakom, da doda uvrstitev sledilcev za uTorrent, da poveča hitrost prenosa in preprosto prenesete prenesene datoteke z več vrstniki.

 • Odprite torrent poleg uTorrent-a in začnite postopek nalaganja.
 • S pomočjo gumba »V zavihku hitrosti« lahko preverite hitrost prenosa.
 • Ko kliknete desno ime prenosa, izberite lastnosti.
 • Zdaj lahko prilepite potrebne sledilce, da dodate uTorrent.
 • Kliknite gumb "V redu".

BitTorrent sledilnik:

BitTorrent sledilnik je enako kot sledilni uTorrent. Edina razlika je, da je sledilnik BitTorrent spletna storitev, ki sprejema zahteve od BitTorrent odjemalcev. Tako kot uTorrent sledilci se tudi za pospešitev prenosa uporablja BitTorrent sledilnik.

Seznam najboljših torrentskih sledilcev:

Torrent sledilci pomagajo najboljšim odjemalcem torrentov, kot je uTorrent ali BitTorrent, da lažje komunicirajo prek vrstnikov. Z uporabo teh sledilnikov torrent lahko uporabnik poveča hitrost prenosa želene torrent datoteke. Tu je seznam nekaj najboljših sledilcev torrentov.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ sporočiti
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ sporočiti
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / sporočiti
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ sporočiti
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // sledilnik. grepler.com:6969/ sporočiti

Zaključek: Torrent sledilci imajo različne prednosti in jih zato priporočamo uporabnikom. Delujejo kot strežnik in uporabniku tudi pomagajo povečati hitrost prenosa torrent datoteke. Ti sledilci olajšajo življenje uporabnikom in jih uporabniki uspešno uporabljajo po vsem svetu.

Sledite tej povezavi in ​​veste več o najboljših sledilcih hudournikov.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me