Συνέντευξη VPN αναθεώρηση – ένα δωρεάν VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Windscribe VPN (τοποθεσία - Καναδάς)

Χώρες: 20+ | Τοποθεσίες διακομιστή: 45+ | Αριθμός διακομιστών: 20 | Πολυ-συσκευή: Απεριόριστος

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση


ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η εγγραφή στο διαδίκτυο είναι ένας από τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας VPN. Αυτή η υπηρεσία VPN ξεκίνησε σε πλήρη άνθηση στα μέσα του 2016. Έχει αποδειχθεί καλά για όλους τους φρικιασμούς της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας σε όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία ταξινόμησης έχει κάνει μια ισχυρή είσοδο στην αγορά και η πίστωση πηγαίνει στην ισχυρή της κρυπτογράφηση και διακεκομμένη προσέγγιση για να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητά σας. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί τα δεδομένα σας και τις online δραστηριότητες απρόσιτες σε τρίτους.

Στην αναθεώρηση του δρομολογίου μας για την υπηρεσία ταξινόμησης VPN, θα αξιολογήσουμε την υπηρεσία που προσφέρεται από την υπηρεσία ταξινόμησης και θα σας παρουσιάσουμε την πραγματική πραγματικότητα σχετικά με αυτή την υπηρεσία VPN. Ελπίζουμε ότι αφού θα περάσετε από την αναθεώρηση του δρομολογίου VPN, θα γνωρίσετε την καλύτερη αίσθηση αυτού του παρόχου VPN. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια σοφή απόφαση ως προς το εάν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι την υπηρεσία Εγγραφής ως συνεργάτη προστασίας προσωπικών δεδομένων σας.

Πλεονεκτήματα

 • Ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης
 • Απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
 • Αποδοχή πληρωμών bitcoin
 • Δεν γίνεται καταγραφή σύνδεσης
 • Κοινόχρηστη διεύθυνση IP
 • Δεν απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες για εγγραφή
 • Επιτρέπει την υποστήριξη P2P
 • Δεν υπάρχει διαρροή DNS
 • Διαφανής εταιρεία με μια κρυστάλλινη πολιτική απορρήτου
 • Διαθεσιμότητα πολλαπλών πλατφορμών (Windows, Android, iOS, Mac)

Μειονεκτήματα

 • Λίγα κανάλια υποστήριξης πελατών
 • Βασίζεται στον Καναδά
 • Το πρόγραμμα Pro είναι ακριβό
 • Ο πελάτης VPN του iOS χρειάζεται βελτίωση

Τιμολόγηση VPN για το δρομολόγιο & Σχέδια

Η ταξινόμηση της διάρθρωσης του VPN είναι διακλαδισμένη σε δύο τύπους:

 1. Ελεύθερο ή απεριόριστο σχέδιο
 2. Pro ή Απεριόριστο Σχέδιο Αλιείας

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Εάν επιλέξετε το Ελεύθερο Σχέδιο, τότε δεν θα καταναλωθεί μία μόνο δολάριά σας και θα απολαύσετε τις βασικές επιλογές VPN. Τέτοιες επιλογές περιλαμβάνουν 15GB δεδομένων ανά μήνα, μία σύνδεση συσκευής και διακομιστές σε 9 τοποθεσίες. Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε ότι αυτό το σχέδιο είναι ελεύθερο και περιορισμένο.

Το σχέδιο Pro, ωστόσο, έχει απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών. Εδώ έχετε πρόσβαση σε διακομιστές σε 31 τοποθεσίες και όχι σε 9 τοποθεσίες διακομιστών που προσφέρονται στο Free plan. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει επίσης να είστε εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι για να επιλέξουν το πρόγραμμα Pro θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πληρώσετε είτε $ 9 ανά μήνα ή $ 90 ετησίως.

Σύμφωνα με την αναθεώρηση του δρομολογίου μας για το δρομολόγιο Windscribe VPN, μπορούμε να πούμε ότι το Windscribe διαθέτει ένα εξαιρετικό Ελεύθερο Σχέδιο και ως εκ τούτου μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες Free VPN. Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα Pro είναι αρκετά ακριβό και δεν αντιστοιχεί σε όλες τις λειτουργίες που προσφέρει το VPN.

Τρόποι πληρωμής του δρομολογίου VPN

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Οι μέθοδοι πληρωμής που προσφέρει το Windscribe VPN περιλαμβάνουν την αποδοχή πληρωμών από πιστωτικές κάρτες όπως MasterCard, American Express, Amex και Visa. Το PayPal και το PaymentWall είναι άλλες επιλογές πληρωμής που προσφέρονται από το Windscribe VPN.

Συναντήσαμε επίσης το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της αναθεώρησης του δρομολογίου VPN για το ταξίδι μας, η Airscribe δέχεται πληρωμές μέσω του Bitcoin, διατηρώντας ταυτόχρονα την ταυτότητα του συνδρομητή ανώνυμη και συνετή.

Προεπιλογή πώλησης VPN με μοναδική πρόταση (USP)

Ενώ καλύπτουμε την αναθεώρηση του VPN για το ταξίδι μας, ανακαλύψαμε επίσης ότι το Windscribe έχει πολλές μοναδικές προτάσεις πώλησης. Έτσι, βρήκαμε βαθιά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κορυφαίες μοναδικές προτάσεις πωλήσεων του Windscribe VPN και τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι τα εξής:

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Κατά τη στιγμή της κάλυψης της αναθεώρησης του VPN για το ταξίδι μας, διαπιστώσαμε επίσης ότι το Windscribe είναι γεμάτο με γενναιόδωρα στοιχεία. Μεταξύ αυτών των γενναιόδωρων στοιχείων, υπάρχει η απεριόριστη ταυτόχρονη συνδεσιμότητα συσκευών που προσφέρεται από το Windscribe.

Οι περισσότεροι πάροχοι VPN προσφέρουν περιορισμένη συνδεσιμότητα συσκευών με έναν μόνο λογαριασμό VPN, αλλά η υπηρεσία καταχώρησης έχει αναμφισβήτητα σπάσει αυτά τα εμπόδια και έχει προσέλθει στην παροχή απεριόριστων ταυτόχρονων συνδέσεων.

Πολλαπλή σύνδεση

Σε σχέση με τα γενναιόδωρα στοιχεία που προσφέρονται από το Windscribe VPN, ανακαλύψαμε επίσης μέσω του διαδικτυακού μας περισυλλογίου VPN, ότι προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών. Αυτή η πολιτική επιστροφής χρημάτων επιτρέπει στους συνδρομητές του δρομολογίου να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων εντός 3 ημερών από την αγορά του Προγράμματος Προεγγραφής Αλιευμάτων.

Περιορισμένη συνδρομή

Η δωρεάν έκδοση που προσφέρεται από το Windscribe, επίσης γνωστή ως Windscribe Limited, είναι διαθέσιμη για όλους εκείνους τους Netizens που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του Windscribe πριν το χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση έρχεται με ορισμένους περιορισμούς, όπως ένα μηνιαίο όριο εύρους ζώνης μόνο 10GB και μια περιορισμένη επιλογή από οκτώ τοποθεσίες διακομιστών.

Εγγραφείτε στο VPN Υποστήριξη Πελατών

Δοκιμάσαμε την υποστήριξη πελατών του παροχέα VPN για την αναθεώρηση του VPN για το ταξίδι μας. Εδώ διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν δυστυχώς πολύ λίγα κανάλια υποστήριξης πελατών. Η υποστήριξη πελατών περιορίζεται μόνο σε ερωτήματα που βασίζονται σε εισιτήρια και δεν διαθέτει διαθέσιμη επιλογή Live Chat.

Ωστόσο, αφού συμπληρώσετε το εισιτήριο με το ερώτημά σας, ενδέχεται να λάβετε απάντηση μέσα σε λίγες ώρες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η απάντηση που λάβαμε κατά την κάλυψη της αναθεώρησης του VPN για το ταξίδι μας ήταν επαγγελματική και ευγενική, αντί για τις απαντήσεις μιας μόνο φράσης ή τις απαντήσεις του αυτοκινήτου που συνήθως δίνουν τα περισσότερα άλλα δίκτυα VPN. Η απάντηση στο ερώτημά μας απευθύνθηκε ειδικά στην ερώτησή μας και ήταν επίσης περιγραφική.

Συχνές ερωτήσεις

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Παρόλο που η ενότητα Συχνές ερωτήσεις αποτελείται από μία σελίδα, παρέχει βασικές πληροφορίες και πληροφορίες γενικής πληροφόρησης για να ξεκινήσετε με την υπηρεσία VPN του δρομολογίου. Παρέχει επίσης στους χρήστες του να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας των Επεκτάσεων του Browser και του VPN του Windscribe σε συνδυασμό.

Ασφάλεια VPN Ασφαλείας & Μυστικότητα

Η κορυφαία ιδιωτικότητα, καθώς και η εύκολη πρόσβαση στους συνδρομητές, εξασφαλίζονται αποκλειστικά από πρωτόκολλα σήμανσης κρυπτογράφησης. Το Windscribe προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση δεδομένων AES 256-bit σε συνδυασμό με έλεγχο ταυτότητας δεδομένων SHA 512 καθώς και την ισχυρή χειραψία RSA 4096.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Εκτός αυτού, οι χρήστες του iOS μπορούν να ρυθμίσουν το IKEv2 στο iPhone τους μαζί με το iPad τους και να προστατευτούν άμεσα με το VPN.

Οι πιθανότητες να υποστούν διαρροές δεδομένων ελαχιστοποιούνται λόγω της προστασίας από διαρροές DNS και IPv6, η οποία προσφέρεται από αυτό το καναδικό VPN. Πέρα από αυτό, οι ξαφνικές πτώσεις σύνδεσης δεν είναι επικίνδυνες για τους χρήστες υπηρεσιών συνδρομής, καθώς αυτό το VPN έχει ένα widget Firewall. Αυτό το widget Firewall είναι ικανό να εμποδίσει όλες τις συνδέσεις στο Internet που συμβαίνουν στους διακομιστές Windscribe έξω από τη σύνδεση.

Επιπλέον, το Windscribe VPN χρησιμοποιεί κοινόχρηστα IP αντί των αποκλειστικών διευθύνσεων IP. Αυτό συμβαίνει επειδή το Windscribe θεωρεί ότι τα κοινόχρηστα IP είναι πιο αξιόπιστα και η χρήση του δίνει στον ιχνηλάτη μια σκληρή δουλειά για να εντοπίσει έναν πραγματικό χρήστη.

Πολιτική καταγραφής - Είναι ασφαλής για το ταξίδι σας?

Από τότε που τέθηκε σε λειτουργία η υπηρεσία "Εγγραφή του VPN", έχει ερωτηθεί πολλές φορές σχετικά με το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγωνίσαμε να δώσουμε μια κρυστάλλινη ανταπόκριση στους αναγνώστες μας στην αναθεώρηση του VPN για το ταξίδι μας.

Οι πάροχοι VPN αυτές τις μέρες δεν αποκαλύπτουν τους κρυφό τους όρους στην πολιτική απορρήτου που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των χρηστών και τις καταχωρήσεις. Ωστόσο, μελετήσαμε την Πολιτική Απορρήτου του Διαχειριστή VPN και διαπίστωσα ότι ο πάροχος υπηρεσιών VPN δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής σύνδεσης. Ούτε αποθηκεύει πληροφορίες περιήγησης ή χρονικά σήματα IP των χρηστών του. Η υπηρεσία "Εγγραφή στο διαδίκτυο" επίσης δεν επιβάλλει tracker cookies τρίτου μέρους ή άλλες υπηρεσίες ανάλυσης. Έτσι εξασφαλίζει ότι το σε απευθείας σύνδεση απόρρητο των χρηστών του προστατεύεται όλο το εικοσιτετράωρο.

Ενώ, από την άλλη πλευρά, οι μόνες πληροφορίες που διατηρεί το Windscribe είναι το ποσό του εύρους ζώνης που καταναλώνει ο χρήστης. Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα εύρους ζώνης επαναφέρονται επίσης μία φορά το μήνα. Διατηρεί επίσης τα στοιχεία πληρωμής - μόνο για τους συνδρομητές του Προγράμματος - μόνο για 30 ημέρες.

Εκτός από τη διαφανή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, πολλοί πελάτες εξακολουθούν να αμφισβητούν την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής των δυνατοτήτων του Windscribe VPN. Ο μόνος λόγος είναι ότι το Windscribe VPN είναι βασισμένο στον Καναδά. Ο Καναδάς δεν θεωρείται ως η πρωταρχική επιλογή για το 100% της ιδιωτικής ζωής, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με την παρακολούθηση είτε από τα πέντε μάτια (FVEY) είτε από την CSIS (Καναδική Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας).

Διαθεσιμότητα διαθεσιμότητας διαδικτύου VPN

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Η υπηρεσία ταξινόμησης των αερογραμμών βρέθηκε να είναι συμβατή με όλες σχεδόν τις πλατφόρμες όπως το Linux, Mac και Windows. Στην αναθεώρηση του δρομολογίου μας για το δρομολόγιο VPN, διαπιστώσαμε ότι οι συνδρομητές του Proplan διευκολύνεται με καλά σχεδιασμένους πελάτες VPN για συσκευές Android και iOS.

Επιπλέον, το Windscribe προσφέρει επίσης επεκτάσεις ανώτερου φλοιού για προγράμματα περιήγησης ιστού, όπως το Opera, το Firefox και το Chrome. Αυτές οι επεκτάσεις παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρουν αρκετούς ιστότοπους με ένα μόνο κλικ. Συνολικά, το Windscribe είναι εύκολο στη χρήση και είναι αρκετά βολικό.

Προεπιλογή διακομιστή VPN διακομιστή

Το Enrollment VPN ασφαλώς δεν είναι πάροχος υπηρεσιών με ένα ευρύ φάσμα εξυπηρετητών. Ωστόσο, προσφέρει διακομιστές σε 9 ή 31 τοποθεσίες. Αλλά αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το σχέδιο τιμολόγησης για το οποίο θα πάτε:

Το περιορισμένο σχέδιο Windscribe ή το Ελεύθερο πρόγραμμα έχει ένα όριο 9 τοποθεσιών διακομιστή. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ (Ανατολή / Δύση), το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, το Λουξεμβούργο και τις Κάτω Χώρες.

Εκτός από τις χώρες που αναφέρθηκαν παραπάνω, το σχέδιο Απεριόριστα δρομολόγια ή ο συνδρομητής του Προγράμματος είναι επίσης προσβάσιμος σε άλλους διακομιστές. Οι διακομιστές αυτοί βρίσκονται σε διάφορους άλλους προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Ελβετία, η Δανία, η Νορβηγία, η Ρωσία, η Ρουμανία, η Σουηδία, η Τουρκία, η Σιγκαπούρη, η Αίγυπτος, η Νότια Κορέα,.

Απόδοση, Ταχύτητα & Προστασία από διαρροές του VPN

Παρόλο που ο πελάτης των Windows του Windscribe διαθέτει μια μικρή διασύνδεση, έχει την ικανότητα να συσσωρεύει όλα όσα χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το κουμπί σύνδεσης / αποσύνδεσης, τη λίστα διακομιστών, την τρέχουσα εμφάνιση διεύθυνσης IP και το υπόλοιπο εύρος ζώνης στην ελεύθερη έκδοση.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Εκτός από όλα αυτά τα στοιχεία, το Windscribe διαθέτει επίσης ένα 'τείχος προστασίας'. Αυτό το τείχος προστασίας έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει τη συνδεσιμότητα εάν η σύνδεση Εγγραφείτε υποχωρεί ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, περιλαμβάνει επίσης ορισμένες τροποποιήσεις που περιλαμβάνουν την ανάλυση API και τη λειτουργία σύνδεσης. Η λειτουργία σύνδεσης εμφανίζει επιπλέον τρεις διαφορετικούς τύπους λειτουργιών όπως UDP, TCP και Stealth.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Κατά τη διάρκεια της κάλυψης της αναθεώρησης VPN για το δρομολόγιό μας, ελέγχαμε τους πελάτες VPN όλων των πλατφορμών για διαρροές. Ήμασταν χαρούμενοι που δεν βρήκαμε καμία διαρροή IP και IPv6.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Επίσης, αναζητήσαμε διαρροές DNS, αλλά δεν βρήκαμε κανένα. Αυτό αποδεικνύει ότι το Windscribe δεν είναι ένα VPN που πρέπει να ληφθεί ελαφρώς. Επίσης, ότι είναι πολύ σοβαρό για την παροχή υψηλού επιπέδου ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Δοκιμάσαμε την απόδοση του διακομιστή Windscribe μέσω των δοκιμών ταχύτητας Ookla. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όσο πιο κοντά είναι ένας διακομιστής, τόσο καλύτερη ταχύτητα θα σας παρέχεται. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας διαπιστώθηκε ότι είναι περισσότερο από αποδεκτά και είναι τα εξής:

Οδηγός εγκατάστασης για το VPN

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Μέσα από την αναθεώρηση του VPN για το ταξίδι σας στο WindScribe, βρεθήκαμε στην ενότητα οδηγών ρύθμισης που παρέχει λεπτομερείς οδηγούς βίντεο που είναι διαθέσιμοι στο Youtube, για τη δημιουργία κάθε πελάτη τους. Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο του Youtube που δείχνει τον οδηγό εγκατάστασης του δρομολογίου:

Διαδικασία εγκατάστασης

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Για την εγκατάσταση του δρομολογίου Windscribe VPN στον υπολογιστή σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχετε ήδη.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Αφού συνδεθείτε, θα δείτε το ακόλουθο παράθυρο διαλόγου.

Εδώ, θα συναντήσετε διάφορες επιλογές για να επωφεληθούν 2GB, 10GB ή και 15GB δωρεάν δεδομένα κάθε μήνα. Το κρίσιμο σημείο σπουδαιότητας εδώ είναι ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από 10GB εάν δώσετε το email σας στο Windscribe VPN. Ενώ, 15GB μπορεί να ωφεληθεί μετά το τιτίβισμα σχετικά με το ταξίδι.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Όταν είναι απενεργοποιημένο, το πρόγραμμα-πελάτης VPN γίνεται μαύρο.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Και γίνεται μπλε μετά την εναλλαγή του προγράμματος-πελάτη VPN.

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Ο δρομολογητής VPN του δρομολογίου σας καταγράφει μόνο μια λίστα με τις χώρες όπου είναι οι προορισμοί διακομιστή. Ωστόσο, δεν εμφανίζεται μια λίστα με μεμονωμένους διακομιστές. Ο αριθμός τοποθεσίας διαφέρει ανάλογα με το σχέδιο που έχετε επιλέξει.

συμπέρασμα

Στο τέλος της αναθεώρησης της υπηρεσίας VPN για το ταξίδι μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι το Windscribe είναι αναμφισβήτητα ένας εξαιρετικός πάροχος υπηρεσιών παρά το γεγονός ότι είναι αρχάριος στον κλάδο VPN. Το διπλό της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης Chrome και του προγράμματος-πελάτη των Windows λειτουργεί άψογα για να προστατεύσει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο μαζί με αποκλειστικές επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης.

Αλλά να μην ξεχνάμε τα μειονεκτήματα του Windscribe VPN που περιλαμβάνουν την έλλειψη εξειδικευμένης διεύθυνσης IP, ακριβό πρόγραμμα Pro, κανένα σύστημα υποστήριξης πελατών, λιγότερες τοποθεσίες διακομιστών και πρωτόκολλα κρυπτογράφησης.

Ο ρυθμός ανάπτυξης του δρομολογίου Windscribe VPN είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικός και ελπίζουμε ότι δεν θα επιβραδυνθεί έως ότου η Windscribe κερδίσει το zenith.