Windscribe VPN Review – A Lifetime Free VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Windscribe VPN (Sted - Canada)

land: 20+ | Serverlokasjoner: 45+ | Antall servere: 20 | Multi-Device: ubegrenset

Windscribe-VPN-gjennomgang


Oversikt

Windscribe er en av nybegynnere i VPN-bransjen. Denne VPN-tjenesten ble lansert i full blomst i midten av 2016. Den har vist seg bra for alle personvern- og sikkerhetsfrikene rundt om i verden. Windscribe har gjort en robust inngang i markedet, og kreditten går til den sterke krypteringen og den forgrensede tilnærmingen for å sikre ditt privatliv. På denne måten holder det data og online aktiviteter utilgjengelige for tredjeparter.

I vår Windscribe VPN-gjennomgang vil vi vurdere tjenesten som tilbys av Windscribe og presentere for deg den virkelige grunnen til denne VPN-tjenesten. Vi håper at etter å ha gått gjennom vår Windscribe VPN-gjennomgang, vil du bli kjent med en bedre følelse av denne VPN-leverandøren. Dette vil hjelpe deg å ta en klok beslutning om å ansette Windscribe som din personvernpartner eller ikke.

Pros

 • Sterke krypteringsprotokoller
 • Ubegrensede enhetstilkoblinger
 • Godta bitcoin-betalinger
 • Ingen tilkoblingslogging
 • Delt IP
 • Ingen personlig informasjon kreves for påmelding
 • Tillater P2P-støtte
 • Ingen DNS-lekkasjer
 • Gjennomsiktig selskap med en krystallklar personvernregler
 • Cross plattform tilgjengelighet (Windows, Android, iOS, Mac)

Ulemper

 • Få kundesupportkanaler
 • Basert i Canada
 • Pro-plan er kostbar
 • iOS VPN-klient trenger forbedring

Windscribe VPN-priser & planer

Windscribe VPN-prisstruktur er forgrenet i to typer:

 1. Gratis eller Windscribe begrenset plan
 2. Pro eller Windscribe Unlimited Plan

Windscribe-VPN-gjennomgang

Hvis du velger gratisplanen, vil ikke en eneste krone bli fortært, og du vil glede deg over de grunnleggende VPN-alternativene. Slike alternativer inkluderer 15 GB data per måned, en enhetsforbindelse og servere på 9 steder. Avslutningsvis kan vi si at denne planen er gratis og begrenset.

Pro-planen har imidlertid ubegrenset dataoverføring og ubegrensede samtidige enhetstilkoblinger. Her får du tilgang til servere på 31 lokasjoner i stedet for de 9 serverplasseringene som tilbys i gratisplanen. I mellomtiden bør du også være kjent med det faktum at for å velge Pro-plan, bør du være klar til å betale enten $ 9 per måned eller $ 90 per år.

I følge Windscribe VPN-gjennomgangen kan vi si at Windscribe har en utmerket gratis plan og dermed kan betraktes som en av de beste blant gratis VPN-tjenestene. Mens på den annen side Pro-planen er ganske dyr og tilsvarer ikke alle funksjonene VPN tilbyr.

Betalingsmåter for Windscribe VPN

Windscribe-VPN-gjennomgang

Betalingsmåter som tilbys av Windscribe VPN inkluderer å ta imot betaling fra kredittkort som MasterCard, American Express, Amex og Visa. PayPal og PaymentWall er andre betalingsalternativer som tilbys av Windscribe VPN.

I løpet av vår Windscribe VPN-gjennomgang kom vi også over at Windscribe aksepterer betaling via Bitcoin, og dermed holder abonnentens identitet anonym og hensynsfull..

Windscribe VPN Unique Selling Proposition (USP)

Mens vi dekker Windscribe VPN-gjennomgangen, oppdaget vi også at Windscribe har flere unike salgsproposisjoner. Så vi gravde dypt for å finne ut mer om de topp unike selgerforslagene fra Windscribe VPN, og søkeresultatene våre er som følger:

Pengene tilbake-garanti

På det tidspunktet vi dekket gjennomgangen av Windscribe VPN, fant vi også ut at Windscribe er fullpakket med noen sjenerøse elementer også. Blant disse sjenerøse elementene er det den ubegrensede samtidige enhetstilkoblingen som tilbys av Windscribe.

De fleste VPN-leverandører tilbyr begrenset enhetsforbindelse med en enkelt VPN-konto, men Windscribe har utvilsomt brutt disse barrierene og har fått tilgang til ubegrensede samtidige tilkoblinger.

Flerpålogging

Når det gjelder de generøse elementene som tilbys av Windscribe VPN, oppdaget vi også gjennom vår Windscribe VPN-gjennomgang at den også tilbyr en 3-dagers pengene-tilbake-garanti. Denne refusjonspolicyen gjør det mulig for Windscribe-abonnentene å be om tilbakebetaling innen 3 dager etter kjøpet av Pro-planen til Windscribe.

Windscribe Limited

Gratisversjonen som tilbys av Windscribe, også kjent som Windscribe Limited, er tilgjengelig for alle Netizens som ønsker å ta en prøvekjøring av Windscribe-tjenester før de bruker den. Imidlertid har gratisversjonen visse begrensninger, for eksempel en månedlig båndbreddegrense på 10 GB og et begrenset valg på åtte serverplasseringer.

Windscribe VPN kundesupport

Vi testet VPN-leverandørens kundesupport for vår Windscribe VPN-gjennomgang. Her fant vi ut at det dessverre er veldig få kundesupportkanaler. Kundesupporten er bare begrenset til billettbaserte spørsmål og har ingen Live Chat-alternativ tilgjengelig.

Etter å ha fylt ut billetten med spørringen, kan du imidlertid få svar i løpet av noen timer via e-post. Responsen vi fikk under dekningen av vår Windscribe VPN-gjennomgang var profesjonell og høflig i stedet for svarene med enkeltsetning eller autosvar som de fleste andre VPN-er vanligvis gir bort. Svaret på spørsmålet vårt ble spesifikt adressert spørsmålet vårt, og det var også beskrivende.

FAQ-delen

Windscribe-VPN-gjennomgang

Selv om FAQ-delen består av en enkelt side, gir den grunnleggende og generell informasjonstjenesteinformasjon for å komme i gang med Windscribes VPN-tjeneste. Det gir brukerne også mulighet til å bli kjent med hvordan nettleserutvidelser og Windscribes VPN fungerer i kombinasjon.

Windscribe VPN Security & Personvern

Top-notch personvern, så vel som enkel tilgjengelighet for abonnentene, sikres utelukkende med krypteringstunnelleringsprotokoller. Windscribe tilbyr kraftig AES 256-bits datakryptering i forbindelse med SHA 512 datagodkjenning samt det sterke RSA 4096 håndtrykk.

Windscribe-VPN-gjennomgang

I tillegg til dette, kan iOS-brukere konfigurere IKEv2 på sin iPhone sammen med iPad og umiddelbart beskyttes med Windscribe VPN.

Sjansen for å lide av datalekkasjer blir minimert på grunn av settet med DNS og IPv6 lekkasjebeskyttelse, som tilbys av denne kanadiske VPN-en. Utover er plutselige tilkoblingsfall ikke farlige for brukere av Windscribe-tjenester, da denne VPN-en har en brannmur-widget. Denne brannmur-widgeten er i stand til å blokkere all Internett-tilkoblingen som skjer med Windscribe-servere utenfor tilkoblingen.

Videre bruker Windscribe VPN delte IP-er i stedet for de dedikerte IP-ene. Dette fordi Windscribe anser at delte IP-er er mer pålitelige og bruken av det gir trackeren en tøff jobb for å identifisere en ekte bruker.

Loggpolicy - Er vindskrevet trygt?

Siden Windscribe VPN ble til, har det blitt spurt mange ganger om sikkerhetsnivået den tilbyr. Dette er grunnen til at vi kjempet for å gi en krystallklar respons til leserne våre i Windscribe VPN-gjennomgangen.

VPN-leverandører i disse dager avslører ikke de skjulte vilkårene i personvernreglene knyttet til brukeraktiviteter og logging. Vi studerte imidlertid Windscribe VPNs personvernregler og fant ut at VPN-tjenesteleverandøren ikke lagrer noen tilkoblingslogger. Det lagrer heller ikke nettleserinformasjon eller IP-tidsstempler for brukerne. Windscribe håndhever heller ikke tredjeparts cookie trackere eller analysetjenester. Dermed sørger den for at brukerens online personvern blir beskyttet døgnet rundt.

På den annen side er den eneste informasjonen som Windscribe oppbevarer, mengden båndbredde som brukeren bruker. Imidlertid tilbakestilles også disse båndbreddedataene en gang i måneden. Den holder også betalingsinformasjonen - bare for Pro-planabonnenter - bare i 30 dager.

Foruten den gjennomsiktige personvernreglene, stiller mange kunder fortsatt spørsmålstegn ved sikkerhets- og personvernbeskyttelsesevnen til Windscribe VPN. Den eneste grunnen er at Windscribe VPN er Canada-basert. Canada anses ikke som det viktigste alternativet for 100% personvern, da det er risiko forbundet med å bli sporet av verken Five Eyes (FVEY) eller av CSIS (Canadian Security Intelligence Service).

Windscribe VPN Cross Platform Tilgjengelighet

Windscribe-VPN-gjennomgang

Windscribe er funnet å være kompatibel med omtrent alle nyskapende plattformer som Linux, Mac og Windows. I vår Windscribe VPN-gjennomgang fant vi ut at Pro Plan-abonnenter er tilrettelagt med godt designet VPN-klienter for Android og iOS-enheter.

Videre tilbyr Windscribe også utvidelser med øvre skorpe for nettlesere som Opera, Firefox og Chrome. Disse utvidelsene gir brukerne muligheten til å fjerne blokkering av flere nettsteder med et enkelt klikk. Alt i alt er Windscribe enkel å bruke og er ganske praktisk.

Windscribe VPN-serverdestinasjoner

Windscribe VPN er absolutt ikke en tjenesteleverandør med et bredt spekter av servere. Imidlertid tilbyr det servere på 9 eller 31 steder. Men dette avhenger helt av prisplanen du vil gå etter:

Windscribe Limited-planen eller gratisplanen har en grense på 9 serverplasser. Disse stedene inkluderer USA (øst / vest), Hong Kong, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Canada, Luxembourg og Nederland.

Bortsett fra landene som er nevnt ovenfor, blir Windscribe Unlimited-planen eller Pro plan-abonnenten også tilgjengelig for andre servere. Disse serverne er på forskjellige andre destinasjoner som Spania, Italia, Irland, Sveits, Danmark, Norge, Russland, Romania, Sverige, Tyrkia, Singapore, Egypt, Sør-Korea, India, Japan, Mexico og Australia.

Ytelse, hastighet & Lekkasjebeskyttelse av Windscribe VPN

Selv om Windows 'klient av Windscribe har et lite grensesnitt, har den kapasitet til å samle alt du trenger. Dette kan omfatte tilkobling / frakoblingsknapp, serverliste, gjeldende IP-adressevisning og gjenværende båndbredde i gratisutgaven.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Bortsett fra alle disse elementene, har Windscribe også en ‘brannmur’. Denne brannmuren har muligheten til å deaktivere tilkoblingen hvis Windscribe-tilkoblingen når som helst. Videre inkluderer det også noen justeringer som inkluderer API-oppløsning og tilkoblingsmodus. Tilkoblingsmodusen viser videre tre forskjellige typer modus som UDP, TCP og Stealth-modus.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Under gjennomgangen av Windscribe VPN-gjennomgangen sjekket vi VPN-klientene på alle plattformene for lekkasjer. Vi var glade for å finne ut om ingen form for IP og IPv6 lekkasjer.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Vi søkte også etter DNS-lekkasjer, men fant ingen. Dette beviser at Windscribe ikke er en VPN som skal tas lett på. Også at det er ganske alvorlig med å tilby sikkerhet og personvern på høyt nivå.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Vi testet Windscribe-serverens ytelse via Ookla hastighetstester. Vi konkluderte med at jo nærmere en server er, jo bedre hastighet får du. Resultatene av hastighetstestene ble imidlertid funnet å være mer enn akseptable, og de er som følger:

Installasjonsveiledning for Windscribe VPN

Windscribe-VPN-gjennomgang

Gjennom vår Windscribe VPN-gjennomgang treffer vi på avsnittet om installasjonsguider som inneholder detaljerte videoguider tilgjengelig på Youtube, for å sette opp hver enkelt av sine klienter. Her er et øyeblikksbilde av Youtube som viser Windscribe installasjonsveiledning:

Installasjonsprosess

Windscribe-VPN-gjennomgang

For å installere Windscribe VPN på datamaskinen din, må du opprette en ny konto. Eller du kan bruke den du allerede har.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Etter at du har logget deg på, vil du se følgende dialogboks.

Her vil du komme over forskjellige alternativer for å benytte 2 GB, 10 GB eller til og med 15 GB gratis data månedlig. Det avgjørende poenget her er at 10 GB kan benyttes hvis du oppgir e-posten din til Windscribe VPN. Mens 15 GB kan benyttes når du har tweetet angående Windscribe.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Når den er slått av, blir VPN-klienten svart.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Og det blir blått etter at du har slått på VPN-klienten.

Windscribe-VPN-gjennomgang

Windscribe VPN-klient viser deg bare en liste over land der serverdestinasjonene er. Den viser imidlertid ikke en liste over individuelle servere. Antall beliggenhet varierer avhengig av planen du har valgt.

Konklusjon

Som avslutning på Windscribe VPN-gjennomgangen, er vi glade for å si at Windscribe utvilsomt er en utmerket gratis tjenesteleverandør til tross for at han er en nybegynner i VPN-bransjen. Duoen med Chrome-nettleserutvidelse og Windows-klient fungerer feilfritt for å beskytte dine online aktiviteter sammen med eksklusive nettleserutvidelser.

Men ikke å glemme ulempene med Windscribe VPN som inkluderer mangel på dedikert IP-adresse, kostbar Pro-plan, ingen live kundesupportsystem, færre serverplasseringer og krypteringsprotokoller.

Utviklingen av Windscribe VPN er svært oppmuntrende, og vi håper at den ikke vil avta før Windscribe får sin topp.