Hide.me VPN Review – Löydä syvyysanalyysi

[ware_item id=33][/ware_item]

Hide.me VPN (Sijainti - Malesia)

Maat: 28 | Palvelimen sijainnit: 36 | Palvelimien lukumäärä: 100 | Multi-laite: 5

Piilota.me VPN-arvosteluYleiskatsaus - Piilota arvostelu:

Malesiassa toimiva Hide.me VPN on yksi VPN-alan tarjouskilpailuista. Se on saavuttanut suosion erinomaisista turvallisuus-, yksityisyys- ja läpinäkyvyysominaisuuksistaan. Hide.me VPN: n tarjoama nimettömyys taataan, ja käyttäjä voi asettaa hämmästyttävät suorituskykytasot testattavaksi saatavan ilmaisen kokeiluversion kautta ennen palkkaamista.


Palvelin ei kuitenkaan tarjoa sisäänrakennettua tukea OpenVPN: lle, ja Premium-suunnitelma ei pysty täyttämään sitä "Budget VPN" -luettelossa..

Tässä on kattava Hide.me VPN -katsaus, joka valaisee Hide.me VPN-tarjoajan eri näkökohtia:

PLUSSAT:

 • Lokiton nollakäytäntö
 • Erinomainen latausnopeus
 • Loistava suoritus
 • 256-bittinen armeijan luokan salaus
 • Live chat -ominaisuus
 • Hyvin suunniteltu yksinkertaisuuden vuoksi
 • 24/7 asiantuntija asiakastuki

HAITTOJA:

 • Kuukausittainen Premium-suunnitelma on vähän hinnoiteltumpi
 • Rajoitettu palvelimen sijainti

Piilota.me VPN-ominaisuudet

Hinnasuunnitelmat:

Hide.me: llä on 3 erilaista suunnitelmaa, joihin sisältyy ilmainen palvelu ja kaksi maksullista suunnitelmaa. Hinnasuunnitelmiin sisältyy:

 • Vapaa
 • palkkio
 • Plus Piilota.me VPN-arvostelu

Suosittelemme Premium-paketin käyttöä, jos haluat parhaan kokemuksen Hide.me-palvelusta. Tämä Premium-paketti sallii viiden samanaikaisen yhteyden, eikä siinä ole myös tiedonsiirtorajaa.

Vapaa suunnitelma on kuitenkin tietyissä suhteissa rajoitettu, mutta se on tarpeeksi hyödyllinen saadaksesi sinut läpi, kun sinulla on vähän varoja tai kun haluat arvioida Hide.me VPN: n palveluita..

Plus-paketti sopii sinulle parhaiten, kun et ole jatkuva VPN-käyttäjä ja olet valmis käyttämään Hide.me VPN -sovellusta ajoittain.

Nämä Hide.me VPN: n tarjoamat hinnasuunnitelmat sisältävät kasvavia alennuksia ja se riippuu kuinka kauan kirjaudut sisään. Esimerkiksi Premium-paketti on 20 dollaria kuukaudessa ja voi nousta 11,67 dollariin. Samoin Plus vaihtelee 10 dollarista kuukaudessa ja voi nousta 5,42 dollariin. Nämä hinnoittelusuunnitelmat ripustetaan VPN: n keski-korkea-span-alueen keskellä, mutta ne eivät anna sinun kärsiä kompromissista palveluiden laadun suhteen.

Tärkeä asia, joka tässä on huomattava, on se, että Hide.me VPN tarjoaa kokonaisen hyvityskäytännön 14 päivän kuluessa ja jos alle 500 Mt on käytetty. Tätä kriteeriä käyttämällä voit tarkistaa VPN-palvelun laadun helposti.

Suojaus ja yksityisyys:

VPN: ää pidetään parhaana salausvälineenä muiden työkalujen ja palveluiden joukossa. Kun tietoja siirretään Internetissä, se kulkee pakettien muodossa. Kuka tahansa voi siepata nämä paketit helposti käyttämällä Internetissä olevia yksinkertaisia ​​työkaluja. Otetaan esimerkki lukitsemattomasta matkapuhelimesta täällä, koska se on auki, jotta kuka tahansa voi käyttää sitä ja saada arkaluontoisia tietojasi, mutta jos matkapuhelin on lukittu, kukaan ei voi tutkia tietojasi helposti.

Salaus toimii samalla tavalla antaen hakkereille tai snooppereille vaikean työn lukea keskustelujasi tai seurata ja seurata online-toimintaa. VPN on siksi ainoa työkalu, joka tarjoaa raudasta suojattua AES-256-bittistä salausta 8192-bittisellä avaimella. Tätä AES: n 256-bittistä salausalgoritmia pidetään ylivoimaisesti turvallisimpana salausmenetelmänä kaikkia väkivallan hyökkäyksiä vastaan ​​väitteiden ja uskomusten vastaisesti..

Hide.me VPN on myös läpäissyt tietosuojatestimme peittämällä online-aktiviteettejamme koko ajan.

Käytettävissä olevat protokollat:

Hide.me VPN -katsauksen mukaan VPN-palveluntarjoaja tukee erilaisia ​​protokollia, jotka ovat kaikki yhtä suosittuja. Käytettävissä olevia protokollia ovat IPSec (IKEv1 ja IKEv2 sekä AES-128 ja AES-256-salaus), OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP ja SoftEther-tuki salauksilla, jotka vaihtelevat AES: n 128-bittisestä, 160-bittisestä ja 256-bittisestä algoritmista yhtä hyvin. Hide.me VPN tukee myös SOCKS-välityspalvelinta.

Premium- ja Plus-suunnitelman käyttäjät voivat valita minkä tahansa protokollan VPN-yhteyden muodostamiseksi. Kuitenkin, jos olet ilmainen VPN-käyttäjä, olet rajoitettu PPTP-, SSTP-, L2TP- ja IPsec-ohjelmiin (IkEv1 ja IKEv2). Käyttäjät pystyvät käyttämään erinomaisia ​​nopeuksia pienillä pingiaikoilla, kun he ovat yhteydessä parhaisiin palvelinpaikkoihin.

Tuki:

Hide.me VPN -tarkistuksen kautta saimme tietää, että apua tarvitseville asiakkaille on saatavana useita tukivaihtoehtoja milloin tahansa, koska tukihenkilöstö on käytettävissä ympäri vuorokauden. Käyttäjät pystyvät myös lisäämään liitteitä kyselyihin, pyyntöihin ja valituksiin. Mutta suurin haittapuoli on aikaviive, josta käyttäjät kärsivät ennen lopullista vastauksen saamista.

Nopea vastaus ja ratkaisu kyselyyn voi kuitenkin auttaa itseäsi verkkosivustolla olevan Live Chat -palvelun avulla. Live-chat-palvelun avulla voit ratkaista kyselysi tai saada vastauksen kysymyksiisi todella nopeasti ja nopeasti.

Lisäksi Hide.me VPN: llä on myös yhteisösivu, jossa Hide.me-arvosteluamme mukaan järjestelmänvalvojat ja kehittäjät ovat erittäin aktiivisia. Joten jos haluat kysyä yleistä kysymystä, voit kysyä sen yhteisösivulta, josta saat myös useita vastauksia ja ratkaisuja kaikkiin kyselyihisi. Sisäänkirjautumiseen yhteisöön sinun on luotava uusi tili, joka tehdään yksinomaan turvallisuussyistä.

Hide.me VPN: llä on myös UKK-sivu. Tämä UKK-sivu on hyödyllinen monella tapaa ja on jaettu kahteen luokkaan, ts. Yleiseen ja laskutukseen. Vaikka UKK-sivulla on rajallinen joukko kysymyksiä, se tarjoaa käyttäjilleen lyhyitä ja helposti ymmärrettäviä vastauksia.

Hide.me VPN -blogi-osa tarjoaa käyttäjilleen myös yksityiskohtaisia ​​vastauksia melkein kaikkiin palveluun, ominaisuuksiin, lokkeihin, hinnoitteluun, palvelimien sijaintiin ja turvallisuuteen liittyviin kysymyksiin. Käyttäjillä ei ole mitään vaikeuksia löytää artikkeli heidän kyselyyn, josta he eivät vain saa ratkaisuja, vaan he voivat myös kouluttaa itseään myös monista muista VPN-palvelun näkökohdista.

Eri blogeja seuraten voit myös pysyä ajan tasalla uusimmista lahjoista ja tarjouksista.

Kirjauskäytäntö:

Hide.me VPN on nyt sertifioitu täysin kirjautumattomaksi palveluksi Leon Juranicin, joka on Defensecode Ltd: n maineikkain turvallisuusanalyytikko, tarkastuksen jälkeen. He eivät siis säilytä henkilökohtaisia ​​tietoja voidakseen välttää juridista vastuuta heidän loppupuoleltaan ja varmistaa myös käyttäjän online-yksityisyyden.

Elämme aikakaudella, jossa joukkovalvonta- ja yksityisyyden suojaa koskevat lait ovat saavuttamassa vahvoja jalanjälkiä, ja mikä tekee melko vaikeaksi pitää online-identiteettimme nimettömänä ja turvassa. Ne VPN-palveluntarjoajat, jotka pitävät online-aktiviteettien lokit ja maksutietosi, ovat suuri uhka yksityisyydellesi, koska viranomaiset voivat milloin tahansa pakottaa heidät luovuttamaan tietosi. Mutta Hide.me VPN: n kanssa, koska he eivät pidä mitään lokia, joten on lopulta turhaa kysyä heiltä luovuttaa tietoja, joita heillä ei ole.

Tärkeintä on Hide.me VPN, joka sijaitsee Malesiassa, eikä paikallisissa laeissa ole velvollisuutta tallentaa käyttäjälokeja toisin kuin FIVE Eye -maissa, joissa VPN-palveluntarjoajilla ei ole muuta vaihtoehtoa tallentaa käyttäjälokeja lakien mukaisesti..

Joten Hide.me VPN -katsauksen mukaan uskomme VPN-palveluntarjoajan lokitietokäytäntöön ja otamme Hide.me VPN: n sanan siihen, koska se on selvästi todennut: ”Emme tarkkaile tai kirjaa selauskäyttäytymistäsi. Tapa, jonka valitsimme rakentaa Hide.me, tekee siitä mahdotonta. Kaikki saamme käyttötiedot ovat täysin nimettömiä, eikä niitä ole kytketty oikeaan IP-osoitteeseesi tai sijaintiisi. "

Esitys:

Hide.me VPN -katsauksen mukaan Hide.me VPN: n PC-asiakas on hyvin suunniteltu ja kompakti. Paras palvelin on saatavana vain napsautuksen päässä, koska palvelinluettelo on heti näkyvissä ja sen sijaintitiedot sijainnistasi ja nykyisestä IP-osoitteestasi ovat aina näkyvissä.

Asetukset-valintaikkuna on erittäin nopea ja avautuva välilehti näyttää pääyhteys- ja sovellusasetukset. Asetukset sisältävät vaihtoehtoja, kuten käynnistys käynnistyksen yhteydessä, yhteyden muodostaminen uudelleen automaattisesti, DNS-vuotojen estäminen ja valitun sijainnin muistaminen.

Hide.me VPN on täynnä ominaisuuksia, jotka päivittävät sen suorituskyvyn korkealle tasolle automaattisesti. Siellä on myös Limit Connectivity -ominaisuus, joka estää paikallisen verkon yhteydet VPN: n ollessa aktiivinen ja kill switch -ominaisuus rajoittaa yhteyksiä kokonaan, jos VPN putoaa.

Piilota.me VPN-asennusopas

Hide.me VPN: n palvelukseen haluaville on tarjolla 2 vaihtoehtoa:

 1. Joko Luo ilmainen tili
 2. Tai kokeile rahaa takaisin-takuuta kirjautumalla maksettuun ohjelmaan

Tässä on opas, joka neuvoo sinua Hide.me VPN -sovelluksen määrittämisessä:

Napsauta kotisivun vasemmalla puolella olevaa Kokeile ilmaiseksi -painiketta, kun taas Sign-up-painike on myös oikeassa yläkulmassa.. Piilota.me VPN-arvostelu

Kun tilisi on luotu, napsauta navigointivalikossa Kirjaudu sisään. Jäsenen kojetaulun näyttö tulee näkyviin. Napsauta nyt Tuki-osaa. Piilota.me VPN-arvostelu

Tukisivulla näytetään nyt kaikki käytettävissä olevat laitteet. Kun vierität alaspäin, näet kuvakkeet, jotka kuvaavat kutakin käytettävissä olevaa laitetta. Valitse laite, jota laite tukee.

Piilota.me VPN-arvostelu

Nyt voit siirtyä joko Hide.me VPN: n automaattiseen asennusversioon.. Piilota.me VPN-arvosteluTai jos haluat asioiden kulkevan omalla tavallasi, voit valita manuaalisen asennuksen määrittääksesi valitsemasi protokollan. Tässä on näkymä miltä tämä vaihtoehto näyttää: Piilota.me VPN-arvostelu

Kun sovellus on ladattu, voit nyt suorittaa tiedoston ja seurata näytön ohjeita, jotka ohjaavat sinut kirjautumaan vasta luotuun tai olemassa olevaan tiliin.

Piilota.me VPN-arvostelu

Kirjaudu nyt sisään samoilla käyttöoikeustiedoilla, jotka määritit heidän verkkosivustolleen, jotta pääset käyttämään laitteesi palvelua. Tilisi aktivoidaan tällä tavalla ja voit nyt nauttia Hide.me VPN -palveluista.

Jos haluat vaihtaa palvelimen sijainteja, napsauta Automaattinen-painiketta.

Piilota.me VPN-arvostelu

Esiin tulee avattava luettelo, joka tarjoaa sinulle lukemattomia vaihtoehtoja valita.

Piilota.me VPN-arvostelu

Johtopäätös - Onko Hide.me edes sen arvoinen?

Hide.me VPN: stä on paljon keskusteltavaa huolimatta suhteellisen pienestä palvelujoukosta.

Lyhyesti sanottuna Hide.me VPN -katsauksemme osoittaa, että Hide.me on vakaa, miellyttävä ja luotettava palvelu. Suojaus ja nimettömyys on havaittu tämän VPN: n painopistealueiksi. Se tarjoaa ei kirjautumiskäytäntöä, ja niiden palvelimia tarjotaan 28 paikassa, mukaan lukien tärkeimmät maat, joita etsit. Nopeudet ovat nopeampia kuin monet muut testatut palvelut jopa heidän tarjoamallaan armeijan luokan salauksella (256-bittinen). Tarjolla on laaja joukko valittavissa olevia protokollia ja rajoitettu ilmainen pääsy 3 palvelimeen, minkä avulla voit validoida järjestelmän ilman rajoituksia.