Windscribe VPN Review – elinikäinen ilmainen VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Windscribe VPN (Sijainti - Kanada)

Maat: 20+ | Palvelimen sijainnit: 45+ | Palvelimien lukumäärä: 20 | Multi-laite: Rajoittamaton

Windscribe-VPN-katsaus


Yleiskatsaus

Windscribe on yksi VPN-teollisuuden aloittelijoista. Tämä VPN-palvelu lanseerattiin täydessä kukassa vuoden 2016 puolivälissä. Se on osoittautunut hyväksi kaikille yksityisyyden ja turvallisuuden haasteille ympäri maailmaa. Windscribe on tehnyt vankan pääsyn markkinoille, ja luotto menee vahvaan salaukseen ja kaksijakoiseen lähestymistapaan yksityisyyden suojaamiseksi. Tällä tavalla se pitää tietosi ja online-toimintosi ulkopuolella.

Windscribe VPN -katsauksessamme arvioimme Windscribe tarjoaman palvelun ja esittelemme sinulle VPN-palvelun todellisuuden. Toivomme, että kun olemme käyneet läpi Windscribe VPN -katsauksen, saat tietää tämän VPN-palveluntarjoajan paremman tunteen. Tämä auttaa sinua tekemään viisaan päätöksen siitä, palkkataanko Windscribe yksityisyyskumppaniksesi vai ei.

Plussat

 • Vahvat salausprotokollat
 • Rajoittamaton laiteyhteys
 • Hyväksy bitcoin-maksut
 • Ei yhteyden kirjaamista
 • Jaettu IP
 • Rekisteröitymiseen ei tarvita henkilökohtaisia ​​tietoja
 • Sallii P2P-tuen
 • Ei DNS-vuotoa
 • Läpinäkyvä yritys kristallinkirkkaalla tietosuojakäytännöllä
 • Eri käyttöympäristöjen saatavuus (Windows, Android, iOS, Mac)

Haittoja

 • Harvat asiakastukikanavat
 • Perustuu Kanadaan
 • Pro-suunnitelma on kallis
 • iOS VPN -asiakasohjelmaa on parannettava

Windscribe VPN-hinnoittelu & suunnitelmat

Windscribe VPN-hinnoittelurakenne jakautuu kahteen tyyppiin:

 1. Ilmainen tai Windscribe Limited -suunnitelma
 2. Pro tai Windscribe Unlimited Plan

Windscribe-VPN-katsaus

Jos valitset ilmaisen suunnitelman, yhdenkään penniäkään ei kuluteta ja nautit VPN: n perusasetuksista. Tällaisia ​​vaihtoehtoja ovat 15 Gt dataa kuukaudessa, yksi laiteyhteys ja palvelimet 9 paikassa. Yhteenvetona voidaan todeta, että suunnitelma on vapaa ja rajoitettu.

Pro-suunnitelmassa on kuitenkin rajoittamaton tiedonsiirto ja rajoittamaton samanaikainen laiteyhteys. Täällä pääset palvelimiin 31 sijainnissa ilmaisen palvelun 9 palvelinpaikan sijaan. Samanaikaisesti sinun pitäisi olla myös perehtynyt tosiasiaan, että voidaksesi valita Pro-suunnitelman sinun on oltava valmis maksamaan joko 9 dollaria kuukaudessa tai 90 dollaria vuodessa.

Windscribe VPN -katsauksemme mukaan voimme sanoa, että Windscribeillä on erinomainen ilmainen suunnitelma, joten sitä voidaan pitää yhtenä parhaista ilmaisista VPN-palveluista. Toisaalta Pro-suunnitelma on melko kallis ja ei vastaa kaikkia VPN: n tarjoamia toimintoja.

Maksutavat Windscribe VPN: stä

Windscribe-VPN-katsaus

Windscribe VPN: n tarjoamiin maksutapoihin kuuluu maksujen hyväksyminen luottokorteilta, kuten MasterCard, American Express, Amex ja Visa. PayPal ja PaymentWall ovat muita maksutapoja, joita Windscribe VPN tarjoaa.

Havaitsimme myös, että Windscribe VPN -tarkistuksen yhteydessä, että Windscribe hyväksyy maksut Bitcoinin kautta ja pitää siten tilaajan henkilöllisyyden nimettömänä ja huomaavaisena.

Windscribe VPN: n yksilöllinen myyntiehdotus (USP)

Tarkastellessamme Windscribe VPN -katsausta havaitsimme myös, että Windscribellä on useita ainutlaatuisia myyntiehdotuksia. Joten kaivoimme syvälle saadaksesi lisätietoja Windscribe VPN: n ainutlaatuisimmista myyntitarjouksista ja hakutuloksemme ovat seuraavat:

Rahat takaisin takuu

Tarkastellessamme Windscribe VPN -arvosteluamme saimme myös selville, että Windscribe on myös täynnä joitain anteliaita elementtejä. Näiden antelias elementtien joukossa on rajoittamaton samanaikainen laiteyhteys, jota Windscribe tarjoaa.

Suurin osa VPN-palveluntarjoajista tarjoaa rajoitetun laiteyhteyden yhden VPN-tilin kanssa, mutta Windscribe on epäilemättä murtanut nämä esteet ja pyrkinyt tarjoamaan rajoittamattomia samanaikaisia ​​yhteyksiä.

Monen sisäänkirjautumisen

Windscribe VPN: n tarjoamien runsaiden elementtien suhteen havaitsimme myös Windscribe VPN -katsauksen kautta, että se tarjoaa myös 3 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä hyvityskäytäntö antaa Windscribe-tilaajille mahdollisuuden pyytää palautusta 3 päivän kuluessa Windscribe-Pro-suunnitelman ostamisesta..

Windscribe Limited

Windscribe-palvelun ilmainen versio, joka tunnetaan myös nimellä Windscribe Limited, on saatavana kaikille niille Netizensille, jotka haluavat kokeilla Windscribe-palveluita ennen sen käyttämistä. Ilmaiseen versioon sisältyy kuitenkin tiettyjä rajoituksia, kuten vain 10 Gt: n kuukausittainen kaistanleveysrajoitus ja rajallinen valinta kahdeksasta palvelinpaikasta.

Windscribe VPN-asiakastuki

Testasimme VPN-palveluntarjoajan asiakastukea Windscribe VPN -katsauksellemme. Täältä selvisimme, että asiakastukikanavia on valitettavasti vain vähän. Asiakastuki on rajoitettu vain lippuperusteisiin kyselyihin, eikä sillä ole käytettävissä live-chat-vaihtoehtoa.

Kun olet täyttänyt lipun kyselylläsi, voit kuitenkin saada vastauksen muutaman tunnin sisällä sähköpostitse. Windscribe VPN -tarkistuksen aikana saatu vastaus oli ammattimaista ja kohteliasta kuin yhden lauseen vastaukset tai automaattiset vastaukset, jotka useimmat muut VPN: t yleensä antavat. Kyselyyn vastaus oli osoitettu nimenomaan kysymykseemme ja se oli myös kuvaava.

UKK-osio

Windscribe-VPN-katsaus

Vaikka UKK-osio koostuu yhdestä sivusta, se antaa perus- ja yleisiä tietopalveluita koskevia tietoja Windscribe-VPN-palvelun aloittamiseksi. Se tarjoaa myös käyttäjilleen mahdollisuuden tutustua selaimen laajennusten ja Windscribe-VPN: n toimimiseen yhdessä.

Windscribe VPN-suojaus & yksityisyys

Huipputason yksityisyys ja helppo saatavuus tilaajille varmistetaan pelkästään salaustunnelointimenetelmillä. Windscribe tarjoaa tehokkaan 256-bittisen AES-salauksen SHA 512 -todennuksen yhteydessä sekä vahvan RSA 4096-kättelyn yhteydessä.

Windscribe-VPN-katsaus

Tämän lisäksi iOS-käyttäjät voivat määrittää IKEv2: n iPhonessa ja iPadissaan ja suojata heti Windscribe VPN: llä.

Tämän Kanadan VPN: n tarjoamat DNS- ja IPv6-vuodonsuojausjoukot minimoivat mahdollisuudet kärsiä tietovuodoista. Yhtäkkiä yhteyden katkeaminen ei ole vaarallista Windscribe-palvelun käyttäjille, koska tässä VPN: ssä on palomuuri-widget. Tämä palomuuri-widget pystyy estämään kaiken Internet-yhteyden, jota tapahtuu Windscribe-palvelimille yhteyden ulkopuolella.

Lisäksi Windscribe VPN käyttää jaettuja IP-osoitteita omistettujen IP-osoitteiden sijasta. Tämä johtuu siitä, että Windscribe pitää jaettuja IP-osoitteita luotettavampina ja niiden käyttö antaa seurantajalle kovan työn tunnistaa todellinen käyttäjä.

Lokitiedot - Onko Windscribe turvallista?

Windscribe VPN: n perustamisen jälkeen sitä on kysytty useita kertoja tarjoamastaan ​​turvallisuustasosta. Tästä syystä yritimme tarjota kristallinkirkas vastaus lukijoillemme Windscribe VPN -katsauksessa.

Nykyään VPN-palveluntarjoajat eivät paljasta piilotettuja ehtoja käyttäjän toimintaan ja kirjautumiseen liittyvässä tietosuojakäytännössään. Tutkimme kuitenkin Windscribe VPN: n tietosuojakäytäntöä ja huomasimme, että VPN-palveluntarjoaja ei tallenna mitään yhteyslokeja. Se ei myöskään tallenna käyttäjien selaustietoja tai IP-aikaleimoja. Windscribe ei myöskään pakota kolmansien osapuolien evästeseurantaa tai mitään analytiikkapalveluita. Siten se varmistaa, että käyttäjien online-yksityisyyttä suojataan ympäri vuorokauden.

Toisaalta, ainoa tieto, jota Windscribe pitää, on käyttäjän kuluttama kaistanleveys. Tämä kaistanleveysdata nollataan kuitenkin myös kerran kuukaudessa. Se myös säilyttää maksutiedot - vain Pro-tilauksen tilaajille - vain 30 päivän ajan.

Läpinäkyvän tietosuojakäytännön lisäksi monet asiakkaat kyseenalaistavat edelleen Windscribe VPN: n tietoturvan ja yksityisyyden suojan. Ainoa syy on, että Windscribe VPN on Kanadassa toimiva. Kanadaa ei pidetä 100-prosenttisen yksityisyyden kannalta ensisijaisena vaihtoehtona, koska siihen liittyy riskejä, että joko Five Eyes (FVEY) tai CSIS (Canadian Security Intelligence Service) seuraavat niitä..

Windscribe VPN Cross Platformin saatavuus

Windscribe-VPN-katsaus

Windscriptin on todettu olevan yhteensopiva lähes kaikkien huipputeknisten alustojen, kuten Linuxin, Macin ja Windowsin, kanssa. Windscribe VPN -katsauksessamme selvisimme, että Pro Plan -tilaajille on helpotettu hyvin suunniteltuja VPN-asiakkaita Android- ja iOS-laitteille..

Lisäksi Windscribe tarjoaa myös joitain ylempiä laajennuksia verkkoselaimille, kuten Opera, Firefox ja Chrome. Nämä laajennukset tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden poistaa useiden verkkosivustojen lukitus yhdellä napsautuksella. Kaiken kaikkiaan Windscribe on helppokäyttöinen ja melko kätevä.

Poista VPN-palvelimen kohteet

Windscribe VPN ei todellakaan ole palveluntarjoaja, jolla on laaja valikoima palvelimia. Se tarjoaa kuitenkin palvelimia 9 tai 31 paikassa. Mutta tämä riippuu täysin hinnasuunnitelmasta, jota haluat jatkaa:

Windscribe Limited -suunnitelmassa tai ilmaisessa paketissa on enintään 9 palvelinpaikkaa. Näitä sijainteja ovat Yhdysvallat (itä / länsi), Hong Kong, Ranska, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Luxemburg ja Alankomaat.

Edellä mainittujen maiden lisäksi Windscribe Unlimited -suunnitelma tai Pro-paketin tilaaja saavat pääsyn myös muille palvelimille. Näitä palvelimia on monissa muissa kohteissa, kuten Espanja, Italia, Irlanti, Sveitsi, Tanska, Norja, Venäjä, Romania, Ruotsi, Turkki, Singapore, Egypti, Etelä-Korea, Intia, Japani, Meksiko ja Australia.

Suorituskyky, nopeus & Tuulensuojauksen VPN-suojaus vuotojen varalta

Vaikka Windowsin Windscribe-asiakkaalla on pieni käyttöliittymä, se pystyy kasaamaan kaiken tarvitsemasi. Tähän voi kuulua kytke / katkaise-painike, palvelinluettelo, nykyinen IP-osoitteesi näyttö ja jäljellä oleva kaistanleveys ilmaisessa versiossa.

Windscribe-VPN-katsaus

Kaikkien näiden elementtien lisäksi Windscriptillä on myös 'palomuuri'. Tämä palomuuri pystyy poistamaan yhteydet, jos Windscribe-yhteys on mahdollista milloin tahansa. Lisäksi se sisältää myös joitain säädöksiä, jotka sisältävät API-resoluution ja yhteystilan. Yhteystila osoittaa lisäksi kolme erityyppistä tilaa, kuten UDP, TCP ja Stealth-tila.

Windscribe-VPN-katsaus

Tarkastellessamme Windscribe VPN -katsausta, tarkistimme kaikkien käyttöympäristöjen VPN-asiakkaat vuotojen varalta. Olimme iloisia siitä, että emme löytäneet minkäänlaisia ​​IP- ja IPv6-vuotoja.

Windscribe-VPN-katsaus

Etsimme myös DNS-vuotoja, mutta emme löytäneet yhtään. Tämä osoittaa, että Windscribe ei ole VPN, jota voidaan ottaa kevyesti. Lisäksi se on melko vakava tarjoamaan korkeatasoista tietoturvaa ja yksityisyyttä.

Windscribe-VPN-katsaus

Testasimme Windscribe-palvelimen suorituskykyä Ooklan nopeustesteillä. Päätelimme, että mitä lähempänä palvelinta on, sitä parempaa nopeutta sinulle tarjotaan. Nopeustestaustulosten havaittiin kuitenkin olevan enemmän kuin hyväksyttäviä ja ne ovat seuraavat:

Windscribe VPN: n asennusopas

Windscribe-VPN-katsaus

Windscribe VPN -katsauksen kautta olemme päässeet asennusoppaan osioon, joka tarjoaa Youtubessa saatavilla olevat yksityiskohtaiset videooppaat kunkin asiakkaan asettamista varten. Tässä on tilannekuva Youtubesta, joka näyttää Windscribe-asennusohjeet:

Asennusprosessi

Windscribe-VPN-katsaus

Asennaksesi Windscribe VPN -sovelluksen tietokoneellesi, sinun on luotava uusi tili. Tai voit käyttää jo olemassa olevaa.

Windscribe-VPN-katsaus

Kun olet kirjautunut sisään, näet seuraavan valintaikkunan.

Täällä voit löytää erilaisia ​​vaihtoehtoja käyttää 2 Gt, 10 Gt tai jopa 15 Gt ilmaista tietoa kuukausittain. Tärkeä asia tässä on, että 10 Gt voidaan hyödyntää, jos lähetät sähköpostisi Windscribe VPN: lle. 15 Gt voidaan kuitenkin käyttää, kun olet twiitannut Windscribe-ohjelmasta.

Windscribe-VPN-katsaus

Kun se on kytketty pois päältä, VPN-asiakasohjelma muuttuu mustaksi.

Windscribe-VPN-katsaus

Ja muuttuu siniseksi, kun VPN-asiakasohjelma kytketään päälle.

Windscribe-VPN-katsaus

Windscribe-VPN-asiakas näyttää vain luettelon maista, joissa palvelimen määränpäät ovat. Se ei kuitenkaan sisällä luetteloa yksittäisistä palvelimista. Paikkakunnan määrä vaihtelee valitsemasi suunnitelman mukaan.

johtopäätös

Windscribe VPN -katsauksemme lopuksi voimme iloisesti todeta, että Windscribe on epäilemättä erinomainen ilmainen palveluntarjoaja huolimatta siitä, että olemme aloittelijaa VPN-alalla. Chrome-selainlaajennuksen ja Windows-asiakassovelluksen duot työskentelevät virheetömästi suojaamaan online-toimintojasi yksinoikeudella selaimen laajennusten kanssa.

Mutta älä unohda Windscribe VPN: n haittoja, joihin kuuluvat erillisen IP-osoitteen puute, kallis Pro-suunnitelma, ei suoraa asiakastukijärjestelmää, vähemmän palvelinpaikkoja ja salausprotokollia.

Windscribe VPN: n kehitysvauhti on erittäin rohkaisevaa, ja toivomme, että se ei hidastu ennen kuin Windscribe on saavuttanut zeniittinsä.