Hide.me VPN Review – Zoek diepteanalyse

[ware_item id=33][/ware_item]

Hide.me VPN (Locatie - Maleisië)

landen: 28 | Serverlocaties: 36 | Aantal servers: 100 | Multi-Device: 5

Hide.me VPN-beoordelingOverzicht - Hide Me Review:

Hide.me VPN, gevestigd in Maleisië, is een van de meest populaire producten in de VPN-industrie. Het is populair geworden vanwege zijn uitstekende beveiligings-, privacy- en transparantiefuncties. De anonimiteit die wordt geboden door Hide.me VPN is gegarandeerd en de verbazingwekkende prestatieniveaus kunnen door de gebruiker worden beproefd via de gratis proefversie die beschikbaar is om te testen voordat ze worden gebruikt.


De server biedt echter geen ingebouwde ondersteuning voor OpenVPN en het Premium-abonnement kan de lijst met "Budget VPN's" niet halen.

Hier is een uitgebreide Hide.me VPN-review die de verschillende aspecten van de Hide.me VPN-provider belicht:

Pluspunten:

 • Geen logboekbeleid
 • Uitstekende downloadsnelheden
 • Goed optreden
 • 256-bit militaire versleuteling
 • Live chatfunctie
 • Goed ontworpen voor eenvoud
 • 24/7 deskundige klantenondersteuning

Nadelen:

 • Maandelijks Premium-abonnement een beetje duurder
 • Beperkte serverlocaties

Hide.me VPN-functies

Prijsplannen:

Hide.me heeft 3 verschillende abonnementen, waaronder een gratis service en twee betaalde abonnementen. De prijsplannen omvatten:

 • Vrij
 • Premie
 • Plus Hide.me VPN-beoordeling

We raden u aan het Premium-pakket te gebruiken als u de beste ervaring met Hide.me wilt hebben. Dit Premium-pakket staat vijf gelijktijdige verbindingen toe en heeft ook geen limiet voor gegevensoverdracht.

Het gratis plan is echter in sommige opzichten beperkt, maar het is nuttig genoeg om u door te komen wanneer u weinig geld hebt of wanneer u de diensten van Hide.me VPN wilt beoordelen..

Het Plus-pakket past het beste bij u als u geen constante gebruiker van VPN bent en bereid bent om de Hide.me VPN van tijd tot tijd te gebruiken.

Deze tariefplannen aangeboden door Hide.me VPN worden geleverd met toenemende kortingen en het hangt ervan af hoe lang u zich aanmeldt. Het Premium-pakket varieert bijvoorbeeld van $ 20 / maand en kan oplopen tot $ 11,67. Evenzo varieert de Plus van $ 10 per maand en kan oplopen tot $ 5,42. Deze tariefplannen hangen in het midden van het midden tot hoge bereik van de VPN, maar ze laten u niet lijden onder een compromis over de kwaliteit van de services.

Het cruciale ding dat hier moet worden opgemerkt, is dat Hide.me VPN een totaal terugbetalingsbeleid biedt binnen 14 dagen en indien minder dan 500 MB is gebruikt. Met behulp van dit criterium kunt u eenvoudig de kwaliteit van de VPN-service valideren.

Veiligheid en privacy:

VPN wordt beschouwd als het beste hulpmiddel voor codering onder andere hulpmiddelen en diensten. Wanneer gegevens op internet worden overgedragen, worden deze in de vorm van pakketten verzonden. Deze pakketten kunnen met veel gemak door iedereen worden onderschept door het gebruik van eenvoudige tools die op internet beschikbaar zijn. Hier een voorbeeld van een ontgrendelde mobiele telefoon, omdat deze is ontgrendeld, zodat iedereen deze kan gebruiken en uw gevoelige informatie kan ophalen, maar als de mobiele telefoon is vergrendeld, kan niemand gemakkelijk naar uw gegevens kijken.

Versleuteling werkt op dezelfde manier waardoor de hackers of de snoopers een zware taak krijgen om uw gesprekken te lezen of te stalken en uw online activiteiten te volgen. VPN is daarom het enige hulpmiddel dat een ijzeren AES 256-bit codering met een 8192-bit sleutel biedt. Dit AES 256-bit encryptie-algoritme wordt beschouwd als verreweg de veiligste encryptiemethoden tegen brute force-aanvallen in tegenstelling tot argumenten en overtuigingen.

Hide.me VPN heeft onze privacytests ook doorstaan ​​door onze online activiteiten volledig te verhullen.

Beschikbare protocollen:

Volgens onze Hide.me VPN-beoordeling ondersteunt de VPN-provider verschillende protocollen die allemaal even populair zijn. De beschikbare protocollen omvatten IPSec (IKEv1 en IKEv2 samen met AES-128 en AES-256 codering), OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP en SoftEther ondersteuning met coderingen variërend van AES 128-bit, 160-bit en 256-bit algoritme ook. Hide.me VPN ondersteunt ook SOCKS-proxy.

Premium- en Plus-plangebruikers kunnen elk protocol kiezen om verbinding te maken met een VPN. Als u echter een gratis VPN-gebruiker bent, bent u beperkt tot PPTP, SSTP, L2TP en IPsec (IkEv1 en IKEv2). Gebruikers kunnen de uitstekende snelheden gebruiken met lage ping-tijden, zodra ze zijn verbonden met de beste serverlocaties.

Ondersteuning:

Door onze Hide.me VPN-beoordeling kwamen we te weten dat meerdere ondersteuningsopties beschikbaar zijn voor de klanten die op elk moment hulp nodig hebben, omdat het ondersteuningspersoneel 24/7 beschikbaar is. De gebruikers kunnen ook bijlagen toevoegen aan hun vragen, verzoeken en klachten. Maar het grote nadeel is de vertraging die de gebruikers hebben voordat ze uiteindelijk een antwoord terug ontvangen.

Voor onmiddellijke reactie en oplossing voor uw vraag kunt u echter altijd zelf helpen met de Live Chat-service die beschikbaar is op de website. Via de live chatservice kunt u uw vragen oplossen of snel en snel een antwoord op uw vragen krijgen.

Bovendien heeft Hide.me VPN ook een communitypagina waarop volgens onze Hide.me-review de beheerders en ontwikkelaars zeer actief zijn. Dus als u een algemene vraag wilt stellen, kunt u deze stellen op de communitypagina, waar u ook een aantal antwoorden en oplossingen voor al uw vragen krijgt. Om u aan te melden bij de community moet u een ander account maken dat uitsluitend om veiligheidsredenen wordt gedaan.

Hide.me VPN heeft ook een pagina met veelgestelde vragen. Deze pagina met veelgestelde vragen is op veel manieren nuttig en is onderverdeeld in twee categorieën, namelijk algemeen en facturering. De pagina met veelgestelde vragen, hoewel deze een beperkt aantal vragen heeft, biedt gebruikers korte en gemakkelijk te begrijpen antwoorden.

Het Hide.me VPN-bloggedeelte biedt haar gebruikers ook gedetailleerde antwoorden op bijna alle vragen die ze kunnen hebben over de service, de functies, logboeken, prijzen, serverlocaties en beveiliging, enz. De gebruikers hebben helemaal geen problemen met het vinden van de artikel met betrekking tot hun vraag, van waar ze niet alleen de oplossingen krijgen, maar ze zich ook kunnen informeren over veel andere verschillende aspecten van de VPN-service.

Naar aanleiding van de verschillende blogs, kunt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste weggeefacties en promoties.

Logbeleid:

Hide.me VPN is nu gecertificeerd als een volledig logvrije service na de audit door Leon Juranic, een van de meest gerenommeerde beveiligingsanalisten van Defencecode Ltd. Ze bewaren dus geen persoonlijke gegevens zodat ze wettelijke aansprakelijkheid kunnen vermijden vanaf hun einde en zorgen ook voor de online privacy van hun gebruikers.

We leven in een tijdperk waarin massabewaking en anti-privacywetten steeds meer voet aan de grond krijgen en het heel moeilijk maken om onze online identiteit anoniem en faalveilig te houden. Die VPN-serviceproviders die logboeken bijhouden van uw online activiteiten, evenals uw betalingsgegevens, vormen een grote bedreiging voor uw privacy omdat ze op elk moment door autoriteiten kunnen worden gedwongen om uw gegevens te overhandigen. Maar met Hide.me VPN, omdat ze geen logboeken bijhouden, dus het uiteindelijk nutteloos wordt om hen te vragen om de gegevens te verstrekken die ze niet hebben.

Het belangrijkste is dat Hide.me VPN in Maleisië is gevestigd en dat de lokale wetgeving geen verplichting heeft om gebruikerslogboeken op te slaan, in tegenstelling tot de FIVE Eye-landen waar VPN-providers geen andere keuze hebben dan gebruikerslogboeken op te slaan volgens de wetgeving.

Dus volgens onze Hide.me VPN-beoordeling, geloven we in het logboekbeleid van de VPN-provider en nemen we het woord van Hide.me VPN over, omdat er duidelijk staat: "We controleren of loggen uw browsegedrag niet. De manier waarop we hebben gekozen om Hide.me te bouwen, maakt dit onmogelijk. Alle gebruiksgegevens die we ontvangen zijn volledig anoniem en zijn niet verbonden met uw echte IP-adres of locatie. "

Prestatie:

Volgens onze Hide.me VPN-beoordeling is de pc-client van Hide.me VPN goed ontworpen en compact. De beste server is slechts een klik verwijderd, omdat de lijst met servers direct zichtbaar is en de statusinformatie over uw locatie en het huidige IP-adres altijd zichtbaar is.

Het dialoogvenster Instellingen is erg scherp en op het tabblad Openen worden de belangrijkste instellingen voor verbindingen en toepassingen weergegeven. De instellingen omvatten opties zoals opstarten bij opstarten, automatisch opnieuw verbinden, DNS-lekken voorkomen en onthouden geselecteerde locatie ook.

Hide.me VPN zit boordevol functies die de prestaties automatisch naar een hoog niveau upgraden. Er is ook een Limit Connectivity-functie die lokale netwerkconnectiviteit uitschakelt terwijl de VPN actief is en de kill-switchfunctie beperkt de connectiviteit volledig als de VPN wegvalt.

Hide.me VPN-installatiehandleiding

Er zijn 2 opties beschikbaar voor mensen die Hide.me VPN willen inzetten:

 1. Ofwel, Maak een gratis account aan
 2. Of test de geld-terug-garantie door u aan te melden voor een betaald plan

Hier is een gids die u leert hoe u Hide.me VPN kunt instellen:

Klik op de knop Gratis proberen links op de startpagina, terwijl een knop Aanmelden zich ook in de rechterbovenhoek bevindt. Hide.me VPN-beoordeling

Nadat uw account is aangemaakt, klikt u op Inloggen in het navigatiemenu. Het scherm van het dashboard voor leden verschijnt. Klik nu op het gedeelte Ondersteuning. Hide.me VPN-beoordeling

De ondersteuningspagina toont nu alle verschillende beschikbare apparaten. Terwijl u naar beneden scrolt, ziet u pictogrammen die elk beschikbaar apparaat weergeven. Selecteer degene die uw apparaat ondersteunt.

Hide.me VPN-beoordeling

Verder gaan, nu kunt u de automatische installatieversie van Hide.me VPN downloaden.. Hide.me VPN-beoordelingOf als u wilt dat dingen op uw eigen manier verlopen, kunt u de handmatige instelling selecteren om het protocol van uw keuze te configureren. Hier is een weergave van hoe die optie eruit ziet: Hide.me VPN-beoordeling

Nadat de toepassing is gedownload, kunt u het bestand nu uitvoeren en de instructies op het scherm volgen die u naar uw nieuwe of bestaande account moeten laten inloggen.

Hide.me VPN-beoordeling

Meld u nu aan met dezelfde inloggegevens die u op hun website hebt ingesteld om toegang te krijgen tot de service op uw apparaat. Uw account wordt op deze manier geactiveerd en u kunt nu eenvoudig genieten van de Hide.me VPN-services.

Als u van locatie van uw server wilt wisselen, klikt u op de knop Automatisch.

Hide.me VPN-beoordeling

Er verschijnt een vervolgkeuzelijst met talloze opties om uit te kiezen.

Hide.me VPN-beoordeling

Conclusie - Is Hide.me het zelfs waard?

Er is veel te bespreken over Hide.me VPN ondanks het relatief kleine aantal services.

Kortom, onze Hide.me VPN-beoordeling laat zien dat Hide.me een solide, sympathieke en betrouwbare service is. Beveiliging en anonimiteit zijn gedetecteerd als de prioriteiten van deze VPN. Het biedt een logboekbeleid en hun servers worden aangeboden op 28 locaties, waaronder de belangrijkste landen waarnaar u op zoek bent. De snelheden zijn sneller dan veel andere services die we hebben getest, zelfs met de militaire versleuteling (256-bit) die ze bieden. Er is een breed scala aan protocollen om uit te kiezen en een beperkte vrije toegang tot 3 servers, zodat u het systeem zonder beperkingen kunt valideren.