Hide.me VPN преглед – Намерете анализ на дълбочината

[ware_item id=33][/ware_item]

Hide.me VPN (Местоположение - Малайзия)

Държави: 28 | Местоположения на сървъра: 36 | Брой сървъри: 100 | Множество устройства: 5

Скриване на VPN прегледПреглед - Скриване на мнения:

Базирано в Малайзия, Hide.me VPN е сред нежните стъпки в VPN индустрията. Той спечели популярност със своите изключителни функции за сигурност, поверителност и прозрачност. Анонимността, предлагана от Hide.me VPN, е гарантирана и изумителните нива на производителност могат да бъдат изпробвани от потребителя чрез безплатната пробна версия, достъпна за тестване, преди да се използва.


Сървърът обаче не предлага вградена поддръжка за OpenVPN и планът Premium не е в състояние да го допълни до списъка с „VPN на бюджета“..

Ето изчерпателен преглед на Hide.me VPN, който хвърля светлина върху различните аспекти на доставчика на Hide.me VPN:

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ:

 • Политика за нулеви логове
 • Отлична скорост на изтегляне
 • Голяма производителност
 • 256-битово криптиране с военен клас
 • Функция за чат на живо
 • Добре проектиран за простота
 • 24/7 експертна поддръжка на клиенти

Недостатъци:

 • Месечен премиум план малко по-ценен
 • Ограничени местоположения на сървъра

Скриване на VPN функции

Ценови планове:

Hide.me има 3 различни плана, включително безплатна услуга и два платени плана. Ценовите планове включват:

 • Безплатно
 • Premium
 • плюс Скриване на VPN преглед

Ние бихме ви препоръчали да използвате пакета Premium, ако искате да имате най-доброто изживяване с Hide.me. Този пакет Premium позволява пет едновременни връзки и също няма ограничение за пренос на данни.

Свободният план обаче е ограничен в някои аспекти, но е достатъчно полезен, за да ви преведе, когато сте с ниско финансиране или когато искате да прецените услугите на Hide.me VPN.

Пакетът Plus ще ви подхожда най-добре, когато не сте постоянен потребител на VPN и сте готови да използвате време за VPN Hide.me.

Тези ценови планове, предлагани от Hide.me VPN, идват с все по-големи отстъпки и зависи от това колко по-дълго време ще се регистрирате. Например, пакетът Premium варира от $ 20 / месец и може да стигне до $ 11.67. По същия начин, Plus варира от $ 10 на месец и може да стигне до $ 5.42. Тези ценови планове висят в средата на средния до високия обхват на VPN, но не ви позволяват да страдате от компромис с качеството на услугите.

Ключовото нещо, което трябва да се отбележи тук, е, че Hide.me VPN предлага обща политика за възстановяване в рамките на 14 дни и ако е използвано по-малко от 500MB. Използвайки този критерий, можете лесно да потвърдите качеството на VPN услугата.

Сигурност и поверителност:

VPN се счита за най-доброто средство за криптиране сред други инструменти и услуги. Когато данните се прехвърлят в Интернет, те пътуват под формата на пакети. Тези пакети могат да бъдат прихващани с много голяма лекота от всеки чрез използването на прости инструменти, които са достъпни в Интернет. Да вземем пример за отключен мобилен телефон тук, тъй като той е отключен, така че всеки може да го използва и да получи вашата чувствителна информация, но ако мобилният телефон е заключен, никой няма да може лесно да разгледа вашите данни.

Шифроването работи по същия начин, като по този начин дава на хакерите или снайперистите трудна работа да четат вашите разговори или дебнене и да наблюдават вашите онлайн дейности. Следователно VPN е единственият инструмент, който осигурява ACD 256-битово криптиране с желязо с 8192-битов ключ. Този алгоритъм за кодиране на AES 256-битов се счита за най-сигурните методи за криптиране срещу всякакви атаки на груба сила, противоречащи на аргументи и убеждения.

Hide.me VPN премина и нашите тестове за поверителност, като напълно прикрива нашите онлайн дейности през цялото време.

Налични протоколи:

Според нашия преглед на Hide.me VPN доставчикът на VPN поддържа различни протоколи, които са еднакво популярни. Наличните протоколи включват IPSec (IKEv1 и IKEv2 заедно с AES-128 и AES-256 криптиране), OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP и SoftEther поддръжка с криптиране, вариращи от 128-битов, 160-битов и 256-битов алгоритъм AES също. Hide.me VPN поддържа и SOCKS прокси.

Потребителите на Premium и Plus план могат да избират всеки протокол за свързване към VPN. Ако обаче сте безплатен VPN потребител, тогава сте ограничени до PPTP, SSTP, L2TP и IPsec (IkEv1 и IKEv2). Потребителите могат да използват отличните скорости с ниско време за ping, след като са свързани към най-добрите сървърни места.

Поддържа:

Чрез нашия преглед на Hide.me VPN разбрахме, че за клиентите, които се нуждаят от помощ, се предлагат множество опции за поддръжка по всяко време, тъй като персоналът за поддръжка е на разположение 24/7. Потребителите също могат да добавят прикачени файлове към своите заявки, заявки и оплаквания. Но основният недостатък е закъснението във времето, което потребителите претърпяват, преди най-накрая да получат отговор.

Въпреки това, за незабавен отговор и решение на вашето запитване, винаги можете да си помогнете с услугата Live Chat, която е достъпна на уебсайта. Чрез услугата за чат на живо можете да решите вашите запитвания или да получите отговор на вашите въпроси реално бързо и бързо.

Освен това Hide.me VPN има и страница на общността, където според нашия преглед на Hide.me, администраторите и разработчиците са много активни. Така че, ако искате да зададете общ въпрос, можете да го зададете на страницата на общността, където ще получите редица отговори и решения на всичките си запитвания. За да влезете в общността, ще трябва да създадете друг акаунт, който се прави единствено от съображения за сигурност.

Hide.me VPN също има страница с често задавани въпроси. Тази страница с често задавани въпроси е полезна по много начини и се разделя на две категории, тоест обща и фактуриране. Страницата с често задавани въпроси, въпреки че има ограничен набор от въпроси, предоставя на своите потребители кратки и лесно разбираеми отговори.

Разделът Hide.me VPN блог също предоставя на своите потребители подробни отговори на почти всички въпроси, които биха могли да имат по отношение на услугата, функциите, регистрационните файлове, ценообразуването, местоположението на сървъра и сигурността и т.н. Потребителите изобщо не срещат проблеми при намирането на статия, отнасяща се до тяхното запитване, откъдето те не просто получават решенията, но могат да се обучат и на много други различни аспекти на VPN услугата..

Следвайки различните блогове, можете също така да сте в течение с най-новите раздавания и промоции.

Политика на регистрация:

Hide.me VPN вече е сертифициран като напълно без регистрация услуга след одита от Леон Юранич, който е един от най-реномираните анализатори за сигурност от Defensecode Ltd. Така те не пазят никакви лични данни, за да избегнат правна отговорност от техния край, а също така гарантират онлайн поверителността на своите потребители.

Живеем в епоха, в която масовото наблюдение и законите за защита на неприкосновеността на личния живот се затвърждават и правят доста трудно да запазим нашата онлайн идентичност анонимна и неуспешна. Онези доставчици на VPN услуги, които водят регистрации на вашите онлайн дейности, както и вашите данни за плащане, са голяма заплаха за вашата поверителност, тъй като те могат по всяко време да бъдат принудени от властите да предадат вашите данни. Но с Hide.me VPN, тъй като те не водят никакви регистрационни файлове, така че в крайна сметка става безполезно да ги молите за предаване на данните, които те нямат.

Най-важното е, че Hide.me VPN е базиран в Малайзия и местните закони нямат никакви задължения по тях да съхраняват потребителски регистрационни файлове, за разлика от страните на FIVE Eye, където доставчиците на VPN нямат друг избор, освен да съхраняват потребителски регистрационни файлове според законите.

Така че според нашия Hide.me VPN преглед, ние вярваме в VPN доставчика на политика без регистрация и приемаме думата на Hide.me VPN за това, тъй като ясно е заявил: „Ние не следим или регистрираме поведението ви при сърфиране. Начинът, по който сме избрали да изградим Hide.me, прави това невъзможно. Всички получени от нас данни за ползване са напълно анонимни и не са свързани с вашия реален IP адрес или местоположение. “

Производителност:

Според нашия преглед на Hide.me VPN, компютърният клиент на Hide.me VPN е добре проектиран и е компактен. Най-добрият сървър е достъпен само на един клик, тъй като списъкът на сървърите се вижда незабавно и информацията за състоянието му за вашето местоположение и текущ IP адрес е винаги видима.

Диалогът Настройки е много проницателен и в раздела за отваряне се показват основните настройки и настройки на приложението. Настройките включват опции като стартиране при стартиране, автоматично свързване отново, предотвратяване на течове на DNS и запомнете също избраното местоположение.

Hide.me VPN е пълен с функции, които автоматично надграждат производителността му до високо ниво. Има и функция Limit Connectivity, която деактивира свързването с локална мрежа, докато VPN е активен, а функцията за превключване на kill ограничава свързаността изцяло, ако VPN спадне.

Скриване на Ръководство за настройка на VPN

Има две опции за хората, желаещи да наемат Hide.me VPN:

 1. Или създайте безплатен акаунт
 2. Или пробвайте гаранцията за връщане на парите, като се регистрирате за платен план

Ето ръководство, което ще ви инструктира как да настроите Hide.me VPN:

Кликнете върху бутона Опитайте безплатно, наличен вляво на началната страница, докато бутон за регистрация също има в горния десен ъгъл. Скриване на VPN преглед

След като акаунтът ви е създаден, щракнете върху Вход в менюто за навигация. Ще се появи екранът на таблото за членове. Сега кликнете върху секцията за поддръжка. Скриване на VPN преглед

Страницата за поддръжка ще ви покаже всички налични устройства. Докато превъртате надолу, ще можете да видите икони, изобразяващи всяко налично устройство. Изберете тази, която устройството ви поддържа.

Скриване на VPN преглед

Движейки се по-нататък, сега можете да изтеглите автоматична версия за настройка на Hide.me VPN.. Скриване на VPN прегледИли ако искате нещата да протичат по ваш начин, тогава можете да изберете ръчната настройка, за да конфигурирате избрания от вас протокол. Ето изглед на това как изглежда тази опция: Скриване на VPN преглед

След като приложението бъде изтеглено, вече можете да стартирате файла и да следвате инструкциите на екрана, които ще ви насочат да влезете в прясно създадения или съществуващия си акаунт.

Скриване на VPN преглед

Сега влезте със същите идентификационни данни, с които сте настроили на уебсайта им, за да получите достъп до услугата на вашето устройство. Вашият акаунт ще се активира по този начин и вече можете лесно да се наслаждавате на VPN услугите на Hide.me.

Ако желаете да превключите местоположенията на вашия сървър, след това кликнете върху бутона с надпис Автоматично.

Скриване на VPN преглед

Ще се появи падащ списък, който ви предоставя безброй възможности за избор.

Скриване на VPN преглед

Заключение - Дали Hide.me дори си заслужава?

Има много за обсъждане за Hide.me VPN, въпреки сравнително малкия набор от услуги.

С две думи, нашият преглед на Hide.me VPN показва, че Hide.me е солидна, приятна и надеждна услуга. Сигурността и анонимността бяха открити като приоритети на тази VPN. Той предлага политика без регистрация и техните сървъри се предлагат в 28 места, включително основните страни, които ще търсите. Скоростите са по-бързи от много други услуги, които сме тествали дори с военното криптиране (256-битово), което предлагат. Има голям набор от протоколи за избор и ограничен безплатен достъп до 3 сървъра, което ви позволява да валидирате системата без ограничения.