Skrij.me VPN pregled – poiščite analizo globine

[ware_item id=33][/ware_item]

Skrij.me VPN (lokacija - Malezija)

Države: 28 | Lokacije strežnika: 36 | Število strežnikov: 100 | Več naprav: 5

Skrij.me VPN pregledPregled - Skrij pregled:

Hide.me VPN s sedežem v Maleziji spada med razgibane korake v industriji VPN. Priljubljenost je pridobila zaradi izjemnih funkcij varnosti, zasebnosti in preglednosti. Anonimnost, ki jo ponuja Hide.me VPN, je zajamčena, presenetljive ravni zmogljivosti pa se lahko preizkusijo s pomočjo brezplačne preskusne različice, ki je na voljo za testiranje, preden začne uporabljati.


Vendar strežnik ne ponuja vgrajene podpore za OpenVPN in Premium načrt ne more dopolniti seznama "Proračunskih VPN-jev".

Tu je obsežen pregled Hide.me VPN, ki osvetljuje različne vidike ponudnika Hide.me VPN:

PREDNOSTI:

 • Politika ničelnih dnevnikov
 • Odlične hitrosti prenosa
 • Odlična predstava
 • 256-bitno šifriranje vojaškega razreda
 • Funkcija klepeta v živo
 • Dobro oblikovan za preprostost
 • 24/7 strokovna podpora strankam

SLABOSTI:

 • Mesečni premijski načrt nekoliko cenovno
 • Omejene lokacije strežnika

Skrij funkcije VPN

Načrti cen:

Hide.me ima 3 različne načrte, vključno z brezplačno storitvijo in dvema plačanima. Načrti za oblikovanje cen vključujejo:

 • prost
 • Premium
 • Plus Skrij.me VPN pregled

Priporočamo, da uporabite paket Premium, če želite imeti najboljše izkušnje s Hide.me. Ta paket Premium omogoča pet hkratnih povezav in nima tudi omejitve prenosa podatkov.

Prosti načrt je sicer v nekaterih pogledih omejen, vendar je dovolj koristen, da vas vzpostavi, ko nimate dovolj sredstev ali ko želite presoditi o storitvah Hide.me VPN.

Paket Plus vam bo najbolj ustrezal, če niste stalni uporabnik VPN in ste pripravljeni občasno uporabiti Hide.me VPN.

Ti načrti cen, ki jih ponuja Hide.me VPN, vse pogosteje popustijo in odvisno je od tega, kako dolgo se boste prijavili. Na primer, paket Premium znaša od 20 USD / mesec in lahko doseže do 11,67 USD. Podobno se Plus giblje od 10 dolarjev na mesec in lahko doseže 5,42 dolarja. Ti načrti cen visijo sredi razpona srednjega do visokega razpona VPN, vendar ne pustijo, da trpite zaradi kompromisa glede kakovosti storitev.

Ključna stvar, ki jo je treba opozoriti, je, da Hide.me VPN ponuja skupno politiko vračila v 14 dneh in če je bila porabljena manj kot 500 MB. S tem merilom lahko preprosto preverite kakovost storitve VPN.

Varnost in zasebnost:

VPN velja za najboljše orodje za šifriranje med drugimi orodji in storitvami. Ko se podatki prenašajo po internetu, potujejo v obliki paketov. Te pakete lahko kdor koli prestreže z uporabo preprostih orodij, ki so na voljo na internetu. Primer primera odklenjenega mobilnega telefona, saj je odklenjen, tako da ga lahko vsi uporabljajo in pridobijo vaše občutljive podatke, če pa je mobilni telefon zaklenjen, nihče ne bo mogel pogledati vaših podatkov.

Šifriranje deluje na enak način, s tem pa hekerjem ali ostrostrelcem nudi težko delo za branje pogovorov ali zalezovanja in spremljanje spletnih aktivnosti. VPN je zato edino orodje, ki omogoča 256-bitno šifriranje AES ironclad z 8192-bitnim ključem. Ta 256-bitni algoritem za šifriranje AES velja za daleč najvarnejše metode šifriranja pred vsemi napadi grobe sile v nasprotju z argumenti in prepričanji.

Hide.me VPN je že ves čas opravil preizkuse zasebnosti, saj je ves čas popolnoma prekril naše spletne aktivnosti.

Razpoložljivi protokoli:

Po našem pregledu Hide.me VPN ponudnik VPN podpira različne protokole, ki so enako priljubljeni. Razpoložljivi protokoli vključujejo IPSec (IKEv1 in IKEv2 skupaj s šifriranjem AES-128 in AES-256), podporo OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP in SoftEther s šifriranji od 128-bitnega, 160-bitnega in 256-bitnega algoritma AES tudi. Hide.me VPN podpira tudi proxy SOCKS.

Uporabniki načrta Premium in Plus lahko izberejo kateri koli protokol za povezavo z VPN. Če pa ste brezplačen uporabnik VPN, potem ste omejeni na PPTP, SSTP, L2TP in IPsec (IkEv1 in IKEv2). Uporabniki lahko z odličnimi hitrostmi uporabljajo nizke čase pinga, ko so povezani na najboljše lokacije strežnika.

Podpora:

S pregledom Hide.me VPN smo spoznali, da je strankam, ki potrebujejo pomoč, na voljo več možnosti podpore, saj je podporno osebje na voljo 24/7. Uporabniki lahko dodajo priloge k svojim poizvedbam, prošnjam in pritožbam. Glavna pomanjkljivost pa je časovna zamuda, ki jo uporabniki trpijo, preden končno prejmejo odgovor.

Za takojšen odziv in rešitev vaše poizvedbe pa si lahko vedno pomagate s storitvijo Live Chat, ki je na voljo na spletnem mestu. S storitvijo klepetanja v živo lahko hitro in hitro rešite vprašanja in dobite odgovore na vprašanja.

Poleg tega ima Hide.me VPN tudi stran skupnosti, kjer so po našem pregledu Hide.me skrbniki in razvijalci zelo aktivni. Če želite postaviti splošno vprašanje, ga lahko postavite na strani skupnosti, kjer boste prejeli številne odgovore in rešitve tudi na vsa vprašanja. Za prijavo v skupnost boste morali ustvariti drug račun, ki je izključno iz varnostnih razlogov.

Hide.me VPN ima tudi stran s pogostimi vprašanji. Ta stran s pogostimi vprašanji je koristna na več načinov in jo deli v dve kategoriji, to je splošno in obračunsko. Stran s pogostimi vprašanji, čeprav ima omejen nabor vprašanj, svojim uporabnikom ponuja kratke in lahko razumljive odgovore.

Odsek bloga Hide.me VPN svojim uporabnikom ponuja tudi podrobne odgovore na skoraj vsa vprašanja, ki bi jih lahko imela glede storitve, funkcij, dnevnikov, cen, lokacij strežnika in varnosti itd. Uporabniki pri iskanju članek o njihovi poizvedbi, od koder ne dobijo samo rešitev, ampak se lahko tudi poučijo o številnih drugih vidikih storitve VPN.

Po različnih blogih boste lahko tudi vedno obveščeni o najnovejših podelitvah in promocijah.

Politika beleženja:

Hide.me VPN je po reviziji Leona Juraniča, ki je eden najbolj cenjenih varnostnih analitikov podjetja Defensecode Ltd., certificiran kot popolnoma brez storitve, zato ne hranijo nobenih osebnih podatkov, da bi se izognili pravni odgovornosti od njihovega konca in tudi zagotoviti njihovo zasebnost v spletu.

Živimo v dobi, ko se množični nadzor in zakoni o varovanju zasebnosti vse bolj uveljavljajo, zato je naša spletna identiteta anonimna in zanesljiva. Tisti ponudniki storitev VPN, ki vodijo dnevnike vaših spletnih dejavnosti, kot tudi vaše podatke o plačilu, predstavljajo veliko grožnjo vaši zasebnosti, saj jih lahko organi kadar koli prisilijo, da vam predajo vaše podatke. Toda pri Hide.me VPN, ker ne vodijo nobenih dnevnikov, zato sčasoma postane neuporabno prositi za predajo podatkov, ki jih nimajo.

Najpomembneje je, da Hide.me VPN ima sedež v Maleziji in lokalni zakoni nimajo nobenih obveznosti glede shranjevanja uporabniških dnevnikov, za razliko od držav FIVE Eye, kjer ponudniki VPN nimajo druge izbire, kot da shranijo uporabniške dnevnike v skladu z zakoni.

Po našem pregledu Hide.me VPN verjamemo, da ponudnik VPN-ja nima pravilnika o dnevniku in prevzemamo besedo Hide.me VPN, saj je jasno povedal: „Ne spremljamo in ne beležimo vašega vedenja brskanja. Način, ki smo ga izbrali za izdelavo Hide.me, to onemogoča. Vsi podatki o uporabi, ki jih prejmemo, so popolnoma anonimni in niso povezani z vašim resničnim naslovom IP ali lokacijo. "

Izvedba:

Po našem pregledu Hide.me VPN je odjemalec računalnika Hide.me VPN dobro zasnovan in kompakten. Najboljši strežnik je na voljo le en klik stran, saj je seznam strežnikov takoj na ogled, informacije o statusu vaše lokacije in trenutnega naslova IP pa so vedno vidne.

Pogovorno okno Nastavitve je zelo razburljivo in na zavihku za odpiranje so prikazane glavne povezave in nastavitve aplikacij. Nastavitve vključujejo možnosti, kot so zagon ob zagonu, samodejno ponovno povezovanje, preprečevanje puščanja DNS in zapomnite si tudi izbrano lokacijo.

Hide.me VPN je napolnjen s funkcijami, ki samodejno nadgradijo njegovo delovanje na visoko raven. Obstaja tudi funkcija Limit Connectivity, ki onemogoči povezljivost lokalnega omrežja, medtem ko je VPN aktiven, funkcija stikala kill pa v celoti omeji povezljivost, če VPN pade.

Skrij vodnik za nastavitev VPN

Za ljudi, ki želijo zaposliti Hide.me VPN, sta na voljo dve možnosti:

 1. Ustvari brezplačen račun
 2. Ali pa preizkusite vožnjo garancije za vračilo denarja s prijavo na plačljiv načrt

Tukaj je vodnik, ki vas bo naučil, kako nastaviti Hide.me VPN:

Kliknite gumb Poskusi zastonj, ki je na voljo na levi strani domače strani, medtem ko je gumb za prijavo tudi v zgornjem desnem kotu. Skrij.me VPN pregled

Ko je račun ustvarjen, v navigacijskem meniju kliknite Prijava. Prikaže se zaslon nadzorne plošče članov. Zdaj kliknite na razdelek za podporo. Skrij.me VPN pregled

Na strani za podporo bodo zdaj prikazane vse različne naprave, ki so na voljo. Ko se pomikate navzdol, boste lahko videli ikone, ki prikazujejo vsako napravo, ki je na voljo. Izberite tisto, ki jo vaša naprava podpira.

Skrij.me VPN pregled

Če se premaknete naprej, lahko zdaj naložite različico samodejne nastavitve Hide.me VPN.. Skrij.me VPN pregledČe pa želite, da se stvari odvijajo po vaši poti, lahko izberete ročno nastavitev in konfigurirate želeni protokol. Tu je prikaz, kako izgleda ta možnost: Skrij.me VPN pregled

Ko je aplikacija naložena, lahko zdaj zaženete datoteko in sledite navodilom na zaslonu, ki vas bodo usmerila k prijavi na sveže ustvarjen ali obstoječi račun.

Skrij.me VPN pregled

Zdaj se prijavite z enakimi poverilnicami, s katerimi ste nastavili na njihovem spletnem mestu, in tako dostopate do storitve v svoji napravi. Vaš račun se bo aktiviral na ta način in zdaj boste lahko preprosto uživali v storitvah Hide.me VPN.

Če želite zamenjati lokacije svojega strežnika, kliknite gumb z oznako Samodejno.

Skrij.me VPN pregled

Prikaže se spustni seznam, ki vam ponuja nešteto možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Skrij.me VPN pregled

Zaključek - Ali je Hide.me sploh vreden?

O Hide.me VPN se lahko precej razpravljamo kljub razmeroma majhnemu naboru storitev.

Na kratko, naš pregled Hide.me VPN dokazuje, da je Hide.me trden, všečen in zanesljiv servis. Varnost in anonimnost sta bili odkriti kot prednostni nalogi tega VPN-ja. Ponuja pravilnik brez dnevnika, njihovi strežniki pa so na voljo na 28 lokacijah, vključno z glavnimi državami, ki jih iščete. Hitrosti so hitrejše od mnogih drugih storitev, ki smo jih preizkusili, tudi z vojaškim šifriranjem (256-bitnim), ki ga ponujajo. Na voljo je ogromno različnih protokolov in omejen brezplačen dostop do treh strežnikov, ki vam omogočajo preverjanje sistema brez omejitev.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me