Windscribe VPN Review – Doživljenjska brezplačna VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Windscribe VPN (Lokacija - Kanada)

Države: 20+ | Lokacije strežnika: 45+ | Število strežnikov: 20 | Več naprav: Neomejeno

Windscribe-VPN-pregled


Pregled

Windscribe je eden izmed novih uporabnikov v industriji VPN. Ta storitev VPN je bila v polnem razcvetu zagnana sredi leta 2016. Izkazala se je dobro za vse navidez zasebnosti in varnosti po vsem svetu. Windscribe je močno prodrl na trg in zasluga je močnega šifriranja in razčiščenega pristopa za zagotovitev vaše zasebnosti. Tako ohranja vaše podatke in spletne dejavnosti nedostopne tretjim osebam.

V našem pregledu Windscribe VPN bomo ocenili storitev, ki jo ponuja Windscribe, in vam predstavili osnovno resničnost te storitve VPN. Upamo, da se boste po našem pregledu Windscribe VPN pregleda seznanili z boljšim smislom tega ponudnika VPN. Tako boste sprejeli pametno odločitev, ali boste Windscribe zaposlili kot svojega zasebnega partnerja.

Prednosti

 • Močni protokoli za šifriranje
 • Neomejene povezave z napravo
 • Sprejemite plačila z bitcoini
 • Brez beleženja povezave
 • IP v skupni rabi
 • Za prijavo niso potrebni nobeni osebni podatki
 • Dovoli podporo P2P
 • Brez puščanja DNS
 • Transparentno podjetje s kristalno jasno politiko zasebnosti
 • Različna razpoložljivost platforme (Windows, Android, iOS, Mac)

Slabosti

 • Malo kanalov za podporo strankam
 • S sedežem v Kanadi
 • Pro načrt je drago
 • Odjemalca iOS VPN je treba izboljšati

Odvisna cena VPN & Načrti

Struktura cen Windscribe VPN je razdeljena na dve vrsti:

 1. Brezplačen ali omejen načrt
 2. Pro ali Windscribe Neomejen načrt

Windscribe-VPN-pregled

Če se odločite za brezplačni načrt, potem ne bo zapravil niti enega vašega penija in uživali boste v osnovnih možnostih VPN. Take možnosti vključujejo 15 GB podatkov na mesec, eno povezavo z napravo in strežnike na 9 lokacijah. Za zaključek lahko rečemo, da je ta načrt brezplačen in omejen.

Pro načrt ima sicer neomejen prenos podatkov in neomejeno hkratno povezovanje naprav. Tu dobite dostop do strežnikov na 31 lokacijah in ne do 9 lokacij strežnikov, ki so na voljo v brezplačnem načrtu. Medtem bi morali biti seznanjeni tudi z dejstvom, da bi morali biti pripravljeni plačati 9 USD na mesec ali 90 USD na leto, če želite izbrati načrt Pro..

Glede na naš pregled Windscribe VPN lahko rečemo, da ima Windscribe odličen brezplačni načrt in ga zato lahko štejemo za enega najboljših med storitvami Free VPN. Na drugi strani je načrt Pro precej drag in ne ustreza vsem funkcijam, ki jih ponuja VPN.

Načini plačila Windscribe VPN

Windscribe-VPN-pregled

Načini plačila, ki jih ponuja Windscribe VPN, vključujejo sprejemanje plačil s kreditnih kartic, kot so MasterCard, American Express, Amex in Visa. PayPal in PaymentWall so druge možnosti plačila, ki jih ponuja Windscribe VPN.

Med pregledovanjem Windscribe VPN smo tudi ugotovili, da Windscribe sprejema plačila prek Bitcoina in tako ohranja identiteto naročnika anonimno in obzirno.

Edinstveni prodajni predlog (USP) Windscribe VPN

Medtem ko smo pokrivali naš pregled Windscribe VPN, smo tudi ugotovili, da ima Windscribe več edinstvenih predlogov o prodaji. Tako smo skopali globoko, da bi izvedeli več o vrhunskih edinstvenih prodajnih predlogih Windscribe VPN in naši rezultati iskanja so naslednji:

Garancija za vračilo denarja

Ob zajetju našega pregleda Windscribe VPN smo ugotovili tudi, da je Windscribe poln tudi nekaj velikodušnih elementov. Med temi velikodušnimi elementi je neomejena sočasna povezljivost naprav, ki jo ponuja Windscribe.

Večina ponudnikov VPN ponuja omejeno povezljivost naprav z enim VPN računom, vendar je Windscribe te ovire nedvomno prebil in pristopil k zagotavljanju neomejenih hkratnih povezav.

Multi prijava

Glede velikodušnih elementov, ki jih ponuja Windscribe VPN, smo tudi v našem pregledu Windscribe VPN ugotovili, da ponuja tudi 3-dnevno garancijo vračila denarja. Ta pravilnik o vračilu omogoča naročnikom Windscriba, da zahtevajo vračilo v 3 dneh po nakupu Pro načrta Windscribe.

Windscribe Limited

Brezplačna različica, ki jo ponuja Windscribe, znana tudi kot Windscribe Limited, je na voljo za vse tiste Netizence, ki se želijo preizkusiti v storitvi Windscribe, preden jo zaposlijo. Vendar pa ima brezplačna različica določene omejitve, kot so mesečna omejitev pasovne širine le 10 GB in omejena izbira osem lokacij strežnika.

Podpora za stranke VPN

Za naš pregled Windscribe VPN smo preizkusili podporo uporabnika ponudnika VPN. Tu smo ugotovili, da je na žalost zelo malo kanalov za podporo strankam. Podpora strankam je omejena samo na poizvedbe, ki temeljijo na vozovnicah in nima možnosti klepetanja v živo.

Ko pa vozovnico izpolnite s svojo poizvedbo, boste lahko v nekaj urah prejeli odgovor po e-pošti. Odgovor, ki smo ga prejeli med poročanjem o pregledu VPN Windscribe, je bil profesionalen in vljuden, namesto odgovorov v enem stavku ali samodejnih odgovorov, ki jih večina drugih VPN-jev običajno daje. Odgovor na naše vprašanje je bil posebej naslovljen na naše vprašanje in je bil tudi opisen.

Oddelek za pogosta vprašanja

Windscribe-VPN-pregled

Čeprav je odsek FAQ sestavljen iz ene strani, vsebuje osnovne in splošne informacije o informacijski storitvi, da začnete s VPN storitvijo Windscribe. Svojim uporabnikom omogoča tudi spoznavanje delovanja razširitev brskalnika in VPN-ja Windscribe v kombinaciji.

Varnost VPN varnost & Zasebnost

Vrhunska zasebnost in enostavna dostopnost do naročnikov je zagotovljena samo s protokoli za tuneliranje s šifriranjem. Windscribe ponuja zmogljivo AES 256-bitno šifriranje podatkov v povezavi z avtentikacijo podatkov SHA 512 in močnim stiskanjem RSA 4096.

Windscribe-VPN-pregled

Poleg tega lahko uporabniki iOS-a na svojem iPhone skupaj z iPadom konfigurirajo IKEv2 in se takoj zaščitijo z Windscribe VPN.

Zaradi nabora zaščite pred uhajanjem DNS in IPv6, ki jo ponuja ta kanadski VPN, se možnosti za uhajanje podatkov zmanjšajo. Zgoraj in več nenadni padci povezav niso nevarni za uporabnike storitev Windscribe, saj ima ta VPN pripomoček Firewall. Ta pripomoček za požarni zid lahko blokira vso internetno povezljivost, ki se zgodi s strežniki Windscribe zunaj povezave.

Poleg tega Windscribe VPN namesto namenskih IP uporablja IP-je v skupni rabi. Razlog za to je, ker Windscribe meni, da so skupni IP-ji zanesljivejši in njegova uporaba sledilcu omogoča težko delo, da prepozna resničnega uporabnika.

Politika beleženja - Ali je Windscribe varen?

Od nastanka Windscribe VPN so ga že večkrat poizvedovali o ravni varnosti, ki jo ponuja. To je razlog, da smo se v našem pregledu VPN Windscribe v svojih pregledih Windscribe borili, da bi našim bralcem zagotovili kristalno jasen odgovor.

Ponudniki VPN v teh dneh ne razkrivajo svojih skritih pogojev v svoji politiki zasebnosti, povezani z uporabniškimi aktivnostmi in prijavami. Vendar smo preučevali politiko zasebnosti podjetja Windscribe VPN in ugotovili, da ponudnik storitev VPN ne shranjuje nobenih dnevnikov povezav. Prav tako ne hrani informacij o brskanju ali časovnih žigov IP svojih uporabnikov. Windscribe prav tako ne vsiljuje sledilcev piškotkov ali analitičnih storitev. Tako zagotavlja, da je spletna zasebnost uporabnikov zaščitena vsak dan.

Na drugi strani je edina informacija, ki jo hrani Windscribe, količina pasovne širine, ki jo porabi uporabnik. Vendar se podatki o pasovni širini ponastavljajo tudi enkrat na mesec. Prav tako hrani podatke o plačilu - samo za naročnike programa Pro - samo 30 dni.

Poleg pregledne politike zasebnosti veliko strank še vedno dvomi o varnosti in zaščiti zasebnosti Windscribe VPN. Edini razlog je, da Windscribe VPN temelji na Kanadi. Kanada ne velja za najpomembnejšo možnost 100-odstotne zasebnosti, saj obstajajo tveganja, ki jih bodo spremljali bodisi Five Eyes (FVEY) bodisi CSIS (Canadian Security Intelligence Service).

Razpoložljivost križne platforme VPN

Windscribe-VPN-pregled

Ugotovljeno je, da je Windscribe združljiv s približno vsemi najsodobnejšimi platformami, kot so Linux, Mac in Windows. V našem pregledu Windscribe VPN smo ugotovili, da so naročniki na Pro Plan olajšani z dobro zasnovanimi odjemalci VPN za naprave Android in iOS.

Poleg tega Windscribe ponuja tudi nekatere razširitve zgornje skorje za spletne brskalnike, kot so Opera, Firefox in Chrome. Te razširitve uporabnikom omogočajo, da z enim klikom odklenejo več spletnih mest. Na splošno je Windscribe enostaven za uporabo in je precej priročen.

Odpri cilje strežnika VPN

Windscribe VPN zagotovo ni ponudnik storitev s širokim naborom strežnikov. Vendar ponuja strežnike na 9 ali 31 lokacijah. A to je v celoti odvisno od načrta cen, za katerega boste šli:

Načrt Windscribe Limited ali Free načrt ima omejitev na 9 lokacijah strežnika. Te lokacije vključujejo ZDA (Vzhod / Zahod), Hong Kong, Francija, Nemčija, Velika Britanija, Kanada, Luksemburg in Nizozemska.

Poleg zgoraj omenjenih držav postane načrt Windscribe Unlimited ali naročnik programa Pro dostopen tudi drugim strežnikom. Ti strežniki so na različnih drugih destinacijah, kot so Španija, Italija, Irska, Švica, Danska, Norveška, Rusija, Romunija, Švedska, Turčija, Singapur, Egipt, Južna Koreja, Indija, Japonska, Mehika in Avstralija.

Zmogljivost, hitrost & Zaščita pred puščanjem vetrobranskega stekla VPN

Čeprav ima Windows odjemalca Windscribe majhen vmesnik, ima zmogljivost združevanja vsega, kar boste potrebovali. To lahko vključuje gumb za povezavo / prekinitev povezave, seznam strežnikov, trenutni prikaz naslova IP in preostalo pasovno širino v brezplačni izdaji.

Windscribe-VPN-pregled

Poleg vseh teh elementov ima Windscribe tudi "požarni zid". Ta požarni zid je zmožen onemogočiti povezavo, če povezava Windscribe kadar koli podleže. Poleg tega vključuje tudi nekaj nastavitev, ki vključujejo ločljivost API-ja in način povezave. Način povezave nadalje prikazuje tri različne vrste načinov, kot so UDP, TCP in Stealth način.

Windscribe-VPN-pregled

Med pregledovanjem pregleda VPN Windscribe smo preverili, ali imajo odjemalci VPN na vseh platformah puščanje. Veseli smo bili, da nismo ugotovili nobenega uhajanja IP in IPv6.

Windscribe-VPN-pregled

Iskali smo tudi puščanje DNS, vendar nismo našli nobenega. To dokazuje, da Windscribe ni VPN, ki bi ga bilo treba jemati z lahkoto. Tudi, da je zelo resna pri zagotavljanju varnosti in zasebnosti na visoki ravni.

Windscribe-VPN-pregled

Učinkovitost strežnika Windscribe smo preizkusili s hitrostnimi testi Ookla. Zaključili smo, da bližje kot je strežnik, večja hitrost vam bo zagotovljena. Vendar so bili rezultati hitrostnih preskusov več kot sprejemljivi in ​​so naslednji:

Navodila za namestitev VPN-ja Windscribe

Windscribe-VPN-pregled

Skozi pregled Windscribe VPN smo se dotaknili razdelka vodnikov za nastavitev, ki vsebuje podrobne video vodnike, ki so na voljo na Youtube, za nastavitev vsakega od njihovih strank. Tu je posnetek posnetka o Youtube, ki prikazuje navodila za namestitev Windscribe:

Postopek namestitve

Windscribe-VPN-pregled

Za namestitev Windscribe VPN v računalnik boste morali ustvariti nov račun. Lahko pa uporabite tisto, ki jo že imate.

Windscribe-VPN-pregled

Ko se prijavite, boste videli naslednje pogovorno okno.

Tu boste naleteli na različne možnosti za uporabo 2 GB, 10 GB ali celo 15 GB brezplačnih podatkov mesečno. Ključnega pomena pri tem je, da je 10 GB na voljo, če svoj e-poštni naslov posredujete Windscribe VPN. Medtem ko lahko po tviterju v zvezi z Windscribeom dobite 15 GB.

Windscribe-VPN-pregled

Ko je izklopljen, odjemalec VPN postane črn.

Windscribe-VPN-pregled

Ko vklopite odjemalca VPN, postane modra.

Windscribe-VPN-pregled

Odjemalec VPN Windscribe vam pokaže samo seznam držav, v katerih so strežniki. Vendar ne prikazuje seznama posameznih strežnikov. Število lokacij se razlikuje glede na načrt, ki ste ga izbrali.

Zaključek

Na koncu našega pregleda Windscribe VPN z veseljem povemo, da je Windscribe nedvomno odličen brezplačni ponudnik storitev, čeprav je novinec v panogi VPN. Duo razširitve brskalnika Chrome in odjemalca Windows deluje brezhibno, da zaščiti vaše spletne dejavnosti skupaj z ekskluzivnimi razširitvami brskalnika.

Ne pozabimo pa tudi na pomanjkljivosti Windscribe VPN, ki vključujejo pomanjkanje namenskega naslova IP, drag načrt Pro, brez sistema za podporo strankam v živo, manj lokacij strežnika in šifrirnih protokolov.

Hitrost razvoja Windscribe VPN je zelo spodbudna in upamo, da se ne bo upočasnil, dokler Windscribe ne pridobi svojega zenita.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me