Hide.me VPN Review – Hitta djupanalys

[ware_item id=33][/ware_item]

Hide.me VPN (Plats - Malaysia)

Länder: 28 | Serverplatser: 36 | Antal servrar: 100 | Multi-enhet: 5

Hide.me VPN-granskningÖversikt - Hide Me Review:

Hide.me VPN är baserat i Malaysia och är bland anbudsgivarna inom VPN-industrin. Det har vunnit popularitet för sina enastående säkerhets-, integritets- och transparensfunktioner. Anonymiteten som erbjuds av Hide.me VPN är garanterad och de häpnadsväckande prestandanivåerna kan ställas på rättegång av användaren genom den kostnadsfria testversionen som är tillgänglig för testning innan han anställer.


Servern erbjuder emellertid inte inbyggt stöd för OpenVPN och Premium-planen klarar inte att göra det upp till listan över ”Budget VPNs”..

Här är en omfattande Hide.me VPN-granskning som belyser olika aspekter av Hide.me VPN-leverantören:

FÖRDELAR:

 • Noll loggar policy
 • Utmärkta nedladdningshastigheter
 • Bra resultat
 • 256-bitars kryptering av militär kvalitet
 • Live chat-funktion
 • Väl utformad för enkelhet
 • 24/7 expertkundsupport

NACKDELAR:

 • Månadlig Premium-plan lite dyrare
 • Begränsade serverplatser

Hide.me VPN-funktioner

Prissättningsplaner:

Hide.me har 3 olika planer inklusive en gratistjänst och två betalda planer. Prissättningsplanerna inkluderar:

 • Fri
 • Premie
 • Plus Hide.me VPN-granskning

Vi rekommenderar att du använder Premium-paketet om du vill ha den bästa upplevelsen med Hide.me. Detta Premium-paket tillåter fem samtidiga anslutningar och det har inte en dataöverföringsgräns också.

Gratisplanen är dock begränsad i vissa aspekter men den är tillräckligt användbar för att få dig igenom när du är låg på pengar eller när du vill bedöma tjänsterna för Hide.me VPN.

Plus-paketet passar dig bäst när du inte är en konstant användare av VPN och är villig att använda Hide.me VPN då och då.

Dessa prissättningsplaner som erbjuds av Hide.me VPN kommer med ökande rabatter och det beror på hur länge du registrerar dig. Exempelvis sträcker sig Premium-paketet från $ 20 / månad och kan gå upp till $ 11,67. På samma sätt sträcker sig Plus från $ 10 per månad och kan gå upp till $ 5,42. Dessa prissättningsplaner hänger i mitten av mitt-till-hög spanintervall för VPN men de låter dig inte drabbas av en kompromiss om kvaliteten i tjänsterna.

Det avgörande att notera här är att Hide.me VPN erbjuder en total återbetalningspolicy inom 14 dagar och om mindre än 500 MB har använts. Med hjälp av detta kriterium kan du enkelt validera VPN-tjänstens kvalitet.

Säkerhet och integritet:

VPN betraktas som det bästa verktyget för kryptering bland andra verktyg och tjänster. När data överförs på Internet reser de i form av paket. Dessa paket kan avlyssnas mycket lätt av vem som helst genom att använda enkla verktyg som finns tillgängliga på Internet. Ta ett exempel på en olåst mobiltelefon här, eftersom den är låst upp så att vem som helst kan använda den och få tag på din känsliga information, men om mobiltelefonen är låst kan ingen enkelt leta in dina data.

Kryptering fungerar på samma sätt vilket gör att hackarna eller snooparna får ett tufft jobb att läsa dina konversationer eller följa och övervaka dina online-aktiviteter. VPN är därför det enda verktyget som förser järnkladdad AES 256-bitars kryptering med en 8192-bitars nyckel. Denna AES 256-bitars krypteringsalgoritm anses vara de säkraste krypteringsmetoderna mot alla brute force attacker som strider mot argument och övertygelser.

Hide.me VPN har också klarat våra integritetstester genom att helt och hållet täcka våra online-aktiviteter hela tiden.

Tillgängliga protokoll:

Enligt vår Hide.me VPN-granskning stöder VPN-leverantören olika protokoll som alla är lika populära. De tillgängliga protokollen inkluderar IPSec (IKEv1 och IKEv2 tillsammans med AES-128 och AES-256-kryptering), OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP och SoftEther-stöd med krypteringar som sträcker sig från AES 128-bitars, 160-bitars och 256-bitars algoritm också. Hide.me VPN stöder också SOCKS-proxy.

Premium- och Plus-plananvändare kan välja vilket protokoll som helst för anslutning till ett VPN. Men om du är en gratis VPN-användare är du begränsad till PPTP, SSTP, L2TP och IPsec (IkEv1 och IKEv2). Användare kan använda de utmärkta hastigheterna med låga pingtider, när de är anslutna till de bästa serverplatserna.

Stöd:

Genom vår Hide.me VPN-granskning fick vi veta att flera supportalternativ är tillgängliga för de kunder som behöver hjälp när som helst eftersom supportpersonalen är tillgänglig dygnet runt. Användarna kan också lägga till bilagor till sina frågor, förfrågningar och klagomål. Men den största nackdelen är den tidsfördröjning som användarna lider innan de äntligen får ett svar tillbaka.

För omedelbart svar och lösning på din fråga kan du dock alltid hjälpa dig själv med Live Chat-tjänsten som finns tillgänglig på webbplatsen. Genom livechattjänsten kan du lösa dina frågor eller få ett svar på dina frågor verkligt snabbt och snabbt.

Dessutom har Hide.me VPN också en community-sida där enligt vår Hide.me-granskning är administratörer och utvecklare mycket aktiva. Så om du vill ställa en allmän fråga kan du ställa den på community-sidan där du får ett antal svar och lösningar på alla dina frågor också. För att logga in i gemenskapen måste du skapa ett annat konto som endast görs av säkerhetsskäl.

Hide.me VPN har också en FAQ-sida. Denna FAQ-sida är användbar på många sätt och delas upp i två kategorier, det vill säga allmän och fakturering. FAQ-sidan har även en begränsad uppsättning frågor, men ger sina användare korta och lättförståelige svar.

Hide.me VPN-bloggsektion ger dess användare detaljerade svar på nästan alla frågor de kan ha angående tjänsten, funktionerna, loggarna, prissättningen, serverplatserna och säkerheten etc. Användarna har inga problem alls med att hitta det artikel om deras fråga, varifrån de inte bara får lösningarna utan de kan också utbilda sig till många andra aspekter av VPN-tjänsten också.

Efter de olika bloggarna kan du också hålla dig uppdaterad om de senaste giveaways och kampanjer.

Loggningspolicy:

Hide.me VPN är nu certifierad som en helt loggfri tjänst efter revisionen av Leon Juranic, som är en av de mest välrenommerade säkerhetsanalytikerna från Defensecode Ltd. Således förvarar de inga personuppgifter så att de kan undvika juridiskt ansvar från slutet och säkerställer också användarens integritet online.

Vi lever i en era där massövervakning och lagar mot integritetsskydd får starkt fotfäste och gör det ganska svårt att hålla vår online identitet anonym och misslyckad. De VPN-tjänsteleverantörer som håller loggar över dina onlineaktiviteter såväl som dina betalningsuppgifter är ett stort hot mot din integritet eftersom de när som helst kan tvingas av myndigheterna att lämna ut dina uppgifter. Men med Hide.me VPN eftersom de inte har några loggar så att det så småningom blir värdelöst att be dem om att överlämna data som de inte har.

Viktigast av allt är Hide.me VPN baserat i Malaysia och de lokala lagarna har inga skyldigheter för dem att lagra användarloggar, till skillnad från FIVE Eye-länder där VPN-leverantörer inte har något annat val än att lagra användarloggar enligt lagarna..

Så enligt vår Hide.me VPN-granskning tror vi på VPN-leverantörens ingen loggpolicy och tar Hide.me VPN: s ord för det, eftersom det tydligt har sagt: ”Vi övervakar eller loggar inte ditt beteende. Det sätt vi har valt att bygga Hide.me gör detta omöjligt. All användningsinformation som vi får är helt anonym och är inte ansluten till din riktiga IP-adress eller plats. "

Prestanda:

Enligt vår Hide.me VPN-granskning är PC-klienten för Hide.me VPN väl utformad och den är kompakt. Den bästa servern finns bara ett klick bort, eftersom listan över servrar direkt visas och dess statusinformation om din plats och din nuvarande IP-adress alltid är synlig.

Inställningsdialogen är mycket skarp och öppningsfliken visar huvudanslutningen och applikationsinställningarna. Inställningarna inkluderar alternativ som att starta vid start, ansluta automatiskt igen, förhindra DNS-läckor och också komma ihåg vald plats.

Hide.me VPN är fullpackad med funktioner som automatiskt uppgraderar sin prestanda till en hög nivå. Det finns också en funktion för begränsningsanslutning som avaktiverar lokal nätverksanslutning medan VPN är aktivt och kill switch-funktionen begränsar anslutningen helt om VPN tappar.

Hide.me VPN-installationsguide

Det finns två alternativ för personer som är villiga att anställa Hide.me VPN:

 1. Antingen skapar du ett gratis konto
 2. Eller testkör pengarna tillbaka-garantin genom att registrera dig för en betald plan

Här är en guide som kommer att instruera dig om hur du konfigurerar Hide.me VPN:

Klicka på Try gratis-knappen som finns på vänster sida om hemsidan, medan en registreringsknapp också finns i det övre högra hörnet. Hide.me VPN-granskning

När ditt konto har skapats klickar du på Logga in i navigationsmenyn. Skärmen på medlemspanelen visas. Klicka nu på Support-avsnittet. Hide.me VPN-granskning

Supportsidan visar nu alla tillgängliga enheter. När du bläddrar nedåt kan du se ikoner som visar varje tillgänglig enhet. Välj den som din enhet stöder.

Hide.me VPN-granskning

Gå vidare, nu kan du antingen ladda ner den automatiska installationsversionen av Hide.me VPN.. Hide.me VPN-granskningEller om du vill att saker ska gå på ditt eget sätt kan du välja den manuella inställningen för att konfigurera det valda protokollet. Här är en vy över hur det här alternativet ser ut: Hide.me VPN-granskning

När applikationen har laddats ner kan du nu köra filen och följa instruktionerna på skärmen som leder dig att logga in på ditt nyskapade eller befintliga konto.

Hide.me VPN-granskning

Logga in nu med samma referenser som du konfigurerade på deras webbplats för att få åtkomst till tjänsten på din enhet. Ditt konto aktiveras på detta sätt och du kan nu enkelt njuta av Hide.me VPN-tjänster.

Om du är villig att byta plats på din server klickar du på knappen märkt Automatisk.

Hide.me VPN-granskning

En rullgardinslista visas som ger dig otaliga alternativ att välja mellan.

Hide.me VPN-granskning

Slutsats - Är Hide.me till och med värt det?

Det finns mycket att diskutera om Hide.me VPN trots den relativt lilla uppsättningen tjänster.

Sammanfattningsvis visar vår Hide.me VPN-granskning att Hide.me är en solid, liklig och pålitlig tjänst. Säkerhet och anonymitet har upptäckts som prioriteringarna för denna VPN. Den erbjuder ingen loggpolicy och deras servrar erbjuds på 28 platser inklusive de viktigaste länderna som du letar efter. Hastigheterna är snabbare än många andra tjänster som vi har testat även med den kryptering av militär kvalitet (256-bitars) som de erbjuder. Det finns ett stort antal protokoll att välja mellan och en begränsad fri tillgång till 3 servrar, vilket gör att du kan validera systemet utan några begränsningar.