Hide.me VPN áttekintés – Mélységi elemzés

[ware_item id=33][/ware_item]

Hide.me VPN (Hely - Malajzia)

Országok: 28 | Szerver helye: 36 | Szerverek száma: 100 | Multi-eszköz: 5

Hide.me VPN áttekintésÁttekintés - Hide Me Review:

A Malajziában székhellyel rendelkező Hide.me VPN a VPN-ipar pályázati lábánál található. Népszerűségét nyerte el kiemelkedő biztonsági, adatvédelmi és átláthatósági tulajdonságai miatt. A Hide.me VPN által kínált névtelenség garantált, és a meglepő teljesítményszinteket a felhasználó kipróbálhatja a tesztelésre rendelkezésre álló ingyenes próbaverzió révén, mielőtt alkalmazná.


A szerver azonban nem nyújt beépített támogatást az OpenVPN-hez, és a Premium terv nem tudja felvenni a „Költségvetés VPN-k” listájába..

Itt található egy átfogó Hide.me VPN áttekintés, amely megvilágítja a Hide.me VPN szolgáltató különféle aspektusait:

Előnyök:

 • Nulla naplózási politika
 • Kiváló letöltési sebesség
 • Nagyszerű előadás
 • 256 bites katonai titkosítás
 • Élő csevegés funkció
 • Jól megtervezett egyszerűség
 • 24 órás ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • A havi prémium terv egy kicsit drágább
 • Korlátozott kiszolgálóhelyek

Hide.me VPN szolgáltatások

Árképzési tervek:

A Hide.menek 3 különféle terve van, köztük egy ingyenes szolgáltatás és két fizetett csomag. Az árazási tervek tartalmazzák:

 • Ingyenes
 • Prémium
 • Plusz Hide.me VPN áttekintés

Javasoljuk, hogy használja a Premium csomagot, ha azt akarja, hogy a Hide.me legjobb tapasztalata legyen. Ez a prémium csomag öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és nincs adatátviteli korlát sem.

A Free terv néhány szempontból korlátozott, de elég hasznos ahhoz, hogy megismerje, ha kevés pénzeszköz van, vagy amikor meg akarja ítélni a Hide.me VPN szolgáltatásait..

A Plus csomag akkor a legjobban megfelel Önnek, ha nem állandó VPN-felhasználó, és hajlandó időről időre használni a Hide.me VPN-t.

Ezek a Hide.me VPN által kínált árazási tervek növekvő kedvezményekkel járnak, és attól függ, hogy mennyi ideig jelentkezik be. Például a Premium csomag havonta 20 USD-tól terjedhet és 11,67 USD-ig terjedhet. Hasonlóképpen, a Plus 10 havonta mozog, és 5,42 dollárig terjedhet. Ezek az árképzési tervek a VPN közepes és magas tartományának közepén vannak, de nem engedik, hogy szenvedjen a szolgáltatások minőségével kapcsolatos kompromisszumtól..

A legfontosabb dolog, amelyet itt meg kell jegyezni, hogy a Hide.me VPN teljes visszatérítési politikát kínál 14 napon belül, és ha kevesebb, mint 500 MB került felhasználásra. E kritérium segítségével könnyen ellenőrizheti a VPN szolgáltatás minőségét.

Biztonság és adatvédelem:

A VPN-t a titkosítás legjobb eszközének tekintik a többi eszköz és szolgáltatás között. Amikor az adatokat továbbítják az interneten, akkor csomagok formájában utaznak. Ezeket a csomagokat bárki könnyedén elfoghatja az Interneten elérhető egyszerű eszközök használatával. Példa erre a fel nem oldott mobiltelefonra, mivel ez fel van oldva, így bárki használhatja és megszerezheti az Ön érzékeny információit, de ha a mobiltelefon le van zárva, senki sem fogja tudni megvizsgálni az Ön adatait..

A titkosítás ugyanúgy működik, így a hackerek vagy a snoopers-ok nehéz feladatot jelentenek a beszélgetések vagy az üzenet elolvasása és az online tevékenységek figyelemmel kísérése érdekében. Ennélfogva a VPN az egyetlen eszköz, amely 8142-bites kulccsal biztosítja az AES 256 bites titkosítását. Ez az AES 256 bites titkosítási algoritmus messze a legbiztonságosabb titkosítási módszernek tekinthető minden érvekkel és meggyőződésekkel ellentétes brutális erő támadások ellen..

A Hide.me VPN teljesítette az adatvédelmi tesztjeinket is azzal, hogy állandóan eltakarta online tevékenységeinket.

Elérhető protokollok:

A Hide.me VPN áttekintésünk szerint a VPN szolgáltató különféle protokollokat támogat, amelyek mindegyike egyformán népszerű. A rendelkezésre álló protokollok tartalmazzák az IPSec-t (IKEv1 és IKEv2 az AES-128 és AES-256 titkosítással együtt), az OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP és a SoftEther támogatást AES 128-bites, 160-bites és 256-bites algoritmusú titkosítással. is. A Hide.me VPN a SOCKS proxy-t is támogatja.

A prémium és a plusz csomag felhasználói bármilyen protokollt választhatnak a VPN-hez való csatlakozáshoz. Ha azonban ingyenes VPN-felhasználó, akkor a PPTP-re, az SSTP-re, az L2TP-re és az IPsec-re (IkEv1 és IKEv2) korlátozódik. A felhasználók képesek kiváló sebességeket használni alacsony ping idővel, miután csatlakoztak a legjobb szerver helyekhez.

Támogatás:

A Hide.me VPN áttekintésünk során megismertük, hogy többféle támogatási lehetőség áll rendelkezésre azoknak az ügyfeleknek, akik bármikor segítségre szorulnak, mivel a támogatási személyzet 24 órán keresztül elérhető. A felhasználók képesek mellékleteket hozzáadni a kérdéseikhez, kéréseikhez és panaszaikhoz. A legnagyobb hátrány az, hogy a felhasználók késlekednek, mielőtt végül megkapják a választ.

A kérdés azonnali megválaszolása és megoldása érdekében azonban mindig segíthet önmagában a weboldalon elérhető Live Chat szolgáltatással. Az élő csevegőszolgáltatáson keresztül gyorsan és gyorsan meg tudja oldani a kérdéseit, vagy valóban választ kaphat kérdéseire.

Ezenkívül a Hide.me VPN-nek van egy közösségi oldala is, ahol a Hide.me áttekintésünk szerint az adminisztrátorok és a fejlesztők nagyon aktívak. Tehát, ha általános kérdést szeretne feltenni, akkor azt felteheti a közösségi oldalon, ahol számos választ és megoldást kap minden kérdésére. A közösségbe történő bejelentkezéshez új fiókot kell létrehoznia, amelyet kizárólag biztonsági okokból végeznek.

A Hide.me VPN-nek van egy GYIK oldala is. Ez a GYIK oldal sok szempontból hasznos, és két kategóriára osztható, azaz az általános és a számlázásra. A GYIK oldal, bár korlátozott kérdéssorral rendelkezik, rövid és könnyen érthető válaszokat nyújt a felhasználók számára.

A Hide.me VPN blogrész a felhasználók számára részletes válaszokat ad szinte minden kérdésre, amelyre a szolgáltatással, a szolgáltatásokkal, a naplókkal, az árképzéssel, a szerver helyekkel és a biztonsággal stb. Kapcsolatban kérdéseket lehet feltenni. A felhasználóknak semmilyen gonddal nem kell számolniuk a cikk a lekérdezésükre vonatkozóan, ahonnan nemcsak megkapják a megoldásokat, hanem oktathatják magukat a VPN szolgáltatás sok más különféle szempontjáról is..

A különböző blogokat követve naprakész lehet a legfrissebb ajándékokat és promóciókat is.

Naplózási politika:

A Hide.me VPN most teljesen naplómentes szolgáltatásként lett tanúsítva Leon Juranic, a Defensecode Ltd. egyik legismertebb biztonsági elemzője által végzett ellenőrzés után. Ezért nem őriznek meg semmilyen személyes adatot, hogy elkerüljék a jogi felelősséget. a végüktől kezdve, és biztosítják felhasználói online adatvédelmét is.

Olyan korszakban élünk, amikor a tömeges megfigyelés és a magánélet elleni törvények szilárd lábakra kerülnek, és megnehezítik online identitásunk névtelenségét és biztonságosságát. Azok a VPN-szolgáltatók, akik naplókat vezetnek az online tevékenységekről, valamint a fizetési részleteiről, nagy veszélyt jelentenek az Ön személyes adatainak védelmére, mivel a hatóságok bármikor arra kényszeríthetik őket, hogy átadják az Ön adatait. De a Hide.me VPN-vel, mivel nem tartanak semmilyen naplót, így végül haszontalanná válik az adatok átadását kérni tőlük, amelyeknek nincsenek.

A legfontosabb, hogy a Hide.me VPN Malajziában található, és a helyi törvények nem kötelezik őket a felhasználói naplók tárolására, ellentétben a FIVE Eye országokkal, ahol a VPN szolgáltatóknak nincs más választása, mint a törvények szerinti felhasználói naplók tárolása..

Tehát a Hide.me VPN áttekintésünk szerint hiszünk a VPN szolgáltató nem naplózási politikájában, és figyelembe vesszük a Hide.me VPN szavát, mivel ez egyértelműen kijelentette: „Nem figyeljük meg és nem naplózjuk az Ön böngészési viselkedését. A Hide.me felépítésének módja ezt lehetetlenné teszi. Az összes felhasználási adat, amelyet teljesen megkapunk, teljesen névtelen, és nem kapcsolódik az Ön valós IP-címéhez vagy helyéhez. ”

Teljesítmény:

A Hide.me VPN áttekintésünk szerint a Hide.me VPN PC kliense jól megtervezett és kompakt. A legjobb szerver csak egy kattintásnyira elérhető, mivel a kiszolgálók listája azonnal megjelenik, és a helyére és az aktuális IP-címre vonatkozó állapotinformációi mindig láthatóak.

A Beállítások párbeszédpanel nagyon szelíd, és a nyitó lapon megjelennek a fő kapcsolat és az alkalmazás beállításai. A beállítások olyan lehetőségeket tartalmaznak, mint az indítás indításkor, az automatikus újracsatlakozás, a DNS-szivárgások megakadályozása és a kiválasztott hely emlékezése.

A Hide.me VPN olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek a teljesítményét automatikusan magas szintre növelik. Van még egy Kapcsolódás korlátozása funkció, amely letiltja a helyi hálózati kapcsolatot, miközben a VPN aktív, és az kill kapcsoló funkció teljesen korlátozza az összeköttetést, ha a VPN leesik..

Hide.me VPN telepítési útmutató

A Hide.me VPN alkalmazására hajlandó embereknek két lehetőség áll rendelkezésre:

 1. Vagy hozzon létre egy ingyenes fiókot
 2. Vagy próbálkozzon a pénz-visszatérítési garanciával, ha feliratkozik egy fizetett tervre

Itt található egy útmutató, amely útmutatást nyújt a Hide.me VPN beállításához:

Kattintson a kezdőlap bal oldalán található Ingyenes próbálkozás gombra, míg a Regisztráció gomb szintén ott van a jobb felső sarokban.. Hide.me VPN áttekintés

A fiók létrehozása után kattintson a Bejelentkezés gombra a navigációs menüben. Megjelenik a tagok irányítópultjának képernyője. Most kattintson a Támogatás szakaszra. Hide.me VPN áttekintés

A támogatási oldalon most megmutathatja az összes rendelkezésre álló eszközt. Amíg lefelé görget, látni fogja az egyes elérhető eszközöket ábrázoló ikonokat. Válassza ki azt, amelyet az eszköz támogat.

Hide.me VPN áttekintés

Ha tovább haladunk, most letölthetjük a Hide.me VPN automatikus beállítási verzióját.. Hide.me VPN áttekintésVagy ha azt akarja, hogy a dolgok a saját útján futjanak, akkor kiválaszthatja a manuális beállítást a választott protokoll konfigurálásához. Itt van egy nézet arról, hogy ez a lehetőség hogyan néz ki: Hide.me VPN áttekintés

Miután letöltötte az alkalmazást, most futtathatja a fájlt, és követheti a képernyőn megjelenő utasításokat, amelyek a frissen létrehozott vagy meglévő fiókjába való bejelentkezéshez vezetnek..

Hide.me VPN áttekintés

Jelentkezzen be ugyanazzal a hitelesítő adatokkal, amellyel beállította a webhelyüket, hogy hozzáférjen a készüléken található szolgáltatáshoz. Fiókja így aktiválódik, és mostantól könnyedén élvezheti a Hide.me VPN szolgáltatásokat.

Ha hajlandó váltani a szerver helyét, akkor kattintson az Automatikus gombra.

Hide.me VPN áttekintés

Megjelenik egy legördülő lista, amely számtalan választási lehetőséget kínál Önnek.

Hide.me VPN áttekintés

Következtetés - Vajon a Hide.me megéri?

Sokat kell megvitatni a Hide.me VPN-ről annak ellenére, hogy a szolgáltatások viszonylag kicsi.

Dióhéjban a Hide.me VPN áttekintésünk kimutatja, hogy a Hide.me szilárd, tetszetős és megbízható szolgáltatás. A biztonságot és az anonimitást a VPN prioritásainak tekintik. Nem nyújt naplózási politikát, és kiszolgálóikat 28 helyen kínálják, beleértve a fő országokat is, amelyeket keresni fognak. A sebességek gyorsabbak, mint sok más szolgáltatásnál, amelyet teszteltünk még az általuk kínált katonai osztályú titkosítással (256 bites). Nagyon sokféle protokoll közül választhat, és korlátozottan ingyenes hozzáférést biztosít 3 kiszolgálóhoz, lehetővé téve a rendszer korlátozások nélküli érvényesítését.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me