Windscribe VPN Review – Életre szóló ingyenes VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Windscribe VPN (Hely - Kanada)

Országok: 20+ | Szerver helye: 45+ | Szerverek száma: 20 | Multi-eszköz: Korlátlan

Windscribe-VPN-felülvizsgálat


Áttekintés

A Windscribe a VPN-ipar egyik újoncja. Ezt a VPN szolgáltatást teljes virágzásban, 2016 közepén indították el. Jól bebizonyosodott a világ minden magánéletével és biztonságával kapcsolatos furcsaságról. A Windscribe erőteljes belépést tett a piacra, és a hitel az erős titkosításhoz és kétoldalú megközelítéshez vezet az adatvédelem biztosítása érdekében. Így az adatok és az online tevékenységek harmadik felek számára hozzáférhetetlenek lesznek.

A Windscribe VPN áttekintésünkben felbecsüljük a Windscribe által nyújtott szolgáltatást, és bemutatjuk Önnek a VPN szolgáltatás alapvető valóságát. Reméljük, hogy miután átnéztük a Windscribe VPN áttekintést, megismerkedhetünk ezzel a VPN szolgáltatóval. Ez segít bölcs döntést hozni azzal kapcsolatban, hogy a Windscribe-t adatvédelmi partnereként alkalmazza-e vagy sem.

Előnyök

 • Erős titkosítási protokollok
 • Korlátlan eszközkapcsolatok
 • Fogadja el a bitcoin fizetéseket
 • Nincs kapcsolat naplózása
 • Közös IP
 • A regisztrációhoz nincs szükség személyes információkra
 • Engedélyezi a P2P támogatást
 • Nincs DNS-szivárgás
 • Átlátszó társaság kristálytiszta adatvédelmi politikával
 • Keresztül a platformok elérhetősége (Windows, Android, iOS, Mac)

Hátrányok

 • Kevés ügyfélszolgálati csatorna
 • Székhelye Kanadában
 • A Pro terv drága
 • Az iOS VPN kliens fejlesztését igényli

A VPN árképzése & tervek

A Windscribe VPN árképzési struktúrája kétféleképpen oszlik meg:

 1. Ingyenes vagy Windscribe korlátozott terv
 2. Pro vagy a Windscribe korlátlan terv

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Ha az Ingyenes tervet választja, akkor egyetlen cent sem fog felhasználni, és élvezni fogja az alapvető VPN lehetőségeket. Ilyen opciók: 15 GB adat havonta, egy eszközcsatlakozás és kiszolgálók 9 helyszínen. Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy ez a terv ingyenes és korlátozott.

A Pro terv azonban korlátlan adatátvitellel és korlátlan egyidejű eszközkapcsolatokkal rendelkezik. Itt 31 helyszíni szerverhez férhet hozzá, ahelyett, hogy a Szabad tervben kínált 9 szerverhelyet használná. Közben ismernie kell azt a tényt, hogy a Pro terv választásához készen kell állnia arra, hogy havonta 9 dollárt vagy 90 dollárt fizessen.

A Windscribe VPN áttekintésünk szerint elmondhatjuk, hogy a Windscribe kiváló ingyenes csomaggal rendelkezik, és ezért a legjobb VPN szolgáltatások közül az egyik legjobbnak tekinthető. Ugyanakkor a Pro terv meglehetősen drága, és nem felel meg a VPN által kínált összes funkciónak.

A Windscribe VPN fizetési módjai

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

A Windscribe VPN által kínált fizetési módok között szerepel a fizetés hitelkártyáktól, például a MasterCard, az American Express, az Amex és a Visa. A PayPal és a PaymentWall további fizetési lehetőségeket kínál a Windscribe VPN.

A Windscribe VPN felülvizsgálatunk során azt is felismertük, hogy a Windscribe elfogadja a Bitcoinon keresztüli kifizetéseket, ezáltal megőrizve előfizetői személyazonosságát anonimként és figyelmesen..

Windscribe VPN egyedi eladási javaslat (USP)

A Windscribe VPN beszámolónk áttekintése közben azt is felfedeztük, hogy a Windscribe számos egyedi értékesítési javaslatot kínál. Tehát alaposan bemélyítettünk, hogy többet megtudjunk a Windscribe VPN legnépszerűbb egyedi eladási ajánlatairól, és a következő eredmények találhatók:

Pénzvisszafizetési garancia

A Windscribe VPN áttekintés áttekintésekor azt is kiderült, hogy a Windscribe tele van néhány nagylelkű elemmel is. Ezen nagylelkű elemek között szerepel a Windscribe által kínált korlátlan egyidejű eszköz-kapcsolat.

A legtöbb VPN-szolgáltató korlátozott eszközkapcsolatot kínál egyetlen VPN-fiókkal, de a Windscribe kétségtelenül megszerezte ezeket az akadályokat, és korlátlan egyidejű kapcsolatok biztosítására tett szert..

Több bejelentkezés

A Windscribe VPN által nyújtott nagyvonalú elemekkel kapcsolatban a Windscribe VPN áttekintésünk során felfedeztük azt is, hogy 3 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál. Ez a visszatérítési politika lehetővé teszi a Windscribe előfizetők számára, hogy a Windscribe Pro terv megvásárlását követő 3 napon belül visszatérítést kérjenek..

Windscribe Limited

A Windscribe által kínált ingyenes verzió, más néven Windscribe Limited, mindenki számára elérhető, aki a Windscribe szolgáltatások próbaverzióját kívánja igénybe venni, mielőtt azt felhasználná. Az ingyenes verzió azonban bizonyos korlátozásokkal jár, például csak a 10 GB-os havi sávszélesség-korlátozás és a nyolc szerverhely korlátozott választéka.

Leírja a VPN ügyfélszolgálatot

Kipróbáltuk a VPN szolgáltató ügyfélszolgálatát a Windscribe VPN felülvizsgálatunkhoz. Itt kiderült, hogy sajnos nagyon kevés ügyfélszolgálati csatorna létezik. Az ügyfélszolgálat csak jegy-alapú lekérdezésekre korlátozódik, és nincs elérhető élő csevegési lehetőség.

Miután kitöltette a jegyet a kérdéssel, néhány órán belül választ kaphat e-mailben. A Windscribe VPN áttekintésünk során professzionális és udvarias válaszokat kaptunk, nem pedig az egy mondatra adott válaszokat vagy az automatikus válaszokat, amelyeket a legtöbb más VPN általában megad. A kérdésünkre adott választ kifejezetten a kérdésünkre adták, és leíró jellegű is volt.

GYIK szakasz

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Bár a GYIK rész egyetlen oldalból áll, alapvető és általános információt nyújt a Windscribe VPN szolgáltatásának használatához. Azt is biztosítja a felhasználók számára, hogy megismerjék a böngészőbővítmények és a Windscribe VPN együttes működését.

Leírja a VPN biztonságot & Magánélet

A legkiválóbb adatvédelmet, valamint az előfizetők számára történő könnyű hozzáférést kizárólag a titkosítási alagút-protokollok biztosítják. A Windscribe nagyteljesítményű AES 256 bites adattitkosítást kínál az SHA 512 adatok hitelesítésével, valamint az erős RSA 4096 kézfogással együtt..

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Ezen túlmenően az iOS felhasználók konfigurálhatják az IKEv2-t iPhone-on és iPad-jükön, és azonnal védettek lehetnek a Windscribe VPN-sel.

A kanadai VPN által kínált DNS- és IPv6-szivárgás-védelem miatt minimalizálódnak az adatok szivárgásának esélyei. A hirtelen kapcsolatvesztések nem veszélyesek a Windscribe szolgáltatást igénybe vevő felhasználók számára, mivel ez a VPN rendelkezik tűzfal-widgettel. Ez a tűzfal-modul képes blokkolni az összes internetkapcsolatot, amely a Windscribe-kiszolgálókkal történik a kapcsolaton kívül.

Ezenkívül a Windscribe VPN megosztott IP-ket használ a dedikált IP-k helyett. Ennek oka az, hogy a Windscribe megbízhatóbbnak tartja a megosztott IP-ket, és használata nehéz feladatot jelent a nyomkövető számára az igazi felhasználó azonosítása érdekében.

Naplózási politika - A Windscribe biztonságos?

Mivel a Windscribe VPN létrejött, sokszor megkérdezték az általa kínált biztonsági szintről. Ez az oka annak, hogy a Windscribe VPN beszámolónkban kristálytiszta választ adunk az olvasóknak.

A VPN szolgáltatók manapság nem fedik fel rejtett kifejezéseiket a felhasználói tevékenységekkel és bejelentkezésekkel kapcsolatos adatvédelmi politikájukban. Megvizsgáltuk azonban a Windscribe VPN adatvédelmi irányelveit, és kiderült, hogy a VPN szolgáltató nem tárol semmilyen kapcsolódási naplót. Nem tárolja a felhasználók böngészési információit vagy IP-időbélyegzőit sem. A Windscribe emellett nem hajtja végre harmadik fél cookie-követőit vagy analitikai szolgáltatásokat. Így gondoskodik arról, hogy a felhasználók online adatvédelmét éjjel-nappal védjék.

Másrészt, bár a Windscribe egyetlen információt tárol, a felhasználó által felhasznált sávszélesség. Ezt a sávszélesség-adatot szintén havonta egyszer visszaállítják. Ezenkívül a fizetési információkat - csak a Pro-előfizetők számára - csak 30 napig tárolja.

Az átlátható adatvédelmi politika mellett sok ügyfél még mindig megkérdőjelezi a Windscribe VPN biztonsági és adatvédelmi védelmét. Az egyetlen ok az, hogy a Windscribe VPN Kanada-alapú. Kanadát nem tekintik a 100% -os magánélet elsődleges lehetőségének, mivel fennáll annak kockázata, hogy az Öt Szem (FVEY) vagy a CSIS (Kanadai Biztonsági Hírszerző Szolgálat) nyomon követi őket..

Windscribe VPN Cross Platform elérhetőség

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Úgy találják, hogy a Windscribe kompatibilis körülbelül az élvonalbeli platformokkal, mint például a Linux, a Mac és a Windows. A Windscribe VPN áttekintésünkben kiderült, hogy a Pro Plan előfizetői megkönnyítik a jól megtervezett VPN klienseket Android és iOS eszközökre.

A Windscribe emellett kínál néhány felső kéregbővítést olyan böngészők számára, mint az Opera, a Firefox és a Chrome. Ezek a bővítmények lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással feloldják több webhely blokkolását. Mindent összevetve, a Windscribe könnyen kezelhető és meglehetősen kényelmes.

Leírja a VPN-kiszolgáló rendeltetési helyét

A Windscribe VPN természetesen nem széles skálájú kiszolgáló. Ugyanakkor kiszolgálókat kínál 9 vagy 31 helyszínen. De ez teljesen attól függ, hogy milyen árképzési tervet fog folytatni:

A Windscribe Limited vagy a Free csomag 9 kiszolgálóhelynek korlátozott. Ilyen helyek az Egyesült Államok (kelet / nyugat), Hongkong, Franciaország, Németország, Egyesült Királyság, Kanada, Luxemburg és Hollandia.

A fenti országokon kívül a Windscribe Unlimited terv vagy a Pro plan előfizető hozzáférhetővé válik más szerverek számára is. Ezek a szerverek számos más rendeltetési helyen vannak, például Spanyolországban, Olaszországban, Írországban, Svájcban, Dániában, Norvégiában, Oroszországban, Romániában, Svédországban, Törökországban, Szingapúrban, Egyiptomban, Dél-Koreában, Indiában, Japánban, Mexikóban és Ausztráliában..

Teljesítmény, sebesség & Szélvédő szivárgás elleni védelem

Noha a Windows Windscribe kliensének van egy kicsi felülete, képes összeszerelni mindent, amire szüksége lesz. Ez magában foglalhatja a kapcsolódás / leválasztás gombot, a szerverlistát, az aktuális IP-cím megjelenítését és az ingyenes kiadás fennmaradó sávszélességét.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Mindezen elemek mellett a Windscribe rendelkezik egy „tűzfallal” is. Ez a tűzfal képes letiltani az összeköttetést, ha a Windscribe kapcsolat bármikor meghiúsul. Ezenkívül tartalmaz néhány csípést is, amelyek között megtalálható az API felbontás és a csatlakozási mód. A csatlakozási mód további háromféle üzemmódot mutat, például UDP, TCP és Stealth módot.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

A Windscribe VPN áttekintésünk áttekintése közben ellenőriztük az összes platformon található VPN ügyfelek szivárgását. Örülünk, hogy nem találtunk IP és IPv6 szivárgást.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

DNS-szivárgást is keresettünk, de nem találtunk. Ez bizonyítja, hogy a Windscribe nem VPN, amelyet könnyedén kell figyelembe venni. Azt is, hogy ez elég komoly a magas szintű biztonság és adatvédelem biztosítása terén.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

A Windscribe szerver teljesítményét Ookla sebességteszttel teszteltük. Megállapítottuk, hogy minél közelebb van egy szerver, annál jobb sebességet fog biztosítani. A sebességteszt eredményei azonban elfogadhatatlanok, és a következők:

Telepítési útmutató a Windscribe VPN-hez

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

A Windscribe VPN beszámolón keresztül meglátogattuk a Telepítési útmutatók szakaszt, amely részletes videokalauzokat tartalmaz a Youtube-on, az egyes ügyfelek beállításához. Itt egy pillanatkép a Youtube-ról, amely bemutatja a Windscribe telepítési útmutatóját:

Telepítési folyamat

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

A Windscribe VPN számítógépre telepítéséhez új fiókot kell létrehoznia. Vagy használhatja azt, amely már megvan.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

A bejelentkezés után megjelenik a következő párbeszédpanel.

Itt különféle lehetőségeket találhat, hogy havonta 2 GB, 10 GB vagy akár 15 GB ingyenes adatokat is igénybe vegyen. A döntő jelentőségű kérdés itt az, hogy 10 GB-os lehetőségeket lehet igénybe venni, ha e-mailt küld a Windscribe VPN-nek. Mivel a Windscribe-rel kapcsolatos tweetelt után 15 GB-ot lehet igénybe venni.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Kikapcsoláskor a VPN kliens feketévé válik.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

Kékre vált, miután bekapcsolta a VPN-ügyfelet.

Windscribe-VPN-felülvizsgálat

A Windscribe VPN kliens csak azon országok listáját jeleníti meg, ahol a kiszolgáló rendeltetési helye található. Ez azonban nem mutatja az egyes szerverek listáját. A helyek száma a választott tervetől függően eltérő.

Következtetés

A Windscribe VPN áttekintésünk befejezésekor örömmel mondhatjuk, hogy a Windscribe kétségkívül kiváló ingyenes szolgáltató, annak ellenére, hogy újonc a VPN iparban. A Chrome böngésző és a Windows kliens duója hibátlanul működik az online tevékenységek, valamint az exkluzív böngészőbővítmények védelmében.

De ne felejtsük el a Windscribe VPN hátrányait, amelyek magukban foglalják a dedikált IP-cím hiányát, a drága Pro tervet, az élő ügyfél-támogatási rendszer hiányát, a kiszolgálók kevesebb helyét és a titkosítási protokollokat..

A Windscribe VPN fejlődésének üteme nagyon bátorító, és reméljük, hogy nem fog lelassulni, amíg a Windscribe meg nem szerezi a zenitjét.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me