Ali obstaja kakšen najboljši brezplačni VPN za nalaganje Torrenting ali P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Vsa vprašanjaNagovorjena vprašanja Neodgovorjena vprašanja Vse kategorije MacBook programska oprema VPN WordPress > «Nazaj na prejšnjo stran


▲ 215 ▼ ♥ 0

Iskal sem nekaj najboljših brezplačnih VPN za nalaganje torrentov, danes se zdi vse skupaj precej drago. potrebujemo brezplačen VPN za hudournike?

Želim nekaj najhitrejšega in anonimnejšega, kolikor ga iščem, veliko fantov govori o "VPN For Torrenting". Predpostavimo, da gre počasi zaradi tuneliranja VPN, a moje vprašanje še vedno obstaja, ali obstaja kakšen ponudnik storitev VPN, ki omogoča da neomejeno prenesem hudournike?

Vaš predlog in priporočilo bodo zelo cenjeni

Posodobljeno [2019]

REŠENOznačena kot neželena pošta Avtor Jane Smith (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Na vprašanje 1. avgusta 2019 15:36 15155 ogledov

 • Sledi
 • Brez spremljanja
 • Prijavi nezaželeno pošto
 • Najnovejši
 • Najvišja ocena
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

NordVPN je najboljši brezplačni VPN za hudournike 2019, dobite lahko 30-dnevno politiko vračila.

Vso srečo

Označena kot neželena pošta Objavil james (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 22. avgusta 2019 14:01

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Niso vsi VPN podpirajo nalaganje torrentov. Tako morate biti izredno pozorni in previdni, ko izberete VPN za določen namen Torrentinga. Pri prevzemu stranke za hudournike bi vam morala biti glavna skrb. Kot zasebnost in varnost je hitrost prenosa enako pomembna pri izbiri VPN-ja za hudourništvo.

Najpomembneje pri izbiri VPN-ja za hudournike je strogo upoštevanje njihove politike zasebnosti. Vedno izberite VPN, ki ne vodi dnevnika aktivnosti. Poiščite tudi VPN, ki nudi najbolj izjemno varnost s potencialno močno šifriranjem, ima stikalo za odstranjevanje in zaščito pred puščanjem DNS.

Pri izbiri VPN-ja je še ena prednost, ki naj bo hitrost prenosa. Datoteke bi morale hitro doseči vrstnike, ker potem ne bo zmanjšala pasovne širine.

Poskusite 30 dni (brez vprašanj) VPN pravilnikov o vračilu

 1. NordVPN:

Prednosti:

 • Ponuja dvojno šifriranje podatkov.
 • Hkrati lahko zagotovi skoraj šest povezav.
 • Ima posebne strežnike, optimizirane za hudourništvo.
 • Ne vodi dnevnikov dejavnosti.

Slabosti:

 • Niso vsi strežniki zanesljivi.
 • Ima malo drage mesečne račune.
 • Ni pogovora za podporo v živo.
 1. ExpressVPN:

Prednosti:

 • Znan je kot priobalni in anonimni VPN.
 • Ponuja zelo hitre storitve v 94 državah.
 • Deluje na skoraj vsaki platformi.
 • Ponuja šifriranje na ravni podjetja.
 • Ponuja aktivno podporo 24/7 klepeta.
 • Ima zelo hitro hitrost prenosa.

 

Slabosti:

 • Podpira samo tri povezave hkrati.
 • V primerjavi z drugimi je drago.

Označena kot neželena pošta Objavil Jasica (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovori 2. decembra 2018, 16:01

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Tovrstno vprašanje ni prvič, vsi, ki iščejo brezplačne stvari, pa morate pomisliti, kaj iščete. Kot da iščete »dobite ferrari brezplačno«, zakaj bi nekdo ponudil avto s funkcijami, kot jih ima Ferrari?

Prav ste razumeli? nobeno telo ne ponuja najboljšega brezplačnega VPN-ja za hudournike, ker ljudje potrebujejo VPN za anonimno povezavo in vrhunske varnostne namene! Namen, kot je, ISP nikoli ne ujame in ne dobi pravnega obvestila.

Druga stvar je Hitrost: Najprej tukaj ni nič pristojbine za torreting! morate plačati za funkcije, kot so:

 • Najhitrejša hitrost
 • Anonimna povezava
 • Kill stikalo
 • DNS zaščita pred uhajanjem

Brezplačni VPN ne more ponuditi niti podpore P2P, ponujajo omejeno pasovno širino brskanja.

Zasebni dostop do interneta je na prodaj, če ga želite preveriti. odličen VPN za hudourništvo.

Označena kot neželena pošta Prispeval Jasmeen J. (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 2. oktobra 2018 18:50

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Nisem videl nobene storitve, ki bi vam omogočala anonimno nalaganje hudournikov, pravzaprav je še vedno zelo redkih plačljivih VPN, ki vam omogočajo torrenting. Uporabljam NordVPN iz zadnjih dveh let, nisem brezplačen, ampak vam darujem 30-dnevno pravilo vračila, brez kakršnega koli vprašanja. tudi trenutno je v prodaji (2,75 / mesec - 78% popusta), tako da jo lahko dobite.

Označena kot neželena pošta Objavil Karol (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 23. avgusta 2018 22:46

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Všeč mi je hudourništvo in dolgo nisem bil v težavah brez zasebnosti, kot je VPN ali kaj drugega. In ne bi verjeli, da sem enkrat, ko sem začel uporabljati brezplačno VPN, dobil opozorilo. Nisem mogel ugotoviti razlike med aktivnostmi v tistem času in prej, vendar tudi ne morem reči, da je to posledica uporabe VPN-ja. Vendar je očitno, da je brezplačni VPN neučinkovit pri zasebnosti hudournikov.

Označena kot neželena pošta Avtor Resse Walter (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovoril 12. julija 2018 15:15

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ja, prav imate, ni brezplačnega VPN-ja, ki bi bil hudournik učinkovit. Prebral sem veliko mnenj o ExpressVPN in po izkušnji z njegovimi storitvami sem s svojo naložbo precej zadovoljen. Hitrost je osupljiva in to je najbolj najbolj potrebno med hudourništvom, vsaj zame je to največja prioriteta. Res pa je tudi, da so cene storitev ExpressVPN višje od mnogih drugih VPN. Vendar pa po mojem mnenju obstaja veliko poceni VPN-jev, ki bi lahko nudili učinkovite storitve.

Moja resnična predloga bi bila, da namesto da bi šli za brezplačen VPN za hudourništvo, razmislite o poceni VPN.

Označena kot neželena pošta Avtor Ivor Taylor (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovor 5. julija 2018, 19:05

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Brezplačni VPN za hudourniške napade je po mojem mnenju samo tisto, kar sem doživel do danes. Prva in najpogostejša težava z brezplačnimi VPN je, da zagotavljajo izjemno dražilno hitrost. Prav tako obstaja veliko groženj varnosti med uporabo brezplačne storitve.

Za številne ljudi pa varnost ni pomembna, pa deljenje datotek P2P potrebuje tako varnost kot ustrezno hitrost. Varnost je zelo pomembna za hudourništvo, saj obstaja veliko primerov, za katere deljenje hudournikov povzroči kazen ali obvestilo. Še huje je, da so hudourniki v vašem bazenu hudournikov lahko videli vaš resnični IP in tudi vašo lokacijo. Zato je bolje iti na varno, namesto da bi imeli brezplačen VPN za hudournike.

Označena kot neželena pošta Avtor Michelle Strawss (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovoril 29. junija 2018 18:46

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ne verjamem v brezplačno VPN za hudournike ali v brezplačno VPN za kakršne koli druge namene, ker je očitno, da vas nihče nikoli ne bi favoriziral brez lastne koristi. In pričakovati, da bo hitra hitrost od brezplačnega Torrent VPN-ja ni pametno razmišljanje, saj so številni plačani tudi neučinkoviti pri hitrosti in le nekateri zagotavljajo enako ali manj prizadeto hitrost.

Označena kot neželena pošta Avtor Medora Bell (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovoril 2. maja 2018 12:11

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Prepričan sem, da ste tu po poskusu nekaj tako imenovanih najboljših brezplačnih VPN za hudournike. Prav tako sem zapravil čas za iskanje takšnega VPN-ja za hudourništvo, toda vsi vlagatelji zahtevkov, ki priznavajo, da delujejo kot brezplačni torrent VPN, vas samo poskušajo pritegniti in vas usmeriti k svojim premium storitvam. Toda večina takšnih brezplačnih storitev, ki jih ponuja brezplačno VPN, je tudi napak in jih primanjkuje in ker ste plačali znesek, ki ga niste mogli storiti ničesar.

Zato sem se po napornem iskanju odločil, da preizkusim avtentično plačano VPN storitev z garancijo denarnega vračila ali brezplačnim preskusom, tako da ni tveganja, da bi izgubil znesek. Takrat sem ExpressVPN izbral zaradi številnih pozitivnih kritik in predvsem zaradi pohval zaradi hitrosti njihove storitve. Na srečo se po skoraj dveh letih moj VPN odlično obnese pri hudourništvu in tudi pri drugih zapletenih stvareh, kot je deblokiranje ameriškega Netflixa. Tako sem zadovoljen in zadovoljen s svojo naložbo.

Označena kot neželena pošta Objavila Eliza (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovoril 30. aprila 2018 12:36

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Pridobiti brezplačno VPN za torrenting ni nemogoča naloga, zagotovo pa je nemogoče najti brezplačno VPN, ki deluje za hudourništvo. To je zato, ker je hudourništvo kompleksna naloga in za delo z VPN potrebuje nekaj izvrstnih funkcij. Najbolj potrebna je hitrost skupaj z zasebnostjo. Brez hitrosti nikoli ne bi mogli izvesti procesa hudourništva. Če pa je zasebnost ogrožena, ni mogoče dobiti VPN za hudournike.

Po drugi strani bi priporočil svoj osebni najljubši PIA VPN, ki je izredno poceni in ga lahko dobite kar za 2,91 dolarja, kar je skoraj nič. Kljub temu pa lahko od uporabnikov PIA dobite tudi veliko pozitivnih ocen glede reddita glede storitev PIA. Na srečo sem tudi jaz srečna stranka.

Označena kot neželena pošta Avtorica Maria Beck (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovorila 24. aprila 2018 18:11

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Torrenting ima nekoliko zapleten potek dela, zato je šifriranje celotnega postopka za večino VPN težko. Celo številne plačane VPN so neučinkovite za hudourniške namene in skoraj nemogoče je najti brezplačen VPN za Torrenting. Proces hudourništva, ki se izvaja brez VPN, izpostavi vaš IP ne le vašemu ponudniku internetnih storitev, temveč vsem posameznikom, ki so prisotni v istem hudourniku, v katerem ste.

Ponudnik internetnih storitev, ki gleda na vaše torrenting dejavnosti, lahko tudi omeji vašo pasovno širino ali zmanjša vašo hitrost interneta, da se izogne ​​bremenu z njegovih omrežnih strežnikov, in to je običajno, ker hudourništvo zavzema večjo količino podatkov. Zato bi vam toplo priporočil plačljivo VPN namesto brezplačnega VPN za hudourništvo. Pred izbiro plačljivega VPN-ja za hudourništvo je nekaj pomislekov. Večina VPN-jev je tveganih in ima lahko težave, kot sta puščanje IP ali puščanje DNS, ki bi lahko razkrili vašo identiteto, ne da bi bili zanj znani. Hitrost je tudi glavni dejavnik hudourništva, saj lahko počasna hitrost pokvari vaše izkušnje z mučenjem.

Glede na te pomembne VPN za hudourniške dejavnike obstajata dve najboljši možnosti, ki sta tudi cenovno dostopni.

 • NordVPN - Ima dodatno funkcijo zaščite pred puščanjem DNS, ki preverja vse zahteve DNS. Prav tako imajo primerno hitrost za hitro prenašanje in prenos. Kljub temu lahko izbirate med številnimi protokoli VPN.
 • ExpressVPN - Ta VPN se zelo osredotoča na hitrost in so resnično najboljši za najhitrejše storitve VPN. Prav tako imajo veliko varnostnih protokolov z ustrezno zaščito pred puščanjem WebRTC in zaščito pred puščanjem DNS.

ExpressVPN je nekoliko drago, vendar lahko na tam dobite popuste na različne pakete. Vendar je NordVPN zelo poceni in cenovno ugoden za vse.

Označena kot neželena pošta Avtor Jessica Walson (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovoril 22. marca 2018 15:04

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 1 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Za hudourništvo potrebujete hitro povezavo VPN z neomejeno omejitvijo pasovne širine & vrhunska varnostna mreža. Hitrost in šifriranje se nikoli ne združita, kar vas bo stalo denarja; v spletnem svetu ni nič zastonj.

Brezplačni VPN za hudourništvo ne obstaja

Označena kot neželena pošta Prispeval Rebecca (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 16. marca 2018, 18:36

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Prebral sem ves pogovor v tej temi in ugotovil, da je to: nihče ne priporoča nobenega posameznega VPN-ja, ki bi vam omogočil šifriranje spletnega prometa brez prometa. Prosti VPN za hudourništvo vam ne omogoča anonimnega prenosa torrentov, večino BREZPLAČNIH VPN-jev delajte v razširitvah, vendar nudijo samo proxy storitve, ne storitev VPN, kar pomeni, da samo preselijo vaš IP in ne šifrirajo vašega internetnega prometa.

Tukaj ljudje predlagajo uporabo najboljših plačljivih VPN-jev, s katerimi lahko brezplačno preizkusite 30 dni. Preizkusna različica vaš denar zavaruje v 30 dneh in prav tako uniči vaše dnevnike z njihovo politiko manj.

Pogosteje: fantje tukaj priporočajo NordVPN in ExpressVPN, ki sta med prenosom hudournikov zelo priljubljena.

To je vse.

Označena kot neželena pošta Objavil Rebecca (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 30. januarja 2018, 14:09

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

no, iščemo najboljšega brezplačnega VPN-ja za hudournike ali brezplačnega VPN-ja p2p ne obstaja !. no, na trgu ni na voljo BREZPLAČNI VPN, saj od njega ne dobijo nečesa. Obstaja veliko lažnih VPN-jev, ki vas bodo pritegnili BREZPLAČNO!

skratka: iskal sem kaj takega, vendar sem končno ugotovil, da NordVPN ni zastonj, ampak je zelo poceni in visoko ocenjen na različnih velikih platformah.

Označena kot neželena pošta Objavil James (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 4. januarja 2018, 17:06

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Če želite popolnoma brezplačno VPN za hudournike, morate biti med nalaganjem pripravljeni na redne prekinitve in izjemno majhno hitrost. Medtem ko je veliko priznanih VPN-jev za hudourništvo zdaj na voljo v zelo nizkih paketih. Moj predlog je, da se med prenosom odločite za enega hitrih VPN-jev, kot je expressVPN, da se med nalaganjem izognete frustracijam, navsezadnje nihče ne mara pokvariti navdušenja z dolgimi čakanjem na nalaganje filmskih prizorov.

Označena kot neželena pošta Avtor Bernard Shawn (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovoril 1. januarja 2018 15:04

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Brezplačnega VPN-ja za hudournike skoraj ni mogoče najti. Lahko dobite brezplačen VPN za druge namene, vendar je hudourništvo značilnost, ki je učinkovita tudi v nekaj plačanih VPN-jih. Ker hudourništvo potrebuje primerno hitrost, zato potrebujete hiter VPN za nalaganje brez težav.

Označena kot neželena pošta Objavila Jane Mark (Vprašanja: 1, odgovori: 48) Odgovoril 30. decembra 2017 13:08

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Težko je ugotoviti, ali je v torrentingu na voljo kaj brezplačnega, ja, vendar obstaja najboljša VPN za hudourništvo, ki ponuja pravilnik o vračilu, trenutno pa lahko v prodaji zajamete najboljše ponudbe.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Označena kot neželena pošta Avtor Jessica Jordan (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovor 14. decembra 2017 16:47

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ne verjamem, če obstaja kakšno priporočilo, da lahko dobite BREZPLAČNO, vse je plačano

Označena kot neželena pošta Objavil Meson (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 5. decembra 2017 17:32

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Pravkar sem naletel na to mesto in mislil, da bi moral rešiti vaše iskanje tukaj �� Iskal sem isto vprašanje in postavil veliko vprašanj na različnih platformah, kot sta Reddit in Yahoo Answers. Po toliko raziskavah sem našel ne veliko možnosti, vendar sem precej strokovnjak, da preizkusim katerokoli VPN s hitrostjo, DNS, strežniki, DSN zaščito pred uhajanjem.

V Redditu & Strokovnjaki za varnost Quora skrbijo samo za VPN, ki lahko pušča vaš DNS in ne omogoča Kill Switch-a..

Za torrenting potrebujete VPN, ki ponuja:

 1. Širok nabor strežnikov
 2. DNS zaščita pred uhajanjem
 3. Kill stikalo
 4. Dovoli hudourništvo

NordVPN & ExpressVPN je najboljša izbira za vse čase. kot priporoča Reddit & Strokovnjaki Quora.

Označena kot neželena pošta Avtor Jessica Jordan (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 24. novembra 2017 23:37

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Skupna raba datotek P2P z brezplačnim VPN je kot glavoboli, frustracije, ves čas praskanje po glavi & kričanje glasno, to so okoliščine, s katerimi se lahko soočite, ko boste posebej uporabili BREZPLAČNI VPN za hudournike. ��

Najprej zaradi počasne povezljivosti, počasne hitrosti interneta med nalaganjem, najnevarnejšega ne bo nikoli skrival prometa pred radovednimi očmi, kot veste ...

Uporaba VPN s hudourniki je v bistvu za šifriranje prometa Utorrent in nevidna iz ponudnika internetnih storitev, ki tudi plačljive storitve ne morejo nekaj časa prenašati s puščanjem vašega DNS, kar prinaša obvestila ponudnikov internetnih storitev. ��

Poskusil sem NordVPN, ki je popolnoma primeren za anonimno nalaganje torrentov. Namesto da iščete brezplačno različico, lahko izkoristite trenutno 78-odstotno prodajo, ki se trenutno izvaja. Tu je povezava: 2,75 / mesec kupon NordVPN 

Označena kot neželena pošta Avtor Jasmeen (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 17. novembra 2017 12:42

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ni nobenega brezplačnega VPN-ja, ki bi dovoljeval hudourništvo, ali bi ga lahko zagotovili dejansko, in iščete najboljše? kako je to mogoče.

Označena kot neželena pošta Avtor Mark Willson (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 16. novembra 2017 23:57

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Torrenting povzroča veliko obvestil ponudnika internetnih storitev in prinaša resnično grožnjo vaši spletni zasebnosti in varnosti. Za odpravo teh težav ni na voljo brezplačnega VPN-ja za hudournike. Tudi v resnici je malo VPN-jev, ki dejansko zagotavljajo resnično anonimno povezavo med nalaganjem hudournikov.

Druga stvar, ki jo morate preveriti med iskanjem zanesljivega VPN-ja. Za hudournike je preveriti, ali nudijo zaščito DNS & Kill stikalo, ki preprečuje, da bi povezava puščala informacije.

Kaj se je zgodilo, ko VPN puščate DNS?

To se je zgodilo, ko ponudnik VPN vaše zahteve za DNS ne obravnava dobro in pušča vaš DNS.

Kill Switch: ta funkcija shrani hrbte vsakič, ko se povezava izgubi med prenosom hudournikov in hitro zaustavi internetni promet ter počaka, ko bo promet spet znova povezal strežnik VPN in preprečil uhajanje informacij.

NordVPN & ExpressVPN ima obe funkciji, ki vam bosta nudili zaščito pred puščanjem DNS s stikalom kill.

Všeč mi je če se vam to zdi koristno ��

Označena kot neželena pošta Objavil Trump (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovori 28. oktobra 2017, 18:00

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ni brezplačne podpore za VPN P2P, med hudourništvom potrebujete močno in stabilno VPN povezavo.

Označena kot neželena pošta Avtor Mark Willson (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 3. oktobra 2017 22:00

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

če ste zaskrbljeni zaradi svoje zasebnosti in varnosti, ne bi priporočal nobenega brezplačnega VPN-ja za nalaganje torrentov, njegovo sporno težavo, vendar tukaj ne podpiramo in priporočam kakršne koli nezakonite dejavnosti,

Zelo priporočam NordVPN za Torrenting, njegov hiter in res anonimen, omogočil vam bo anonimno nalaganje, zaščitil pa vas bo tudi z dodatno funkcijo, kot je Kill Switch & DNS zaščita pred uhajanjem, ki vam nikoli ne bo puščala prave identitete. ampak "Ni zastonj"

Letne cene NordVPN se začnejo s 5,75 USD / m

Tu pa je povezava s popustom: NordVPN 78% popust 3,29 $ / m

Tu so ekskluzivne ponudbe 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN 3,29 USD 72% OFF
2 PureVPN  2,95 dolarja 64% OFF
3 ExpressVPN  8,32 USD 35% OFF
4 Ivacy VPN  1,66 USD 86% OFF
5 Zasebni dostop do interneta  3,33 USD 52% OFF

Označena kot neželena pošta Prispeval Jimmy Woki (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 23. maja 2017, 18:39

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovorAli ste resni? hudourništvo z brezplačnim VPN ali proxyjem? to se ne bo zgodilo, anonimno ni brezplačnega podpornega torrentnega prometa za VPN, tudi zelo redki so plačani VPN, ki odlično sodelujejo z anonimnim torrentingom. Večinoma fantje iščejo najhitrejšo VPN rešitev za hudourništvo, ker je to najpomembnejša lastnost, ki jo vedno preverite. VPN povezava naj bi zmanjšala vašo hitrost zaradi tunela VPN in šifriranja. Vendar bi moral vaš običajni internet zmanjšati na 6%, večinoma pa bo VPN zmanjšal približno 30 do 40%, kar je med prenosom resnično mučno..

Tu je nekaj najhitrejših in najcenejših VPN za hudourništvo:

NordVPN:

Ključne funkcije

 • 550+ strežnikov v 49+ državah
 • 6 Hkratna povezava
 • 30 dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Prenos (32,5 mbs) Nalaganje (28,4 / mbs)
 • Pridobite 50% popust COUPON (2ycyberdeal)

Rezultati preizkusa hitrosti:

Brez VPNZ VPN
Hitrost prenosa 35,17 Mb / s 32.51
Hitrost nalaganja 34,05 Mbps 28.40
Šifrirni protokol - L2TP
Lokacija strežnika Združene države Združeno kraljestvo
Odzivni čas 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Ključne funkcije

 • 137+ strežnikov v 87 državah
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
 • 3 več prijav - HITRO PRENOS
 • Prenos (34,5 mbs) Nalaganje (32,4 / mbs)
 • 256 Šifrirni protokoli

Rezultati preizkusa hitrosti:

Brez VPNZ VPN
Hitrost prenosa 35,17 Mb / s 34,50
Hitrost nalaganja 34,05 Mbps 32.04
Šifrirni protokol - L2TP
Lokacija strežnika Združene države Združeno kraljestvo
Odzivni čas 27 ms 26 ms

PureVPN:

Ključne funkcije

 • Hitri 500+ strežniki v 140+ državah
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
 • 5 več prijav
 • Prenos (30,4 mbs) Nalaganje (28,5 mbs)
 • 7-dnevna politika vračila

Rezultati preizkusa hitrosti

Brez VPNZ VPN
Hitrost prenosa 35,17 Mb / s 30.40
Hitrost nalaganja 34,05 Mbps 28.50
Šifrirni protokol - L2TP
Lokacija strežnika Združene države Združeno kraljestvo
Odzivni čas 27 ms 30 ms

Označena kot neželena pošta Objavil Jasim M (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 16. maja 2017, 16:17

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ker drugi fantje, ki ne priporočajo brezplačnih storitev VPN za Torrenting, tudi tega ne bom rekel, ampak bolj natančen odgovor o vaši gospodarski skrbi.

Dobra novica je: kontaktirali smo nekaj najboljših VPN-jev za hudournike in jih prosili za ekskluzivne ponudbe za našega bralca.

Lep pozdrav,

Jordan

Označena kot neželena pošta Avtor Jordan (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 27. aprila 2017 14:53

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Predlagal bi vam, da za torrenting ne uporabljate brezplačne storitve VPN, ker absolutno niso vredni zaupanja. Prav tako so počasni in omogočajo dostop do vaših informacij tretjim osebam.

Ne zanašajte se na brezplačne VPN, namesto tega nastavite plačljivo NordVPN. Ta VPN ne samo olajša hudournike, ampak ponuja tudi hitro povezavo, močno šifriranje, varnostne protokole in P2P omogočajo strežnikom.

Označena kot neželena pošta Objavil Cheryl (Vprašanja: 0, odgovori: 17) Odgovoril 19. aprila 2017 13:54

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Tunneling bo zaradi postopka šifriranja vedno omejil vašo hitrost na minimalno. Za dosego anonimnosti in varnosti svojih podatkov o torrentingu boste morali trgovati z nekaj hitrosti.

VPN za Torrenting šifrira ves vaš Torrent promet z 256-bitno šifrirano AES (kar bi trajalo skoraj 20 let, da bi ga šifrirali). Vendar pa se lahko pomikate med varnostnimi protokoli, ki so odgovorni za uporabo šifriranja vaših podatkov. Naj ga kategoriziram za vas.

PPTP - Šibka šifriranje - Hitrejša hitrost (ni priporočljivo, ker pušča)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Močna šifriranje - nekoliko počasnejša hitrost (priporočljivo)

Poleg tega boste morali imeti Torrent VPN, ki bi zagotavljal Internet Kill Switch, da prepreči uhajanje podatkov ob prekinitvi povezave.

Predlagam vam, da ne grete za brezplačna VPN-ja, saj ne veste, kam se pošilja in če je sploh šifriran? Običajno takšni brezplačni VPN prodajajo vaše podatke tretjim oglaševalcem. Za zagovornika VPN je bilo na primer ugotovljeno, da je izdelek analitičnega podjetja, ki bi zbiralo podatke uporabnikov za njegovo uporabo ali nadaljnjo prodajo.

Če torej Torrenting uporabljate VPN, je vaša nujnost. Če želite izvedeti več o VPN, lahko obiščete blog tega spletnega mesta.

Označena kot neželena pošta Objavil Torrent Lover (Vprašanja: 0, odgovori: 33) Odgovoril 29. marca 2017 12:24

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ne, ni brezplačnega vpn za hudourništvo. Tu so omenjeni ljudje, ki pa niso dovolj dobri zaradi počasnih hitrosti in sprejemanja obvestil o DMCA, kar pomeni, da je izguba časa.

Če imate Torrenting, potem je uporaba VPN nujno potrebna. Osebno bi vam predlagal, da izberete NordVPN saj je najboljši VPN za Torrenting, saj ima namenske strežnike P2P ter najbolj varne funkcije in protokole VPN. Hitrost je na njihovih P2P strežnikih velika, tako da vam ni treba skrbeti.

Torrent VPN lahko enostavno nastavite:

 1. Naročite se na NordVPN in sledite korakom v e-pošti.
 2. Prenesite in namestite aplikacijo NordVPN.
 3. Izberite primerno lokacijo ali pustite aplikaciji, da izbere optimalno lokacijo
 4. Kliknite na povezavo.
 5. Uživajte v torrentingu na VPN.

Označena kot neželena pošta Prispeval Duane Boyd (Vprašanja: 0, odgovori: 33) Odgovor 25.3.2017 14:59

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Zastonj Torrent VPN samo Betternet omogoča nalaganje hudournikov, vendar so hitrosti mrtve počasne, poskusil sem nekajkrat. Poleg tega so jasno navedli, da bodo spoštovali obvestila DMCA in da bodo imeli dostop do svojih strežnikov. Torej v brezplačnih VPN-jih ne boste anonimni in nikoli niste!

Če želite prenesti hudournike, ne da bi za seboj pustili sled, potem izberite najboljše VPN za Torrenting. Uporabljam NordVPN, ki mi ne nudi le velike hitrosti in pasovne širine, ampak tudi funkcije, kot so dvojno šifriranje, strežniki P2P in Smart DNS za pretakanje. Na tej spletni strani lahko poiščete tudi ExpressVPN, PureVPN in druge, o katerih lahko pišete temo.

Označena kot neželena pošta Avtor Ricardo Rodriguez (Vprašanja: 0, odgovori: 33) Odgovoril 22. marca 2017 12:01

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Brezplačni VPN za Torrenting so prevara. Če preberete njihovo politiko zasebnosti, boste videli, da ne samo, da so nejasni, ampak omogočajo neposreden dostop do vaših podatkov neposredno, in ko enkrat namestite te VPN, potem ste obsojeni.

Eno sem namestila, nato pa sem jo odstranila po uporabi. Naslednji dan sem od nikoder prejemal oglase. Ponavadi se ne odločim za nobeno storitev. Moja poanta je prenehati uporabljati "Brezplačno". Na tem svetu ni ničesar zastonj. Uporabite plačljivo storitev VPN.

Označena kot neželena pošta Avtor Seth Fox (Vprašanja: 0, odgovori: 33) Odgovoril 21. marca 2017 14:12

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Prostih priporočil ni posebej za hudourništvo

Označena kot neželena pošta Avtor Jason (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 21. marca 2017 13:23

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Skupna raba datotek P2P povzroča velikanski znesek pasovne širine strežnikov. Zato brezplačne storitve VPN ne dovoljujejo Torrentinga prek njihovih strežnikov. Poleg tega brezplačno ni vedno brezplačno, vaše podatke pa prodajajo oglaševalcem ali kdo ve, komu?

Dolgo zgodbo, če želite biti anonimni, medtem ko Torrenting na brezplačnem VPN-ju, dejansko izpostavljate večje organizacije, pustite pri miru svoje ponudnike internetnih storitev.

Priporočam vam, da uporabite najboljši VPN za Torrenting. Osebno uporabljam NordVPN za nalaganje hudournikov, ker imajo namenske strežnike P2P. Poleg tega v storitev Smart DNS vložijo storitev Netflix za brezplačno pretok in brez hitrosti. Kaj več bi lahko zahtevali od VPN-ja?

Obstajajo tudi druge storitve VPN, kot so PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN in PIA VPN, ki omogočajo nalaganje Torrentov. Če niste ljubitelj NordVPN, se lahko vedno odločite za te zanesljive storitve.

Tu sem našel članek, povezan z bestVPN za hudournike,  vreden ogleda.

Označena kot neželena pošta Prispeval Troy Riley (Vprašanja: 0, odgovori: 33) Odgovoril 20. marca 2017 17:42

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 3 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Če iščete brezplačen VPN, da anonimno prenesete hudournike, potem se boste soočili z velikimi težavami, uporaba brezplačnega VPN-ja za hudourništvo pa pomeni, da povabite ponudnika internetnih storitev, naj ukrepa proti vam zaradi prenosa z bitovnega odjemalca.

Strinjam se, da so nekateri VPN dragi, vendar če VPN-jev ocenjujete le na podlagi cene in uporabljate brezplačni VPN za anonimno hudourništvo, potem delate veliko napako, ker brezplačni VPN že nadzorujejo preiskovalne agencije in hekerji, je poln dokazno past, ki vam lahko močno škodi v zvezi z internetno varnostjo in zasebnostjo, menimo, da je preprosta taktika skriti internetni promet pred ponudnikom internetnih storitev, toda pravzaprav je ISP ujet zaradi prenosa s hudournika.

Še pomembneje! Če je vaš namen varovanje omrežne varnosti in zasebnosti, morate ovrednotiti varnostno programsko opremo glede njenih funkcij, varnostnih protokolov, šifrirnih tunelov in P2P, ki omogočajo strežnikom, ker te stvari ponujajo ogromno vrednost ponudniku VPN.

No, če iščete dostopno ceno VPN za anonimno nalaganje hudournikov, je NordVPN najbolj zanesljiva izbira, znana po močnem šifriranju; obvozite svoj promet skozi šifriran predor.

72% popusta 3,29 USD / mesec - Pridobite NordVPN zdaj

PureVPN, znan kot najhitrejši ponudnik VPN na svetu, ima strežnike, ki omogočajo P2P, podpira anonimno nalaganje hudournikov z bitovnega odjemalca. Pretočne kanale, kot so Netflix, Hulu Plus in BBC iPlayer, lahko odblokirate v vseh regijah sveta.

64% OFF Omejena časovna ponudba - 2,95 USD / m

ExpressVPN je priznan kot dober ponudnik VPN. Nahaja se na britanskem Deviškem otoku, kar pomeni, da ZDA, Velika Britanija, Kanada in Avstralija ne morejo izvajati svojih zakonov. ExpressVPN ima svoje strežnike v vseh državah sveta, hranite lahko hudournike z veliko hitrostjo povezave, združljiv je z vsemi napravami.

35% OFF na ExpressVPN - Pridobite ExpressVPN zdaj

Označena kot neželena pošta Avtor Peter buttler (Vprašanja: 0, odgovori: 5) Odgovoril 10. marca 2017 16:26

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Brezplačni VPN-ji niso nikoli rešili vprašanja, s katerim se večina ljudi sooča med torrentingom, na voljo je veliko proxyjev za torrenting, vendar ga ne morete uporabljati. Nikoli ne uporabljajte proxyja, ker bo to povečalo vaše možnosti ujemanja.

Namesto: ponudnika poceni VPN storitev lahko uporabite za hudourništvo, ki je trenutno na prodaj ali na ponudbe, kar bi bila najboljša priložnost, da se na njih postavite.

Če govorimo o anonimnosti, skoraj vsak ponudnik storitev VPN trdi, da med nalaganjem torrentov zagotavlja anonimno povezavo, vendar se dejstva dramatično razlikujejo od nje. Če vaš ponudnik storitev zaradi anonimne povezave zmanjša vašo hitrost? potem ga ni vredno kupiti za hudournike. kajti za hudourništvo potrebuješ nekaj močnega in najhitrejšega za svojo izkušnjo mučenja.

S spoštovanjem

Označena kot neželena pošta Prispeval Jimmy (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 10. februarja 2017 19:28

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

No, za prenos hudournikov sem uporabil brezplačne VPN-je, vendar ti niso zaupanja vredni, ker kadar brezplačni VPN-ji ne ponujajo strežnikov P2P, kar pomeni, da kadar naložite katero koli datoteko z bit torrentom ali u torrent-odjemalcem brez VPN-ja ne more ISP preprečiti, da zavira internetno povezavo hitrost.

Če želite prenesti hudournike in ne želite, da jih ujame ponudnik internetnih storitev, morate pred naročnitvijo na VPN poiskati funkcije in strežnike VPN, zato je pomembno, da VPN mora imeti strežnike, ki omogočajo P2P, varnostne protokole, močne šifriranje in velika hitrost povezave.

Pravzaprav ponudniki internetnih storitev zdaj vsaj eno leto vzdržujejo podatke vsakega uporabnika, zato je nujno, da uporabite najboljši VPN za torrenting, ki je posebej razvit za šifriranje vašega interneta med vami in ponudnikom internetnih storitev s popolno anonimnostjo.

Označena kot neželena pošta Objavil Anonim (Vprašanja: 0, Odgovori: 1) Odgovoril 25. januarja 2017 17:22

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Samo Betternet omogoča Torrenting na svojem brezplačnem VPN-ju. Vendar pa so v svoji politiki zasebnosti jasno zapisali, da če pride do kakršnega koli obvestila DMCA, ga bodo v celoti upoštevali in omogočili dostop organom pregona. Torej, kaj je smisel dovoliti Torrenting?

Označena kot neželena pošta Avtor George Rodrick (Vprašanja: 0, odgovori: 33) Odgovoril 23. januarja 2017 14:12

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Brezplačni VPN se v veliki meri zanaša na oglase. Vsakič, ko ustvarite sejo, bodisi prikazuje oglase v aplikaciji bodisi pokaže oglas, ki ga morate silovito gledati v določenem časovnem obdobju..

Zdaj je to zelo nadležno in najslabše, saj tretjim oglaševalcem omogoča dostop do svoje programske opreme, tako da lahko uporabljajo vaše občutljive podatke za namene analitike. Zato je uporaba "najboljše brezplačne" VPN za anonimnost po mojem mnenju mit. Svetujem vam, da poiščete VPN s ponudbami s popustom.

Označena kot neželena pošta Avtor Anonim (Vprašanja: 0, Odgovori: 33) Odgovoril 23. januarja 2017 14:07

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Ne promocija nezakonitih dejavnosti
Ta odgovor je popolnoma iz vaše kraje podatkov in varnostnih razlogov. hudourništvo po brezplačni storitvi VPN nikoli ne bi bila odlična izbira, saj hudourništvo resno skrbi, medtem ko se ljudje ujamejo in iščejo bolj učinkovit način, kako se tega rešiti. Toda malo je VPN-jev z brezplačnimi sledmi, kar pomeni, da lahko izkoristite 100-odstotno anonimnost, v brezplačni različici pa ne morete imeti polnega dostopa. Priporočam vam Cyberghost, ki je na voljo z brezplačno različico, vendar vam bo pomagal ostati anonimen.

Toda v brezplačni različici imate omejitev in nimate popolnega nadzora; tukaj so slabosti:
ne morete izbrati strežnika želja
omejena pasovna širina
popust vsake 3 ure

Priporočal bi poceni namesto brezplačnih različic

Označena kot neželena pošta Avtor Mark Steve (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 23. januarja 2017 13:25

 • Prijavi nezaželeno pošto
▲ 0 ▼&# 10004; Zasebni odgovor

Brezplačni VPN so podobni večini drugih "brezplačnih" storitev, ponudb in podobnega. Obstaja tudi opozorilo - upate, da boste nato kupili, nadgradili, promovirali ali izbrali kakšno kombinacijo izbranih - ali pa je dobrodelna organizacija. Ko vaša lokalna trgovina s sendviči odda kupone za brezplačen majhen sendvič, je to zagotovo menjava, tako kot če bi sendvič kupili takoj. Vaš promet peš in vidna prisotnost v trgovini bosta verjetno pritegnila druge, da si ogledajo in morda kupijo sami. V kolikor je sendvič dober, boste morda celo preskočili blok in veselo hrepeneli o »najbolj prijetnem sendviču doslej« mimoidočim, ko vas je zabaval in vas rahlo skrbel za vašo razumnost.

Označena kot neželena pošta Avtor Marry Jane (Vprašanja: 27, odgovori: 59) Odgovoril 22. januarja 2017 15:39

 • Prijavi nezaželeno pošto

«Nazaj na prejšnjo stran

Če želite postavljati vprašanja, se prijavite.

Uporabniško ime ali e-poštni naslov

Geslo

Zapomni me

 • Pojdite na stran za prijavo v WP
 • Registrirajte se
 • Izgubljeno geslo?
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me