Има ли най-добър безплатен VPN за изтегляне на Torrenting или P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Всички въпроси Отговорени въпросиНеотговорени въпроси Всички категории MacBook софтуер VPN WordPress > «Назад към предишната страница


▲ 215 ▼ ♥ 0

Търсих едни от най-добрите безплатни VPN за изтегляне на торенти, всичко изглежда доста скъпо в наши дни. се нуждаете от безплатен VPN за торент?

Искам нещо най-бързо и анонимно, доколкото го търся, има много момчета, които говорят за „VPN For Torrenting“. Да предположим, че е бавно поради тунелиране на VPN, но въпросът ми все още е там, има ли доставчик на VPN услуги, който позволява мен да изтеглям торенти без ограничение на скоростта си?

Вашето предложение и препоръка ще бъдат високо оценени

Актуализирано [2019]

РЕШЕНИМаркиран като спам Публикувано от Джейн Смит (Въпроси: 27, Отговори: 59) Питано на 1 август 2019 г. 15:36 ч. 15547 гледания

 • последвам
 • Не следвай
 • Докладвай спам
 • Най-новият
 • Най-висока оценка
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

NordVPN е най-добрият безплатен VPN за торент 2019, можете да получите 30-дневна политика за възстановяване.

Късмет

Маркиран като спам Публикувано от james (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 22 август 2019 г. 14:01 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не всички VPN поддържат изтегляне на торент. По този начин трябва да бъдете изключително бдителни и внимателни, когато избирате VPN за специфичната цел на Torrenting. Това трябва да е основната ви грижа, когато избирате клиент за торент. Като поверителност и сигурност, скоростта на изтегляне е също толкова важна при избора на VPN за торент.

Най-важното при избора на VPN за торент е стриктно да се спазва тяхната политика за поверителност. Винаги избирайте VPN, който не поддържа дневника на вашата активност. Освен това потърсете VPN, който осигурява най-изключителната сигурност с потенциално силно криптиране, има превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS.

Друго нещо, което трябва да бъде вашият приоритет при избора на VPN е, че трябва да осигурява бърза скорост на изтегляне. Файловете трябва бързо да достигнат до връстниците, защото тогава няма да намалят честотната лента.

Опитайте 30 дни (без задаване на въпрос) VPN на политика за възстановяване

 1. NordVPN:

Професионалисти:

 • Предлага двойно криптиране на данни.
 • Може да осигури почти шест връзки наведнъж.
 • Той има специфични сървъри, оптимизирани за торент.
 • Той не поддържа дневници на активността.

Недостатъци:

 • Не всички сървъри са надеждни.
 • Има малко скъпи месечни таксувания.
 • Няма програма за поддръжка на чат на живо.
 1. ExpressVPN:

Професионалисти:

 • Известна е като офшорна и анонимна VPN.
 • Той предоставя супер бързи услуги в 94 държави.
 • Работи на почти всяка платформа.
 • Той предлага криптиране на ниво предприятие.
 • Тя осигурява активна денонощна поддръжка за чат.
 • Той има супер бърза скорост на изтегляне.

 

Недостатъци:

 • Той поддържа само три връзки едновременно.
 • Скъпо е в сравнение с другите.

Маркиран като спам Публикувано от Jasica (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 2 декември 2018 г. 16:01 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не е за първи път да видите този вид въпрос, всеки търси безплатни неща, но трябва да помислите какво търсите. Сякаш търсите „вземете ферари безплатно“, защо някой би предложил кола с функции, каквито има Ферари?

Разбрахте ли правната ми точка? никое тяло не предлага най-добрия безплатен VPN за торент, тъй като хората се нуждаят от VPN за анонимна връзка и най-добрите цели на сигурността Цели като, никога не се хващайте от интернет доставчика и получавайте правно известие.

Другото нещо е Speed: На първо място, няма нищо такса за торене тук! трябва да платите за функции като:

 • Най-бърза скорост
 • Анонимна връзка
 • Kill Switch
 • DNS защита от теч

Безплатният VPN не може да предложи дори поддръжка на P2P, те предлагат честотна лента за сърфиране за ограничени.

Частен достъп до Интернет е в продажба, ако искате да го проверите. страхотен VPN за торент.

Маркиран като спам Публикувано от Jasmeen J. (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 2 октомври 2018 г. 18:50 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не съм виждал нито една услуга, която да ви позволява да изтегляте торенти анонимно без такси, всъщност все още има много редки платени VPN, които ви позволяват да провеждате торенти. Използвам NordVPN от последните 2 години, не е безплатно, но ви давам 30-дневна политика за възстановяване на суми без никакъв въпрос. също в момента е в продажба (2.75 / месец - 78% отстъпка), така че можете да го получите.

Маркиран като спам Публикувано от Karol (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 23 август 2018 г. 22:46 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Обичам поредицата и дълго време не бях в затруднения без никаква поверителност като VPN или нещо друго. И не бихте повярвали, че след като започнах да използвам безплатен VPN, получих предупреждение. Не можах да разбера разликата в активността по това време и преди, но също така не мога да кажа, че това се дължи на използването на VPN. Очевидно е обаче, че безплатният VPN е неефективен в поверителността на торентите.

Маркиран като спам Публикувано от Resse Walter (Въпроси: 1, отговори: 48) Отговорено на 12 юли 2018 г. 15:15 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Да, прав си, няма безплатен VPN, който да е торентен. Прочетох много отзиви за ExpressVPN и след като изпитах услугите му, съм доста доволен от инвестицията си. Скоростта е страхотна и това е най-необходимото нещо, докато се разнасяте, поне за мен е с най-висок приоритет. Но също така е вярно, че таксите за обслужване на ExpressVPN са по-високи от много други VPN. Според мен обаче има много евтини VPN мрежи, които биха могли да предоставят ефективни услуги.

И така, истинското ми предложение би било, вместо да отидете на безплатен VPN за торент, трябва да помислите за евтин VPN.

Маркиран като спам Публикувано от Ivor Taylor (Въпроси: 1, отговори: 48) Отговорено на 5 юли 2018 г. 19:05 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатният VPN за торентинг е само мит според мен и за това, което преживях до момента. Първият и най-често срещаният проблем с безплатните VPN е, че те осигуряват изключително дразнеща скорост. Също така има много заплахи за сигурността, докато използвате безплатна услуга.

За много хора обаче сигурността няма значение, споделянето на P2P файлове се нуждае както от сигурност, така и от адекватна скорост. Сигурността има голямо значение за торентите, защото има много случаи, за които споделянето на торенти ви причинява наказание или забележка. Още по-лошото е, че торенторите във вашия торент басейн могат да видят истинското ви IP, както и вашето местоположение. Ето защо е по-добре да се подсигурите, вместо да имате безплатен VPN за торент.

Маркиран като спам Публикувано от Michelle Strawss (Въпроси: 1, Отговори: 48) Отговорено на 29 юни 2018 г. 18:46 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не вярвам в безплатен VPN за торент или свободен VPN за каквато и да е друга цел, защото е очевидно, че някой никога няма да ви облагодетелства без собствена полза. И да очаквате бърза скорост от безплатен Torrent VPN не е интелигентно мислене, защото много платени също са неефективни по отношение на скоростта и само няколко осигуряват равна или по-малко засегната скорост.

Маркиран като спам Публикувано от Medora Bell (Въпроси: 1, отговори: 48) Отговорено на 2 май 2018 г. 12:11 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Сигурен съм, че сте тук, след като опитате няколко т. Нар. Най-добър безплатен VPN за торент. Освен това съм пропилял времето си в търсенето на такъв VPN за торент, но всички заявители там, които признават, че работят като безплатен VPN торент, просто се опитват да ви привлекат и да ви насочат към своите първокласни услуги. Но повечето от тези безплатни VPN платени услуги също са неверни и липсват и защото сте платили сумата, която не можете да направите нищо.

Ето защо, след обезпокоително търсене бях решил да изпробвам автентична платена VPN услуга с гаранция за връщане на пари или безплатна пробна версия, така че да няма риск да загубя сумата. Тогава избрах ExpressVPN поради многобройни положителни отзиви и най-вече заради похвалите за бързина за тяхното обслужване. За щастие, след почти две години моят VPN работи чудесно с торентинг, както и с други сложни неща, като деблокиране на US Netflix. Толкова съм доволен и доволен от инвестицията си.

Маркиран като спам Публикувано от Елиза (Въпроси: 1, Отговори: 48) Отговорено на 30 април 2018 г. 12:36 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не е невъзможна задача да получите безплатен VPN за торент, но определено е невъзможно да намерите безплатен VPN, който работи за торент. Това е така, защото торентингът е сложна задача и се нуждае от някои изискани функции, за да работи с VPN. Най-необходимото нещо е бързината, заедно с личния живот. Без скорост вие никога не бихте могли да осъществите процеса на порой. Ако обаче неприкосновеността на личния живот е компрометирана, няма да се използва VPN за торент.

От друга страна, бих препоръчал моя личен любим PIA VPN, който е изключително евтин и можете да го получите толкова ниско, колкото $ 2,91, което е почти нищо. Можете също така да получите огромни положителни отзиви относно reddit от PIA потребителите по отношение на услугите на PIA. За щастие и аз съм щастлив клиент.

Маркиран като спам Публикувано от Мария Бек (Въпроси: 1, Отговори: 48) Отговорено на 24 април 2018 г. 18:11 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Torrenting има малко сложен работен процес и затова криптирането на целия процес е трудно за повечето VPN. Дори много платени VPN мрежи са неефективни за целите на торента и е почти невъзможно да се намери безплатен VPN за Torrenting. Процесът на торентинг, провеждан без VPN, излага вашия IP не само на вашия интернет доставчик, но на всички лица, които присъстват в същия торент плуват, в който сте.

Интернет доставчикът, който гледа на вашите дейности по торент, също може да ограничи вашата честотна лента или да намали скоростта на вашия интернет, за да избегне натоварването от мрежовите му сървъри и това е често, тъй като торентингът заема по-голямо количество данни. Ето защо, силно бих ви препоръчал платен VPN вместо безплатен VPN за торент. Също така, има някои съображения, преди да изберете платен VPN за торент. Повечето VPN са рискови и може да имат проблеми като IP теч или DNS теч, които биха могли да разкрият вашата самоличност, без да сте известни с нея. Скоростта също е основен фактор за порой, тъй като бавната скорост може да съсипе вашето изживяване.

Въз основа на тези важни VPN за поройни фактори има две най-добри опции, които също са достъпни.

 • NordVPN - Той има добавена функция на защита от течове на DNS, която поддържа проверка на всички DNS заявки. Също така, те имат адекватна скорост за бързо прехвърляне и изтегляне. И все пак, можете да изберете от множество VPN протоколи.
 • ExpressVPN - Този VPN има голям фокус върху скоростта и те са наистина най-добрите за най-бързи VPN услуги. Освен това те имат много протоколи за сигурност с адекватна защита от течове на WebRTC и защита от течове на DNS.

ExpressVPN е малко скъп, но можете да получите отстъпки за там различни пакети. Въпреки това, NordVPN е много евтин и достъпен за всички.

Маркиран като спам Публикувано от Джесика Уолсън (Въпроси: 1, Отговори: 48) Отговорено на 22 март 2018 г. 15:04 ч

 • Докладвай спам
▲ 1 ▼&# 10004; Частен отговор

За торент ви е необходима бърза VPN връзка, с неограничен лимит на честотна лента & сигурност на най-добрата гаша. Скоростта и криптирането никога не се събират заедно, което ще ви струва пари; няма нищо безплатно в онлайн света.

Безплатен VPN за торентинг не съществува

Маркиран като спам Публикувано от Ребека (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 16 март 2018 г. 18:36 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Прочетох целия разговор в тази тема и разбрах, че това е: Никой не препоръчва нито един VPN, който ви позволява да криптирате безплатния си интернет трафик, Безплатният VPN за торентинг не ви позволява да изтегляте торенти анонимно, повечето от БЕЗПЛАТНИТЕ VPN работят в разширения, но те просто предоставят прокси услуги, а не VPN услуга, което означава, че те просто преместват вашия IP не криптират вашия интернет трафик.

Хората тук предлагат да се използват най-добре платени VPN мрежи с разрешение за безплатен 30-дневен пробен период. Пробната версия обезпечава парите ви в рамките на 30 дни, а също така унищожава вашите дневници с тяхната политика без регистрация.

По-често: момчета тук препоръчват NordVPN и ExpressVPN, които са много популярни, докато изтегляте торент.

Това е всичко.

Маркиран като спам Публикувано от Ребека (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 30 януари 2018 г. 14:09 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

добре, търсенето на най-добър безплатен VPN за торент или свободен p2p VPN не съществува !. добре, няма свободен VPN на пазара, тъй като те не получават нещо от него. има много фалшиви VPN работи, които ще ви привлекат с БЕЗПЛАТЕН таглин!

накратко: Търсих нещо подобно, но най-сетне открих, че NordVPN не е безплатен, но е наистина евтин и високо оценен на различни големи платформи.

Маркиран като спам Публикувано от Джеймс (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 4 януари 2018 г. 17:06

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Ако искате абсолютно безплатен VPN за торент, трябва да сте подготвени за редовни прекъсвания и изключително бавна скорост по време на изтегляне. Докато много известни VPN мрежи за торент в момента са достъпни в наистина ниски пакети. Предложението ми е да изберете една от бързите VPN мрежи като expressVPN, за да избегнете неудовлетвореност по време на изтегляне, в края на краищата никой не обича да разваля вълнението с дълго чакане за зареждане на филмови сцени.

Маркиран като спам Публикувано от Bernard Shawn (Въпроси: 1, Отговори: 48) Отговорено на 1 януари 2018 г. 15:04 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатен VPN за торентинг е почти невъзможно да се намери. Можете да получите безплатен VPN за други цели, но торентингът е функция, ефективна дори при няколко платени VPN. Тъй като торентингът се нуждае от адекватна скорост, затова се нуждаете от бърз VPN за безпроблемно изтегляне.

Маркиран като спам Публикувано от Джейн Марк (Въпроси: 1, Отговори: 48) Отговорено на 30 декември 2017 г. 13:08 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Трудно е да се каже дали има нещо свободно в торентинга, да, но има най-добър VPN за торентинг, който предлага политика за възстановяване и в момента в продажба можете да вземете най-добрите оферти.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Маркиран като спам Публикувано от Jessica Jordan (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 14 декември 2017 г. 16:47 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не мисля, че ако има препоръка, че можете да получите БЕЗПЛАТНО, всичко се плаща

Маркиран като спам Публикувано от Meson (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 5 декември 2017 г. 17:32 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Просто попаднах тук и мислех, че трябва да разреша търсенето ви тук. Been Гледах същия въпрос и също така поставях много въпроси на различни платформи като Reddit и Yahoo Answers. След толкова проучвания открих не много опции, но аз съм доста експерт да тествам VPN чрез скорост, DNS, сървъри, DSN защита от теч сега.

В Reddit & Експертите по сигурността на Quora се притесняват само за VPN, който може да изтече вашия DNS и да не предостави Kill Switch никога не е опцията за изтегляне на торенти анонимно.

Трябва ви VPN за торентинг Коя оферта:

 1. Широка гама от сървъри
 2. DNS защита от теч
 3. Kill Switch
 4. Разрешаване на порой

NordVPN & ExpressVPN е най-добрият избор за всички времена. както е препоръчано от Reddit & Експерти по Quora.

Маркиран като спам Публикувано от Jessica Jordan (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 24 ноември 2017 г., 23:37 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

P2P споделянето на файлове с безплатен VPN е като Главоболие, безсилие, чесане по главата през цялото време & викащите силно, това са обстоятелства, с които можете да се сблъскате, когато сте използвали БЕЗПЛАТНО VPN за торент. ��

На първо място, поради бавната свързаност, бавната скорост на интернет по време на изтегляне, най-опасното никога няма да скрие трафика ви от любопитни очи на вас знаете ...

Използването на VPN с торенти е основно за криптиране на трафика на Utorrent и невидимо от доставчика на интернет доставчика, който дори платените услуги не могат да се справят известно време чрез изтичане на вашия DNS, което носи известия за интернет доставчици. ��

Опитах NordVPN, който е напълно подходящ за анонимно изтегляне на торенти. Вместо да търсите Безплатна версия, можете да получите предимството на 78% Разпродажба, която в момента тече. Ето линка: 2.75 / месец Купон NordVPN 

Маркиран като спам Публикувано от Jasmeen (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 17 ноември 2017 г. 12:42 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Няма безплатен VPN с разрешаване на торентинг или би могъл да предостави действително, а вие търсите най-доброто? как е възможно това.

Маркиран като спам Публикувано от Марк Уилсън (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 16 ноември 2017 г., 23:57 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Torrenting причинява много известия от интернет доставчика и също така носи реална заплаха за вашата онлайн поверителност и сигурност. Не са налични такива безплатни VPN за торенти, за да се отървете от тези проблеми. Дори наистина има малко VPN, които всъщност осигуряват истинска анонимна връзка, докато изтегляте торенти.

Другото, което трябва да проверите, докато търсите надеждни VPN за торент, е да проверите дали те осигуряват DNS защита & Kill превключвател, който пречи на връзката ви да изтече информация.

Какво се случи, когато VPN изтече вашия DNS?

Това се случи, когато вашата DNS заявка не се обработва добре от вашия доставчик на VPN и изтече DNS.

Kill Switch: тази функция запазва гърбовете ви винаги, когато връзката ви се изгуби между изтеглянето на торенти и бързо ще спре интернет трафика и ще го изчака, когато трафикът отново се свърже с VPN сървъра и ще предотврати изтичане на информация.

NordVPN & ExpressVPN се предлага и с двете функции, които ще ви осигурят DNS защита от теч с превключвател за убийство.

Палци нагоре ако намерите това полезно ��

Маркиран като спам Публикувано от Тръмп (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 28 октомври 2017 г. 18:00 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Няма безплатна поддръжка на VPN P2P, имате нужда от силна и стабилна VPN връзка, докато се търкаляте.

Маркиран като спам Публикувано от Марк Уилсън (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 3 октомври 2017 г., 22:00 часа

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

ако сте загрижени за поверителността и сигурността си, не бих препоръчал никакъв безплатен VPN за изтегляне на торенти, неговия спорен проблем, но ние не поддържаме и препоръчваме всяка незаконна дейност тук,

Горещо препоръчвам NordVPN за Torrenting, неговото бързо и наистина анонимно, ще ви даде анонимно изтегляне, също така ще ви защити, като предостави допълнителна функция като Kill Switch & DNS защита срещу теч, която никога няма да ви изтече истинската идентичност. но „Не е безплатно“

Годишното ценообразуване на NordVPN започва с $ 5.75 / m

Но ето връзката с отстъпката: NordVPN 78% отстъпка $ 3.29 / м

Ето ексклузивните оферти 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3.29 72% OFF
2 PureVPN  $ 2.95 64% отстъпка
3 ExpressVPN  $ 8.32 35% отстъпка
4 Иваци VPN  $ 1.66 86% отстъпка
5 Частен достъп до Интернет  $ 3.33 52% отстъпка

Маркиран като спам Публикувано от Jimmy Woki (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 23 май 2017 г. 18:39 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор Ти сериозен ли си? торент с безплатен VPN или прокси? няма да се случи, няма анонимно безплатен торен трафик за поддръжка на VPN, дори има много редки платени VPN, които работят перфектно с анонимни торенти. Най-вече момчета, които търсят най-бързото VPN решение за торентинг, защото това е най-важната функция, която винаги проверявате. VPN връзката трябва да намали скоростта ви поради VPN тунел и криптиране. Но това трябва да намали обикновения ви интернет до 6%, но най-вече VPN ще намали около 30 до 40%, което е наистина смущаващо при изтегляне.

Ето някои от най-бързите и евтини VPN за торентинг:

NordVPN:

Основни функции

 • 550+ сървъра в 49+ страни
 • 6 Едновременно свързване
 • 30 дневна гаранция за връщане на парите
 • Изтегляне (32.5mbs) Качване (28.4 / mbs)
 • Вземете 50% отстъпка COUPON (2ycyberdeal)

Резултати от теста за скорост:

Без VPNС VPN
Скорост на сваляне 35.17 Mbps 32.51
Скорост на качване 34.05 Mbps 28.40
Протокол за шифроване - L2TP
Местоположение на сървъра Съединени щати Великобритания
Време за реакция 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Основни функции

 • 137+ сървъри в 87 държави
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
 • 3 мулти влизания - БЪРЗИ ДЕЙНОСТИ
 • Изтегляне (34.5mbs) Качване (32.4 / mbs)
 • 256 протоколи за криптиране

Резултати от теста за скорост:

Без VPNС VPN
Скорост на сваляне 35.17 Mbps 34.50
Скорост на качване 34.05 Mbps 32.04
Протокол за шифроване - L2TP
Местоположение на сървъра Съединени щати Великобритания
Време за реакция 27 ms 26 ms

PureVPN:

Основни функции

 • Бързи 500+ сървъра в 140+ страни
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
 • 5 мулти влизания
 • Изтегляне (30.4mbs) Качване (28.5mbs)
 • 7-дневна политика за възстановяване

Резултати от теста за скорост

Без VPNС VPN
Скорост на сваляне 35.17 Mbps 30.40
Скорост на качване 34.05 Mbps 28.50
Протокол за шифроване - L2TP
Местоположение на сървъра Съединени щати Великобритания
Време за реакция 27 ms 30 мс

Маркиран като спам Публикувано от Jasim M (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 16 май 2017 г. 16:17 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Тъй като други момчета, които не препоръчват безплатни VPN услуги за Torrenting, аз няма да кажа това отново, но по-конкретен отговор за вашата икономическа загриженост.

Добрата новина е: ние се свързахме с някои от най-добрите VPN за торент и ги помолихме за някои ексклузивни сделки за нашия читател.

С Най-Добри Пожелания,

Йордания

Маркиран като спам Публикувано от Йордания (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 27 април 2017 г. 14:53 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Бих ви препоръчал да не използвате безплатна VPN услуга за торентинг, защото те абсолютно не са надеждни. Те също са бавни и позволяват достъп до вашата информация от трети страни.

Не разчитайте на безплатни VPN мрежи, вместо това създайте платен такъв NordVPN. Този VPN не само прави торентите лесно, но също така предлага бърза скорост на връзката, силно криптиране, протоколи за сигурност и P2P дават възможност на сървърите.

Маркиран като спам Публикувано от Cheryl (Въпроси: 0, Отговори: 17) Отговорено на 19 април 2017 г. 13:54 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Тунелирането винаги ще ограничи скоростта ви до минимум поради процеса на криптиране. Ще трябва да търгувате с част от скоростта си, за да постигнете анонимност и сигурност на вашите данни за Torrenting.

VPN за Torrenting криптира целия ви Torrent трафик с 256-битово AES криптиране (което би отнело почти 20 години за декриптирането им). Можете обаче да се размествате между протоколи за сигурност, които са отговорни за прилагането на криптиране към вашите данни. Нека го категоризирам за вас.

PPTP - Слабо криптиране - по-бърза скорост (не се препоръчва, защото тече)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Силно криптиране - Малко по-ниска скорост (препоръчително)

Плюс това, ще трябва да имате Torrent VPN, който да предоставя Internet Kill Switch, за да предотвратите изтичане на данни при прекъсване на връзката.

Бих ви предложил да не посещавате безплатни VPN мрежи, тъй като не знаете къде се изпраща и ако е криптиран изобщо? Обикновено такива безплатни VPN продават вашата информация на трети рекламодатели. Например, защитникът на VPN е продукт на аналитична компания, която ще събира данни за потребителите, за да ги използва или продава допълнително.

Така че, ако сте Torrenting, тогава използването на VPN е вашата необходимост. Можете да посетите блога на този уебсайт, за да намерите повече за VPN.

Маркиран като спам Публикувано от Torrent Lover (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 29 март 2017 г. 12:24 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не, няма безплатен vpn за торент. Има човек, който хората споменават тук, но не е достатъчно добър поради бавните скорости и приемането на DMCA известия, което означава загуба на време.

Ако сте Torrenting, тогава използването на VPN е задължително. Аз лично бих ви предложил да изберете NordVPN тъй като той е най-добрият VPN за Torrenting, тъй като има специални P2P сървъри и най-сигурните VPN функции и протоколи. Скоростта е голяма на техните P2P сървъри, така че не е нужно да се притеснявате за това.

Можете лесно да настроите Torrent VPN:

 1. Абонирайте се за NordVPN и следвайте стъпките в имейла.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението NordVPN.
 3. Изберете подходящото местоположение или оставете приложението да избере оптимално местоположение
 4. Кликнете върху свързване.
 5. Насладете се на торент на VPN.

Маркиран като спам Публикувано от Duane Boyd (Въпроси: 0, Отговори: 33) Отговорено на 25 март 2017 г. 14:59 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатно Torrent VPN само Betternet позволява изтегляне на торент, но скоростите са мъртви бавно, опитах няколко пъти. Освен това те ясно заявиха, че ще спазват известията DMCA и ще предоставят достъп до своите сървъри. Така че няма да бъдете анонимни в безплатни VPN мрежи, никога не сте!

Ако искате да изтеглите торенти, без да оставяте следа след това, трябва да изберете най-добрия VPN за Torrenting. Използвам NordVPN, който не само ми предлага големи скорости и честотна лента, но и функции като двойно криптиране, P2P сървъри и Smart DNS за стрийминг. Можете също да потърсите ExpressVPN, PureVPN и други, за които можете да направите тема на този уебсайт.

Маркиран като спам Публикувано от Рикардо Родригес (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 22 март 2017 г. 12:01 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатният VPN за Torrenting е измама. Ако прочетете тяхната политика за поверителност, тогава ще видите, че не само те са неясни, но позволяват директен достъп до вашата информация директно и след като инсталирате тези VPN, вие сте обречени.

Инсталирах един и след това го премахнах след употреба. На следващия ден получавах реклами от нищото. Обикновено не избирам никаква услуга. Моят въпрос е да спрете да използвате „Безплатно“, няма нищо безплатно на този свят. Използвайте платена VPN услуга.

Маркиран като спам Публикувано от Seth Fox (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 21 март 2017 г. 14:12 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Няма безплатни препоръки специално за торент

Маркиран като спам Публикувано от Jason (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 21 март 2017 г. 13:23 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Споделянето на P2P файлове отнема огромно влияние върху честотната лента на сървърите. Следователно безплатните VPN услуги не позволяват Torrenting през сървърите им. На всичкото отгоре безплатното не винаги е безплатно и вашата информация се продава на рекламодатели или кой знае на кого?

Накратко, за да бъдете анонимни, докато сте Torrenting на безплатен VPN, всъщност се излагате на по-големи организации, оставяйте на мира своите интернет доставчици.

Бих ви препоръчал да използвате най-добрия VPN за Torrenting. Аз лично използвам NordVPN за изтегляне на торенти, защото те са посветили P2P сървъри. Плюс това, те въвеждат услугата Smart DNS, за да предават Netflix безплатно и без проблем със скорост. Какво повече бихте могли да поискате от VPN?

Има и други VPN услуги като PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN и PIA VPN, които позволяват изтегляне на Torrent. Ако не сте фен на NordVPN, винаги можете да се откажете от тези надеждни услуги.

Тук намерих статия, свързана с bestVPN за торент,  заслужава да се погледне.

Маркиран като спам Публикувано от Troy Riley (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 20 март 2017 г. 17:42 ч

 • Докладвай спам
▲ 3 ▼&# 10004; Частен отговор

Ако търсите безплатен VPN, за да изтеглите торентите анонимно, тогава ще се сблъскате с огромни проблеми, използването на безплатен VPN за торентинг означава да поканите вашия интернет доставчик да предприеме действия срещу вас при изтегляне от битов торент клиент.

Съгласен съм, че някои VPN са скъпи, но ако оценявате VPN само въз основа на цената и използвате безплатен VPN за анонимни торенти, тогава правите огромна грешка, защото безплатните VPN вече контролират разследващите агенции и хакерите, това е пълно доказателствен капан, който може да ви навреди много по отношение на сигурността и поверителността в интернет, смятаме, че е лесна тактика да скриете интернет трафика от интернет доставчика, но всъщност това е лесен начин да се хванете от ISP при изтегляне от торент.

По-важно! Ако целта ви е да защитите мрежовата си сигурност и поверителност, тогава трябва да оцените софтуера за сигурност по неговите функции, протоколи за сигурност, криптиране на тунели и P2P, позволяващи сървъри, защото тези неща добавят огромна стойност към VPN доставчик.

Е, търсейки достъпна цена VPN за анонимно изтегляне на торенти, тогава NordVPN е най-надеждният избор, известен със силното си криптиране; заобикаляйте трафика си през криптиран тунел.

72% отстъпка $ 3.29 / месец - Вземете NordVPN сега

PureVPN известен като най-бързият доставчик на VPN в света, има P2P сървъри, които поддържат анонимно изтегляне на торенти от битов торент клиент. Можете да деблокирате поточни канали като Netflix, Hulu Plus и BBC iPlayer във всички региони на света.

64% OFF Ограничена сделка за време - $ 2,95 / m

ExpressVPN признат за добър доставчик на VPN, той се намира на Британски Вирджински остров, което означава, че държава като САЩ, Великобритания, Канада и Австралия не могат да прилагат своите закони. ExpressVPN има своите сървъри във всички страни по света, можете да изтегляте торенти с висока скорост на връзката, той е съвместим с всички устройства.

35% ОТСТЪПКА на ExpressVPN - Вземете ExpressVPN сега

Маркиран като спам Публикувано от Peter buttler (Въпроси: 0, отговори: 5) Отговорено на 10 март 2017 г. 16:26 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатните VPN никога не са решили проблема, с който повечето хора се сблъскват по време на торентинг, има много прокси сървъри за торентинг, но не можете да го използвате. Никога не използвайте прокси, защото това ще повиши шансовете ви за хващане.

По-скоро: можете да използвате доставчик на евтини VPN услуги за торентинг, който в момента е в продажба или при сделки, това би бил най-добрият ви шанс да се захванете с тях.

Ако говорим за анонимност, тогава почти всеки доставчик на VPN услуги твърди, че предоставя анонимна връзка, докато изтеглянето на торенти, но фактите са драстично различни от нея. Ако вашият доставчик на услуги намали скоростта ви заради анонимна връзка? тогава не е достоен да го купувате за порой. защото за погребението се нуждаете от нещо силно и най-бързо за вашето изживяване.

за разбирането

Маркиран като спам Публикувано от Jimmy (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 10 февруари 2017 г. 19:28 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Е, използвах безплатни VPN за изтегляне на торенти, но те не са надеждни, защото когато безплатните VPN не предлагат P2P сървъри, което означава, че когато изтеглите всеки файл, използвайки бирен торент или u торент клиент без VPN, VPN не може да спре ISP да прекъсне интернет връзката ви скорост.

Ако искате да изтеглите торенти и не искате да хващате от ISP, тогава трябва да погледнете функциите и VPN сървърите, преди да се абонирате за VPN, за целите на торента е важно VPN трябва да има P2P сървъри за активиране, протоколи за сигурност, силен криптиране и бърза скорост на връзката.

Всъщност интернет доставчиците поддържат данните на всеки потребител поне от една година, така че е от съществено значение да използвате най-добрия VPN за торентинг, специално разработен за криптиране на вашия интернет между вас и вашия интернет доставчик с пълна анонимност.

Маркиран като спам Публикувано от Anonymous (Въпроси: 0, Отговори: 1) Отговорено на 25 януари 2017 г. 17:22 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Само Betternet позволява Torrenting на безплатния си VPN. Въпреки това, в своята политика за поверителност те ясно са заявили, че ако някое известие за DMCA стигне до тях, те ще го спазват изцяло и ще предоставят достъп на органите на реда. И така, какъв е смисълът да разрешите Torrenting?

Маркиран като спам Публикувано от Джордж Родрик (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 23 януари 2017 г. 14:12 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатният VPN разчита до голяма степен на рекламите. Всеки път, когато създавате сесия, тя показва реклами в приложението или изскача реклама, която трябва да гледате насила за определен период от време.

Сега това е доста досадно и най-лошото, той дава достъп на трети рекламодатели до техния софтуер, така че да могат да използват вашата чувствителна информация за аналитични цели. Така че според мен използването на „най-доброто безплатно“ VPN за анонимност е мит. Бих ви посъветвал да отидете за VPN с оферти за отстъпки.

Маркиран като спам Публикувано от Anonymous (Въпроси: 0, Отговори: 33) Отговорено на 23 януари 2017 г. 14:07 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Не се популяризира незаконна дейност
Този отговор е изцяло за вашите собствени кражби на данни и причини за сигурност. торентинг от безплатна VPN услуга никога не би бил чудесен избор, защото торентингът е сериозно притеснение, докато хората се хванат и търсят по-ефективен начин да се възползват от това. Но има малко VPN идва с безплатни пътеки, което означава, че можете да се възползвате от 100% анонимност, но в безплатна версия не можете да имате пълен достъп. Бих препоръчал Cyberghost, който се предлага с безплатна версия, но ще ви помогне да останете анонимни.

Но в безплатната версия имате ограничение и нямате пълен контрол; ето минусите:
не можете да изберете вашия сървър за желания
ограничена честотна лента
отстъпка на всеки 3 часа

Бих препоръчал евтини вместо безплатни версии

Маркиран като спам Публикувано от Марк Стив (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 23 януари 2017 г. 13:25 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатните VPN мрежи са сродни на повечето други „безплатни“ услуги, сделки, оферти и други. Има или предупреждение - надяваме се след това да купите, надстроите, популяризирате или някаква комбинация от избрани - или е благотворителна организация от някакъв вид. Когато вашият местен магазин за сандвичи раздава купони за безплатен малък сандвич, това със сигурност е размяна, все едно сте закупили сандвича направо. Трафикът на краката ви и видимото ви присъствие в магазина вероятно ще привлекат другите, за да видят и може би да си купят сами. АКО сандвичът е добър, може дори да прескочите блока, радостно ревейки за „най-приятния сандвич досега“ до минувача, като ви гледа с забавление и леко притеснение за здравия си разум.

Маркиран като спам Публикувано от Marry Jane (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 22 януари 2017 г. 15:39 ч

 • Докладвай спам

«Назад към предишната страница

Моля, влезте, за да публикувате въпроси.

Потребителско име или имейл адрес

парола

Помни ме

 • Отидете на страницата за вход в WP
 • Регистрирам
 • Забравена Парола?