Как да гледате Hulu извън САЩ

[ware_item id=33][/ware_item]

Всички въпроси Отговорени въпросиНеотговорени въпроси Всички категории MacBook софтуер VPN WordPress > «Назад към предишната страница


▲ 223 ▼ ♥ 0

Hulu Plus е любимият ми стрийминг канал, известен със своите телевизионни предавания и филми, до него лесно можете да получите достъп на устройства. Предавам Hulu в САЩ през последните 2 години. Тези дни прекарвам лятната си ваканция в чужбина, но потокът Hulu Plus не е достъпен или блокиран в други страни. Потърсих „Как да отблокирам Hulu Plus извън САЩ на устройства“ като Android, iOS, Kodi, Ruko и други, но не можах да намеря никакво ценно ръководство, за да го предавате.

Измина седмица, че не мога да гледам телевизионни програми и филми на Hulu, които използвах за поточно предаване в моя AppleTV в родината. Също така, това направи моите празници скучни, Ако някой, който е преживял това преди и знае как да гледа Hulu в други страни на Xbox или PS4, споделя препоръките си.

Маркиран като спам Публикувано от Anonymous (Въпроси: 27, Отговори: 59) Попитано на 20 март 2017 г., 18:59 ч. 975 преглеждания

 • последвам
 • Не следвай
 • Докладвай спам
 • Най-новият
 • Най-висока оценка
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Разбирам защо хората се опитват да отблокират Hulu извън САЩ, защото това е най-известният канал за стрийминг на TV Show след Netflix по целия свят. Той предлага поточно съдържание за хора от различни полове и възрасти и това прави Hulu уникален сред поточните канали.

Hulu има отделни екипи от различни категории, които обслужват телевизионните предавания и филми. Според официалния доклад Hulu има повече от 12 милиона активни потребители. Поради огромен брой на увеличение на активните потребители от цял ​​свят, Hulu започва да ограничава потребителите да поддържат доверието в телевизионни предавания и филми.

В началната фаза Hulu блокира IP адресите извън САЩ, но поради своето качествено поточно съдържание хората започват да използват софтуер за деблокиране на Hulu в техните региони или страни. Тогава Hulu започва да блокира софтуера като VPN за поддържане на своите потребители.

Все пак са налични най-добрите VPN мрежи, които позволяват на потребителите да отблокират Hulu извън САЩ за секунди. Но е трудно да се прецени кой VPN доставчик поддържа стрийминг, защото никой не говори открито, че поддържаме Hulu в други страни като Канада, Австралия, Обединеното кралство и Германия.

Преди това използвах ExpressVPN за деблокиране на Hulu, през последните няколко месеца не работи ефективно. И така, преминах към NordVPN Той има повече VPN сървъри от всеки друг VPN доставчик. Можете да инсталирате NordVPN на всяко устройство, то поддържа IOS, Android, Windows Mac и Linux.

За да се абонирате за Hulu, трябва да инсталирате VPN на вашето устройство, след като инсталацията свърже всеки сървър на САЩ от списъка на VPN сървърите. Сега можете да се абонирате за канал на Hulu. След като абонаментът се одобри, можете да влезете в акаунта си и да започнете да стриймирате, но не забравяйте да свързвате VPN сървъра на САЩ, в противен случай акаунтът ви ще бъде блокиран от Hulu.

Маркиран като спам Публикувано от Ричард Марлин (Въпроси: 0, отговори: 1) Отговорено на 4 юли 2017 г. 16:53 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Hulu Plus е известна платформа за незабавно стрийминг на видео, която предлага повече от 6 категории за стрийминг, включително телевизионни предавания и филми. В момента Hulu Plus е достъпен за стрийминг в САЩ и Япония, но има милиони последователи от цял ​​свят заради невероятното си стрийминг съдържание. Любителите на стрийминг, които живеят в чужбина в търсене на „как да гледат Hulu Plus извън САЩ“, някои хора намират надеждното решение, но повечето от тях страдат от поточна блокада.

За да деблокирате Hulu в други региони, трябва да изберете VPN - NordVPN или ExpressVPN, тъй като Hulu потока е географски ограничен, второ - Hulu блокира ненадеждни VPN, които позволяват достъп на Hulu от други страни. Когато настроите VPN връзка, той избягва блокадата и предпазва вашия интернет трафик от познаване на интернет доставчика, че предавате съдържание на блокчейн.

Първоначално VPN е проектиран за поверителност и сигурност, а по-късно инженерите по сигурността въведоха функция за криптиране и специален протокол за поверителност, което прави вашето поточно съдържание напълно защитено от хакери и интернет доставчици.

Аз съм любител на стрийминга и се мъчех да намеря висококачествен софтуер, който да заобикаля ограничението, така че моят приятел ми препоръчва да използвам VPN и сега мина повече от 8 месеца, аз се наслаждавам успешно на поточното съдържание.

Маркиран като спам Публикувано от Anonymous (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 4 май 2017 г. 13:35 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Hulu е основана през 2007 г. като стрийминг канали с видео по поръчка, но в началната фаза от 3 години Hulu не получава присъствието на любители на стрийминг, по това време беше лесно да гледате Hulu извън САЩ. Но когато Hulu работи отделно върху своите категории съдържание и раздели поточното си съдържание в различни епохи и полове, любителите на стрийминга започват да абонират каналите му, които позволяват на Hulu да се развива успешно.

През 2011 г. Hulu променя стратегията си за стрийминг на съдържание и блокира много IP сървъри, които оперират от други страни. Оттогава Хулу е ограничен за хора, които живеят извън САЩ или Япония, не могат да се насладят на водещите телевизионни предавания и филми. Все още любителите на стрийминга успяват да отблокират Hulu в техните страни, използвайки (VPN) специализирана частна мрежа показва, че Hulu гражданин на САЩ има достъп до стрийминга.

Процесът на подбор на VPN е малко труден, защото някои хора правят това, което безплатно VPN може да отблокира Hulu, защото има всички онези опции, които платен VPN предлага, но е напълно погрешно, само редки VPN могат да деблокират Hulu във всички региони на света.

Аз също съм стриймър на Hulu и съм минавал през този процес много пъти, за да проуча кой софтуер е способен през април 2017 г. Дойдох в NordVPN е ефективен в този случай, защото те използват предварително технология.

Стъпки за гледане на Hulu извън САЩ

 1. Трябва да се абонирате за VPN
 2. Инсталирайте и настройте VPN на вашето устройство
 3. Свържете „САЩ Сървър”От списъка на VPN сървъри
 4. Влезте във вашия Hulu акаунт
 5. Започнете да предавате любимото си телевизионно шоу или филм

Тази VPN ви дава също така сигурността и поверителността в интернет, спира интернет доставчиците да пазят вашите данни, блокира хакери и агенции за наблюдение. Това означава, че каквото и да направите, информацията ви е напълно защитена.

Маркиран като спам Публикувано от jordan mills (Въпроси: 0, отговори: 5) Отговорено на 17 април 2017 г. 12:50 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Hulu Plus има милиони абонати от САЩ и Япония, които ежедневно се наслаждават на поточни телевизионни предавания и филми. Но Hulu е блокиран или можете да кажете, че не е наличен за стрийминг в други страни. Hulu планира съдържанието си за хора от различни възрасти и полове и поради това популярността на Hulu се е увеличила много и това прави Hulu Plus водещият стрийминг канал в САЩ.

Любителите на стрийминг изпробват различни неща, за да отблокират Hulu Plus в своята страна, но не успяват да заобиколят ограничението на Hulu. Всъщност хората, които живеят извън САЩ, не могат да закупят абонамент за канал на Hulu. Ако човек иска да се абонира за Hulu Plus, местоположението трябва да е от Съединените щати.

Но все още не е приключил за чужбина, можете да гледате Hulu Plus във вашата страна и за това ви е необходима виртуална частна мрежа. VPN има собствени специални протоколи за IP, сървър и защита, които избягват ограничението на канала за поточен канал. VPN е софтуер, базиран на приложения, който можете да конфигурирате всяко устройство или операционна система, т.е. Android, Mac, Windows, iOS, Linux и други. VPN е напълно защитен от прехвърляне на данни с криптиране от край до край.

Използвам VPN, за да отблокирам Hulu Plus в Австралия, защото в моята страна Hulu е ограничен.

Следват стъпките към Поток Хулу в чужбина.

Стъпка 1: Вземете VPN и конфигурирайте на вашето устройство.

Стъпка 2: Свържете местоположението на сървъра „USA“.

Стъпка 3: Регистрирайте се за абонамент за Hulu Plus.

Стъпка 4: Влезте в акаунта си в Hulu и започнете да предавате любимите си предавания.

Помня: След като извършите поточното предаване, първо излезте от вашия Hulu акаунт и след това прекъснете VPN връзката.

Правя подобен процес и гледам Хулу в моята страна през последните осем месеца.

Маркиран като спам Публикувано от John Winse (Въпроси: 0, Отговори: 5) Отговорено на 14 април 2017 г. 15:08 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Времето, в което осъзнаваш, че любимата ти телевизионна и филмова мрежа не е достъпна извън Съединените щати, разбива сърцето ти на парчета. По-страшно е, когато сте платили за абонамента му. Това се случи с мен миналата година, когато бях извън САЩ и исках да вляза в Хулу.

След това един мой приятел ми предложи да използвам VPN услуга, но тя също ме предупреди да не използвам безплатна. Без да губя време, бързо потърсих най-добрите VPN и открих, че Express VPN е най-добрият. След това установих връзката и сега съм в състояние да гледам всичките си любими предавания.

Можете също да проверите https://www.beencrypted.com/best-vpn-services-provider-list/, за да знаете повече за най-добрите VPN.

Маркиран като спам Публикувано от Джулия Джоунс (Въпроси: 0, отговори: 17) Отговорено на 10 април 2017 г. 13:27 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Ако търсите как да гледате Hulu извън САЩ, защото настоящото ви местоположение в друга държава, в която Hulu е блокирана, така че искам да ви кажа, че Hulu не се предлага в чужбина. Хората използват прокси и безплатни VPN мрежи, за да отблокират Hulu, но успяват да получат достъп до hulu само веднъж, защото повечето хора получават грешка “В момента нашата видео библиотека може да се предава само в рамките на Съединените щати". Hulu използва най-новите технологии, блокиращи прокси и VPN мрежи.

Предавам поточно hulu у дома и в чужбина, наскоро, когато пътувах до Австралия и взех най-надеждната VPN за деблокиране на Hulu, защото бях заедно и нямах нищо друго за увлечение, но VPN прави цялата ми обиколка за месец невероятна, защото когато свързах VPN „САЩ сървър“ и получавам успешен достъп до моя акаунт в Hulu, след което започнах да предавам всичките си любими предавания, които използвам да правя в САЩ.

Няма да намерите всички платени VPN, работещи върху Hulu, така че бъдете внимателни, докато избирате VPN, защото едва ли ще имате пет VPN, които ви позволяват да получите достъп до Hulu извън САЩ. Не забравяйте да погледнете VPN функции, които са ценни, защото ако VPN няма сървърите в САЩ, защото е невъзможно да гледате Hulu извън САЩ.

VPN защитава връзката ви от доставчика на интернет услуги и извличането на данни и ви позволява свободно да се наслаждавате на поточното предаване на любимия ви канал.

Маркиран като спам Публикувано от Peter buttler (Въпроси: 0, отговори: 5) Отговорено на 6 април 2017 г. 18:29 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Преместих се в Австралия преди няколко месеца и когато получих достъп до Hulu Plus, ми каза, че услугата е ограничена само за Гео в САЩ. Платих абонамента им за напреднали, така че се наложи да закупя VPN и използвах абонамента си, защото съм фен на Hulu Plus.

Купих NordVPN след четене на функции и сигурността, която предоставя, особено когато съм в държава със законодателство за запазване на данни. Второ, когато разговарях с човек за поддръжка на клиенти, той ми каза, че имат ексклузивно Smart Play DNS което може да деблокира и други услуги, като Netflix, който планирам да се абонирам.

Ако сте извън САЩ, бих ви предложил да опитате от NordVPN, който се предлага при 30-дневна гаранция за връщане на парите и 3,29 долара на месец под 2 години абонамент.

Маркиран като спам Публикувано от Рик Брайън (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 25 март 2017 г. 12:18 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

В началото на тази година пътувах до Обединеното кралство за един месец и се сблъсках с почти същата ситуация, защото не знаех, че Хулу е гео ограничен в други страни, така че потърсих как да гледам Хулу извън САЩ и се запознах с някои полезни VPN ресурси и тогава реших да попитам от geek за защита и VPN, те също ми позволяват да го използвам.

Първо инсталирах VPN клиента на моя лаптоп и се свързах с IP сървъра в САЩ, от самото начало VPN връзката работи блестящо, особено скоростта беше превъзходна. Тази VPN има собствени силни протоколи за сигурност, които деблокира Hulu в други страни по света. Предавам любимите си телевизионни предавания и филми.

Ако никога не сте имали VPN без проблем, просто вземете NordVPN и настройка със съответното устройство и започнете да предавате любимите си телевизионни предавания и филми.

Маркиран като спам Публикувано от Anonymous (Въпроси: 0, Отговори: 1) Отговорено на 24 март 2017 г. 17:31

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Безплатните VPN и прокси сървъри няма да работят с Hulu Plus. Тъй като течат и продават информация и не крият достатъчно добре местоположението ви. Ще ви трябва платен VPN за Hulu Plus със специализирани сървъри в САЩ, оптимизирани за стрийминг.

Повечето от хората биха ви предложили да купите интелигентен DNS, но те са ограничени само за стрийминг и не осигуряват сигурност. Аз лично използвам NordVPN, за да имам и двете, сигурността и безплатната услуга за интелигентно възпроизвеждане на DNS, за да ми даде ползата, без да харчите допълнителни пари.

 1. Абонирайте се за NordVPN.
 2. Настройте своя VPN на вашата система (един акаунт позволява 6 устройства)
 3. Изберете американски сървър и натиснете Connect.
 4. Влезте в профила си в Hulu Plus и този път няма да получите грешката.

Маркиран като спам Публикувано от Джордан Кук (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 22 март 2017 г. 11:26 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Ако вече имате абонамент за Hulu Plus в САЩ, тогава всичко, от което се нуждаете, е само надежден VPN за Hulu Plus. VPN ограничава вашето гео ограничение и криптира вашия интернет трафик, така че стрийминг услуги като Hulu Plus не могат да ви проследят обратно до вашето местоположение.

Ето списък с топ 3 VPN за Hulu Plus, които според мен са най-добрият избор за VPN.

NordVPN има много ултра бързи телевизионни сървъри в САЩ и фактът, че той е посветил интелигентно възпроизвеждане на DNS, интегриран в софтуера си безплатно, го прави най-добрият избор за стрийминг опит. Нещо повече, това е най-добрият инструмент за сигурност с уникални функции за защита като Double Encryption.

NordVPN има сделка за $ 3.29 на месец, таксувани на всеки две години - това означава, че ще плащате само $ 79 за 2 цели години.

PureVPN има най-голямо присъствие в VPN индустрията, т.е. 141 страни. Той има много сървъри в САЩ, което ви позволява да заобиколите гео-ограничението на Hulu Plus и криптирате всичките си поточни данни, за да го направите анонимно. Можете да използвате функцията за разделяне на тунел, за да разделите вашата онлайн работа и поточно предаване.

Можете да вземете PureVPN за $ 2,95 на месец, таксувани на всеки 2 години - това означава, че ще плащате само 70,80 $ за двете през цялата година.

Ако искате евтина алтернатива, тогава Ivacy VPN за Hulu Plus би бил най-добрият избор. Той също има сървъри в САЩ, което ви позволява да заобиколите регионалните ограничения и да криптирате цялата си интернет информация с 256-битово AES криптиране. Можете също така да се насладите на функцията за разделяне на тунел.

Ivacy VPN е на почивка за 2,04 долара на месец, таксувани на всеки 2 години - това означава, че получавате 87,5% намаление на цените за всички две години.

Можете да прочетете повече за тези VPN услуги подробно на най-добрите VPN услуги 2017.

Маркиран като спам Публикувано от Adrian Munoz (Въпроси: 0, отговори: 33) Отговорено на 21 март 2017 г. 14:04 ч

 • Докладвай спам
▲ 0 ▼&# 10004; Частен отговор

Hulu е най-голямата мрежа от филмови и телевизионни шоута в Америка; тя има повече от 12 милиона абонати. Най-големият недостатък на Hulu, който е достъпен само за хората от САЩ. Хулу е географско ограничено, което означава, че физическото ви местоположение трябва да бъде в САЩ, ако се чудите да гледате Хулу.

Хората от САЩ, които пътуват за командировка или ваканция, нямат достъп до акаунта на Hulu от която и да е друга държава поради географски ограничения. Hulu оперира чрез IP адрес. Така че, ако прикриете вашия първоначален IP адрес в IP на САЩ, ще можете да гледате Hulu извън САЩ.

Как да гледате Hulu извън САЩ

VPN променя вашия действителен IP адрес в САЩ и избягва ограничението за географско местоположение на Hulu, като създава защитен тунел за прехвърляне на интернет трафик. 256-битовото ниво на AES криптиране прави вашите данни нечетливи за хакери и snoopers на данни.

Няколко VPN твърдят, че деблокират Hulu, но всъщност те не успяват да предоставят достъп до Hulu извън САЩ, това е основната причина да проведем тестовия процес, за да знаем коя VPN е способна да деблокира Hulu от други страни.

ExpressVPN

Това е най-препоръчителният VPN за всички цели; разполага с огромна мрежа от бързи специализирани сървъри, което улеснява клиентите да поточно предават канали без буфериране. ExpressVPN отнема няколко секунди, за да се свържете с местоположението на вашето желание, той предлага 256 AES криптиран тунел за сигурен трансфер на данни.

Маркиран като спам Публикувано от Марк Стив (Въпроси: 27, Отговори: 59) Отговорено на 20 март 2017 г. 19:00 ч

 • Докладвай спам

«Назад към предишната страница

Моля, влезте, за да публикувате въпроси.

Потребителско име или имейл адрес

парола

Помни ме

 • Отидете на страницата за вход в WP
 • Регистрирам
 • Забравена Парола?