WordPress: Onko se paras CMS? – Löydä syvällisiä oivalluksia

[ware_item id=33][/ware_item]

WordPress on yksi suosituimmista CMS-ohjelmistoista, joka pitää nopean parantamisen tahdissa kuluneen ajan kanssa. WordPress oli vain blogijärjestelmä, kun se aloitti palvelut; se on kuitenkin nyt kehittynyt valtavasti kokonaisena sisällönhallintajärjestelmänä.


Mikä on WordPress?

WordPress on avoimen lähdekoodin projekti, jota käyttävät monet ihmiset ympäri maailmaa. Paras asia, jonka WordPress tarjoaa sinulle, on, että sen palvelut ovat täysin ilmaisia ​​ehdoista ja ehdoista riippumatta.

WP antaa sinulle vapauden käyttää, muokata, rakentaa ja jakaa ohjelmistoja haluamallasi tavalla. Voit luoda ilmaisen tilin WordPress.com-sivustossa ja rakentaa helposti oman verkkosivustosi tällä CMS-ohjelmistolla.

Se on asennettu palvelimelle ja useita asetuksia on määritetty, mutta ohjelmistosta pitäisi odottaa vähintään kaksi tai kolme suurta päivitystä. Nämä päivitykset ovat välttämättömiä kehittäjälle, onko kyse WordPressistä tai laajennuksista.

WordPress-ohjelmistoa ylläpidetään neljä suurta rakennuspalikkaa; Teema-, laajennukset, widgetit ja sisältötiedostot.

Miksi WP (WordPress) on paras CMS?

WordPress on eniten käytetty CMS-ohjelmisto, ja se johtuu siitä, että se tarjoaa joitain vankeista ominaisuuksista, jotka tarjoavat sinulle helpon ja kiehtovan sivuston ulkonäön. W3Techin tutkimuksen mukaan WordPressin osuus on 59% kaikista CMS: stä ympäri maailmaa.

Tässä on muutamia etuja, jotka mielestäni tekevät siitä parhaan käytettävän CMS-ohjelmiston.

Edellyttää vähemmän tehokkuutta

WP: n osuus markkinoista on suurin, koska se tarjoaa Internet-käyttäjille helppoa tilin luomiseen. WordPress CMS auttaa sääntelemään verkkosivustoa vähemmän koulutetulla henkilökunnalla.

Niiden käyttöliittymä on yhtä yksinkertainen kuin tänään käyttämäsi työpöytäjulkaisuohjelmisto ilman, että tarvitaan koodauskokemusta tai aiempaa tietoa.

Tarjoaa parempia mukautusvaihtoehtoja

Tämän CMS-ohjelmiston avulla kehittäjillä on suurempi mahdollisuus mukauttaa kehyksensä verkkosivuston luonteen ja vaatimusten mukaan. Niiden muokatut asettelut, teemat ja sovellukset parantavat WordPressin käytettävyyttä entistä paremmalle tasolle.

Lisäksi se tarjoaa sinulle käyttäjän luomat laajennukset evakuoimalla yrityksen laajennusten tarpeen.

Avoimen lähdekoodin tuhansia laajennuksia

WordPress on ohjelmisto, joka voidaan isännöidä itse, ja tästä syystä maksamiseen ei tarvitse ladata, asentaa tai päivittää. WP-laajennuksilla on valtava luettelo, joka ylittää 50000, mukaan lukien diaesitykset, yhteystiedot, SEO-optimointi jne., Joista suurin osa on täysin ilmaisia.

Kuka tahansa voisi käyttää sitä

Kuten aiemmin mainittiin, WordPress oli aikaisemmin blogijärjestelmä niille, joilla ei ole teknistä asiantuntemusta. Se tarjoaa kirjalliset ja tallennetut käsikirjat aloittelijoille, jotta WP: n toiminta ymmärretään helposti.

Vähemmän asennus- ja ylläpitokustannuksia

Verrattuna muihin CMS-ohjelmistoihin, WordPress sallii tehokkaamman toiminnallisuuden alhaisemmilla asennus-, ylläpito- ja mukautuskustannuksilla. Voit kuitenkin löytää WordPress-suunnittelijoita ja -kehittäjiä helpommin, jos niitä kehitetään edelleen ja mukautetaan.

Mitkä ovat turvallisuusriskit

Monissa kohdissa saatat kokea tietoturvahaavoja, kun olet luonut verkkosivun WordPressiin. Hallinnollisen valvonnan avulla hakkerit pääsevät sivustoosi eri kanavien kautta, kuten kirjautumissivusi, sivustosi PHP-koodin, vanhan tai ylläpitämättömän verkkosovelluksen jne. Kautta..

Tällainen haitallisen yksikön tunkeutuminen kohdistuu kuitenkin verkkosivustojen tietojen varastamiseen, roskapostin torjuntaan, hyökkäykseen mihin tahansa muuhun sivustoon, isäntään vahingollista sisältöä ja välttää suodattimia, ja monet muut.

Mutta tässä annan sinulle käsityksen joistakin WordPress-ohjelmiston yleisistä tietoturvaongelmista.

Raa'at joukkohyökkäykset

Tämä on yksinkertaisin tapa, jolla hakkeri pääsee käyttämään WordPress-tiliäsi. Tämä viittaa kokeilu- ja virhemenetelmään, jossa käyttäjätunnuksen ja salasanan yhdistämiseen syötetään useita yrityksiä, kunnes oikea on löydetty.

Tämä on mahdollista WP: n puutteen takia, joka ei ole oletuksena estä erilaisia ​​kirjautumisyrityksiä. Jos hakkeri epäonnistuu pääsemään tiliisi, niin myös tällaiset yritykset voivat ylikuormittaa järjestelmääsi.

PHP-koodi hyväksikäytetään

Tietoturvasta puuttuu WordPress-verkkosivuston PHP-koodi on myös suuri riski WP-tilinomistajille. PHP-koodi on ominaisuus, joka käyttää WordPress-verkkosivustoasi laajennusten ja teeman kanssa.

Hakkeri voi käyttää haavoittuvaa koodia etätiedostojen lataamiseen, mikä antaa hänelle mahdollisuuden verkkosivuston hallintaan. Tämän yleisen hyökkäystekniikan avulla pahantahtoinen yksikkö voisi päästä käsiksi WordPress wp-config.php-tiedostoon, joka on yksi WordPress-asennuksen tärkeimmistä tiedostoista.

SQL-injektiot

Tällainen tietoturvaongelma ilmenee, kun hyökkääjä tunkeutuu WordPress-tietokantaan ja koko verkkosivustosi tietoihin MySQL-tietokannan kautta, jota WP käyttää.

Tämän avulla hakkeri voi luoda uuden järjestelmänvalvojan käyttäjätilin, joka antaa hänelle tulevaisuudessa kirjautua sisään ja saada täyden pääsyn WordPress-verkkosivustoosi..

XSS (sivustojen välinen komentosarja)

Tämä on yleisin WordPress-laajennusten haavoittuvuus. Yksinkertainen kuvaus tällaisesta mekanismista on, että hakkeri aloittaa tavan, jonka avulla uhri saadaan lataamaan verkkosivuja epävarmalla javascriptillä. Näitä skriptejä käytetään sitten tietojen varastamiseen uhrin selaimelta.

haittaohjelmat

Haittaohjelmat ovat yleinen tietoturva haavoittuvuus, josta melkein jokainen Internet-yhteisö on tietoinen. Haittaohjelmat ovat koodi, jota käytetään laittomaan pääsyin verkkosivustoille arkaluonteisten tietojen keräämiseksi. Eri haittaohjelmainfektioista WordPress on alttiina neljälle yleisimmälle haittaohjelmalle;

  • Haitalliset uudelleenohjaukset
  • takaportteja
  • Pharma-hakkerit
  • Drive-by-lataukset

Kuinka parantaa WordPress-tietoturvaa

Edellä käsitellyt WP-tietoturvan haavoittuvuudet ovat enemmän tai vähemmän seurausta yksityisyyden suojaamiseen liittyvistä laiminlyödyistä käyttäytymisistä. Useiden tekijöiden hallinta voisi kuitenkin poistaa mahdolliset uhat.

Onko vahva salasana ja 2FA (kaksifaktorinen todennus)

Yksinkertainen salasana, jossa ei ole merkistöjä, voi helposti pudota saalistasi hakkerointihyökkäyksessä. Siksi on parasta pitää salasana, joka on yli 8 merkkiä, numeroiden, aakkosten ja symbolien yhdistelmällä. Yritä myös vaihtaa salasanasi säännöllisesti ja välttää saman salasanan käyttäminen pitkään.

Kaksikerroinen todennus on ylimääräinen turvaominaisuus, joka antaa koodin salasanan syöttämisen jälkeen uudesta laitteesta. Tämän ominaisuuden avulla julmien hyökkäysten riski melkein katoaa.

Pidä varmuuskopio ja varmista säännölliset päivitykset

Varmuuskopiointi on välttämätön ennaltaehkäisy, joka evakuoi tappion, joka on havaittu tietoverkkohyökkäyksen jälkeen. Jos tietosi katoavat WordPress-haavoittuvuudessa, sinulla on varmuuskopio tiedoista.

WordPress-ohjelmiston käynnistämien päivitysten tarkoituksena on kuitenkin parantaa entistä parempaa tietoturvaa. Näiden päivitysten sivuuttaminen voi olla suurin virhe, joten varmista, että sinulla ei ole odotettavissa olevaa päivitystä.

Asenna WordPress-suojauslaajennus

WordPressissä on monia tietoturvalaajennuksia, kuten iThemes Security, joka parantaa suojausta. iThemes tekee tärkeimmistä suojausasetuksista yksinkertaisen, yhdellä napsautuksella.

Varmista, että sinulla on oikeat oikeudet palvelimellasi

Muista, että sinulla on asianmukainen lupa kaikille palvelimen hakemistoille, jonka avulla voit hallita henkilöiden käyttöoikeuksia tiedostojen lukemiseen, luomiseen tai muokkaamiseen.

Älä unohda haittaohjelmien tarkistusta

Suunnittele keskittynyt ja ajoitettu haittaohjelmien hyökkäyksiä vastaan ​​suorittamalla säännölliset haittaohjelmatutkimukset. Laajennukset, kuten iThemes Security Pro, antavat sinulle mahdollisuuden tarkistaa verkkosivuston haittaohjelmien tilan sekä mustan listan tilat.

WordPress-suojauslaajennukset  

WordPress-laajennukset ovat hienoja tietoturvalaajennuksia, jotka parantavat verkkosivuston kehitystä. Tuhansien laajennusten avulla ohjelmisto tarjoaa sinulle laajemman mahdollisuuden lisätä uusia ominaisuuksia ja parempia toimintoja projektiisi.

Näitä laajennuksia tarjoaa WordPress sekä kolmannet osapuolet, kuten Github.

Yleinen kysymys, jota useimmat ihmiset hämmentävät, on, mitä WP-laajennukset voivat tehdä?

Aikaisemmin WP-ohjelmisto oli vain blogin luominen, mutta nyt niillä on poikkeuksellisen laaja valikoima ominaisuuksia ja tämä johtuu juuri näistä laajennuksista. Olipa kyse SEO parannuksesta, suorituskyvyn parantamisesta, yhteyslomakkeen, sosiaalisen median painikkeiden lisäämisestä, gallerian muodostamisesta tai muusta tehtävästä, WP-laajennus on yksinkertainen ratkaisu.

Löydät nämä laajennukset WordPress.org-laajennushakemistosta tai voit etsiä niitä suoraan WordPress-järjestelmänvalvojan alueelta.

Paras hosting WordPress

WordPress-hosting on potentiaalinen komponentti verkkosivustojen suorituskyvyn parantamiseksi lisäämällä SEO: ta ja auttamalla myynnin kasvua. Voit valita isäntävalinnoista, kuten ilmaisesta, omistetusta, jaetusta, VPS: stä tai hallinnoidusta WordPress-isännöinnistä.

Mahdollisuutesi vuoksi haluaisin mainita joitain välttämättömiä vaatimuksia, jotka sinun tulisi pitää mielessä valittaessa sivustosi isäntävalintaa. WP on kevyt ohjelmisto, jolla on yksinkertaiset vaatimukset;

  • PHP-versio 7 tai uudempi
  • MySQL-versio 5.6 tai uudempi

Vaatimukset ja laajuus vaihtelevat kuitenkin sinun ja muiden henkilöiden omistamien verkkosivustojen välillä.

Viimeiset sanat

Jos aiot luoda verkkosivuston, jolla on kaikki parannetut ominaisuudet, WordPress on sopivin vaihtoehto. Yksinkertaisimmasta toiminnallisuudesta monimutkaiseen kehitykseen ohjelmistolla on potentiaalia tehokkaan sisällönhallintajärjestelmänsä avulla.